AYTH η τσάντα έχει τεράστια λίστα αναμονής και τη θέλουν όλα τα it girls!

Υπάρχει ένα brand από την Πολωνία που φαίνεται να έχει αποκτήσει τεράστια φήμη τον τελευταίο καιρό. Το όνομά του είναι Chvlak και δημιουργήθηκε το 2014. Πρόκειται για ένα brand που παράγει αξεσουάρ και κυρίως τσάντες που κάνουν θραύση στον χώρο της μόδας.

H Chvlak απέκτησε πρόσφατα χώρο στο Net-a-porter και η ιδρύτρια, Ζofia Chvlak, αναφέρει πως νιώθει πολύ ευτυχισμένη που το brand της γνωρίζει τόσο μεγάλη επιτυχία.

Οι τσάντες Chvlak είναι φτιαγμένες από δέρμα, σε καλές τιμές και πολλές από αυτές έχουν waiting list

15.000 ατόμων. Είναι μίνιμαλ, θα τις βρεις σε σκούρες αποχρώσεις κυρίως και θα τις λατρέψεις.

Η ίδια η σχεδιάστρια αναφέρει πως δούλεψε έναν χρόνο στον οίκο μόδας Proenza Schouler και με τον Nicolas Caito και στη συνέχεια επέστρεψε στη χώρα της, την Πολωνία, για να αποφασίσει αν θα κάνει κάτι δικό της. Τότε παρατήρησε πως στη χώρα της δεν υπήρχε μεγάλη τοπική παραγωγή σε τσάντες και αξεσουάρ και πήρε την απόφαση να δημιουργήσει το δικό της brand.

«Ξεκίνησα το δικό μου brand αφού επέστρεψα στη Βαρσοβία από τη Νέα Υόρκη. Έπρεπε να πάρω μια απόφαση-για το αν θα μείνω στη Νέα Υόρκη και να δουλέψω ή να επιστρέψω στην Πολωνία και να ξεκινήσω κάτι δικό μου. Το να επιστρέψω στη Βαρσοβία αποδείχτηκε η πιο σωστή επιλογή. Πρακτικοί λόγοι επηρέασαν την απόφασή μου- δεν υπήρχαν πολλά brands που να εξειδικεύονται στις τσάντες και τα αξεσουάρ εκείνη την περίοδο και ήταν κάτι για το οποίο πάντα παθιαζόμουν».

Διαβάστε ακόμα: 7 instagrammers μας δείχνουν τρόπους για να φορέσουμε το τζιν μας στην καθημερινότητά μας

Fast Forward: 5 τάσεις του επόμενου χειμώνα που μπορείς να φορέσεις από ΤΩΡΑ!

Keywords
Τυχαία Θέματα