Ιντερνετικός Μαραθώνιος Yoga: H yoga σώζει και τον… “Άλλον Άνθρωπο”

Εκατό δάσκαλοι Yoga από 19 πόλεις της Ελλάδας προσφέρουν πάνω από 90 τάξεις στο διάστημα 26/11 – 06/12 συγκεντρώνοντας χρήματα για τον ίδιο σκοπό.
www.facebook.com

Τέσσερα χρόνια πριν, με ατομική πρωτοβουλια και κινητοποίηση, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, αποφάσισε να αλλάξει τον κόσμο γύρω του προσφέροντας φαγητό σε όσους έχουν ανάγκη.
(http://oallosanthropos.blogspot.gr/p/blog-page_22.html)

Για

4 χρόνια, αποκλειστικά με την κινητοποίηση και συμμετοχή πολιτών, η κοινωνική δράση “ο άλλος άνθρωπος” φρόντισε για τη σίτιση και την υποστήριξη δεκάδων χιλιάδων συνανθρώπων μας, τόσο μέσα όσο και έξω από τα όρια της πρωτεύουσας. Αυτή τη στιγμή, και μετά από όλη αυτή την προσπάθεια η δράση αυτή κινδυνεύσε να παύσει τη λειτουργία της λόγω οικονομικής αδυναμίας. Με τη βοήθεια συνανθρώπων μας κατάφερε να καλύψει τα χρέη και συνεχίζει την προσπάθεια, την προσφορά και τις δράσεις του.

Έτσι λοιπόν, με πρωτοβουλία της Μάρας Κωνσταντινίδη – δασκάλας Yoga, δάσκαλοι Yoga από όλη την Ελλάδα, αποφάσισαν να στηρίξουν τον “άλλον άνθρωπο” προσφέροντας τάξεις yoga με στόχο τη συγκέντρωση οικονομικής ενίσχυσης. Καλούν έτσι όσους επιθυμούν να βοηθήσουν να συμμετέχουν στις τάξεις αυτές, όπου τα έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά για τη υποστήριξη της λειτουργίας της κοινωνικής αυτής δράσης. Ελάχιστη προτεινόμενη εισφορά για κάθε τάξη 5 €.

Στο διάστημα 26/11 – 06/12 προφέρονται συνολικά πάνω από 90 τάξεις, σε περισσότερα από 60 σημεία, τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν για την στήριξη της κοινωνικής κουζίνας ο άλλος άνθρωπος. Οι δάσκαλοι δε θα λάβουν κάποια αμοιβή, και ως αντίτιμο οι συμμετέχοντες καταβάλουν ένα ποσό με εθελοντική εισφορά – κάθε μαθητής προσφέρει αυτό που θεωρεί ικανό από την πλευρά του – για τη στήριξη της δράσης.

Ενενηνταέξι τάξεις διαφορετικών επιπέδων, με διαφορετικές θεματικές από διαφορετικά μονοπάτια διδασκαλίας της Yoga. Βρείτε την τάξη που σας ενδιαφέρει και δηλώστε συμμετοχή βοηθώντας με την παρουσία και την εισφορά σας http://bit.ly/2jAgnXv.

Namaste

The post Ιντερνετικός Μαραθώνιος Yoga: H yoga σώζει και τον… “Άλλον Άνθρωπο” appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα