5 πράγματα που πρέπει να αποφύγεις πριν πας για λέιζερ

Το λέιζερ είναι σωτήριο! Όσα κορίτσια έχουν κάνει δηλώνουν πως η ζωή τους άλλαξε ολοκληρωτικά και σίγουρα ετοιμάζει κι εσύ να πας για να απαλλαγείς μια και καλή από όλα τα βάσανα που το καλοκαίρι διπλασιάζονται. Περίμενε! Ο γιατρός σου σίγουρα σου έχει δώσει οδηγίες αλλά έχουμε 5 ακόμα πράγματα που πρέπει να ξέρεις για να είσαι σωστά προετοιμασμένη πριν κάνεις λέιζερ. Για δες…

Απόφυγέ το αν παίρνεις αντιβίωση
Γιατί; Τα αντιβιωτικά αυξάνουν την φωτοευαισθησία και είναι ό, τι χειρότερο για το δέρμα

σου αυτό. Αν λοιπόν παίρνεις αντιβιωτικά, ενημέρωσε τον γιατρό και την αισθητικό σου και εκείνοι θα σου πουν αν πρέπει να κάνεις το λέιζερ. Διαφορετικά, απλά περίμενε να τελειώσεις την αντιβίωση για να πας.

Απόφυγε κάποιες βιταμίνες
Γιατί; Κάποιες βιταμίνες, όπως για παράδειγμα η βιταμίνη Ε, είναι η… “τροφή” της τρίχας. Συνεπώς, ακόμα και αν δεν την παίερνεις για τα μαλλιά σου, πιθανόν να επηρεάσει τα αποτελέσματα του λέιζερ. Ρώτα τον γιατρό και την αισθητικό σου και ενημέρωσέ τους και εννοείται, αν παίρνεις συμπληρώματα για τα μαλλιά σου σταμάτα τα!

Απόφυγε το μακιγιάζ
Γιατί; Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά εδώ, το μακιγιάζ μπορεί να σε κάνει να νιώθεις καλά αλλά μπορεί και να μπερδέψει, κυρίως αν είναι πολύ σκούρο) το λέιζερ και να έχεις μπελάδες. Μην πας λοιπόν βαμμένη στο ραντεβού σου και περίμενε τουλάχιστον 24 ώρες πριν ξαναβάλεις κάποιο καλυπτικό προϊόν.

Μην πας αν η ακμή σου είναι φουντωμένη
Γιατί; Η θερμότητα από το λέιζερ μπορεί να επιδεινώσει την κατάσταση και να αποκτήσεις περισσότερα σπυράκια ή και μολύνσεις. Μίλα με τον γιατρό και την αισθητικό σου για να ηρεμήσει πρώτα η ακμή σου και μετά να προχωρήσεις σε λέιζερ. Και εννοείται, αν κάνεις θεραπεία από το στόμα για την ακμή ξέχνα το λέιζερ μέχρι να την τελειώσεις

Μην πας αν είσαι αδιάθετη
Γιατί; Δεν θα πάθεις κάτι όμως εκείνες τις ημέρες του μήνα, πονάς περισσότερο και έτσι μπορείς να γλιτώσεις από τον παραπανίσιο πόνο κανονίζοντάς το ραντεβού σου αφού έχουν περάσει οι μέρες αυτές!

Διάβασε ακόμα:

Ποιος είπε πως τα κοντά μαλλιά δεν μπορούν να έχουν beach waves;

10 bronzers για να διαλέξεις σήμερα που είναι ανοιχτά τα μαγαζιά

#PineappleNails! Πιο φρουτένια νύχια δεν γίνεται!

The post 5 πράγματα που πρέπει να αποφύγεις πριν πας για λέιζερ appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα