6 outfits που σκοπεύω να προσθέσω στην ανοιξιάτικη ντουλάπα μου (+ θα αλλάξουν τελείως την εικόνα σου!)

Mπορεί οι μεταιορολόγοι να προειδοποιούν για πτώση της θερμοκρασίας κάθε λίγο και λιγάκι αλλά πλέον είναι γεγονός πως η άνοιξη είναι εδώ και το νιώθουμε κάθε μέρα ακόμα περισσότερο. Ψάχνοντας για outfits που θα ανανεώσουν το στιλ μου (εγώ! η Fashion Editor του Faysbook.gr, Έλεν Βάγια) βρήκα μερικά looks που αξίζει να δεις κι εσύ γιατί πραγματικά πιστεύω πως μπορούν να πάνε την εικόνα μου και την εικόνα σου…σε άλλο level!

Mίνι φούστα + ζακέτα + μπότες 70s
Όλες έχουμε μια μίνι φούστα στην ντουλάπα μας αλλά και μια ζακέτα τόσο

στενή που μπορείς να τη φορέσεις και ως μπλούζα. Αυτό όμως που θα κάνει όλη τη διαφορά σε αυτό το outfit είναι οι 70s μπότες που έχουν επιστρέψει στη μόδα και θα τις φορέσουμε όλη την άνοιξη.

Tζιν + oxford shirt + slingback kitten heels
To οxford shirt είναι ένα από τα πιο δημοφιλή trends της άνοιξης και είμαι σίγουρη πως αν ψάξεις καλά στην ντουλάπα του μπαμπά σου ή του παππού σου θα βρεις μερικά εκπληκτικά κομμάτια για να μην μπαίνεις πάλι σε έξοδα. Συνδύασέ το με τζιν και kitten heels και έτσι απλά μόλις δημιούργησες ένα υπέροχο look.

Blazer + λευκό office pants + πέδιλα
To office pants επιστρέφει στη μόδα ακόμα και αν δεν πάμε στο γραφείο ακόμα. Φόρεσέ το με ένα blazer σε παστέλ τόνους και πέδιλα και είσαι έτοιμη για super stylish εμφανίσεις.

Crop blazer + μίνι φούστα + loafers
Τα μοντέρνα ταγιέρ του σήμερα αποτελούνται από crop blazers και μίνι skater φούστες! Φόρεσε το δικό σου με ένα ζευγάρι loafers και αν θέλεις πρόσθεσε και ένα ζευγάρι κάλτσες για ακόμα περισσότερο στιλ.

Baggy jeans + δερμάτινο jacket + sneakers
Η Danielle Bernstein δοκιμάζει το baggy jeans της με leather jacket και halter top και εντυπωσιάζει.

Δερμάτινο παντελόνι + λευκό πουκάμισο + πουλόβερ + loafers
Τέλος, ένα ακόμα look που πολύ πιθανό να έχεις ήδη στην ντουλάπα σου είναι αυτό της φωτογραφίας παρακάτω και αποτελείται από πουκάμισο, oversized πουλόβερ, δερμάτινο παντελόνι και ένα ζευγάρι loafers.

Διαβάστε ακόμα: Fashion Editor’s Choice: 5 ανοιξιάτικα prints που πρόσθεσα ήδη στην ντουλάπα μου

To μήνυμα που έκρυβε το σχέδιο στο φόρεμα της Meghan Markle στη συνέντευξή της με την Oprah

VIDEO- Η Fashion Editor του Faysbook.gr σου δείχνει τα πρώτα ανοιξιάτικα trends μέσα από ένα βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα