9 ρομαντικές κινήσεις που αρέσουν στους άντρες…

Είναι αλήθεια πως οι περισσότεροι άντρες δεν αγαπάνε ιδιαίτερα τις ρομαντικές κινήσεις και εκπλήξεις. Ωστόσο υπάρχουν κάποιες ρομαντικές κινήσεις που τους αρέσουν και μάλιστα μας τις αποκάλυψαν οι ίδιοι.

#1. Δείξε ενδιαφέρον σχετικά με τις σκέψεις που έχει στην καθημερινότητά του. Αν τον δεις σκεπτικό ρώτα τον τι τον απασχολεί.

#2. Δωσ’του όλη σου την προσοχή. Σε γενικές γραμμές οι γυναίκες μιλάνε περισσότερο από τους άντρες. Κάνε την έκπληξη αφήνοντας τον αγαπημένο σου να μοιραστεί όλα όσα τον απασχολούν.

#3. Πες του όλα αυτά που σε απασχολούν. Με το να μοιράζεσαι μαζί του

πράγματα είναι σαν να του λες πως νιώθεις καλά μαζί του, πως είστε μια ομάδα και πως μαζί μπορείτε να λύσετε όλα σας τα προβλήματα.

#4. Πες του και έναν καλό λόγο! Όταν νιώσεις πως έκανε μια όμορφη κίνηση πες του έναν καλό λόγο ακόμα κι αν δεν το θες. Θα δεις πως με αυτές τις μικρές αλλαγές θα τον κάνεις να νιώσει και πάλι οικεία μαζί σου.

#5. Μίλα του για όλα αυτά τα πράγματα και τα ταξίδια που θέλετε να κάνετε μαζί.

#6. Κάνε του ερωτήσεις που θα τον ενθαρρύνουν να αρχίσει να ανοίγεται περισσότερο.

#7. Δείξ’του ότι καταλαβαίνεις όλες τις δυσκολίες που περνάει. Η κατανόηση είναι οτ πρώτο βήμα που θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά.

#8. Ετοίμασέ του μια έκπληξη! Στους άντρες αρέσει να είστε παρορμητικές και απρόβλεπτες. Κάνε λοιπόν εκπλήξεις και κάν’τον να νιώσει πως με εσένα στο πλευρό του δεν θα βαρεθεί ποτέ.

#9. Γιορτάστε τον έρωτά σας! Κάνε μια πρόποση αφιερωμένη σε αυτόν και πες του όλα όσα σε κάνει να νιώθεις (κράτα μόνο τα θετικά).

Διαβάστε ακόμα: Μια ψυχολόγος αναφέρει: Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να σώσεις τη σχέση σου!

Keywords
Τυχαία Θέματα