5 τρόποι για να φορέσεις το φαρδύ σου πουκάμισο

Το πιο κατάλληλο top για την άνοιξη είναι το πουκάμισο, ειδικά για όλες εσάς που πρέπει να ντύνεστε λίγο πιο επίσημα καθημερινά στη δουλειά. Από την άλλη μεριά αν είστε πιο casual τύπος, αυτές οι 5 ιδέες που θα δεις παρακάτω θα σε ενθουσιάσουν γιατί θα δώσουν άλλο αέρα σε κάθε σου εμφάνιση!

Look #1: Τζιν συνδυασμένο με ριγέ πουκάμισο που ακολουθεί την τάση του pyjama look και τα κλασικά slippers που τόσο είναι στη μόδα και φέτος.

Look #2: Το πιο μίνιμαλ look για τη

δουλειά απότελείται από ένα φαρδύ λευκό πουκάμισο, μια στενή μαύρη φούστα και extra large, color block τσαντα.

Look #3: Συνδύασε ριγέ με ριγέ και το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει! Είναι, άλλωστε, μια από τις πιο hot τάσεις της σεζόν.

Look #4: Το κλασικό ριγέ θαλασσί-λευκό πουκάμισο έχει την τιμητική του φέτος την άνοιξη, και θα το καταλάβεις με το που πας σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα ρούχων. Συνδύασέ το με μαύρο τζιν, παρκά και μποτίνια.

Extra πόντοι αν επιλέξεις μεταλλιζέ μποτίνια που είναι μεγάλη τάση σε Ευρώπη και Αμερική.

Look #5: Το παραδέχομαι! Αυτό είναι το αγαπημένο μου look και είναι ένας συνδυασμός που δείχνει casual, sexy και classy! Πρόκειται για το σατέν πουκάμισο που επίσης θυμίζει pyjama, συνδυασμένο με τζιν με ξεφτισμένες άκρες (επίσης μεγάλη τάση) και ψηλοτάκουνες γόβες.

Δες ακόμα: «Τι να βάλω στον γάμο της καλύτερής μου φίλης;»

The post 5 τρόποι για να φορέσεις το φαρδύ σου πουκάμισο appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα