4 καλοκαιρινά looks που θα θέλεις να αντιγράψεις ASAP

Πλησιάζουμε στον πρώτο μήνα του καλοκαιριού και η αλήθεια είναι τώρα νιώθουμε τον Ιούνιο περισσότερο από ποτέ καθώς οι θερμοκρασίες έχουν αρχίσει να χτυπάνε κόκκινο. Αν νιώθεις την ανάγκη να ανανεώσεις στο στιλ σου χωρίς όμως υπερβολές, διάβασε παρακάτω και θα δεις μερικά tips που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις τα πιο ενδιαφέροντα looks.

#1. Δύο πράγματα σου προτείνουμε να προσθέσεις στη βαλίτσα των διακοπών και αυτά είναι ένα oversized πουκάμισο σε παλ απόχρωση και ένα πλεκτό μαντήλι για να το φοράς στα μαλλιά και να κάνεις εντυπωσιακές

εμφανίσεις.

#2. Τα slip dresses και γενικά τα φορέματα σε αυτή τη γραμμή είναι τάση που αγαπάμε και θέλουμε να έχουμε στην καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα. Επίλεξέ τα σε διάφορα υφάσματα και συνδύασέ τα το πρωί με bucket hats και σανδάλια και το βράδυ με mules και χαλαρά beach waves στα μαλλιά.

#3. Τα gingham prints είναι σχέδια που επίσης θέλουμε να έχουμε στη βαλίστα των διακοπών αυτό το καλοκαίρι. Μπορείς εύκολα να τα φορέσεις για κομψά πρωινά looks ή και για μια απογευματινή βόλτα στο νησί ή στην πόλη.

#4. Μια slip skirt είναι επίσης πολύ ευκολοφόρετη γιατί μπορείς άνετα να τη φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ, σε διάφορες περιστάσεις.

Διαβάστε περισσότερα:

H Emma Stone στο Met Gala υιοθέτησε μια από τις top τάσεις της σεζόν στα παπούτσια

ΑΥΤΑ τα 3 τζιν είναι τα μόνα που πρέπει να υπάρχουν στην ντουλάπα σου αυτόν τον Μάιο

Τα Coachella looks αυτής της influencer είναι ακριβώς αυτά που θέλουμε να φορέσουμε αυτές τις μέρες

Keywords
Τυχαία Θέματα