8 αξεσουάρ που θα απογειώσουν κάθε σου εμφάνιση!

Με τη βοήθεια της Rocky Barnes, της πασίγνωστης influencer που έχει κατακτήσει το instagram, θα δούμε σήμερα μερικά αξεσουάρ που αξίζει να προσθέσουμε στην γκαρνταρόμπα μας. Ποια είναι τα πιο δημοφιλή κομμάτια για το 2021 που θα φορέσουμε πάρα πολύ και το 2022;

#1. Οι statement δερμάτινες mini bags έρχονται να απογειώσουν τις εμφανίσεις μας όλες τις ώρες της ημέρας.

Η γνωστή fashionista και instagrammer Rocky Barnes κρατάει καφέ μίνι τσαντάκι με μεταλλικές λεπτομέρειες και κερδίζει τις εντυπώσεις με το υπέροχο και πολύ προσεγμένο στιλ της.

#2. Τα καπέλα γίνονται το αγαπημένο μας αξεσουάρ για αυτόν τον χειμώνα και θα ολοκληρώσουν τέλεια όλες τις εμφανίσεις μας από το πρωί μέχρι το βράδυ.

#3. Μπορεί να μην μας χαροποιεί καθόλου αλλά η μάσκα πλέον έχει γίνει απαραίτητο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Εφόσον λοιπόν πρέπει όλοι μας να τη φοράμε μονίμως εκτός σπιτιού ας της δώσουμε τουλάχιστον λίγο παραπάνω στιλ.

#4. Τα ear cuffs είναι σκουλαρίκια που στηρίζονται στο αυτί χωρίς να χρειάζεται να έχουμε τρύπες. Η τέλεια ιδέα για να προσθέσεις στιλ στις εμφανίσεις σου.

#5. Τα statement σκουλαρίκια δεν φοριούνται μόνο σε ρεβεγιόν και γιορτές. Μπορείς να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Rocky Barnes και να τα φορέσεις και σε πιο καθημερινά looks.

#6. Tα βραχιόλια- χειροπέδες αποτελούν hot trend για αυτόν τον χειμώνα και η Rocky Barnes συνδυάζει διάφορα σχέδια μεταξύ τους.

#7. Επίλεξε γυαλιά ηλίου με πιο τετραγωνισμένους ή στρογγυλούς φακούς που θα προσθέσουν στιλ και άποψη στις εμφανίσεις σου.

#8. Οι pouch bags είναι οι πιο δημοφιλείς τσάντες της χρονιάς και θα τις φορέσουμε πολύ και όλο το 2021. Επίλεξε ανοιχτούς τόνους ή γήινες αποχρώσεις που μας αρέσουν φέτος πολύ!

Διαβάστε ακόμα:  ΑΥΤΑ τα tricks μπορούν να αναβαθμίσουν εντελώς τις εμφανίσεις σου αυτόν τον Χειμώνα (VIDEO)

To πιο γρήγορο trick για να σιδερώσεις σε 2 δευτερόλεπτα τα φουλάρια σου (VIDEO)

Η πασίγνωστη influencer Rocky Barnes μας δείχνει 4 looks για όλες τις ώρες

Keywords
Τυχαία Θέματα