3 ζώδια που δεν πρέπει να ασχοληθούν με τα ερωτικά τους μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου

Για τα 3 ζώδια που θα δούμε παρακάτω αυτή είναι μια περίοδος που πρέπει να ασχοληθούν με κάθε τομέα της ζωής του, εκτός…από τα ερωτικά. Ο Ταύρος, ο Σκορπιός και ο Τοξότης θα πρέπει να απολαύσουν τη ζωή τους ως έχει και να μην επικεντρωθούν στην ερωτική τους ζωή…μέχρι να μπει ο Οκτώβρης.

Ταύρος
Νιώθεις πάντα έτοιμος να ερωτευτείς, να φλερτάρεις και να γνωρίσεις νέο κόσμο. Αλλά ίσως αυτή η εβδομάδα και η επόμενη να μην είναι η ιδανική περίοδος για να το κάνεις. Αυτές τις μέρες σκέφτεσαι λίγο πιο εναλλακτικά και συνειδητοποιείς πως υπάρχουν και άλλα πράγματα στη ζωή εκτός από το να είσαι σε μια σχέση και να ζεις και να αναπνέεις για αυτήν. Μπορεί οι φίλοι σου να σε σπρώχνουν στο να δημιουργήσεις μια νέα σχέση αλλά καλό θα ήταν να πάρεις τον χρόνο σου και να μην πιέζεις καταστάσεις.

Σκορπιός
Από τις 24 Σεπτέμβρη και μετά θα αρχίσεις να νιώθεις ότι είσαι περιζήτητη. Μίλα με κόσμο, γνώρισε ανθρώπους αλλά μην προχωρήσεις σε κάτι πιο σοβαρό αν δεν μπει ο νέος μήνας. Αυτές είναι μέρες που πρέπει να επικεντρωθείς σε εσένα και σε κανέναν άλλον. Άλλωστε είσαι σε μια φάση της ζωής σου που προτιμάς να κάνεις φιλίες παρά σχέσεις. Κάνε δώρα στον εαυτό σου, νιώσε σαν βασίλισσα και άσε τους έρωτες για λίγο αργότερα. Πίστεψέ μας δεν θα το μετανιώσεις.

Τοξότης
Νιώθεις πολύ ανοιχτή στο να δεχτείς καθετί που θα σου φέρει το σύμπαν. Όμως νιώθεις επίσης την ανάγκη να μην ασχοληθείς με τα ερωτικά σου αυτή τη στιγμή. Πολύ καλά θα κάνεις να μείνεις επικεντρωμένη στα επαγγελματικά σου και να αφήσεις τα συναισθηματικά σου σε μια ουδέτερη κατάσταση μέχρι να έρθει η σωστή στιγμή και να ασχοληθείς ξανά με την ερωτική σου ζωή. Τώρα είναι η στιγμή που αναζητούσες για να απολαύσεις την ελευθερία σου.

Διαβάστε ακόμα: Τα ζώδια σήμερα: “Δίδυμοι, προσέξτε να μην κινηθείτε παρασκηνιακά γιατί θα βρεθείτε προ εκπλήξεων”

Ποια ζώδια θα νιώσουν καλύτερα στα αισθηματικά τους τις επόμενες μέρες;

Τα πιο συναισθηματικά ζώδια: Δες την κατάταξη από το πιο ευαίσθητο προς το πιο αναίσθητο

Keywords
Τυχαία Θέματα