4+1 celebrities αποκαλύπτουν τις πιο “περίεργες” συνήθειες ομορφιάς που έχουν!

Οι εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί, στην τηλεόραση, αλλά και σε κοσμικές εξόδους είναι αξιοζήλευτες.

Μερικές από τις celebrities του Hollywood δείχνουν πάντα ανανεωμένες, ενώ αφήνουν την εντύπωση πως έχουν βρει το μυστικό της νεότητας.

Φυσικά, το μακιγιάζ κατέχει σημαντικό ρόλο στο αποτέλεσμα που μας παρουσιάζουν. Παρόλα αυτά, οι αποκαλύψεις πέντε πασίγνωστων σταρ, μας έδωσαν να καταλάβουμε πως πέρα από τα προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιούν, είναι ικανές

να κάνουν τα πάντα έτσι ώστε να δείχνουν… τέλειες!

Η Beyonce, η Jennifer Lopez, η Hailey Baldwin, η Lady Gaga και η Fergie, κατά διαστήματα σε συνεντεύξεις τους αποκάλυψαν τις περίεργες συνήθειες ομορφιάς που έχουν.

Όπως θα διαβάσετε παρακάτω, μερικές από αυτές είναι αρκετά τολμηρές και αναμφίβολα δεν θα σκεφτείτε να τις δοκιμάσετε!

Hailey Baldwin

Το μοντέλο δεν παραλείπει ποτέ να βάλει την ενυδατική του κρέμα, ωστόσο, με μια ιδιαιτερότητα. Όπως αποκάλυψε η ίδια, προσθέτει στην ενυδατική της δείγμα από το… αίμα της!

Beyonce

Η Beyonce αποδεικνύει πως δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείς μόνο καλλυντικά στο μακιγιάζ σου, έτσι ώστε να δείχνεις όμορφη και να έχεις το αποτέλεσμα που θες. Η τραγουδίστρια πολλές φορές, αντί για gel φρυδιών χρησιμοποιεί κόλλα!

Lady Gaga

Η pop star έχει χαρακτηριστεί από τα Μέσα “εκκεντρική” και “περίεργη” πολλές φορές και τα επιβεβαιώνει ακόμη και με τις beauty συνήθειες της. Η Lady Gaga χρησιμοποιεί μια ειδική κολλητική ταινία, έτσι ώστε να τεντώνει το δέρμα του προσώπου της.

Jennifer Lopez

Η Λατίνα σταρ είναι .ίδια εξωτερικά, τα τελευταία είκοσι χρόνια! Ο λόγος που δεν την “αγγίζει” ο χρόνος -ενδέχεται- να είναι οι μάσκες κολλαγόνου που κάνει. Οι εν λόγω μάσκες περιέχουν ανθρώπινο πλακούντα, ο οποίος βοηθάει στην ενυδάτωση, αλλά και την ελαστικότητα του δέρματος.

Fergie

Η τραγουδίστρια έχει αδυναμία στα φίδια και συγκεκριμένα στο δηλητήριο τους. Το χρησιμοποιεί για να σηκώσει κάποια σημεία του προσώπου της, αποφεύγοντας έτσι το… botox!

Διαβάστε ακόμη:

Οι σταρ φόρεσαν extensions χιλιομέτρων… στο κόκκινο χαλί του Μet Gala!

Keywords
Τυχαία Θέματα