5 τέλεια μακιγιάζ ματιών για το ΣΚ και τα προϊόντα κλειδί για να τα αντιγράψεις

Σάββατο σήμερα και πιθανότατα να έχεις προτάσεις για glam εξόδους, φλερτ και ποτά. Ξέρεις τι θα φορέσεις; Ό, τι και αν επιλέξεις έχουμε το μακιγιάζ που θα συνοδεύσει το σύνολό σου και θα κλέψει την παράσταση! Για να μην καθυστερούμε λοιπόν, δες παρακάτω 5 τέλεια μακιγιάζ για τα μάτια και τα προϊόντα κλειδί για να τα αντιγράψεις απόψε. Cheers!

#1 Wild eyeliner
Οι πασαρέλες γέμισαν με περίεργες γραμμές πάνω από τα βλέφαρα. Το eyeliner

είναι σούπερ τάση για φέτος και προτείνουμε να το τολμήσεις με όλα σου τα σύνολα.

Genius!
Επειδή όμως δεν είναι εύκολο να κάνεις τέτοιες ζωγραφιές στα βλέφαρα, επιστράτευσε τα αυτοκόλλητα eyeliner Bojoux De Pelle που θα βρεις στο makemeup.com για να κάνεις την ζωή σου ευκολότερη!

#2 Ροζ σκιά
Ναι, ταιριάζει σε όλες, κολακεύει και θα κάνει τα μάτια σου να ακτινοβολούν. Μπορείς να την συνδυάσεις με total black σύνολα για να δώσεις λίγο χρώμα!

Το χρώμα σου
Η σκιά All About Shadow Single Super Shimmer Νο 39 της Clinique είναι φωτεινή, πολύ ροζ και τέλεια. Εφάρμοσέ την στο άνω βλέφαρο και κατά μήκος των κάτω βλεφαρίδων για ένα χρωματιστό, smoky αποτέλεσμα.

#3 Μπλε smoky
Είναι η τέλεια εναλλακτική για το κλασικό (και ίσως λίγο βαρετό) μαύρο που κάνεις συνήθως. Αν μάλιστα έχεις καστανά μάτια θα τα τονίσει μοναδικά. Αν έχεις γαλάζια ωστόσο διάλεξε πολύ σκούρες αποχρώσεις.

Η παλέτα σου
Η The Rock Nudes Palette της Maybelline New York έχει όλες τις σκιές που θα χρειαστείς είτε έχεις καστανά, πράσινα ή γαλάζια μάτια. Περιέχει ματ και λαμπερές αποχρώσεις και θα σε βοηθήσει να κάνεις τα πιο rock μακιγιάζ.

#4 Taupe
Είναι το γνωστό και ως τεφρόχρωμα που ακροβατεί ανάμεσα στο γκρι και το καφέ και ταιριάζει σε όλες και με όλα. Είναι μάλιστα όπως βλέπεις ιδανικό αν σκοπεύεις να φορέσεις κόκκινο κραγιόν.

Η σκιά σου
Η σκιά Outrageous Eyeshadow Νο 02 των Sephora είναι ιδανική, κρεμώδης και όσο περισσότερη φοράς, τόσο πιο έντονο γίνεται το αποτέλεσμα. Σε συμβουλεύουμε να βγεις από τα όρια και να βάψεις όλο το άνω βλέφαρό σου.

#5 Glitter
Λίγο χρυσό glitter πάνω από τα βλέφαρα μπορεί να απογειώσει ακόμα και το πιο διακριτικό μακιγιάζ και σου προτείνουμε φέτος να μην το φοβηθείς, είναι στη μόδα!

Η σκιά σου
Η σκιά Cupper Glitter της Make Me Up είναι ιδανική και για να την φορέσεις δεν έχεις παρά να περάσεις ελάχιστη βαζελίνη ή lip gloss πάνω από το κάθε βλέφαρο και να την περάσεις από πάνω.

Διάβασε ακόμα:

Την προσοχή σας παρακαλώ! Αυτή την Παρασκευή έχουμε δουλειές…

Θεανώ Μπέλα: Πώς θα υποδεχτούμε το 2018 ΧΩΡΙΣ κυτταρίτιδα!

Video: Αυτό είναι ο σωστός τρόπος για να φοράς το glitter στα νύχια

Keywords
Τυχαία Θέματα