5 συνολάκια που είναι ό,τι πρέπει για τον Μάιο- Η Danielle Bernstein μας εμπνέει με το στιλ της

H Danielle Bernstein είναι μια από τις πιο γνωστές influencers παγκοσμίως με εκατομμύρια followers στον λογαριασμό της στο instagram. Η γνωστή fashionista μας εμπνέει με τις στιλιστικές της επιλογές που είναι πάντα προσεγμένες και αναδεικνύουν την προσωπικότητά της.

Η ίδια μας προτείνει μερικά πολύ κομψά casual looks για τις casual εμφανίσεις του Μαίου και μας εμπνέει με το στιλ της.

#1. Bootcut jeans + second skin
top + blazer

Γιατί μας αρέσουν τόσο πολύ τα bootcut jeans; Επειδή μπορούμε να τα φοράμε ακόμα και την άνοιξη με τις αγαπημένες μας μπότες. Τα second skin tops (δηλαδή τα πολύ στενά μπλουζάκια που εφάπτονται τέλεια στο δέρμα μας) είναι τάση για μια ακόμη χρονιά και συνδυάζονται τέλεια με τα ψηλόμεσα τζιν μας.

#2. Κόκκινο τζιν + top με cut-outs + leather jacket

Φέτος βάζουμε χρώμα στα τζιν μας και ποντάρουμε σε δυναμικές αποχρώσεις που μας γεμίζουν με αυτοπεποίθηση. Το oversized leather jacket της Danielle είναι ιδανικό για αυτή την εποχή και θα δώσει στιλ σε κάθε outfit χωρίς να χρειάζεται να προσπαθήσεις ιδιαίτερα.

#3. Co-ord σε lime green + snake print μπότες 

Το lime green εξακολουθεί να είναι στις top τάσεις της σεζόν και (αισθάνομαι πως) δεν θα το βαρεθούμε ποτέ. Συνδύασέ το μέσα στον Μάιο με τις αγαπημένες σου μπότες και το καλοκαίρι με πολύχρωμα mules.

#4. Λευκή παντελόνα + second skin top + καρό σακάκι + λευκά μποτάκια

Ένα λευκό tailored παντελόνι ή μια λευκή παντελόνα πρέπει να υπάρχουν σε κάθε γυναικεία ντουλάπα. Θα τα φορέσεις πολύ στη δουλειά, στις βόλτες αλλά και στις βραδινές εξόδους και θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε κάθε σου εμφάνιση.

Διαβάστε περισσότερα:

Γνωστές και αγαπημένες Ελληνίδες μας δείχνουν το στιλ που υιοθέτησαν τις ημέρες του Πάσχα

ΑΥΤΑ τα 3 τζιν είναι τα μόνα που πρέπει να υπάρχουν στην ντουλάπα σου αυτόν τον Μάιο

Τα Coachella looks αυτής της influencer είναι ακριβώς αυτά που θέλουμε να φορέσουμε αυτές τις μέρες

Keywords
Τυχαία Θέματα