5+1 τρόποι να φέρεις το καλοκαίρι σπίτι σου!

Αν δεν αντέχεις να βλέπεις τα stories και τις φωτογραφίες των φίλων σου από τις παραλίες ενώ εσύ περιμένεις με υπομονή την άδεια του Αυγούστου, σου έχουμε τη λύση! Αφού δεν πας εσύ διακοπές, φέρε τις διακοπές σπίτι σου με μερικά tips που θα ανανεώσουν τον χώρο…

#1 Προτίμησε το λευκό χρώμα που θα φωτίσει το χώρο και θα σου δώσει την αίσθηση πως βρίσκεσαι σε κυκλαδίτικο νησί!

#2 Να είσαι λάτρης του μίνιμαλ. Τα απλά έπιπλα με ίσιες γραμμές που θυμίζουν κάτι από τη λιτότητα των εξοχικών σπιτιών, είναι ασφαλείς επιλογές για ένα

περιποιημένο καθιστικό και επιπλέον δεν θα σε δυσκολεύουν στο ξεσκόνισμα!

#3 Σπάσε τη μονοτονία με μια έντονη πινελιά, γιατί καλές οι Κυκλάδες αλλά στην πόλη ταιριάζει μια πιο urban εκδοχή. Μια πολυθρόνα με έντονο χρώμα, θα δώσει μία άλλη αισθητική στο χώρο!

#4 Ένα έπιπλο-μπαρ, διακοσμημένο με μπουκάλια ποτών και ποτήρια θα αναβαθμίσει αμέσως το χώρο του καθιστικού, άσε που θα σου φανεί σίγουρα χρήσιμο ένα ποτήρι κρασί μετά από μία κουραστική μέρα στη δουλειά!

#5 Σκόρπισε σε όλους τους χώρους του σπιτιού μικρά γλαστράκια με φυτά. Μπορείς να φτιάξεις και συνθέσεις φυτών σε βαζάκια φυτεύοντας κάκτους, αλόη κλπ.

#6 Διακόσμησε τους τοίχους με κάδρα με αισιόδοξα quotes ή φωτογραφίες παραθαλάσσιων τοπίων. Θα σου δώσουν την αίσθηση πως είσαι διακοπές και θα κάνουν την παραμονή στην πόλη λίγο πιο εύκολη!

Διάβασε ακόμα: Να τι μπορείτε να κάνετε με τα άδεια βαζάκια σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα