Τι προβλέπουν τα ζώδια από 6.7 έως 12.7.2015;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες πρόβλεψεις του ζωδίου σας και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα ερωτικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας. Η αστρολογική ομάδα του e-zwdia.gr σύμφωνα πάντα με τις διελεύσεις των πλανητών αλλά και τις αστρολογικές όψεις γράφει για εσάς το εβδομαδιαίο ωροσκόπιό σας.

ΚΡΙΟΣ
Μιλήστε με ζεστασιά, ευγένεια και τρυφερότητα στα αγαπημένα σας πρόσωπα, ο εκφραστικός Ερμής στον τέταρτο οίκο σας της οικογένειαςκαι των στενών φίλων, σας δημιουργεί μια χαλαρή συναισθηματικήδιάθεση, ίσως

να θελήσετε να δείτε παλιά άλμπουμ φωτογραφιών. Μια γλυκιά νοσταλγία διαπερνά το μυαλό σας, θέλετε να ικανοποιήσετε τακοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα. Είναι σίγουρο ότι θα περάσετε ήρεμες βραδιές συζητώντας, ετοιμαστείτε για πολλές συναθροίσεις, δείπνακαι βραδιές, ίσως και να φιλοξενήσετε κάποια άτομα μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες. Ξεκλειδώστε το θησαυροφυλάκιο της ψυχής σας, ο Ερμής σας βοηθάει να βρείτε τη δύναμη να παραδεχτείτε κάτι που ήδη κρύβατε.
Αν διαισθάνεστε ότι κάποιος σας αφήνει στο σκοτάδι, μιλήστε με ειλικρίνεια και πείτε τα πράγματα με το όνομά τους. Απλά μην ξεχάσετε να βάλετε λίγητρυφερότητα στα λόγια σας και να είστε ειλικρινείς στην επικοινωνία σας.Λάβετε υπόψη σας τις απόψεις του άλλου ατόμου. Τα πράγματα μπορεί να μην είναι τόσο σκιώδη όπως αρχικά πιστεύατε. Ο Άρης επίσης στον τέταρτο οίκο σας και σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ενεργοποιεί το έντοναπροστατευτικό ένστικτό σας προς τους αγαπημένους σας. Σας βάζει όμως να σκεφτείτε: Δεν μπορείτε να ικανοποιείτε τους πάντες όλη την ώρα, είναι στο χέρι σας να θέσετε όρια. Αντισταθείτε στο να αντιδράτε αν θεωρείτε ότι σας εκμεταλλεύονται και δείτε τι λάθος κάνετε. Εάν η αγάπη σας ή έναμέλος της οικογένειάς σας είναι η πηγή του κακού, αναγνωρίστε ότι έχετε συμμετάσχει κι εσείς σε αυτήν την κατάσταση.

ΤΑΥΡΟΣ
Είστε χαρούμενοι και κοινωνικοί, ανοίγετε τα φτερά σας, θέλετε να μιλήσετε με όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια των επόμενων τριών εβδομάδων,καθώς ο εκφραστικός Ερμής στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, σας βάζει σε κίνηση και δράση. Θα είναι εύκολο να κάνετε νέες φιλίες και να συμμετέχετε στα τοπικά δρώμενα της πόλης σας, αλλά μην αφήσετε την οικογένειά σας (ειδικά τα αδέλφια σας) στο περιθώριο. Το γράψιμο, η διδασκαλία, η συγγραφή και οι συμφωνίες παίρνουν μια επιπλέον ώθησηαπό τον αγγελιοφόρο των θεών. Αυξάνεται ο μαγνητισμός σας, θα έχετε γύρω σας πολλούς ανθρώπους για να μιλήσετε, κι αν θέλετε να ξεσηκώσετε το κοινό σας για ένα θέμα που σας ενδιαφέρει. Χρησιμοποιώντας τα λόγια σας για καλό σκοπό και με μεγαλύτερη συνειδητοποίηση, ενδεχομένως ακόμη και να εμπνεύσει τους άλλους.
