5 Μυστικά του μακιγιάζ της Marilyn Monroe…

Ο makeup artist της Marilyn Monroe κατάφερε να δημιουργήσει το πιο iconic look όλων των εποχών (και η ίδια να το υποστηρίξει). Το όνομα αυτού Allan «Whitey» Snyder και τα μυστικά του δεν χάθηκαν στον χρόνο! Τα αποκάλυψε σε διαφορετικές στιγμές και έτσι μάθαμε όλες πως γίνονται αυτά τα απίθανα cat eyes, τα πάντα για αυτά τα κόκκινα χείλη και διάφορα άλλα. Διαλέξαμε λοιπόν τα 5 πιο διαχρονικά beauty

tips από τον «Whitey» της Marilyn και θα τα βρεις σκρολάροντας παρακάτω…

Βαζελίνη σαν βάση για το μακιγιάζ ΚΑΙ σαν highlighter
H Marilyn θεωρούσε την ενυδάτωση το ελιξίριο της νεότητας (είχε τόσο δίκιο) και τίποτα δεν ενυδατώνει περισσότερο από την βαζελίνη. Αυτό έκανε λοιπόν ο «Whitey» πριν εφαρμόσει το μακιγιάζ της, περνούσε λίγη βαζελίνη από όλο της το πρόσωπο. Αφού είχε τελειώσει τα πάντα, έβαζε λίγη ακόμα βαζελίνη ταμποναριστά στα ζυγωματικά για επιπλέον λάμψη.

Contouring χειλιών με πολλά χρωματιστά μολύβια
Το contouring χειλιών πια σου είναι γνώριμο αλλά από που ξεκίνησε ήξερες; Ο «Whitey» έβαζε σκούρο μολύβι στο περίγραμμα, λίγο πιο ανοιχτό προς τη μέση και στο κέντρο την πιο ανοιχτή απόχρωση ώστε να κάνει τα χείλη της Marilyn πιο μεγάλα και ζουμερά. Εσύ δεν χρειάζεται ωστόσο να αγοράσεις τόσα μολύβια γιατί υπάρχει η Lip Contour Palette της Maybelline New York που έχει όσα χρειάζεσαι.

Μια σταγόνα λάδι στα μάτια
η Marilyn ήθελε τα βλέφαρά της να είναι γυαλιστερά καθώς τα έβρισκε απίστευτα έτσι όπως έλαμπαν κάτω από τα φώτα του στούντιο. Για να το καταφέρει, ο «Whitey» έβαζε μια σταγόνα λάδι πάνω από κάθε βλέφαρο. Ναι, πάνω από τις σκιές και τα cat eyes της.

Μαύρο, καφέ, λευκό ΚΑΙ κόκκινο μολύβι
Ο makeup artist χρησιμοποιούσε και τα 4 χρωματα για τα cat eyes της Marilyn. Με το καφέ και το μαύρo έκανε την γραμμή ενώ με το λευκό ζωγράφιζε ένα ανάποδο τρίγωνο στην εξωτερική γωνία για να κάνει τα μάτια της ακόμα πιο μεγάλα. Όσο για το κόκκινο… έβαζε μια ανεπαίσθητη τελεία στην εσωτερική γωνία του ματιού της για να κάνει το λευκό των ματιών της ακόμα πιο λευκό.

Κομμένες βλεφαρίδες
Η Marilyn ήθελε μεγάλες βλεφαρίδες αλλά που να δείχνουν φυσικές κι έτσι ο «Whitey» έκοβε τις ψεύτικες στην μέση και τις κολλούσε μόνο στην εξωτερική γωνία του ματιού για πιο φυσικό αποτέλεσμα…

Διάβασε ακόμα:

Αυτό είναι το μυστικό της Khloe Kardashian για τα σπυράκια!

5 βήματα για τις τέλειες βλεφαρίδες

Διάβασε τι δεν πρέπει να κάνεις ΠΟΤΕ αν λερωθείς με μεικάπ

Keywords
Τυχαία Θέματα