6 looks που θα σε εμπνεύσουν για τα βραδινά outfits του Απριλίου

Όσο ο καιρός βελτιώνεται τόσο φτιάχνει η διάθεσή μας και έχουμε περισσότερη όρεξη να βγούμε και να περάσουμε όμορφα με τους φίλους και τους δικούς μας ανθρώπους. Σήμερα λοιπόν έχουμε συγκεντρώσει 6 looks που έχουν υιοθετήσει γυναίκες με στιλ και άποψη για τη μόδα και μας εμπνέουν να πειραματιστούμε λίγο περισσότερο με την εικόνα μας.

Φόρεσε το κοστούμι που θα επέλεγες για τη δουλειά σου αλλά αντί για λευκό πουκάμισο προτίμησε ένα διαφανές κορμάκι.

Ένα total black

look αν είναι σωστά συνδυασμένο με τις τελευταίες τάσεις της μόδας είναι πάντα πετυχημένο. Η Negin συνδυάζει τη μαύρη φούστα της με μαύρες γόβες με χρυσές λεπτομέρειες και κερδίζει τις εντυπώσεις.

Τα lingerie dresses έχουν την τιμητική τους και φέτος. Η Julie Sarinana συνδυάζει το δικό της με combat boots για ένα casual & sexy look.

H ίδια μας δείχνει ακόμα ένα κομψό και σέξι look με lingerie dress συνδυάζοντας το κόκκινο φόρεμά της με λευκό φανελάκι, blazer και σέξι πέδιλα.

Μια από τις αγαπημένες μας επιλογές για φέτος είναι το δερμάτινο φόρεμα με κορσέ στο πάνω του μέρος. Υιοθέτησε αυτό το look όπως ακριβώς το κάνει η Caroline Daur.

Tα babydoll dresses παραμένου νάση και φέτος την άνοιξη. Δοκίμασε να φορέσεις το δικό σου με ένα ζευγάρι platform heels και είσαι έτοιμη.

Διαβάστε περισσότερα:

6 ανοιξιάτικα looks της Chiara Ferragni που μας εμπνέουν να προσθέσουμε χρώμα στο στιλ μας

Τα πιο ρομαντικά φορέματα της Άνοιξης- Shopping guide για να τα κάνεις δικά σου

Fashion Alert: Yπάρχει ένα trend που θα φορέσουμε πολύ στους γάμους της σεζόν

Keywords
Τυχαία Θέματα