AYTO είναι το πιο ξεκαρδιστικό και αστείο πράγμα που κάνεις…σύμφωνα με το ζώδιό σου

Κάθε ζώδιο έχει τη χιουμοριστική του πλευρά και κάθε άνθρωπος μπορεί να βγάλει έναν πιο αστείο εαυτό προς τα έξω. Παρακάτω θα διαβάσεις ποια είναι τα πιο αστεία πράγματα που κάνεις…σύμφωνα με το ζώδιό σου.

#1. Κριός
Ο Κριός ξέρει να αφηγείται τις πιο αστείες ιστορίες! Ωστόσο αυτό που κάνει τους γύρω του να ξεσπάνε σε γέλια είναι πως έχει κοντά του πολλούς ανθρώπους που χαίρονται και μόνο να τον ακούνε να μιλάει και που θα γελάσουν με ό,τι και αν πει.

#2. Ταύρος
O Tαύρος είναι ένα από τα πιο αστεία ζώδια

του ζωδιακού κύκλου και ειδικεύεται στα πιο «βρώμικα» ανέκδοτα και αστεία που τον κάνουν ιδιαίτερα αγαπητό σε πολλές παρέες.

#3. Δίδυμος
Ο Δίδυμος είναι μια κινούμενη κωμωδία και η ψυχή κάθε πάρτι. Θα σε κάνει να γελάσεις με τις μιμήσεις του, με τον τρόπο που χορεύει και με ό,τι άλλο σκεφτεί το μυαλό του γιατί του αρέσει να σκορπάει τη χαρά στους γύρω του.

#4. Καρκίνος 
Ο Καρκίνος δεν είναι πολύ καλός στα αστεία και ακόμα και όταν προσπαθεί να κάνει τους γύρω του να γελάσουν δεν τα καταφέρνει με επιτυχία. Δεν πειράζει όμως γιατί έχει πολλά άλλα θετικά χαρακτηριστικά.

#5. Παρθένος
Δεν είναι το πιο αστείο ζώδιο αλλά κάποιες φορές έχει τον τρόπο του να σε κάνει να γελάς.

#6. Ζυγός
Οι Ζυγοί έχουν εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ αλλά δεν θα το καταλάβεις από την πρώτη στιγμή που θα τους γνωρίσεις. Στην αρχή είναι κάπως ντροπαλοί αλλά σιγά σιγά θα βγάλουν προς τα έξω τον πραγματικό τους εαυτό.

Μπες αύριο στο Faysbook.gr για να διαβάσεις και τα υπόλοιπα ζώδια.

Διαβάστε ακόμα: Πρω1νό 3/12: Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα

Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020!

AYTA τα 5 ζώδια ταιριάζουν ιδανικά με έναν Κριό

Keywords
Τυχαία Θέματα