Τί προβλέπουν τα ζώδια γι αυτήν την εβδομάδα

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Στις 13.01 η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύες δίνοντάς σου την αίσθηση ότι ήρθε η ώρα να λειτουργήσεις ιδανικά σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς μπορείς να φτιάξεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα για εσένα και το

ταίρι σου και να περάσεις μοναδικές στιγμές μαζί του. Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα κυριαρχούν, αυτό που θα πρέπει να προσέξεις όμως είναι η διάθεση να εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις και αυτό μπορεί να σου κοστίσει ιδιαίτερα σε ότι αφορά νέες γνωριμίες. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν και να ζητήσουν μία νέα ευκαιρία δίπλα σου.

Στις 16.01 ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο επικεντρώνοντας κυρίως στην ανάγκη για επικοινωνία με πρόσωπο του φιλικού περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό να καταφέρεις να εκφράσεις πρωτοποριακές σκέψεις και απόψεις που μπορεί να έχεις. Η διορατικότητα σου εντυπωσιάζει και αυτό είναι που θα φέρει στο προσκήνιο σημαντικά πρόσωπα που θα δείξουν τη διάθεση να σε στηρίξουν σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Στις 18.01 ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να προκαλέσει ιδιαίτερη νευρικότητα γιατί η συγκρουσιακή σου διάθεση λόγω ανατροπών η λόγω ξαφνικών επιθέσεων που μπορεί να δεχτείς θα είναι διάχυτη και οι συγκρούσεις δεν θα είναι δύσκολο να προκύψουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Στις 13.01 η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύες επικεντρώνοντας την ανάγκη σου να βρεθείς με πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος κάτι που μπορεί να ξενίσει σημαντικά το ταίρι σου ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει. Δείχνεις ότι έχεις έντονη ανάγκη για ανεξαρτησία και το να κινηθείς μόνος σου είναι κυρίαρχο για εσένα, αυτό όμως να θυμάσαι ότι θα δημιουργήσει προβλήματα στην προσωπική σου ζωή και μπορεί να οδηγήσει σε ψυχρότητα ή αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Πρόσωπα μέσα από το φιλικό περιβάλλον δεν αποκλείεται να δείξουν τα συναισθήματά τους για εσένα κάτι που θα σε αιφνιδιάσει θετικά.

Στις 16.01 ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο στρέφοντας την προσοχή σου σε συζητήσεις και συμφωνίες που μπορεί να πρωταγωνιστούν αυτή την περίοδο στην επαγγελματική σου ζωή. Είναι σημαντικό ότι λειτουργείς με ρεαλιστικούς όρους και δείχνεις ωριμότητα και λογική στα οποία σχέδια που έχεις και θέλεις να πραγματοποιήσεις, κάτι που παίζει κυρίαρχο ρόλο στους γύρω σου και ιδιαίτερα σε πρόσωπα που είναι ανώτερη από εσένα αφού θαυμάζουν τον τρόπο που χειρίζεστε τις οποίες καταστάσεις. Στις 18.01 ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό στο ζώδιό σου μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις που καλό είναι να προσέξεις αφού φαίνεται να αντιδράς σε ότι θεωρείς ότι δεν είναι αυτό που θα ήθελες επαγγελματικό επίπεδο και αυτό είναι αρκετό για να υπάρχουν συγκρούσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Στις 13.01 η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύες και αυτό που κυρίως θα επιδιώξεις είναι να εκμεταλλευτείς τις οποίες γνωριμίες για να μπορέσεις να προσβληθείς μέσω της επαγγελματικής του πορείας και να καταφέρεις να έχεις την κοινωνική καταξίωση που επιθυμείς. Το ότι θέλεις να προβληθείς στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την προσωπική σου ζωή καθώς φαίνεται να επικεντρώνεσαι μόνο στην εικόνα του πράγματος και όχι στην ουσία για τη σχέση σου απογοητεύοντας πιθανά το ταίρι σου και παίρνοντας αποστάσεις από αυτό. Πρόσωπα μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον πιθανό είναι να δείξουν συναισθήματα για σένα.

Στις 16.01 ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεσή σου και στρέφοντας το ενδιαφέρον σου στο να ασχοληθείς με σπουδές και σεμινάρια που σε απασχολούν. Είναι σημαντικό να αντιληφθείς ότι η διασκέδαση μπορεί να ανεβάσει κατακόρυφα την αισιοδοξία θα πρέπει όμως να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς μπορεί να γίνεις αμελής στις υποχρεώσεις σου και αυτό να σε εκθέσει. Στις 18.01 ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να σε οδηγήσει σε απότομες αντιδράσεις σε παρέες που πιθανά θα βρεθείς καθώς ο φανατισμός με τον οποίο υπερασπίζεσαι τις απόψεις σου μπορεί να προκαλέσει ιδιαίτερη νευρικότητα στους γύρω σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Στις 13.01 η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύες ανεβάζοντας κατακόρυφα το κέφι σου και την αισιοδοξία και δίνοντάς σου ώθηση να πρωταγωνιστήσεις σε παρέες όπου επιδιώκεις να διασκεδάσεις και να περάσεις μοναδικά. Σε προσωπικό επίπεδο, η χαρά δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις στις σχέσεις σου και μπορεί να δώσει μοναδικές στιγμές πάθους και ερωτισμού. Είναι σημαντικό ότι ανοίγουν μπροστά σου ευκαιρίες σε σχέση με πρόσωπα που βρίσκονται στο εξωτερικό που καλό είναι να εκμεταλλευτείς καθώς μπορεί να αποδώσουν τα μέγιστα τόσο σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου όσο και στην προσωπική σου ζωή.

Στις 16.01 ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο και μπαίνει σε μία διαδικασία έντονης εσωστρέφειας καθώς επιδιώκεις περισσότερο να παρατηρείς και όχι να εκφράζεις σκέψεις και απόψεις. Συζητήσεις και συμφωνίες μπορεί να προκύψουν σε σχέση με οικονομικά ζητήματα ή σε ότι αφορά επιχειρηματικές δράσεις που κυνηγάς, αφέσου στην έντονη διαίσθηση σου και είναι βέβαιο ότι δεν θα χάσεις. Στις 18.01 ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να οδηγήσει σε έντονες αντιπαραθέσεις σε ότι αφορά συναλλαγές και συμφωνίες που πιθανά έχει σε σχέση με τρίτους, φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να μην αποτελέσει η συμπεριφορά σου εμπόδιο στις οποίες εξελίξεις.

ΛΕΩΝ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Στις 13.01 η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύες εντείνοντας το πάθος, τον αισθησιασμό, την ανάγκη να συγχωνευτείς στον απόλυτο βαθμό με το ταίρι σου. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε έντονους καβγάδες και σκηνές ζήλιας καθώς υπάρχει υποψία κυριαρχεί και δεν αφήνει περιθώρια να δεις ξεκάθαρα τι πραγματικά συμβαίνει στην προσωπική σου ζωή. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σε αναστατώσουν και θα σου δημιουργήσουν πρωτόγνωρα συναισθήματα. Σε οικονομικό επίπεδο, εκμεταλλεύσου τις καταστάσεις για να μπορέσεις να κινηθείς και να βγεις κερδισμένος σε σχέση με οικονομικά ζητήματα και συναλλαγές που μπορεί να έχεις με τράπεζες, ασφαλιστικούς οργανισμούς, δημόσιο.