Κάνετε πολλές συζητήσεις, για ποικίλα θέματα αλλά τα λόγια σας μπορεί και να είναι ιδιαίτερα έντονα, καθώς ο Άρης επίσης στον τρίτο οίκο σας και σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα μπορεί και να εξεγείρει διαμάχες από μια απλή συνομιλία. Να είστε προσεκτικοί στα αστεία σας και τα πειράγματά σας, σκεφτείτε δύο φορές πριν εκφράσετε τη γνώμη σας και τιςμεγαλοστομίες σας, η κριτική και οι παρατηρήσεις σας ίσως να απομακρύνουν τους άλλους από δίπλα σας. Ο Ποσειδώνας σας βοηθά να διαβάσετε τη σκέψη των άλλων, ακόμη και να επιλύσετε μια παρεξήγηση με ένα φίλο σας ή τον αγαπημένο σας. Σηκώστε το τηλέφωνο και συζητήστε με κατανόηση ή ακόμα καλύτερα, συναντηθείτε πρόσωπο με πρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θέλετε να μιλήσετε σταράτα και δεν παραποιείτε τώρα τα γεγονότα χάρη στον εκφραστικό Ερμή, τον κυβερνήτη σας, στο δεύτερο οίκο σας, της σταθερότητας και των οικονομικών. Δεν θα έχετε και πολύ υπομονήακούγοντας ανοησίες ή αόριστες εξηγήσεις. Κάνετε στους ανθρώπους εύστοχες ερωτήσεις για να πάρετε τις απαντήσεις που θέλετε. Αφιερώστε χρόνο στο μεταξύ για να σκεφτείτε τα οικονομικά σας, εξερευνήστε νέαοικονομικά εγχειρήματα ή μια οικονομική συμφωνία με έναν πλούσιο πελάτη ή την προώθηση της επιχείρησής σας. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει ισορροπία εσόδων – εξόδων και αναπροσαρμόστε τον προϋπολογισμό σας. Με αυτόν τον τρόπο θα γνωρίζετε τα όριά σας πριν πάτε σταεμπορικά κέντρα.
Ο Ερμής επιμένει να είστε συντηρητικοί στις δαπάνες σας και να κάνετε προγραμματισμό για το μέλλον. Είναι όλα ωραία και καλά όταν νιώθετε ικανοποίηση από την αγορά του επιθυμητού σας αντικειμένου, αλλά οιπαρορμητικές δαπάνες δεν θα κάνουν την ισορροπία του προϋπολογισμού σας πραγματικότητα. Μην ξεχνάτε ότι και ο Άρης βρίσκεται στο δεύτερο οίκο σας και σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, σας ωθεί να ξοδέψετε περισσότερα απ’ όσα αντέχει το πορτοφόλι σας. Τα πολυτελή και γυαλιστερά πράγματα σας κάνουν αδύναμους να αντισταθείτε. Μην αφήσετε τη στιγμιαία ικανοποίηση να στερήσει τα χρήματά σας και κάντε μια λίστα με ό, τι έχετε πραγματικά ανάγκη.Αντισταθείτε στην παρόρμηση να κάνετε φιγούρα και βεβαιωθείτε ότι έχετε ανάγκη πραγματικά το αντικείμενο που αγοράζετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Εκφραστείτε! Ο πλανήτης της επικοινωνίας ο Ερμής στο ζώδιό σας, σας κάνει συναισθηματικούς και γλυκομίλητους, οι ευγενικοί σας τρόποι δεν περνούν απαρατήρητοι. Προσεγγίζετε κάποια ευαίσθητα θέματα με προσοχή και εκδηλώνετε τα προστατευτικά συναισθήματά σας. Δενφοβάστε να πείτε ό, τι είναι στο μυαλό σας και το στυλ σας αντικατοπτρίζει τις απόψεις σας. Αποκαλύπτετε ένα μυστικό μέρος της προσωπικότητάςσας, θέλετε να μάθουν οι άλλοι ένα μικρό μέρος των ιδεών και των σκέψεων σας. Συζητάτε περισσότερο με την οικογένειά σας και τα προσφιλή σας πρόσωπα, ψάχνετε για ομοϊδεάτες φίλους που μπορείτε να περάσετε ώρες συζητώντας. Εκδηλώστε τα συναισθήματά σας στον αγαπημένο σας, μοιραστείτε την επιτυχία στην εργασία σας, ο Ερμήςμπορεί να σας βοηθήσει να επεκτείνετε τα ταλέντα σας ακόμη περισσότερο.
Μην ανησυχείτε, δεν χρειάζεται τώρα να κάνετε κάτι για να προβάλετε τα χαρίσματά σας! Ο Άρης επίσης στο ζώδιό σας και σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, σας ωθεί να κάνετε τον …ορό της αλήθειας. Θέλετε την αμεσότητα και την ειλικρίνεια, αλλά πάνω στον ενθουσιασμό σας, οι άνθρωποι θα μπορούσαν να παρερμηνεύσουν το πάθος σας γιαεπιθετικότητα. Τούτου λεχθέντος, ορισμένες καταστάσεις ίσως απαιτήσουν έναν πιο διπλωματικό τρόπο προσέγγισης. Αν έχετε την αίσθηση ότι οι άλλοι απλά χρειάζονται υποστήριξη και ενθάρρυνση, προστατεύστε τους.Αν και δεν θα το συνειδητοποιήσετε ακόμα, να ξέρετε ότι η επιμονή σας και η δύναμή σας θα βοηθήσουν τους άλλους να βγουν νικητές.

ΛΕΩΝ
Μην εκπλαγείτε αν χρειάζεστε λίγη παραπάνω ξεκούραση και απέχετε για λίγο από τις συνήθεις διασκεδαστικές βραδιές σας. Ο αγγελιοφόρος των θεών, ο Ερμής κινείται στο νωχελικό δωδέκατο οίκο σας, δεν είστε και πολύ συγκεντρωμένοι, οι σκέψεις σας είναι ασαφείς και λίγο θολές, το σώμα σας, σας λέει ότι χρειάζεστε περισσότερη ξεκούραση και χαλάρωση.Η μουσική και η θάλασσα απαλύνουν την ψυχή σας κατά τη διάρκεια τωνεπόμενων τριών εβδομάδων, οπότε κάντε ένα μικρό διάλλειμα από τις υποχρεώσεις σας και αφήστε τα καθήκοντα σε κάποιον άλλο. Το υποσυνείδητό σας δουλεύει υπερβολικά, έχετε φαντασία και έμπνευση στιςδημιουργικές σας προσπάθειες. Γράψτε τα όνειρά σας και δείτε τι έχουν να σας πουν.
Αν ένας φίλος σας έχει την ανάγκη σας, βιάζεστε να του συμπαρασταθείτε αφού τώρα έχετε κατανόηση και είστε πιο συμπονετικοί. Με τον Άρη επίσης στο σκιώδη δωδέκατο οίκο σας και σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, οι ανησυχίες σας για ζητήματα του παρελθόντος απειλούν να κλέψουν την χαρούμενη και διασκεδαστική φύση σας. Μπορείτε να κοντρολάρετε τον εαυτό σας σταματώντας να κάνετε αρνητικές σκέψεις και αποβαλόντας την αιτία της ανησυχίας σας. Απευθυνθείτε σε ένα συμπονετικό αλλά ρεαλιστή φίλο που μπορεί να σας βοηθήσει να επιλύσετε ένα περίπλοκο θέμα. Κάποιος παλιός πόνος θα μπορούσε να επανεμφανιστεί, ενδεχομένως κάτι που νομίζατε ότι το είχατε αφήσει εντελώς πίσω σας. Να είστε ευγενείς μετον εαυτό σας και να είστε με ανθρώπους που σας στηρίζουν. Θυμηθείτε, η θεραπεία της ψυχής σας και η ψυχολογική σας αναγέννηση είναι και ο προορισμός σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μαραθώνιες συζητήσεις, λεκτικές αναμετρήσεις και παιχνίδια του μυαλού με τους φίλους σας φέρνει στο προσκήνιο ο Ερμής στον ενδέκατο οίκοσας, της φιλίας και των ομάδων, κάνοντάς σας κοινωνικούς διοργανωτές.Ο ενθουσιασμός σας και η ζωντάνια σας, σας ωθούν σε διασκεδαστικέςδραστηριότητες και ποικίλες κοινωνικές εκδηλώσεις. Ο Ερμής υποδαυλίζειεπίσης τον ανθρωπιστικό και εξυπηρετικό χαρακτήρα σας, έτσι αναζητάτεοργανώσεις ή ομάδες που πιστεύουν σε ένα σκοπό. Προβάλετε τις ιδέες σας και λέτε άφοβα τη γνώμη σας στα κοινωνικά δίκτυα των μέσων μαζικής ενημέρωσης, αναδεικνύετε τον καλύτερό σας εαυτό. Όταν πραγματικά σας κάνει το «κλικ» μια ομάδα, δεν διστάζετε να ενσωματωθείτε, ιδιαίτερα αν κάποια άτομα σας εμπνέουν. Βρίσκεστε μεεκείνους που σκέφτονται το ίδιο με εσάς και έχετε έναν καταιγισμό ιδεών.
