5+1 tips για να δείχνεις πιο φρέσκια το πρωί

Είναι μερικά πρωινά που κοιταζόμαστε στον καθρέφτη και αυτό που βλέπουμε μοιάζει περισσότερο με κάποιο πλάσμα από την κρύπτη παρά με τον εαυτό μας. Είναι εκείνες οι μέρες που δεν έχουμε κοιμηθεί καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω! Αυτός είναι όμως ένας ακόμα λόγος για τον οποίο φτιάχτηκε το μακιγιάζ . Υπάρχουν τρόποι για να κρύψεις κάθε σημάδι κούρασης από το πρόσωπό σου και δεν εννοούμε να φορέσεις μια πλήρη μάσκα κλόουν. Μιλάμε για απλές μικροδιορθώσεις που κάνουν την διαφορά και θα τις βρεις εδώ! Πάμε…

NYX Professional Makeup Studio

Perfect Primer Lavender

Φόρα primer
Και όταν λέμε primer δεν εννοούμε ένα από τα συνηθισμένα σου αν και κάνουν και αυτά τέλεια δουλειά. Εννοούμε να επενδύσεις σε ένα βιολετί primer. Πριν γουρλώσεις τα μάτια σου με απορία μάθε πως το βιολετί σαν χρώμα, «ξυπνάει» την επιδερμίδα και την κάνει πιο λαμπερή και πιο ζωντανή όταν δείχνει κουρασμένη και ταλαιπωρημένη. Λίγη ποσότητα κάτω από το μεικάπ σου απλά θα κάνει θαύματα, τrust us!

Maybelline New York Master Camo Pen No 50

Χρησιμοποίησε ροδακινί corrector
Μπορείς να εξουδετερώσεις χρώματα με άλλα χρώματα και το ροδακινί, ή ακόμα και το κόκκινο σε extreme περιπτώσεις μαύρων κύκλων, εξουδετερώνει τους μπλε και μωβ μαύρους κύκλους. Πέρνα το ροδακινί corrector από τα βλέφαρά σου πριν περάσεις το κονσίλερ και δες τους μαύρους κύκλους να εξαφανίζονται. Μόνο πρόσεχε να διαλέξεις κρεμώδεις, ελαφριές υφές για πιο φρέσκο αποτέλεσμα.

Βάλε λίγο λάδι στο μεικάπ σου
Ρίχνοντας μερικές σταγόνες από λάδι προσώπου μέσα στο μεικάπ σου πριν το περάσεις στο πρόσωπο, θα έχεις το πιο δροσερό, φρέσκο και λαμπερό αποτέλεσμα. Το λάδι θα ενυδατώσει το δέρμα σου και θα το τονώσει, το μεικάπ θα εφαρμόσει τέλεια και κανείς δεν θα καταλάβει πως είσαι πτώμα!

Too Faced Peach Palette

Μην χρησιμοποιήσεις μπλε χρώματα στα μάτια σου
Τα ψυχρά χρώματα γενικά κάνουν τους μαύρους κύκλους να φαίνονται εντονότεροι. Αντίθετα, οι πιο θερμοί, ροδακινί και γήινοι τόνοι μπορούν να τους καμουφλάρουν αποτελεσματικά και να κάνουν τα μάτια σου να δείχνουν πιο ξεκούραστα. Γι᾽αυτό άσε στην άκρη αυτή την παλέτα με τις μπλε σκιές και πιάσε μια γήινη!

Βάλε ρουζ στο κέντρο των ματιών σου
Μόλις ελάχιστη ποσότητα από ρουζ στο κέντρο του βλεφάρου σου, μια περασιά με το πινέλο, θα ζεστάνει και θα ξυπνήσει το βλέμμα σου αυτόματα όποιο μακιγιάζ και αν έχεις επιλέξει.

Διάλεξε μεταλλικές σκιές
Μπορεί το πρωί να προτιμάς τις ματ σκιές σου αλά για ειδικές περιπτώσεις όπως αυτές που ξυπνάς χάλια, οι μεταλλικές σκιές κάνουν την διαφορά. Αντανακλούν το φως και φωτίζουν όλη την περιοχή ώστε να μην καταλάβει κανείς ότι είσαι άυπνη και κουρασμένη.

Διάβασε ακόμα:

Το νέο hot αξεσουάρ για τα μαλλιά είναι…

Η Φαίη έκανε το πιο hot χρώμα της σεζόν… στα νύχια της!

Οι sheet masks δεν είναι μόδα, είναι σωτήριες!

Keywords
Τυχαία Θέματα