Στις 16.01 ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο δίνοντάς σου την ώθηση να μπει σε διαδικασία συζητήσεων τόσο με τους συνεργάτες όσο και με το ταίρι σου καθώς αυτό που κυρίως επιδιώκεις είναι να επικρατήσει ηρεμία και αρμονία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Πιθανές είναι οι προτάσεις για νέες συμφωνίες και συνεργασίες που μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο εκμεταλλεύσου την αντίληψη που έχεις ώστε να είναι όλοι ικανοποιημένοι και δεν θα χάσεις. Στις 18.01 ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί έντονη νευρικότητα και ανάγκη να αντιδράσεις σε καταστάσεις και συμφωνίες που μπορεί να λειτουργούν πιεστικά σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου, πρόσεχε γιατί τελικά μπορεί να είσαι ο χαμένος λόγω της απότομης συμπεριφοράς και της οριστικής σου διαθέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Στις 13.01 η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύες και η ανάγκη για συντροφικότητα από εκδηλώνεις είναι διάχυτη γι’ αυτό και αυτό που κυρίως επιδιώκεις είναι να εναρμονίσεις καταστάσεις που μπορεί να έχουν προκύψει σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή θέλοντας έτσι να επικρατήσει ηρεμία και η ισορροπία στη σχέση σου. Η εξωστρέφεια είναι έντονη και αυτό μπορεί να φέρει στο προσκήνιο σημαντικές νέες γνωριμίες που θα πρωταγωνιστήσουν από δω και στο εξής στην προσωπική σου ζωή. Σε επαγγελματικό επίπεδο, γεγονός είναι ότι μπορεί να κάνεις άκρως επιτυχημένες οικονομικές συμφωνίες και συνεργασίες που έχουν να αποδώσουν πολλά σε σένα.

Στις 16.01 ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο και μπαίνεις σε διαδικασία συζητήσεων σε ότι αφορά την καθημερινότητα και πιθανές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και καλείσαι να διεκπεραιώσεις. Καθοριστικό είναι το γεγονός ότι μπορείς να αντιληφθείς γρήγορα πώς πρέπει να κινηθείς και να δεις τη λεπτομέρεια των πραγμάτων αποφεύγοντας έτσι τα λάθη και τις παραλείψεις. Στις 18.01 ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί εντάσεις κυρίως σε ότι αφορά το συνοδευτικό περιβάλλον καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανατροπές σε σχέδια και συζητήσεις που μπορεί να υπήρχαν στη δουλειά σου. Αυτό όμως μπορεί να οδηγήσει σε έντονες συγκρούσεις μόνο προβλήματα θα προκαλέσουν με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι σε καθημερινό επίπεδο.

ΖΥΓΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Στις 13.01 η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύες δίνοντάς σου την ώθηση να ομορφύνεις την καθημερινότητα και να εναρμονίσεις τις πιθανές καταστάσεις και σχέσεις που μπορεί να είχαν διαταραχθεί τον τελευταίο καιρό. Γεγονός είναι ότι απολαμβάνεις να προσφέρεις και να υπηρετείς σε ότι αφορά τη δουλειά σου καθώς θέλεις να αποδίδεις τα μέγιστα με απόλυτο τρόπο. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται η εμμονή στη λεπτομέρεια και στην τελειομανία να οδηγήσει σε συγκρούσεις με το ταίρι σου καθώς φαίνεται να μην απολαμβάνεις το συναίσθημα και τις στιγμές.