Από την άλλη πλευρά όμως, ο Άρης επίσης στον ενδέκατο οίκο σας και σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, μπορεί να προκαλέσει άνισο δυναμικό σε μια ομάδα αλλά και εσωτερικές διαμάχες που κάνουν ζημιά στα επίπεδα της ενέργειάς σας. Ίσως κρύβετε κάποιες από τις ιδέες σας, ίσως οι άλλοι δεν εκδηλώνουν τα αληθινά κίνητρά τους. Οι σχέσεις με τα μέλη μιας ομάδαςθα μπορούσαν να είναι τεταμένες, και εάν αυτό το ζήτημα δεναντιμετωπιστεί άμεσα, κάποια άτομα ενδεχομένως και να έρθουν σε ρήξη.Από τη θετική πλευρά, θα μπορούσατε να κάνετε μια σημαντική γνωριμία μέσα από το διαδίκτυο. Μοιραστείτε τις απόψεις και τις ιδέες σας στα κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης ή εκφράστε την εκτίμησή σας σε κάποιο πρόσωπο που θαυμάζετε στο Facebook ή στο Twitter. Θα μπορούσατε να πάρετε μια αστραπιαία απάντηση!

ΖΥΓΟΣ
Σηκώστε το ποτήρι στην υγειά σας! Πάτε ψηλά και μακριά χάρη στον Ερμή στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.Έχετε μεγάλες φιλοδοξίες και πολλές ιδέες στην εργασία σας. Αναζητάτε καλύτερες συνθήκες στην καριέρα σας, η ενεργητικότητα και η αποφασιστικότητά σας, σας βοηθούν να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σας, εσείς είστε ο αρχηγός του παιχνιδιού. Καλέστε τους ειδικούς για να πάρετε έμπειρες συμβουλές για το πώς να κάνετε τους στόχους σας πραγματικότητα. Προετοιμάστε έναεπιχειρηματικό σχέδιο ή εργαστείτε για την προώθηση της επιχείρησής σας. Βάζετε τη μοναδική σφραγίδα σας στους στόχους σας ή στα νέα έργασας.
Ο Ερμής σας βοηθά να προβάλετε τα ταλέντα σας και τις ικανότητές σας και εισπράττετε αναγνώριση και επευφημίες από τους ανωτέρους σας. Μπορεί να έχετε τις επευφημίες και τα μπόνους, αλλά ο Άρης επίσης στο δέκατο οίκο σας και σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, σας ζητά να κόψετε λίγο ταχύτητα και να προβληματιστείτε σχετικά με την επαγγελματική σας ζωή. Μήπως περνάτε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σας επιβαρύνοντας τη ζωή σας με το να ασχολείστε με ήσσονος σημασίας αλλά αναγκαίες υποχρεώσεις, αφήνοντας λίγο χρόνο για πράγματα που αγαπάτε πραγματικά; Μοιραστείτε το φορτίο, αναθέτοντας κάποια καθήκοντα σε ανθρώπους στους οποίους μπορείτε να βασίζεστε. Αν είστε ακόμα χαμηλά στην επαγγελματική κλίμακα, προσφέρετε εθελοντικά το χρόνο σας και βοηθήστε κάποιο άτομο στον τομέα σας. Θα πάτε πολύ πιο γρήγορα ψηλά κάνοντας συμμάχους, όχι εχθρούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είστε άμεσοι και ευθείς, θέλετε την ειλικρίνεια καθώς ο εκφραστικός Ερμής κινείται στον επεκτατικό και φιλαλήθη ένατο οίκο σας. Δεν έχετε κανένανενδοιασμό να εκφράσετε τις ιδέες σας, αλλά προσπαθήστε να μηνεκτοξεύετε λιβέλους όταν μιλάτε. Αν συναντηθείτε με την οικογένειά σας ή κάποιο άλλο προσφιλές σας πρόσωπο, δείξτε λίγη τρυφερότητα. Ακόμα κι αν διίστανται οι απόψεις σας, μην επιτίθεστε, μιλήστε όταν σας ζητηθεί. Αν ασχολείστε με εκπαιδευτικές δραστηριότητες, ως καθηγητής ή φοιτητής, επιτυχίες σας περιμένουν κατά τη διάρκεια των επόμενων τριών εβδομάδων. Ίσως εγγραφείτε σε ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο ή δώσετε μιαδιάλεξη.
