8 πανωφόρια που είναι ιδανικά για αυτή την εποχή- Ποια επιλέγουν οι πιο στιλάτες γυναίκες;

Ο καιρός μας παίζει περίεργα παιχνίδια και η αλήθεια είναι πως φέτος, περισσότερο από ποτέ, δυσκολευόμαστε να βρούμε τι θα φορέσουμε στην καθημερινότητά μας. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο καιρός στην Ελλάδα δεν είναι τόσο κρύος όσο ήταν παλαιότερα και αυτό μας κάνει να θέλουμε να εντάξουμε στην γκαρνταρόμπα μας κάποια πανωφόρια που φοριούνται πιο εύκολα αυτή την εποχή.

Η Danielle Bernstein

είναι μια από τις πιο γνωστές influencers παγκοσμίως και μέσα από τον λογαριασμό της στα social media μας δείχνει ποια πανωφόρια επιλέγει φέτος τον χειμώνα.

#1. Όσο πλησιάζουμε προς τις γιορτές τόσο περισσότερο ανυπομονούμε να υιοθετήσουμε αυτή την τάση των sequin blazers.

#2. Tα motorbike jackets έχουν γίνει huge τάση φέτος το φθινόπωρο και θα τα φορέσουμε πολύ και τον χειμώνα. Συνδύασέ τα με ασορτί δερμάτινα παντελόνια ή με μια σέξι φούστα με σκίσιμο, όπως κάνει η Danielle.

#3. To γνωρίζεις πλέον καλά πως τα oversized blazers είναι τάση που αγαπάμε πολύ και αυτή τη σεζόν.

#4. Τα crop jackets φοριούνται άνετα αυτή την περίοδο αλλά μπορείς να τα φορέσεις και τον χειμώνα κάνοντας το κατάλληλο layering.

#5. Tα oversized δερμάτινα μπουφάν με επένδυση γούνας είναι αγαπημένα κομμάτια που όλες θέλουμε να έχουμε στην ντουλάπα μας.

#6. Τα αμάνικα puffer jackets γίνονται viral και μπορείς εύκολα να τα φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας.

#7. Τα teddy jackets παραμένουν στη λίστα με τα top πανωφόρια της σεζόν και θα τα φορέσεις όλο τον χειμώνα χωρίς καμία ένσταση.

#8. Τόλμησε να ποντάρεις σε ένα blazer ή jacket με κάποια ιδιαίτερη λεπτομέρεια, όπως είναι τα κρόσια, τα patches ή τα τρουκς.

Διαβάστε περισσότερα:

10 πλεκτά φορέματα σε neutral τόνους που θα αναβαθμίσουν κάθε φθινοπωρινό σου look

Το χρώμα των Raspberry είναι η πιο hot απόχρωση του 2023- Δες πώς θα το φορέσεις

7 trends που ήρθαν για να μείνουν αυτό το Φθινόπωρο- Θα τα βρεις όλα σε ένα μόνο brand!

Keywords
Τυχαία Θέματα