Στις 16.01 ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο ανεβάζοντας την ψυχολογία σου στα ύψη και δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικά με παρέες, το ταίρι σου ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στον τρόπο που εκφράζεσαι στους γύρω σου καθώς οι υπερβολές και οι πομπώδεις εκφράσεις που μπορεί να χρησιμοποιήσεις θα δημιουργήσουν δυσαρέσκεια. Στις 18.01 ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερη ένταση στην προσωπική σου ζωή καθώς φαίνεται να αντιδράς σε καταστάσεις ή συμπεριφορές του συντρόφου σου, φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους για να μην υπάρξουν έντονες συγκρούσεις που θα χαλάσουν την όμορφη ατμόσφαιρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Στις 13.01 η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύες ανεβάζοντας κατακόρυφα το κέφι σου και δίνοντάς σου την διάθεση να φλερτάρεις και να διασκεδάσεις απολαμβάνοντας κάθε στιγμή της ζωής. Η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη και αυτό φαίνεται σε όποια παρέα και αν βρεθείς κάτι που είναι αρκετό για να τραβήξεις τα βλέμματα και να κεντρίσεις το ενδιαφέρον προσώπων που σε περιτριγυρίζουν. Ιδιαίτερη είναι η ανάγκη να εκφραστείς μέσω της τέχνης και της δημιουργικότητας γι’ αυτό δεν αποκλείεται να επικεντρωθείς σε θεατρικές ή κινηματογραφικές καταστάσεις που λειτουργούν ευεργετικά στην ψυχολογία σου.

Στις 16.01 ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο εντείνοντας την ανάγκη να πρωταγωνιστήσεις συζητήσεις που αφορούν θέματα της οικογένειας ή ζητήματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να έχουν προκύψει. Είναι σημαντικό ότι δείχνει την κατανόηση που απαιτείται στα πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα αυτό όμως που θα πρέπει να προσέξεις είναι ότι η οικειοποιείσαι τα προβλήματα των άλλων και επηρεάζει την ψυχολογία σου. Στις 18.01 ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να προκαλέσει ιδιαίτερη νευρικότητα και ένταση σε συζητήσεις με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντός, φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους για τις συγκρούσεις θα είναι με τοπικές και θα κοστίσουν στις σχέσεις σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Στις 13.01 η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύες εντείνοντας την ανάγκη να βρεθείς με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος και να απολαύσεις όμορφες στιγμές μαζί τους καθώς επιδιώκεις να βρεθείς με αυτούς και να έρθεις σε επαφή με τις ρίζες σου. Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα κυριαρχεί σε προσωπικό επίπεδο και είναι αυτό που θα σε οδηγήσει στο να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα για εσένα και το ταίρι σου και να απολαύσετε μοναδικές στιγμές για δύο. Ιδανική είναι αυτή η περίοδος για να προωθήσεις θέματα ακίνητης περιουσίας καθώς μπορείς να κερδίσει σημαντικά σε ότι αφορά τα οικονομικά σου.

Στις 16.01 ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο και έντονη είναι η ανάγκη να επικοινωνήσεις για αυτό και στρέφεται κυρίως σε ότι αφορά τα κοντινά σου πρόσωπα επιδιώκοντας να βρεθείς μαζί τους και να εκφράσεις πιθανές σκέψεις και απόψεις. Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρχουν σε ότι αφορά εμπορικές συναλλαγές και δημόσιες σχέσεις που σε απασχολούν στο επαγγελματικό πεδίο. Η γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων κυριαρχεί και μπορείς να πείσεις με τα επιχειρήματά σου. Στις 18.01 ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί ιδιαίτερη ένταση κάτι που θα φανεί στη συμπεριφορά σου σε πρόσωπα του κοντινού περίγυρου, πρόσεξε γιατί μπορεί η νευρικότητα να σε οδηγήσει να συμπεριφερθείς με απότομο τρόπο και αυτό τελικά να κοστίσει στις σχέσεις σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Στις 13.01 η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύες ανεβάζοντας το κέφι σου καθώς μπαίνεις σε μία διαδικασία έντονης κοινωνικότητας και εξωστρέφειας που μπορεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για νέες γνωριμίες και ερωτικό παιχνίδι. Πολλές μπορεί να είναι οι προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι όπου θα διασκεδάσεις με την ψυχή σου και θα γνωρίσεις νέα πρόσωπα που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Ο δεσμευμένος μη διστάσεις να επιδιώξεις μία κοντινή απόδραση με το ταίρι σου καθώς θα απολαύσεις κάθε στιγμή και αυτό θα είναι ιδανικό για να λειτουργήσει ευεργετικά για τη σχέση σου.

