2 εύκολοι τρόποι για να συνδυάσεις το λευκό σου σορτς με πράγματα που ήδη έχεις (VIDEO)

To λευκό σορτς είναι ένα από τα κομμάτια που πρέπει να προσθέσεις στην καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα. Θα το φορέσεις στη δουλειά με πουκάμισο και mules, στη βόλτα με sneakers και tank tops, και στις βραδινές σου εξόδους με ψηλοτάκουνα πέδιλα και crop tops.

Η γνωστή fashionista Amy Rebecca Owen μας δείχνει 2 hot συνδυασμούς που μπορείς να συνθέσεις και μόνη σου με ρούχα που σίγουρα έχεις στην γκαρνταρόμπα σου.

#1. Επίλεξε ένα λευκό σορτς σε άνετη γραμμή για να το φοράς πιο εύκολα σε κάθε περίσταση. Ταίριαξέ το με ένα λευκό lingerie top και φλατ mules για άνετες εμφανίσεις όλες τις ώρες της ημέρας.

#2. Εναλλακτικά μπορείς να φορέσεις ένα tank top και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα ή mules ολοκληρώνοντας το look με μπεζ ή μαύρο τσαντάκι. Στις πρωινές εμφανίσεις σου μπορείς να επιλέξεις και μια ψάθινη τσάντα για να ολοκληρωθεί τέλεια το look.

Δες τα outfits στο βίντεο που ακολουθεί! Eσύ ποιο από τα δύο outfits θα προτιμήσεις;

View this post on Instagram

Shorts two ways. Styling these @nakdfashion shorts two ways. I’ve also done a 3rd outfit over on my stories as well leaving the links for you Comment below your fave look! *gifted (LiQUID – Over Soon)

A post shared by Amy Rebecca Owen (@ames.ro) on Jun 15, 2020 at 1:10am PDT

Διαβάστε ακόμα: Τα αγγελάκια της Victoria’s Secret μας δείχνουν τα μαγιό που φοράνε αυτό το καλοκαίρι

Μια πασίγνωστη influencer μας δείχνει τα 6 παντελόνια που αξίζει να έχουμε στη βαλίτσα των διακοπών

Ο οίκος Chanel παρουσίασε τη νέα του κολεξιόν μέσω φωτογραφιών και βίντεο λόγω του κορωνοιού

Keywords
Τυχαία Θέματα