Εξερευνάτε νέους ορίζοντες, ανακαλύπτετε νέα πνευματικά μονοπάτια ή απλά φεύγετε μακριά από την πόλη σας σε ένα γραφικό μικρό παραθαλάσσιο χωριό. Αν χρειαστεί να μείνετε στη βάση σας, μπορεί να αποκαλύψετε πολύτιμους λίθους γνώσης σε ένα βιβλιοπωλείο, σε μια αγορά με αντίκες ή σε ένα κατάστημα μεταχειρισμένων αντικειμένων. Η φαντασία σας και η έμπνευσή σας δεν έχουν όρια, έτσι αναζητήστε αυτό που θα σας πάει στα ύψη. Ο Άρης επίσης στον επεκτατικό ένατο οίκο σας και σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, σας χαρίζει την τόλμη να πάρετε ρίσκα.Λαμβάνοντας υπόψη ότι το ζώδιό σας έχει μια τάση να σκέφτεται σε βάθος προτού ενεργήσει, αυτό θα μπορούσε να είναι μεν δύσκολο αλλά όχι αδύνατο! Θα είναι πολύ πιο εύκολο να το κάνετε αν γνωρίζετε το έδαφος που πατάτε. Κάντε την έρευνά σας πριν κάνετε το μεγάλο βήμα προς τα εμπρός.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είστε απλά ακαταμάχητοι! Ο εκφραστικός Ερμής βρίσκεται στοσαγηνευτικό όγδοο οίκο σας για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, και είστεμυστηριωδώς μαγνητικοί. Γοητεύετε μόνο με τα λόγια σας, είστε ερωτικοί, δεν ψάχνετε τώρα μόνο το σεξ αλλά πιο βαθιά και στέρεα συναισθήματα. Αν είστε μόνοι, κάποιος θα μπορούσε πραγματικά να αισθανθεί κάτισημαντικό για εσάς. Έχετε τη διάθεση να καλέσετε τον αγαπημένο σας «κεκλεισμένων των θυρών» και να κάνετε βαθιές και ερευνητικές συζητήσεις, θέλετε να περάσετε περισσότερο ποιοτικό χρόνο μαζί, να ζήσετε το πάθος σας κάτω από το φως των κεριών. Μην κρατήσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας για τον εαυτό σας, μιλήστε στο σύντροφό σας, θα δημιουργήσετε μια νέα διάσταση στη σχέση σας.
Αξιοποιήστε στο έπακρο τις ευαισθησίες και το συναισθηματισμό που σας χαρίζει ο Ερμής με ένα κάλεσμα για άκρως αισθησιακές νύχτες. Από την άλλη πλευρά, ο Άρης επίσης στον όγδοο οίκο σας και σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, σας κάνει να παλεύετε με τη ζήλια και την ανταγωνιστικότητα. Αντί να παλεύετε με τις σκιές σας, τηλεφωνήστε σε ένα συμπονετικό και προσγειωμένο φίλο που μπορεί να βάλει τα πράγματα στη σωστή σειρά και να σας δώσει σωστές συμβουλές. Ο Άρης βάζει επίσης φωτιά στη λίμπιντό σας, εντείνει τις σεξουαλικές επιθυμίες σας και το πάθος σας. Συμβουλή: Παίζοντας τους δύσκολους και αναμένοντας το κυνηγητό, είναι διασκεδαστικό, αλλά να είστε έτοιμοι και για τα επακόλουθα. Ξεχάστε το παιχνίδι και να είστε άμεσοι σε αυτό που θέλετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο θεός Έρωτας κάνει την εμφάνισή του, χάρη στον εκφραστικό Ερμή στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Αποδεχτείτε τις κοινωνικές προσκλήσεις των φίλων σας, φορέστε το πιο γλυκό σας χαμόγελο και αποπλανήστε με μια σας λέξη! Ένας φίλος ενός φίλου μπορεί να σας κάνει να νιώσετε περίεργα συναισθήματα ή μια συνομιλία παίρνει ξαφνικά άλλη τροπή. Είστε ήδη σε σχέση; Έχετε εκφράσει ευγνωμοσύνη στη αγάπη σας; Η ζωή κινείται τόσο γρήγορα … είναι εύκολο να ξεχάσετε να πείτε «ευχαριστώ».Δείξτε την εκτίμησή σας, εκφράστε τα συναισθήματά σας και δείτε το πάθος να αυξάνεται. Ποιες είναι οι προσδοκίες του συντρόφου σας;Ανοίξτε διάλογο για να μάθετε. Επισήμανση: Μπορεί να έχετε μια κυκλοθυμική διάθεση σκεφτόμενοι τη μελλοντική πορεία της σχέσης σας.Ή ίσως είστε μελαγχολικοί, παλεύετε με τους φόβους σας, επιθυμείτε να τους εκφράσετε. Συζητήστε με τον αγαπημένο σας τους στόχους σας και εξερευνήστε αν υπάρχει κοινό έδαφος, αλλά να είστε προσεκτικοί μην ανοίξετε μια πολύ σοβαρή συζήτηση.
