5 φορές που η Kim Kardashian ”έριξε” το instagram από τις αρχές του 2018 μέχρι σήμερα!

Παίρνοντας την απόφαση να ψάξω το προφιλ της Kim Kardashian, προκειμένου να δω ποιές φωτογραφίες έχουν συγκεντρώσει τα περισσότερα like από τις αρχές του 2018 μέχρι σήμερα, ήμουν σχεδόν σίγουρη πως στην λίστα μου θα υπάρξουν μόνο σέξι πόζες. Κι όμως οι fans της γνωστής τηλεπερσόνας με εξέπληξαν αφού, πέρα από τις ημίγυμνες φωτογραφίες, στηρίζουν με τα like και τα comment τους τα… οικογενειακά στιγμιότυπα!

Οι top 5 στιγμές λοιπόν – της χρονιάς που διανύουμε – που η reality

star κατάφερε να ”ρίξει” το instagram έχουν ως εξής:

5)Το σημείο στο σώμα της σέξι Kim που όλες ζηλεύουμε είναι τα… οπίσθια! Η ίδια διαψεύδει κατηγορηματικά ότι έχει μπει νυστέρι στην εν λόγω περιοχή, ωστόσο όλες εμείς έχουμε αντίθετη άποψη (ή μάλλον μας συμφέρει)! Μια από τις φωτογραφίες λοιπόν που ξεχώρισαν στο προφίλ της και έκανε τους fan να παραληρίσουν είναι αυτή στην οποία ποζάρει φορώντας μόνο τα εσώρουχα και κρατώντας στο χέρι ένα lipstick. Και ναι μπορεί να έχει στη συλλογή της πολύ πιο προκλητικές, ωστόσο αυτή κατάφερε να ξεπεράσει τα 3 εκατομμύρια like.

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Mar 27, 2018 at 9:10am PDT

4) Στις 23 Απριλίου 2018 η Kim πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με τα παιδάκια της και τον σύζυγό της κάνοντας τα like να ”πέσουν βροχή”. H Kim φαίνεται πως αρέσει πολύ στον ρόλο της συζύγου-μητέρας, αφού τα like παρ’ολίγον να αγγίξουν τα 5 εκατομμύρια.

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Apr 23, 2018 at 7:25am PDT

3) Η μικρή Chicago φιγουράρει τον Μάρτιο στο instagram της μητέρας της – με την οποία μοιάζει τρομερά – και οι θαυμαστές δεν σταματούν να σχολιάζουν. Ντυμένη στα ροζ η πριγκίπισσα ”κλέβει” τις εντυπώσεις με τα like να ξεπερνούν τα 5 εκατομμύρια.

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Mar 17, 2018 at 7:15am PDT

2) Μια κλασσική οικογενειακή φωτογραφία από αυτές που όλοι έχουμε στα πατρικά μας σπίτια είναι αυτή που κατορθώνει να χτυπήσει κόκκινο με 6 εκατομμύρια 800 χιλιάδες like. Στη λεζάντα της εικόνας η Kim εξομολογείται αστειευόμενη τις δυσκολίες που βίωσε κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης.

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Apr 4, 2018 at 4:08pm PDT

1) Μέχρι την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές την παράσταση για το 2018 συνεχίζει να κλέβει η μικρή Chicago. Η εικόνα που ”έριξε” το instagram της Kim από τις αρχές του 2018 είναι η τρυφερή φωτογραφία μαμάς-κόρης. Έχοντας στην αγκαλιά της την μικρή και βάζοντας τα ανάλογα παιχνιδιάρικα φίλτρα του instagram, το στιγμιότυπο έκανε μέσα σε λίγα λεπτά το γύρο του διαδικτύου και η ίδια συγκέντρωσε 7 εκατομμύρια 300 χιλιάδες like.

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Feb 26, 2018 at 1:55pm PST

Keywords
Τυχαία Θέματα