5 homewear looks που θέλουμε να υιοθετήσουμε εδώ και τώρα

Όπως όλα δείχνουν η καραντίνα θα συνεχιστεί για πολύ καιρό ακόμα και εμείς καλούμαστε να κάνουμε υπομονή, να αξιοποιήσουμε τον χρόνο που μας δίνεται στο σπίτι όσο το δυνατόν καλύτερα και να ανανεώσουμε την ντουλάπα μας με μερικά ακόμα homewear και loungewear κομμάτια που θα μας φτιάξουν τη διάθεση. Γι’αυτό και σήμερα σου ετοιμάσαμε μια λίστα με όλες τις νέες τάσεις στα loungewear ρούχα και είμαι σίγουρη πως θα θέλεις να τα προσθέσεις όλα άμεσα μέσα στη νουλάπα σου!

#1. H Danielle Bernstein υιοθετεί μια από τις μεγαλύτερες τάσεις του χειμώνα αλλά και της άνοιξης που δεν είναι άλλη από το

κολάν- καμπάνα που τείνει να γίνει viral και ήδη το φοράνε πολλές fashionistas. Η ίδια συνδυάζει το παντελόνι της με oversized φούτερ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Danielle Bernstein (@weworewhat)

#2. Η Mary Lawless Lee ποζάρει με το 3 piece set της και κερδίζει τις εντυπώσεις μας. Η ίδια επιλέγει το loungewear set της σε μπεζ χρώμα και δείχνει υπέροχη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Lawless Lee (@marylawlesslee)

#3. H Aimee Song μας δείχνει πώς μπορούμε να φορέσουμε ένα cozy loungewear look και εκτός σπιτιού. Η ίδια συνδυάζει το παντελόνι και το πουλόβερ της με πέδιλα και τραβάει τα βλέμματα πάνω της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aimee Song (@aimeesong)

#4. Η ίδια μας συστήνει ακόμα μια τάση που θα δούμε περισσότερο την άνοιξη και είναι τα top με κορδόνια στο μπροστινό μέρος. Μάλιστα η γνωστή influencer συνδυάζει το top με ασορτί παντελόνι σε παλ τόνο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aimee Song (@aimeesong)

#5. Η Rocky Barnes επιλέγει φαρδιά πουκαμίσα που φοριέται και σκέτη και ασορτί παντελόνι για το look της μέσα στο σπίτι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη R O C K Y B A R N E S (@rocky_barnes)

Διαβάστε ακόμα: Πάρε μια πρώτη γεύση από όλα τα trends της Άνοιξης σε ένα βίντεο των 30 δευτερολέπτων (VIDEO)

Η Χριστίνα Μπόμπα μας δείχνει 3 πανωφόρια που επιλέγει στην εγκυμοσύνη της

6 office looks που θα θέλεις να φορέσεις με το που επιστρέψεις στο γραφείο!

Keywords
Τυχαία Θέματα