10+1 Ιδέες για θεματικό πάρτυ

H ημέρα των γενεθλίων είναι μοναδική και όλα τα παιδιά την περιμένουν πως και πως. Ανυπομονούν να καλέσουν τους φίλους τους και να παίξουν, να διασκεδάσουν και να σβήσουν τα κεράκια της τούρτας. Ο εορτασμός των γενεθλίων είναι σημαντικός τόσο για τα ίδια όσο και για το ευρύτερο οικογενειακό τους περιβάλλον, το οποίο επιθυμεί οι αναμνήσεις που θα δημιουργηθούν να παραμείνουν ανεξίτηλες στο χρόνο. Η οργάνωση ενός πάρτι, παρ’ όλο που είναι μια διασκεδαστική διαδικασία, απαιτεί χρόνο και αρκετή δημιουργικότητα, καθώς τα παιδιά κάθε χρόνο είναι πιο απαιτητικά στις επιθυμίες τους για τα γενέθλιά τους,

δημιουργώντας συνεχείς προκλήσεις. Εμείς σας προσφέρουμε υλοποιήσιμες ιδέες θεματικών πάρτι που απευθύνονται σε αγόρια και κορίτσια, καθώς και την δυνατότητα αγοράς οποιουδήποτε αναγκαίου προϊόντος από μία μόνο σελίδα εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα.

Το μοτίβο το οποίο θα έχει επιλεγεί από εσάς για το θεματικό πάρτι γενεθλίων θα αποτυπώνεται σε όλα τα αντικείμενα που θα χρειαστείτε για την διεξαγωγή του. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για την τούρτα, τις προσκλήσεις, τα σημαιάκια, τις γιρλάντες, τα μπαλόνια, τα καπέλα, τα αυτοκόλλητα, τα ποτήρια, τα πιάτα, τις χαρτοπετσέτες, τα τραπεζομάντηλα, τις οδοντογλυφίδες, τις κονκάρδες, τις πινιάτες και τα κουτάκια με τα δώρα για τα προσκεκλημένα παιδιά. Επομένως,με μία ή δύο μόνο αγορές μπορείτε να έχετε ό,τι χρειάζεστε για το θεματικό πάρτι του παιδιού σας.

Ένα e-shop με δυνατότητα εύκολης online αγοράς και με μια αληθινά μεγάλη γκάμα με θεματικά είδη πάρτυ για αγόρια και κορίτσια είναι το balloon.gr, από όπου πήραμε επιλεκτικά τις παρακάτω ιδέες.

Ιδέες για αγόρια

PJ Masks
Εάν το παιδί σας παρακολουθεί τους Πιτζαμοήρωες, τότε θα ενθουσιαστεί με την ιδέα ενός πάρτι βασισμένου στους αγαπημένους του μικρούς σούπερ ήρωες! Εκτός από το βασικά αντικείμενα, μπορείτε να αγοράσετε μερικές στολές και να ενθαρρύνετε τα παιδιά να ντυθούν Catboy, Gecko ή Owlette!

Υπερήρωες
Μπορεί η ιδέα να μην είναι καινούρια, θα είναι όμως σίγουρα επιτυχημένη! Όλα τα αγόρια αγαπούν τους κλασικούς υπερήρωες και σίγουρα θα θέλουν ένα πάρτι με θέμα τον μπάτμαν, τον σούπερμαν ή τον σπάιντερμαν. Οι ιδέες είναι πολλές και αποτελούν πηγή έμπνευσης όχι μόνο για ένα αλλά για πολλά πάρτι!

Δεινόσαυροι
Πολλά αγόρια αγαπούν τους δεινόσαυρους και οτιδήποτε σχετίζεται με αυτούς. Φανταστείτε τον ενθουσιασμό τους όταν θα δουν διακοσμητικές γιρλάντες, καπέλα και προσκλήσεις με δεινόσαυρους στο πάρτι γενεθλίων τους!

Διάστημα
Το διάστημα αποτελεί ένα πρωτότυπο και ταυτοχρόνως συναρπαστικό θέμα για παιδικό πάρτι. Αντικείμενα με πυραύλους, πλανήτες, αστέρια και αστροναύτες θα εμπνεύσουν σίγουρα και άλλους γονείς για παρόμοια διαστημικά πάρτι!

