5 cool outfits για τις Δευτέρες που δεν έχεις όρεξη ούτε να βγεις από το σπίτι

Η Aimee Song είναι σίγουρα μια από τις πιο cool influencers και πάντα μας εμπνέει με τις στιλιστικές επιλογές που κάνει. Η ίδια αγαπάει τα loungewear και homewear κομμάτια και τα επιλέγει τακτικά στην καθημερινότητά της εντός και εκτός του σπιτιού.

Σήμερα που είναι Δευτέρα και δεν έχουμε πολύ όρεξη για δημιουργία ξεχωριστών looks σου δίνουμε μερικές ιδέες για να αντιγράψεις.

#1. Αυτά τα πλεκτά φορέματα με τα κουμπάκια που κυκλοφορούν από πάρα πολλά brands είναι υπέροχα και θα δώσουν στιλ σε κάθε σου εμφάνιση

εντός και εκτός από το σπίτι. Μπορείς να τα φορέσεις με ένα blazer από πάνω ακόμα και στη δουλειά.

#2. Μέσα στο σπίτι μπορείς να αλλάζεις τις πιτζάμες σου για να νιώθεις σε εγρήγορση και να απολαμβάνεις καλύτερα τη μέρα σου. Φόρεσε ένα biker shorts με ένα oversized πουκάμισο και sneakers, όπως κάνει η Aimee Song και είσαι έτοιμη.

#3. Τα wide leg jeans αποτελούν μια τάση που έχουμε αγαπήσει. Η Aimee Song φοράει το δικό της με tank top και πουλόβερ και ολοκληρώνει το look με πέδιλα.

#4. Ένα loungewear κοστούμι είναι ο,τι πρέπει για τη δουλειά, τη βόλτα ή για τις μέρες που είσαι σπίτι. Η Aimee επιλέγει ένα σε μπεζ τόνο και μας κερδίζει με το μίνιμαλ στιλ της.

#5. Οι fluffy πιτζάμες κάνουν θραύση αυτή την εποχή και αποτελούν τέλεια ιδέα για δώρο στις φίλες σου. Θα σε κρατήσουν ζεστή στο σπίτι και θα σε κάνουν να αισθανθείς υπέροχα.

Διαβάστε περισσότερα:

Η Fashion Editor, Ελένη Βάγια, δοκιμάζει τη νέα τάση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου (VIDEO)

H Rocky Barnes μας δείχνει τι να φορέσουμε από το πρωί ως το βράδυ- Τα looks που θα θέλεις να αντιγράψεις ΤΩΡΑ!

Τα σατέν φορέματα των Zara που θα φορέσουν όλες οι Ελληνίδες μέσα στις γιορτές

Keywords
Τυχαία Θέματα