6 ιδιαίτεροι τρόποι για να φορέσεις τα κοστούμια και τα ταγέρ της ντουλάπας σου

Τα ταγέρ και τα κοστούμια έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην γκαρνταρόμπα μας για μια ακόμη σεζόν και θέλουμε να τα φοράμε όλο και συχνότερα. Γνωστές και αγαπημένες influencers μας δείχνουν πώς υιοθετούν τις συγκεκριμένες τάσεις και μας εμπνέουν με το στιλ τους.

#1. Η Danielle Bernstein συνδυάζει το παλ κίτρινο ταγέρ της με λευκό φανελάκι και ολοκληρώνει το look με μαύρη τσάντα και τα απαραίτητα κοσμήματα. Οι παλ αποχρώσεις φοριούνται πολύ όλο το φθινόπωρο και θα φορεθούν πολύ και τον χειμώνα του 2021/2022.

Η Rocky Barnes

επιλέγει δερμάτινο κοστούμι και μας εμπνέει να ακολουθήσουμε το παράδειγμα της και θα το κάνουμε…γιατί φέτος τα (vegan) δερμάτινα ρούχα είναι huge τάση.

H Leonie Hanne τολμάει ένα total black look και ξεχωρίζει με το στιλ της για μια ακόμη φορά. Το μαύρο επιστρέφει δυναμικά στην ντουλάπα μας και η γνωστή fashionista το συνδυάζει με φλατ σανδάλια και πράσινο τσαντάκι.

Η Aimee Song, που είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι, μας δείχνει έναν πιο athleisure τρόπο για να φορέσουμε το κοστούμι μας. Η γνωστή influencer συνδυάζει το γκρι κοστούμι της με t-shirt και sneakers.

H Caroline Daur μας δείχνει ένα χρυσό κοστούμι που είναι ό,τι πρέπει για τη περίοδο των γιορτών. Η ίδια ταιριάζει το χρυσό κοστούμι της με μαύρο τοπ, μαύρες γόβες και χρυσά κοσμήματα και δείχνει υπέροχη.

Η Αmy Rebecca Owen επιλέγει ένα ταγέρ σε ροζ απόχρωση. Η ίδια συνδυάζει την καρό φούστα της με ροζ oversized blazer και προσθέτει στο outfit ένα λευκό με ροζ prints τοπ και λευκό τσαντάκι με χρυσή αλυσίδα.

Εσένα ποιο από τα παραπάνω looks σου αρέσει περισσότερο;

Διαβάστε περισσότερα:

ΑΥΤΟΣ είναι ο λάθος και ο σωστός τρόπος για να δένεις τη ζώνη του παλτό σου (VIDEO)

Η Elsa Hosk φοράει το παντελόνι που θέλουμε οπωσδήποτε να προσθέσουμε στη χειμερινή μας ντουλάπα

10+1 chunky πουλόβερ από τα Zara που «μυρίζουν» Χριστούγεννα

Keywords
Τυχαία Θέματα