AXDW: H Αthens Fashion Week έρχεται μέσα στον Μάρτιο με 5 μέρες γεμάτες μόδα και ομορφιά!

Η 25η Εβδομάδα Μόδας, Athens Xclusive Designers Week, έρχεται 29 Mαρτίου-2 Απριλίου με κεντρικό χώρο διεξαγωγής το Ζάππειο Μέγαρο. Καταξιωμένοι και ανερχόμενοι Έλληνες σχεδιαστές μόδας καθώς και fashion brands, θα παρουσιάσουν τις συλλογές τους για τη νέα σεζόν, ενώ πολλά νέα

ταλέντα θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό των New Designers Awards και να διεκδικήσουν σημαντικά έπαθλα.

Σπουδαίοι Έλληνες και ξένοι σχεδιαστές θα δώσουν δυναμικό παρόν και θα παρουσιάσουν ρούχα που θα μας εμπνεύσουν! Για προσκλήσεις θα πρέπει να απευθυνθείτε στη διοργάνωση και στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2109211013-14. Οι προσκλήσεις είναι δωρεάν και με αυτές μπορείτε να μπείτε στα περισσότερα shows.

Στην προηγούμενη εβδομάδα μόδας στο Ζάππειο, είχαμε τη χαρά να δούμε από κοντά το show του παγκοσμίου φήμης σχεδιαστή Zuhair Murad αλλά και τα εκπληκτικά παπούτσια του Diego Dolcini.

Tην τρίτη ημέρα της 24ης AXDW απολαύσαμε και τα βραβεία New Designers Awards όπου νικήτριες αναδείχτηκαν οι Anastasia Laftsidi, Klelia Αndrali και Heliana.

Διαβάστε ακόμα: Oscars 2019: Οι stars που έκλεψαν όλα τα φώτα πάνω τους και φόρεσαν Celia Kritharioti

Keywords
Τυχαία Θέματα