8 supermodels μας δείχνουν τις top τάσεις που υιοθετούν αυτή τη σεζόν!

Τα πιο γνωστά μοντέλα παγκοσμίως μας δείχνουν τις τάσεις που ακολουθούν αυτή τη σεζόν. Ποια trends υιοθετούν στην καθημερινότητά τους και ποια αξίζει να «αντιγράψεις» κι εσύ; Δες παρακάτω τα looks των top of the top.

@Emily Ratajkowski
Η Εmily Ratajkowski υιοθετεί μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν που δεν είναι άλλη από τα tracksuits. Η Emily επιλέγει γκρι σύνολο και το συνδυάζει με sneakers.

View this post on Instagram

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on May 10, 2020 at 11:16am PDT

@Bella Hadid
H Bella Hadid φοράει καρό blazer και το συνδυάζει με chunky πουλόβερ και τζιν παντελόνι. Όλα τα καρό prints είναι must αυτό το φθινόπωρο και είναι στη λίστα με τα hot trends της σεζόν.

View this post on Instagram

East village mamis reunite #turningsignalLove @lilmami_lani @devonleecarlson @deandicriscio @drumaq

A post shared by Bella (@bellahadid) on Sep 23, 2020 at 10:02am PDT

@Kendall Jenner
H Kendall Jenner προτιμάει το total white look για τη συγκεκριμένη της εμφάνιση και κερδίζει τις εντυπώσεις με το casual ντύσιμό της.

View this post on Instagram

raising a model

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on Jun 29, 2020 at 1:27pm PDT

@Elsa Hosk
H Elsa Hosk διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και δεν έχει χάσει καθόλου την αίσθηση του στιλ της. Το πανέμορφο μοντέλο φοράει στενό φόρεμα που συνδυάζει με slouch boots, μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν.

View this post on Instagram

We’re having an @oscardelarenta moment Discover this look and more at Luxury Stores at Amazon. @amazonfashion #amazonluxurystores #ad

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on Oct 13, 2020 at 6:57am PDT

@Candice Swanepoel
Η πανέμορφη Candice ακολουθεί ένα από τα trends που έχουμε ξεχωρίσει τον τελευταίο καιρό. Το ριγέ πουκάμισο είναι ένα ρούχο που θέλουμε να προσθέσουμε στην γκαρνταρόμπα μας και η Candice το συνδυάζει με χρυσό κολιέ, κομψά σκουλαρίκια και μια φαρδιά ζώνη.

View this post on Instagram

Keywords
Τυχαία Θέματα