5 τρόποι για να σώσεις τον γάμο σου πριν διαλυθεί…

Μπορεί να είναι ήδη αργά μπορεί και όχι. Πάντα αξίζει να προσπαθήσεις όμως να σώσεις έναν γάμο. Οι ειδικοί σε θέματα σχέσεων αναφέρουν τους 5 τρόπους που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τη σχέση σου.

#1. Πρέπει οπωσδήποτε να προγραμματίζετε τον χρόνο που θα περνάτε μαζί. Είναι γεγονός πως τα αυθόρμητα ραντεβού είναι πολύ πιο ρομαντικά αλλά μετά από χρόνια σχέσης και την απόκτηση παιδιών αυτά τα ραντεβού παύουν να υπάρχουν. Γι’αυτό ξεκινήστε να οργανώνετε τον χρόνο σας και τα ραντεβού σας.

#2. Πρέπει να σταματήσεις να ετσιάζεις στα αρνητικά του συντρόφου σου. Ψάξε βαθιά μέσα σου και

είμαι σίγουρη πως θα βρεις έστω και ένα θετικό στοιχείο που έχει ο σύντροφός σου. Επικεντρώσου σε αυτό και συζήτησέ το μαζί του ώστε να κάνει και εκείνςο το ίδιο με εσένα.

#3. Επανέφερε το χτυποκάρδι στη σχέση σας. Ο λόγος που το νιώθουμε στην αρχή της σχέσης είναι επειδή νιώθουμε ανασφάλεια και φόβο για τα άγνωστα συναισθήματα που μας δημιουργούνται. Ο γάμος φέρνει την ασφάλεια και τη σιγουρια σε ένα ζευγάρι και αυτό δεν είναι πάντα θετικό. Προσπαθήστε λοιπόν να κάνετε πράγματα που θα επαναφέρουν αυτό το άγχος και το χτυποκάρδι στη σχέση σας.

#4. Μιλήστε μεταξύ σας και εκφράστε για ποιους λόγους αγαπάτε ή αγαπούσατε παλαιότερα τον σύντροφό σας. Υποσχεθείτε ο ένας στον άλλον πως θα προσπαθήσετε να επαναφέρετε αυτά τα στοιχεία στην προσωπικότητά σας.

#5. Προγραμματίστε το σεξ! Μπορεί να ακούγεται full αντιρομαντικό αλλά δεν πειράζει…Βάλτε στο πρόγραμμα να κάνετε σεξ τουλάχιστον 1-2 φορές την εβδομάδα ακόμα και αν δεν έχετε καθόλου διάθεση. Η διάθεση θα επανέλθει σιγά σιγά. Ξεκινήστε αργά και σταθερά και όλα τα προβλήματα θα λυθούν με επιμονή και υπομονή.

Διαβάστε ακόμα: Μόλις παντρευτήκατε; Αυτά τα tips πρέπει να ακολουθήσετε για να πετύχει ο γάμος σας!

Θέλεις να δυναμώσεις τον γάμο σου; Υιοθέτησε ΑΥΤΑ τα 6 tips κάθε μέρα!

Αυτά είναι τα πιο σημαντικά λάθη που κάνουμε στη σχέση μας!

Keywords
Τυχαία Θέματα