Ο Άρης επίσης στον έβδομο οίκο σας και σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, δημιουργεί εσωτερικές διαμάχες και την επιθυμία να επιβληθείτε στον αγαπημένο σας. Αν επικεντρωθείτε σε αυτά που δεν μπορεί να σας δώσει η αγάπη σας και επιμένετε σε αυτό που επιθυμείτε, θα βάλετε το άλλοπρόσωπο στην άμυνα και οι συζητήσεις θα πέσουν στο κενό. Εστιαστείτεστα θετικά και τι θέλετε να χτίσετε ως ζευγάρι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ψάχνετε τα πράγματα σε βάθος, δεν πιστεύετε κι εύκολα ό, τι ακούτε καθώς ο Ερμής διέρχεται από τον τακτικό και τελειομανή έκτο σπίτι σας για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Μαγεύετε τα πλήθη με την αναλυτική σας ικανότητα και τη φινέτσα σας, ίσως ακόμα καταφέρετε να βρείτε χρόνο για προπόνηση. Καθώς ο έκτος οίκος κυβερνά επίσης τον υγιεινό τρόπο ζωής και την υγεία, σας είναι πιο εύκολο να επιδοθείτε σε μετριοπαθείς επιλογές. Ακούτε τη φωνή του σώματός σας, φροντίζετε τον εαυτό σας, δίνετε επιπλέον προσοχή σε αυτόν τον ενοχλητικά πόνο που σας ταλανίζει καιρό πριν μεταμορφωθεί σε κάτι πιο σοβαρό. Μήπως έχετε συσσωρεύσει άγχος για τη διεκπεραίωση ενός έργου σας; Αν ναι, το αυξημένο στρες δεν κάνει καλό στην υγεία σας. Καθίστε με τον προϊστάμενό σας και συζητήστε προκειμένου να μειώσετε το φόρτο της εργασίας σας, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε σε πιο σημαντικούς και ευχάριστους στόχους. Η εναλλακτική λύση; Μοιραστείτε καθήκοντα ή αναθέστε κάποια σε τρίτους.
Ο Άρης επίσης στον έκτο οίκο σας και σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, σας καλεί να θέσετε πιο υγιείς συνήθειες στη ζωή σας, αυξάνοντας τα επίπεδα της ενέργειάς σας. Μην κάνετε καταχρήσεις την περίοδο των διακοπών. Αντί να πίνετε με τους φίλους σας κοκτέιλ και να τρώτε ανθυγιεινό φαγητό, απολαύστε κάτι ελαφρύ ή βάλτε στο πρόγραμμά σας μια βόλτα στη θάλασσα. Συμβουλή: Μακριά από υπερβολές και καταχρήσεις. Εκτός αυτού, αν το παρακάνετε, θα μπορούσατε να απομακρύνετε τους δικούς σας ανθρώπους. Γνωρίζετε πότε να πείτε «στοπ».

ΙΧΘΥΣ
Είστε η ψυχή της παρέας, τους ξεσηκώνετε όλους με τα λόγια σας χάρη στον εκφραστικό Ερμή στον ερωτικό και επιδεικτικό πέμπτο οίκο σας. Διασκεδάζετε τα πλήθη με τα αστεία σας και τη χαρούμενη διάθεσή σας,τους εμπνέετε ακόμη και να συμμετάσχουν στη διασκέδαση. Προβάλλετε ,επίσης, ένα δημιουργικό έργο σας, εκφράζετε τις έμφυτες καλλιτεχνικές τάσεις σας, μοιράζεστε το αριστούργημά σας με τον κόσμο, ένα ελίτ κοινόθα μπορούσε να σας προσεγγίσει περισσότερο. Μην αφήσετε τον έρωτα να σας ξεφύγει, φλερτάρετε, μιλήστε και γιορτάστε την αγάπη. Κάντε μια αυτοσχέδια συγκέντρωση με τους φίλους σας στην παραλία τη νύχτα και διασκεδάστε, η θέρμη σας και ο ενθουσιασμός σας δεν θα περάσουν απαρατήρητα.
Είστε σε σχέση; Ετοιμαστείτε για έντονες συγκινήσεις και τρυφερές εκδηλώσεις αγάπης, κολυμπάτε σε έναν ωκεανό συναισθημάτων. Μπορεί να λάβετε θετικές επιβεβαιώσεις της αγάπης του αγαπημένου σας και ανταποδίδετε αυτά τα συναισθήματα. Αλλά υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος. Ο Άρης επίσης στον πέμπτο οίκο σας και σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, σας φέρνει αντιμέτωπους με τις σκιές σας. Ακόμα κι αν συνήθως κινείστε στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας, ο Άρης μπορεί να σας κάνει λίγο πιεστικούς και απαιτητικούς. Αφήστε το χρόνο να κυλήσει και μην εκβιάζετε τα συναισθήματα της αγάπης σας, μην κάνετε μετωπική επίθεση. Αν χρειαστεί, μιλήστε με κατανόηση και συμπόνια, όλοι μας έχουμε σκοτεινά συναισθήματα από καιρό σε καιρό και θέλουμε να τα εκφράσουμε, ο τρόπος είναι που έχει σημασία.

Keywords
ζωδια σημερα, το φως, ευγένεια, ειλικρίνεια, αρης, δραση, στυλ, facebook, twitter, νέα, βιβλιοπωλείο, φως, λύση, τελη κυκλοφοριας, σταση εργασιας, ωροσκοπιο, www.facebook.com, φωτια, τελη κυκλοφοριας 2014, τελη κυκλοφοριας 2015, τελη κυκλοφοριας 2016, η ζωη ειναι ωραια, η ζωη, επιθυμιες, αγγελιοφορος, βημα, γνωμη, εργασια, ζηλια, θαλασσα, θεμα, καριερα, μουσικη, ονειρα, οριζοντες, οψη, παιχνιδια, περιεργα, προγραμμα, τηλεφωνο, υγεια, φως, ωρα, αγαπη, αγορα, αγχος, αμυνα, αναγεννηση, απλα, αστεια, ατομο, εβδομαδες, βρειτε, βρισκεται, φαγητο, γεγονοτα, γνωριμια, δευτερο, δυναμη, δειτε, διιστανται, δωσει, δρωμενα, διαδικτυο, δικτυα, δυναμικο, εδαφος, ευκολο, ευκολα, ειλικρίνεια, υπαρχει, εκτιμηση, εβδομαδα, εμπνευση, ενθουσιασμος, ενθαρρυνση, ενστικτο, εμφάνιση, επικοινωνια, επιτυχια, επιθυμια, ερευνα, ερμης, ζημια, ζωη, ζησετε, ζητα, ζωδιο, ζωης, ιδεες, ιδιο, θεος, οικο, ισορροπια, κινηση, κυνηγητο, κλιμακα, κοκτειλ, λαθος, λογια, μακρια, μυστικο, μικρο, μπορειτε, μυαλο, νυχτα, ξεκουραση, ξερετε, ομαδα, παντα, ογδοο, οικος, οικογενεια, ονομα, ορια, παθος, πηγη, ποσειδωνας, ψυχη, ρηξη, σιγουρο, συζητηση, σειρα, συγκεντρωση, σκεψεις, σωμα, σπιτι, στυλ, σφραγιδα, σχεδιο, ταση, τι ειναι, τολμη, το φως, υγιεις, φαντασια, φυση, φοιτητης, φτερα, φωνη, χερι, χαμογελο, ωρες, ειλικρινεις, ερωτησεις, ευγένεια, γλυκο, ιδιαιτερα, ομαδες, οψεις, παιχνιδι, της παρεας, θεματα, θετικα, ζευγαρι
Αναζητήσεις
τι προβλέπεται για την ελλάδα την κυριακή 12 ιουλίου 2015
Τυχαία Θέματα