5 κραγιόν που θα φορέσεις όλη την Άνοιξη!

Αν και η Άνοιξη είναι εδώ δεν το έχουμε καταλάβει καλά εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών -ευτυχώς το τριήμερο ο καιρός ήταν καλός.

Αυτή είναι όμως η κατάλληλη στιγμή για να εξοπλίσεις το νεσεσέρ σου με τα απαραίτητα, όπως τα τέλεια κραγιόν που βρήκαμε για σένα και που θα τα φοράς όλο το επόμενο διάστημα.

Πάμε να τα δούμε μαζί παρακάτω:

Radiant Advanced Care Lipstick απόχρωση 213 apple. Και σταθερό χρώμα και μοναδική ματ

αίσθηση άνεσης και ελαστικότητας στα χείλη.

Clarins Joli Rouge krayon 705c – Soft Berry. Πανεύκολο στη χρήση μιας και είναι σαν στυλό με ματ φινίρισμα και ενσωματωμένη ξύστρα μολυβιών για ακριβή και εύκολη εφαρμογή.

Shiseido LacquerInk LipShine στην απόχρωση 302 Plexi Pink. Το απόλυτο χρώμα της άνοιξης. Μιλάμε για μία καινοτόμα φόρμουλα που χαρίζει έντονο χρώμα τέλειας κάλυψης, λάμψη που διαρκεί όλη μέρα ενώ δεν αφήνει τα χείλη ξηρά ή κολλώδη.

NYX Professional Makeup Shout Loud Satin Lipstick στην απόχρωση 1 A La Mode. Ένα σατινέ κραγιόν με πλούσιο χρώμα για έντονα, πλούσια χείλη που προσφέρει έως και τέσσερις ώρες ενυδάτωσης με ένα πέρασμα.

Seventeen All Day Lip Color απόχρωση 76. Είναι ένα κραγιόν τόσο σταθερό που θα το φοράς το πρωί και κυριολεκτικά θα το ξεχνάς αφού δεν θα χρειαστεί να επαναλάβεις την εφαρμογή του την υπόλοιπη ημέρα.

Μια ματιά ακόμα:

Οι καλύτερες αδιάβροχες μάσκαρα για το καλοκαιρινό μακιγιάζ σου

Αυτή είναι η μάσκαρα που χαρίζει super όγκο και δεν βαραίνει τις βλεφαρίδες!

Keywords
Τυχαία Θέματα