5+1 χτενίσματα από τις πασαρέλες που μπορείτε να υιοθετήσετε από σήμερα!

Μπορεί ο καιρός να είναι βροχερός και να μη σας προδιαθέτει να ακολουθήσετε τις τάσεις της άνοιξης ακόμη αλλά μια πρώτη προσπάθεια πρέπει να την κάνετε. Εμείς επιλέξαμε τα ωραιότερα χτενίσματα από τα shows των μεγαλύτερων οίκων και σας προτείνουμε να τα αντιγράψετε την εβδομάδα που έρχεται.

Slicked-back: Είναι ότι καλύτερο ακόμη κι αν βρέχει και πρακτικό αν έχετε μακριά μαλλιά. Επίσης ταιριάζει με όλα τα looks και όλες τις ώρες της

ημέρας. Θα χρειαστείτε τζελ φορμαρίσματος και σπρέι χτενίσματος για δυνατό κράτημα. Στεγνώστε τα μαλλιά σας και ισιώστε τα με μια στρογγυλή βούρτσα. Στη συνέχεια απλώστε το προϊόν styling σε όλη την επιφάνεια.

Οι νέες πλεξούδες: Τη φετινή σεζόν ξεχνάτε την πλεξούδα στο πλάι. Μένει στη θέση της και είναι κλασική. Χτενίστε τα μαλλιά σας δημιουργώντας μια χωρίστρα στο πλάι. Στερεώστε τα σε μια χαμηλή αλογοουρά με ένα λαστιχάκι και στη συνέχεια πλέξτε τα.

Μποέμ και Ρομαντικό: Είναι ένα από τα ωραιότερα looks της σεζόν. Μαζέψτε τα μαλλιά σε ένα χαλαρό half updo και στολίστε τα με λουλούδια. Κατά προτίμηση αληθινά. Όπως καταλαβαίνετε είναι ένα χτένισμα ιδανικό για ιδιαίτερες περιστάσεις. Θα μπορούσε να είναι και νυφικό.

Disco Waves: Οι κυματισμοί στα μαλλιά επιστρέφουν αλλά έχουν 70’s διάθεση. Κάνετε χωρίστρα στη μέση και δημιουργείτε απαλούς κυματισμούς που ξεκινούν σχεδόν από τη ρίζα. Απλώστε αφρό χτενίσματος σε όλη την επιφάνεια, στεγνώστε τα και στη συνέχεια χρησιμοποιείστε το ειδικό σίδερο.

Ιδιαίτεροι κότσοι: Τις μέρες που νιώθετε ιδιαίτερα δημιουργικές υιοθετήστε έναν πολύπλοκο κότσο. Βάλτε όλη σας τη φαντασία και αποκτήστε το ωραιότερο up do της σεζόν. Μπορεί να σας φαίνονται δύσκολοι αλλά δεν είναι στην πραγματικότητα.

Headbands: Τη φετινή σεζόν έχουν την τιμητική τους. Είναι μεγάλα και χρωματιστά και μπορείτε να τα φορέσετε είτε σε μαζεμένα είτε σε μαλλιά που ακουμπούν τους ώμους και την πλάτη. Φροντίστε να είναι sleek και ίσια ώστε να αναδειχθεί το look με τον καλύτερο, δυνατό τρόπο.

Διαβάστε ακόμη:

Αν θέλετε υπέροχες μπούκλες σε λίγα λεπτά θα χρειαστείτε ένα πλαστικό μπουκάλι και το σεσουάρ σας

Ανακαλύψτε τη δύναμη της βιταμίνης C και λάμψτε ολόκληρη!

Keywords
Τυχαία Θέματα