5 + 1 κουρέματα που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου για τον χειμώνα

Τα μακριά μαλλιά είχαν την τιμητική τους την περασμένη σεζόν. Τα είδαμε να φτάνουν σε εξωπραγματικά μήκη και πολύ τα ευχαριστηθήκαμε αλλά η μόδα την επόμενη σεζόν θέλει κάτι διαφορετικό. Τα καρέ και τα αγορίστικα μαλλιά έρχονται στο προσκήνιο και εμείς έχουμε 6 τέλειες ιδέες για το επόμενο ραντεβού σου…

Το pixie της Gemma Arterton
Είναι το πιο κλασικό και το πιο κομψό με διαφορά! Ταιριάζει σχεδόν ε όλα τα σχήματα προσώπου και πραγματικά θα σου λύσει τα χέρια. Πρόσεχε μόνο αν έχεις σγουρά μαλλιά, τότε ίσως να μην είναι το ιδανικό για εσένα.

Το ασύμμετρο καρέ της

Jourdan Dunn
Είναι στο ιδανικό μήκος για να το κάνεις ότι θέλεις (μπούκλες, ίσιο) αλλά και για να το πιάνεις μια αλογοουρά όταν απλά βαριέσαι να ασχοληθείς. Δίνει τύπο αυτόματα και ταιριάζει σε όλα τα σχήματα προσώπου.

Το κοντό καρέ με αφέλειες της Kacy Hill
Είναι εκείνο που θα σου δώσει περισσότερο τύπο όποια και αν είναι η υφή των μαλλιών σου όμως πρόσεχε… οι αφέλειες μπορεί να σε παιδέψουν οπότε σκέψου το πριν δεσμευτείς. Αν όμως το κάνεις πραγματικά θα σε ξετρελάνει!

Το χαλαρό καρέ της Lily-Rose Depp
Είναι το πιο κλασικό και το πιο… ανάλαφρο. Μπορείς να το χτενίσεις αυστηρά ή και ατημέλητα και σίγουρα θα κολακέψει το πρόσωπό σου ειδικά αν είναι οβάλ ή στρογγυλό. Πρόσεχε μόνο λίγο αν έχεις σγουρά μαλλιά. Συζήτα το με τον κομμωτή σου.

Το πολύ κοντό καρέ της Sarah Paulson
Είναι αυτό που μπορούν να κάνουν όλες οι υφές μαλλιών γιατί δεν απαιτεί τίποτα στο styling. Μάλιστα, όσο περισσότερη υφή έχεις, τόσο περισσότερο τύπο σου δίνει!

Το αγορίστικο κούρεμα της Scarlett Johansson
Είναι ιδανικό αν έχεις σπαστά ή ίσια μαλλιά και οβάλ πρόσωπο. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να το κάνεις με μικρές προσαρμογές στο δικό σου σχήμα. Αν το πάρεις απόφαση θα σου λύσει τα χέρια!

Διάβασε ακόμα:

Zoe Kravitz τα μαλλιά σου είναι τέ-λει-α

Ναι! Επιτέλους η Rihanna άλλαξε μαλλιά!

Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να αποκτήσεις τέλειες μπούκλες με κράτημα!

Keywords
Τυχαία Θέματα