5 τρόποι για να αποκτήσεις πιο sexy χείλη

Υπάρχουν αρκετοί επεμβατικοί τρόποι για να αποκτήσεις πιο σαρκώδη, sexy χείλη: Ενέσιμα υλικά, βεντούζες… Βέβαια, αυτοί είναι ακριβοί τρόποι, πιο δεσμευτικοί και δεν κάνουν για όλους. Υπάρχει όμως και ένα τέλειο “κοκτέιλ” βημάτων που μπορείς να ακολουθήσεις ώστε να δώσεις στα χείλη σου πολύ πιο sexy αποτέλεσμα με το μακιγιάζ χωρίς να πονέσεις, χωρίς να δεσμευτείς και με μηδενικό ρίσκο! Τέλειο δεν ακούγεται; Είναι! Γιατί συζητάμε πάλι για σαρκώδη χείλη; Γιατί είναι ένα θέμα που μας αφορά ΠΑΝΤΑ και γιατί περιμένουμε με ανυπομονησία την αυριανή μέρα! Happy Valentine’s day Girls!

#1 Απολέπιση
Για να κάνεις τα χείλη σου sexy και να εφαρμόσει τέλεια το κραγιόν και ό, τι βάλεις επάνω τους, πρέπει να μην είναι ξεφλουδισμένα. Άρα πρέπει να τα απολεπίσεις και ο καλύτερος τρόπος είναι με την παλιά σου οδοντόβουρτσα! Τρίψε όλη την επιφάνεια των χειλιών σου με απαλές κυκλικές κινήσεις.

#2 Lip Balm
Το δεύτερο βήμα είνα η ενυδάτωση εννοείται και αυτό γιατί τα sexy χείλη είναι τα βελούδινα, χείλη γεμάτα υγεία. Πέρνα μια γενναία στρώση lip balm και περίμενε λίγο να απορροφηθεί από το δέρμα σου.

#3 Βάση
Για να κρατήσει το μακιγιάζ στα χείλη σου (δεδομένου ότι θα φας, θα πιεις και θα φιληθείς) πρέπει να το εφαρμόεις επάνω σε μια σωστή βάση. Ταμπονάρισε λοιπόν λίγο μεικάπ ή λίγο κονσίλερ στα χείλη σου απαλά.

#4 Κραγιόν
Ήρθε η ώρα να περάσεις το κραγιόν σου. Κάντο προσεκτικά, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στο τόξο και ακόμα καλύτερα, εφάρμοσέ το με ένα πινελάκι την πρώτη φορά για να μην σου ξεφύγουν οι λεπτομέρειες.

#5 Highlighter
Τι σχέση έχει το highlighter με τα χείλη σου θα αναρωτιέσαι… άμεση! Βάζοντας ελάχιστη ποσότητα επάνω από το τόξο και ακριβώς στο κέντρο, κάτω από το κάτω χείλος σου δημιουργείς ένα πιο σαρκώδες εφέ. Μπορείς να κάνεις το ίδιο και με λίγο lip gloss στο κέντρο του στόματός σου αλλά δεν θα είναι τόσο εύκολο να φιληθείς μετά…

Διάβασε ακόμα:

So sexy! Αυτά τα αρώματα θα τον τρελάνουν!

#GirlCrushing! H Lily Collins χωρίς μακιγιάζ είναι απλά υπέροχη!

Θέλουμε αυτό το gadget ΤΩΡΑ!

Keywords
Τυχαία Θέματα