5+1 oil free φον ντε τεν για shine-free επιδερμίδα

Η λιπαρή επιδερμίδα ταλαιπωρεί όλο και περισσότερες γυναίκες και γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί και απίστευτα εκνευριστικό. Τα μαντηλάκια που απορροφούν τη λιπαρότητα πρέπει να υπάρχουν πάντα στο νεσεσέρ σας ώστε να απομακρύνετε τις γυαλάδες που κάνουν την εμφάνιση τους μέσα στη μέρα.

Παράλληλα το μακιγιάζ σας μένει ελάχιστη ώρα στη θέση του με αποτέλεσμα να πρέπει να το ανανεώνετε, κάτι που δεν μπορείτε να κάνετε περισσότερες από δύο φορές την ημέρα. Στο τέλος και αν θέλετε να βγείτε

πρέπει να προχωρήσετε σε ντεμακιγιάζ και όλο πάλι από την αρχή.

Οι ειδικοί έχουν τη λύση για άλλη μια φορά. Και πρόκειται για τα oil free φον ντε τεν. Μην πάει το μυαλό σας σε βαριές φόρμουλες, υψηλής κάλυψης που κλείνουν τους πόρους και σας κάνουν να νοιώθετε ότι το δέρμα δεν αναπνέει. Αντίθετα. Τα περισσότερα beauty brands έχουν δημιουργήσει για όλες τις γυναίκες που έχουν λιπαρή επιδερμίδα τις κατάλληλες φόρμουλες. Ανάλαφρες και απαλές με βελούδινο και σατινέ φινίρισμα.

It Cosmetics Your Skin But Better CC+ Oil-Free Matte: Αν και πρόκειται για CC η κάλυψη που προσφέρει είναι υψηλή. Θα την αγαπήσετε με την πρώτη εφαρμογή.

Bareminerals Complexion Rescue Hydrating Foundation Stick: Φον ντε τεν σε μορφή στικ με κρεμώδη και βελούδινη υφή. Κατάλληλο ακόμη και για τις επιδερμίδες με τάση ακμής αφού είναι μια water-based φόρμουλα η οποία ενυδατώνει χωρίς να προκαλεί λιπαρότητα. Παράλληλα προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία χάρη στο SPF 25 που περιέχει.

Laura Mercier Silk Creme Oil Free Photo Edition Foundation: Φον ντε τεν υψηλής κάλυψης με σατινέ φινίρισμα. Μπορείτε να το απλώσετε άφοβα στη ζώνη Τ αλλά και στις λεπτές ρυτίδες γύρω από τα μάτια.

Too Faced Born This Way Foundation: Συνδυάζει τη φυσική λάμψη, με την απόλυτη κάλυψη, το σατινέ φινίρισμα και τη σταθερότητα. Ότι καλύτερο για το καλοκαίρι.

Lancome Teint Idole Ultra Wear Nude Foundation: Είναι διάσημο για τη διάρκεια και το τέλειο φινίρισμα. Αυτοί είναι οι λόγοι που το λατρεύουν οι celebrtity make up artists.

Kat Von D Lock-It Powder Foundation: Το αγαπημένο προϊόν της αγαπημένης μας make up artist. Πρόκειται για ένα φον ντε τεν σε μορφή πούδρα που απορροφά τη λιπαρότητα χαρίζοντας ένα super-matte αποτέλεσμα.

Διαβάστε ακόμη:

Millie Bobby Brown: Τα στολίδια στα μαλλιά της ήταν παραμυθένια και πρέπει να τα δείτε και να τα αποκτήσετε

To updo της Εlle Fanning στις Κάννες είναι ότι ωραιότερο αν ντυθείτε νύφη το φετινό Καλοκαίρι

Keywords
Τυχαία Θέματα