3 ζώδια που θα περάσουν λίγο δύσκολη εβδομάδα

Χτες στο Faysbook.gr μιλήσαμε για τα ζώδια που θα περάσουν μια υπέροχη εβδομάδα και σήμερα θα αναφερθούμε σε αυτά που θα βιώσουν κάποιες προκλήσεις.

Δίδυμος
Η πανσέληνος βρίσκεται πλέον στο ζώδιο του Καρκίνου και η αλήθεια είναι πως αυτή είναι πάντα μια περίοδος- πρόκληση για εσένα. Αυτές τις μέρες νιώθεις λίγο έξω από τα νερά σου, λίγο άβολα και προσπαθείς να βάλεις πάλι κάποιους στόχους στη ζωή σου. Αυτή τη βδομάδα θα νιώσεις πως ακόμα και οι φιλίες σου δοκιμάζονται γιατί θα έχεις

ένα υφάκι προς τους φίλους σου που μπορεί να τους εκνευρίσει. Εξήγησέ τους πως φταίει η πανσέληνος και όλα θα πάνε καλά.

#Ζυγός
Αυτή την περίοδο νιώθεις πως όλη σου η προσοχή είναι γύρω από τα οικονομικά σου. Και όταν τα οικονομικά σου δεν πηγαίνουν πολύ καλά νιώθεις ακόμα πιο δυσάρεστα και σαν να σου πηγαίνουν όλα στραβά. Αυτή την εβδομάδα θα πάρεις μερικά μαθήματα που θα σε βοηθήσουν να δεις τη ζωή με άλλο μάτι. Προσπάθησε να μην αγχώνεσαι τόσο πολύ για τα οικονομικά σου και δώσε έμφαση στις απλές καθημερινές χαρές της ζωής που στο τέλος της ημέρας έχουν μεγαλύτερη αξία.

#Υδροχόος
Αγαπημένε Υδροχόε αυτή την εβδομάδα νιώθεις πως ξεκίνησες με αρνητισμό και αυτό δεν θα σε βοηθήσει να δεις τις υπόλοιπες μέρες με αισιοδοξία. Νιώθεις σαν να έχουν μπει τα πάντα στη ζωή σου σε αναμονή και αυτό σε αγχώνει και σε γεμίζει με νεύρα και ένταση. Ό,τι και αν κάνεις νιώθεις πως δεν οδηγεί κάπου. Μην σε παίρνει από κάτω όμως, πρέπει να συνειδητοποιήσεις πως απλά αυτή είναι μια άσχημη εβδομάδα για εσένα και πως από την Κυριακή και μετά όλα θα μπουν και πάλι στο σωστό τον δρόμο.

Διαβάστε ακόμα: Πρω1νό 29/6: Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα

Τα ζώδια σήμερα: “Ταύρε, θα υπάρξουν απρόβλεπτες εξελίξεις τόσο στα οικογενειακά όσο και στα προσωπικά”

Ποια 3 ζώδια θα περάσουν την καλύτερη εβδομάδα;

Keywords
Τυχαία Θέματα