Στις 16.01 ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο και επικεντρώνεσαι στο να σκεφτείς ή να σχεδιάσεις το πώς θα αυξήσεις τα έσοδα σου καθώς είναι αυτό που σου δημιουργεί ανασφάλεια και φόβους. Δείχνεις να έχεις την υπομονή και την επιμονή να πετύχεις αυτό που έχεις βάλει σκοπό πρόσεξε όμως γιατί μπορεί να περάσεις σε έντονη αδιαλλαξία και απολυτότητα ορμώμενος από την ανάγκη σου να κατοχυρώσεις όσο μπορείς περισσότερο για τον εαυτό σου. Αυτό θα είναι αρκετό να ενοχλήσει τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Στις 18.01 ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ανατροπές σε συνομιλίες και συζητήσεις που πρωταγωνιστείς, φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να μην δυναμιτίσεις τα σχέδια που μπορεί να έχεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Στις 13.01 η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύες δίνοντάς σου την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς είναι σημαντικό για εσένα να μπορέσεις να απολαύσεις τις στιγμές αλλά και να υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο που θα σου δημιουργήσουν ασφάλεια. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά τα έξοδα καθώς είσαι επιρρεπής σε περιττές αγορές και αυτό μπορεί να οδηγήσει τελικά στο να βρεθείς με πράγματα που δεν σου είναι απαραίτητα και με πρόβλημα στον προϋπολογισμό σου.

Στις 16.01 ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σου βοηθώντας σε να βγεις από μία περίοδο εσωστρέφειας και να εκφράσεις με δυναμισμό απόψεις, σκέψεις και ιδέες που μπορεί να έχεις. Πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίξεις σε ότι αφορά συνεργασίες και προσωπική ζωή καθώς δεν θα διστάσεις να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι σου αξίζουν με έντονο τρόπο. Άφησε το πείσμα, την επιθετική διάθεση και τον υποκειμενισμό στην άκρη για να μπορέσεις να δώσει στους άλλους να καταλάβουν πραγματικά τι είναι αυτό που θέλεις από αυτούς. Στις 18.01 ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα συγκρούσεις με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος, φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους για να αποφύγεις τα χειρότερα.

ΙΧΘΥΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Στις 13.01 η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σου και νιώθεις ότι σου αξίζει ο πρωταγωνιστικός ρόλος σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο καθώς δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες που μπορεί να αποδώσουν σημαντικά οικονομικά οφέλη στις συνεργασίες σου αλλά και να διεκδικήσεις αυτά που σου αξίζουν σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στις διεκδικήσεις σου γιατί το να γίνεις υποκειμενικός και εγωιστής δεν θα βοηθήσουν στο να δώσεις το ταίρι σου να καταλάβει τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις από αυτό. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που μπορεί να υπάρξουν και να παίξουν σημαντικό ρόλο στον έρωτα.

Στις 16.01 ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο εντείνοντας την εσωστρέφεια και την ανάγκη να μην εκφράζεις σκέψεις και απόψεις που μπορεί να έχεις. Ο συναισθηματισμός θολώνει την κρίση και την αντικειμενικότητα και δεν σε αφήνει να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να χειριστείς ζητήματα της καθημερινότητας. Φρόντισε να δείξεις την απαραίτητη συγκέντρωση που χρειάζεται για να μην οδηγηθεί σε λάθη που τελικά θα σε εκθέσουν. Στις 18.01 ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο ανεβάζει τη νευρικότητα κατακόρυφα και δεν αποκλείεται να οδηγηθείς σε ξεσπάσματα που θα επηρεάσουν τόσο τη σχέση σου με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι σε καθημερινό επίπεδο όσο και σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή.

The post Τί προβλέπουν τα ζώδια γι αυτήν την εβδομάδα appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τί προβλέπουν τα ζώδια γι αυτήν την εβδομάδα,