6 λόγοι που φέτος έχουμε αδυναμία στα total black looks

Το μαύρο χρώμα έχει επιστρέψει για τα καλά στις ντουλάπες μας και χαιρόμαστε για αυτό μιας και τα τελευταία χρόνια είχαμε (σχεδόν) βαρεθεί να φοράμε μπεζ και εκρού σε τόσο μεγάλη αναλογία.

Η Chiara Ferragni μας δείχνει 6 looks που το μαύρο είναι ο πρωταγωνιστής και μας πείθει να δούμε με άλλο μάτι αυτό το χρώμα.

#1. Το απόλυτο βραδινό look μπορεί να δημιουργηθεί με ένα κολάν ή καλσόν από δαντέλα που θα συνδυάσεις με ένα μαύρο σακάκι, όπως ακριβώς κάνει η γνωστή influencer.

#2. H Chiara ταιριάζει τη μαύρη καμπάνα

της με ένα crop top και μαύρη γούνα συνθέτοντας ακόμα ένα σέξι total black outfit.

#3. To μαύρο στάπλες φόρεμα της Chiara είναι ένα από αυτά τα μίνιμαλ κομμάτια που κάθε γυναίκα θα ήθελε να έχει στην γκαρνταρόμπα της.

#4. Οι ολόσωμες φόρμες σε στενή γραμμή είναι huge τάση για φέτος και η Chiara μας δείχνει τη δική της που στο πάνω μέρος έχει διαφάνειες.

#5. Τα σορτς που είναι τόσο κοφτά ώστε να μοιάζουν σαν σλιπάκια είναι στη λίστα με τα top trends και φέτος τα φοράμε με ένα απλό μαύρο καλσόν από μέσα.

#6. Συνδύασε τη μαύρη ολόσωμη φόρμα σου με μια oversized ζώνη και sock boots για να δημιουργήσεις πανεύκολα το πιο σέξι look.

Διαβάστε περισσότερα:

Το street look της Hailey Bieber είναι αυτό που θέλουμε να αντιγράψουμε ASAP

Υπάρχει ένα jacket που αγαπάνε όλες οι influencers- Πώς θα το φορέσεις;

15 παλτό κάτω των 120€ που έχουμε ερωτευτεί σήμερα

Keywords
Τυχαία Θέματα