Ιδέες για κορίτσια

Winx
Οι πολύχρωμες φτερωτές νεράιδες winx θα απογειώσουν τα πάρτι των κοριτσιών! Διαλέξτε πολύχρωμα μπαλόνια και σημαιάκια winx με το όνομα της κόρης σας για ένα πρωτότυπο αποτέλεσμα που τα παιδιά θα λατρέψουν!

Πριγκίπισσες Disney
Οι πριγκίπισσες της Disney αποτελούν μία κλασική επιλογή που δεν αποτυγχάνει ποτέ να ενθουσιάζει! H Σταχτοπούτα, η Χιονάτη, η Άριελ, η Γιασμίν, η Μπέλα θα συντροφεύσουν μοναδικά το πάρτι της κόρης σας! Πέρα από τα απαραίτητα αντικείμενα για το πάρτι, μπορείτε, επίσης, να αγοράσετε τιάρες για τα κορίτσια καθώς και να δημιουργήσετε έναν καμβά με θέμα την πριγκίπισσα της επιλογής σας και με την προσθήκη μιας φωτογραφίας της κόρης σας, να την κάνετε να νιώσει αληθινή πριγκίπισσα!

Frozen
Η πριγκίπισσα Έλσα από την ταινία κινουμένων σχεδίων Frozen αξίζει να αποτελεί ξεχωριστό θέμα ενός πάρτι λόγω της μεγάλης δημοφιλίας της και της αγάπης που της τρέφουν τα μικρά κορίτσια.

Ουράνιο τόξο
Για κορίτσια μικρότερων ηλικιών, μπορείτε να επιλέξετε το ουράνιο τόξο ως θέμα του πάρτι. Το πολύχρωμο και χαριτωμένο αποτέλεσμα θα ενθουσιάσει σίγουρα τους καλεσμένους και θα αποτελέσει ιδανικό φόντο για αξέχαστες φωτογραφίες!

Ιδέες για αγόρια και κορίτσια

Minions
Τα αξιολάτρευτα minions έγιναν γνωστά από την ταινία κινουμένων σχεδίων «Εγώ, ο απαισιότατος» και αγαπήθηκαν αμέσως από παιδιά σε όλο τον κόσμο. Τα παιδιά θα ξετρελαθούν για ένα πάρτι αφιερωμένο στα Μίνιονς , στο οποίο θα φορέσουν καπέλα και κονκάρδες με τους αγαπημένους τους κίτρινους ήρωες και θα ποζάρουν σε αφίσες μαζί τους!

Ήρωες κλασικών κινουμένων σχεδίων
Μία ακόμη κλασική αλλά πάντα επιτυχημένη ιδέα είναι τα πάρτι εμπνευσμένα από ήρωες κλασικών κινουμένων σχεδίων. Ποιος δεν θα ήθελε ένα πάρτι γεμάτο με αντικείμενα αφιερωμένα στον Mickey και στη Minnie mouse;

Μικρός πρίγκιπας
O μικρός πρίγκιπας, ένα από τα πιο πολυδιαβασμένα βιβλία στον κόσμο, συγκινεί και συναρπάζει, ακόμα και σήμερα, μικρούς και μεγάλους λόγω του ευαίσθητου θέματός του και των κοινωνικών μηνυμάτων που μεταδίδει . Ένα θεματικό πάρτι με αστεράκια, κορώνες, μπαλόνια, αυτοκόλλητα και σαπουνόφουσκες αυτού του θέματος θα αποτελέσει σίγουρα μεγάλη επιτυχία!

Διαβάστε ακόμα:

Όλα όσα πρέπει να περιλαμβάνει η καθημερινή διατροφή των παιδιών!

5+1 πράγματα που κάθε νέα μανούλα θα πρέπει να έχει πάντα μαζί της!

Αυπνία στην εγκυμοσύνη: Τέλεια tips για να την αντιμετωπίσετε!

Keywords
Τυχαία Θέματα