4 τρόποι για να συνδυάσεις ένα απλό μαύρο κορμάκι δημιουργώντας μοναδικά looks (VIDEO)

Όλες οι γυναίκες έχουμε ένα μαύρο κορμάκι στην ντουλάπα μας και πάντα ψάχνουμε τρόπους για να το φορέσουμε και να δημιουργήσουμε μοναδικά looks στην καθημερινότητά μας.

Η γνωστή instagrammer Amy Rebecca Οwen μας δείχνει 4 συνδυασμούς που θα λατρέψουμε. Δες πώς μπορείς να φορέσεις το κορμάκι σου με 4 διαφορετικούς τρόπους.

#1. Φόρεσε το κορμάκι σου με μια oversized φόρμα ή βερμούδα και ολοκλήρωσε το look με αθλητικά παπούτσια ή chunky sneakers.

#2. Ένα baggy τζιν

παντελόνι είναι επίσης μια καλή ιδέα. Φόρεσε μερικά αξεσουάρ και κοδμήματα και μια δερμάτινη ζώνη για να τονίσεις τη μέση σου.

#3. Τα φαρδιά σορτς και οι βερμούδες είναι ιδιαίτερα δημοφιλή φέτος και θα ταιριάξουν τέλεια με ένα πιο στενό top, όπως είναι το κορμάκι σου.  Ολοκλήρωσε το look με πέδιλα ή mules και κέρδισε τα βλέμματα πάνω σου.

#4. Τέλος δοκίμασε να φορέσεις (ακόμα και στη δουλειά) μια τζιν βερμούδα με μαύρο κορμάκι και μαύρο blazer. Πρόσθεσε μερικά κοσμήματα και ένα ζευγάρι μαύρα mules και είσαι έτοιμη!

Δες όλα τα outfits στο παρακάτω βίντεο.

View this post on Instagram

Black bodysuit, four ways. This is probably my top staple piece for your wardrobe, I wear it all the time and it can be styled with so many different outfits! Swipe and comment below your fave look – links to shop in stories and OUTFITS highlight (Atch – Voyage)

A post shared by Amy Rebecca Owen (@ames.ro) on May 2, 2020 at 2:12am PDT

Διαβάστε ακόμα: Πώς θα δημιουργήσεις τα αγαπημένα σου logo στις μπλούζες σου; (VIDEO)

Αυτά είναι τα πιο σέξι tops του καλοκαιριού που θα θέλεις να φοράς συνέχεια!

H πασίγνωστη influencer Rocky Barnes μας δείχνει τι φοράει μετά τη γέννηση του μωρού της

Keywords
Τυχαία Θέματα