Την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου τα Χριστούγεννα ξεκινούν στο ATHENS METRO MALL!

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου (20:00), τα Χριστούγεννα ξεκινούν στο ATHENS METRO MALL! Και φέτος, το αγαπημένο εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων, γιορτάζει την έναρξη της εορταστικής περιόδου με ένα εντυπωσιακό Christmas Live Stage από τον Γιώργο
Σαμπάνη και μαζί του οι Goin’ Through! Την παρουσίαση θα κάνει ο Θέμης Γεωργαντάς!

Μικροί και Μεγάλοι, ζήστε τη χαρά των γιορτών όπως μοναδικά σας την προσφέρει κάθε χρόνο το ATHENS METRO MALL │και ελάτε να απολαύσουμε μαζί, ένα λαμπερά χριστουγεννιάτικο, στολισμένο σκηνικό, shopping & διασκέδαση μέσα από τη μουσική σκηνή των Christmas Live Stage που σας περιμένουν μέχρι και τον Δεκέμβριο!

Christmas Live Stage
Έως τις 23 Δεκεμβρίου απολαμβάνουμε Χριστουγεννιάτικες στιγμές, shopping και μουσική στα Christmas Live Stage του ATHENS METRO MALL:

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου | Γιώργος Σαμπάνης, μαζί του οι Goin’ Through

Παρασκευή 01 Δεκεμβρίου | Νίκος Μακρόπουλος, μαζί του οι Kings

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου | Πέγκυ Ζήνα & Κώστας Δόξας, συμμετέχει η Άννα Καμαρινού

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου | Ελένη Φουρέιρα & Dj Pitsi

Η είσοδος στα Christmas Live Stage του ATHENS METRO MALL είναι ελεύθερη! Μη χάσετε στιγμή γιατί από τις 6 το απόγευμα ο αγαπημένος ραδιοφωνικός σταθμός 92,3 Λάμψη fm θα μεταδίδει ζωντανά το πρόγραμμά του μέσα από τις εγκαταστάσεις του αγαπημένου σας εμπορικού κέντρου.

The post Την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου τα Χριστούγεννα ξεκινούν στο ATHENS METRO MALL! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Αναζητήσεις
χριστουγεννα στο ατενς μετρο μαλλ το 2017
Τυχαία Θέματα