6 must συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις με τα αγαπημένα σου πλεκτά- Τα looks που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις

Το καλοκαίρι πλέον φαντάζει λίγο μακριά και ο χειμώνας έχει αρχίσει να δείχνει σιγά σιγά τα δόντια του. Κάθε πρωί ξυπνάμε και νιώθουμε όλο και περισσότερο την ανάγκη να χουχουλιάσουμε μέσα στο κρεβάτι μας. Και όταν σηκωθούμε έχουμε κάθε μέρα την ίδια απορία! Τι να φορέσουμε σήμερα; Για να σε βοηθήσουμε να βάλεις την καθημερινότητά σου σε τάξη και να έχεις κάποιους έτοιμους συνδυασμούς για τη δουλειά, τα ψώνια ή τη βόλτα σου ετοιμάσαμε μερικά συνολάκια που εντοπίσαμε στο instagram

και θα σου δώσουν τέλειες ιδέες styling.

Tα πλεκτά ρούχα και οι ζακέτες πρωταγωνιστούν αυτή τη στιγμή στην ντουλάπα μας και μας κρατάνε ζεστές ενώ παράλληλα προσθέτουν έξτρα πόντους στο στιλ μας.

Πόντσο + φόρεμα + μπότες

Ένα πλεκτό πόντσο είναι ό,τι πρέπει για αυτή τη μεταβατική περίοδο που πραγματικά δεν ξέρεις τι να φορέσεις. Βάλε το πόντσο πάνω από το φόρεμά σου και συνδύασε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες μπότες. Τα καρό σχέδια αλλά και οι γήινοι τόνοι φέτος κυριαρχούν και τα αγαπάμε ιδιαίτερα.

Πλεκτή μπλούζα ζιβάγκο + μίνι φούστα

Η Chiara Ferragni μας δίνει μια ιδέα για το πώς να φορέσουμε το αγαπημένο μας πλεκτό ζιβάγκο σε μια βραδινή έξοδο. Συνδύασέ το με μια printed ή sequin φούστα και ολοκλήρωσε το look με καλσόν, μπότες ή γόβες.

Ζιβάγκο + tailored παντελόνι + oversized παλτό

Για ένα πρωινό look θα σου προτείναμε να ακολουθήσεις το one color trend και να φορέσεις ένα πλεκτό ζιβάγκο με ένα παντελόνι σε παρόμοια απόχρωση. Πρόσθεσε από πάνω ένα παλτό στον ίδιο τόνο και sneakers και είσαι έτοιμη για μοναδικές casual & chic εμφανίσεις.

Ζακέτα μακριά + crop top + τζιν παντελόνι

Για τις μέρες που εμφανίζεται και πάλι ο ήλιος σου έχουμε ένα look που μας προτείνει η γνωστή fashionista Danielle Bernstein. Φόρεσε ένα crop top ή ένα στενό top με το τζιν σου και ολοκλήρωσε το outfit με μια μακριά ζακέτα.

Ζακέτα κοντή + t-shirt + παντελόνι

Μια πιο κοντή ζακέτα μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας, από τη δουλειά μέχρι και τη βραδινή έξοδοα αρκεί να κάνεις τους σωστούς συνδυασμούς. Η Mary Lawless Lee υιοθετεί ένα casual look φορώντας τη ζακέτα της με t-shirt, χακί παντελόνι και sneakers.

Zακέτα + φλοράλ φόρεμα

Για ένα πιο ρομαντικό look ακολούθησε το παράδειγμα της Julia Berolzheimer που φοράει το φλοράλ φορεματάκι της με μια ζακέτα σε χακί απόχρωση. Η ίδια δίνει μια ξεχωριστή πινελιά στο outfit με μια ψάθινη τσάντα.

Tip! Οι αποχρώσεις που προτιμάμε φέτος τον χειμώνα είναι οι γήινες και κατά κύριο λόγο το πράσινο χρώμα σε όλους του τους τόνους.

Διαβάστε περισσότερα: 

Τα printed παντελόνια που φοράνε οι πιο stylish γυναίκες στον κόσμο- Πώς θα τα φορέσεις τον Χειμώνα;

Το Halloween…και η Fashion Editor μας ωθούν να βγάλουμε τα μαύρα από την ντουλάπα μας

H Elsa Hosk φοράει το must denim της σεζόν και το θέλουμε κι εμείς εδώ και τώρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα