Τι προβλέπουν τα ζώδια από 6-12.4.2020

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Ζυγό σε καλεί να δείξεις προσοχή στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς δεν αποκλείεται να ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να πάρεις αποφάσεις, κλείνοντας οριστικά κύκλους που δεν μπορούν να δώσουν περαιτέρω αποτελέσματα. Αυτό που οφείλεις να διαχειριστείς είναι ο εκνευρισμός

και πιθανά ξαφνικά γεγονότα που θα αλλάξουν τα σχέδιά σου και θα σε οδηγήσουν να συγκρουστείς μετωπικά ρισκάροντας σχέσεις που είναι σημαντικές για εσένα. Από το τέλος της εβδομάδας βγαίνεις από την εσωστρέφεια διεκδικείς το δίκαιο των απόψεών σου με δυναμικό και παρορμητικό τρόπο.

Αισθηματικά

Οφείλεις να είσαι απόλυτα βέβαιος σε κινήσεις και αποφάσεις που μπορεί να πάρεις μέσα στην εβδομάδα και να επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή. Η νευρικότητα και τα ξεσπάσματα δεν είναι καλός σύμβουλος και θα φέρουν αντίθετα αποτελέσματα από τα προσδοκώμενα. Να είσαι βέβαιος ότι αν είσαι επιπόλαιος στη συμπεριφορά σου δεν θα αποφύγεις πληγές που θα σε στιγματίσουν. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με νέες γνωριμίες που θα σε εξιτάρουν, καλά θα κάνεις όμως να κρατήσεις χαμηλούς τόνους γιατί η συμπεριφορά σου θα παίξει αρνητικό ρόλο στις όποιες εξελίξεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η σύνοδος Δία – Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου δίνει ευκαιρίες που καλείσαι να εκμεταλλευτείς για να προχωρήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά τις επιλογές σου καθώς απαιτείται να πάρεις αποφάσεις που θα σε οδηγήσουν σε ένα αναγεννησιακό μονοπάτι. Προσοχή σε παιχνίδια εξουσίας και έπαρση που δεν θα βοηθήσουν να αναγνωρίσεις άμεσα πως πρέπει να κινηθείς και τι πρέπει να επιλέξεις. Η διαίσθηση και η αισιοδοξία θα σε βγάλουν σε ένα νέο μεταμορφωτικό ξέφωτο στην επαγγελματική σου ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού επικεντρώνει την προσοχή σου σε ότι αφορά την καθημερινότητα και πιθανά κεφάλαια που πρέπει να κλείσεις και που σου δημιουργούν άγχος. Η αισιοδοξία δεν σε εγκαταλείπει και αυτό σε βοηθά να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες με θετική σκέψη. Άλλωστε δεν αποκλείεται να έρθουν ευκαιρίες από πρόσωπα στο εξωτερικό που μπορεί να ανοίγουν νέους δρόμους μπροστά σου. Προσοχή στην εσωστρέφεια που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την σκέψη και να θολώσει την αντικειμενική κρίση σου.

Αισθηματικά

Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να αλλάξεις ριζικά τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι σε προσωπικό επίπεδο καθώς η αισιοδοξία και η ψυχική δύναμη που σε διακατέχουν σε οδηγούν και αναγεννησιακές αλλαγές σε ότι αφορά την κοσμοθεωρία σου. Ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου αποτελεί στήριγμα σε όλες τις δυσκολίες. Ο αδέσμευτός μπορεί να ασχοληθείς με πρόσωπα από το παρελθόν που πιθανά επιστρέφουν από το τέλος της εβδομάδας και θα δημιουργήσουν συναισθηματική θύελλα που δεν μπορεί να χαλιναγωγήσεις. Είναι πιθανό να σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον πρόσωπα με διαφορετική κουλτούρα που ανοίγουν μπροστά σου νέους δρόμους να ανακαλύψεις και να βιώσεις μαζί τους.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η συγκρουσιακή σου διάθεση είναι αυτή που μπορεί να πρωταγωνιστήσει επαγγελματικά αυτή την εβδομάδα καθώς φαίνεται να μην είσαι διατεθειμένος να ανεχτείς συμπεριφορές από ανωτέρους σου που θεωρείς ότι δεν σου αρμόζουν. Οι αντιδράσεις σου θα είναι απότομες και επιθετικές και αυτό μπορεί να προκαλέσει έντονες αντιπαραθέσεις που καλά θα κάνεις να αποφύγεις. Άλλωστε, παρ’ όλες τις δυσκολίες, η ψύχραιμη στάση πάντα σε χαρακτήριζε και αυτό είναι κάτι που πρέπει να διατηρήσεις και αυτή τη εβδομάδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού εντοπίζει ζητήματα στην προσωπική σου ζωή που μπορεί να σε απασχολήσουν έντονα και να επηρεάσουν την ψυχολογία σου. Παράλληλα είναι σημαντικό να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος καθώς δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε κόντρες και καυγάδες που θα σε απογοητεύσουν. Εντόπισε τι είναι αυτό που σε ενοχλεί σε ψυχολογικό επίπεδο καθώς οι συνθήκες είναι ιδανικές για να μπορέσεις να δώσεις λύσεις που θα σε βοηθήσουν σημαντικά.

Αισθηματικά

Ζητήματα που απασχολούν τις σχέσεις σου έρχονται στην επιφάνεια και καλείσαι να τα διαχειριστείς ιδιαίτερη ψυχραιμία, διαφορετικά δεν αποκλείεται να αφήσουν αρνητικό αποτύπωμα στην προσωπική σου ζωή. Οι ισορροπίες που καλείσαι να κρατήσεις είναι λεπτές καθώς η ένταση είναι αυξημένη και δεν αφήνει περιθώρια για αντικειμενική κρίση και ωριμότητα. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην αγάπη καθώς φαίνεται να γεννούν συναισθήματα και πάθος με την παρουσία τους. Να θυμάσαι μόνο ότι η συγκρουσιακή σου διάθεση δεν αφήνει περιθώρια για να επικρατήσει η αρμονία που απαιτείται και μπορεί να αποτρέψει την θετική έκβαση στα πράγματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η εβδομάδα αυτή χαρακτηρίζεται από σημαντικές ευκαιρίες σε οικονομικό επίπεδο και ιδιαίτερα σε ότι αφορά ζητήματα που σε απασχολούν με τράπεζες, δημόσιο, ασφαλιστικούς φορείς. Οφείλεις να εξαντλήσεις τις προσπάθειές σου για να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, όμως παράλληλα καλείσαι να αφήσεις πίσω σου συμπεριφορές και αντιδράσεις που δεν ωφελούν και δεν σε βοηθούν στις οποίες εξελίξεις. Το ένστικτο σε καθοδηγεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες που σου δίνονται και να μπορέσεις να έχεις σημαντικά κέρδη από συμφωνίες ή επιχειρηματικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν σημαντικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τις σχέσεις στο οικογενειακό περιβάλλον καθώς έρχονται στο προσκήνιο ζητήματα που καλείται να διαχειριστείς. Η κυκλοθυμία και εκνευρισμός δεν είναι καλοί σύμβουλοι γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στο πώς αντιδράς και διαχειρίζεσαι πιθανές καταστάσεις. Άλλωστε για εσένα η οικογένεια είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής σου και δεν πρέπει τίποτα να ταλανίσει την συνοχή της και την ασφάλεια που μπορεί να σου δώσει.

Αισθηματικά

Η ένταση που νιώθεις λόγω των ανασφαλειών και των απωθημένων που έρχονται στην επιφάνεια λειτουργούν ανατρεπτικά στην προσωπική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε συγκρούσεις που θα δονήσουν για τα καλά τη σχέση σου. Η επιθυμία ελέγχου που σε χαρακτηρίζει πρέπει να περιοριστεί για να καταφέρεις να αποφύγεις αντιπαραθέσεις που θα κοστίσουν σημαντικά. Ο αδέσμευτος καλείσαι να έρθεις αντιμέτωπος με ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να σε απασχολούν και να μην επιτρέπουν να απελευθερωθείς σε μία νέα γνωριμία. Οι φόβοι σου σε χαρακτηρίζουν και δεν αφήνουν περιθώρια ώστε να αφεθείς ένα νέο πρόσωπο που μπορεί να σου δώσει πολλά.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ανατροπές δεν αποκλείεται να υπάρξουν σε οικονομικές συμφωνίες και επιχειρηματικές δράσεις που απαιτείται ψυχραιμία και ωριμότητα στη διαχείριση. Είναι γεγονός ότι η ένταση μπορεί να μη σου επιτρέψει να δεις με ξεκάθαρη σκέψη πως πρέπει να κινηθείς, αυτό όμως είναι κάτι που θα έχει δυσάρεστες συνέπειες. Προσπάθησε να αποφύγεις τις σφοδρές αντιπαραθέσεις που δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν και εμπιστεύσου τη διορατικότητα και το ένστικτό σου που σε καθοδηγούν σε καλύτερες συνθήκες.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τις σχέσεις με το κοντινό περιβάλλον και να δημιουργήσει ζητήματα που καλείσαι να διαχειριστείς έχοντας πάντα στο μυαλό σου ότι οι βεβιασμένες αποφάσεις δεν θα έχουν αίσιο τέλος. Η συγκρουσιακή διάθεση που σε διακατέχει δεν είναι εύκολο να περιοριστεί, όμως θα πρέπει να δείξεις την απαιτούμενη ψυχραιμία και λογική προσέγγιση να αντιμετωπίσεις καταστάσεις που τελικά μπορεί να εξελιχθούν θετικά για εσένα.

Αισθηματικά

Οι ανταγωνιστικές διαθέσεις του συντρόφου σου σε προβληματίζουν και δεν είναι εύκολο να καταφέρεις να ξεπεράσεις τις συγκρούσεις που μπορεί να δημιουργήσει μέσα στην εβδομάδα. Να θυμάσαι μόνο ότι θα υπάρξουν ανατροπές εάν και εσύ δεν μπορέσεις να δείξεις την απαιτούμενη ωριμότητα για να προστατεύσεις την προσωπική σου ζωή την συγκεκριμένη περίοδο. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που έρχονται ξαφνικά στη ζωή σου και σε καλούν να δραστηριοποιηθείς και να πάρεις πρωτοβουλίες. Ο ανταγωνισμός και οι κόντρες δεν θα ωφελήσουν στο να εξελιχτεί σε κάτι θετικό για εσένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η δουλειά φαίνεται να αλλάζει ριζικά και η καθημερινότητά επηρεάζεται σημαντικά από τις παρούσες εξελίξεις. Παρ’ όλες τις δυσκολίες έχεις την ευκαιρία να αξιοποιήσεις πιθανές προτάσεις που σου γίνονται καθώς ανοίγει μία νέα περίοδος μπροστά σου όπου μεταμορφώνει ριζικά τις συνθήκες στη δουλειά. Η ένταση στις συνεργασίες σου είναι αυτό που πρέπει να διαχειριστείς καθώς φαίνεται να μην αντέχεις τις συγκρούσεις και τον έντονο θυμό που εκδηλώνουν οι συνεργάτες προς το πρόσωπό σου. Συμπεριφέρσου ήρεμα και δώσε στον εαυτό σου την πολυτέλεια να έχει ξεκάθαρη σκέψη, διαφορετικά οι δικές σου αντιδράσεις θα κρίνουν την πορεία σημαντικών επαγγελματικών σχέσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού σε καλεί να κάνεις στροφή στα οικονομικά σου, κάτι που επηρεάζει σημαντικά και την ψυχολογία σου. Κυριαρχεί για εσένα η ανάγκη για ασφάλεια και σταθερότητα καθώς είναι αυτό που σε γεμίζει αυτοπεποίθηση. Όμως δεν αποκλείεται να χρειαστεί να κλείσεις υποθέσεις που θα σε ταλανίζουν δίνοντας την ευκαιρία στον εαυτό σου να βρει την πραγματική του αξία μακριά από υλικά αγαθά και στηρίγματα που είναι πρόσκαιρα. Οι ανατροπές στην καθημερινότητα δημιουργούν ένταση και επηρεάζουν τις σχέσεις με τα πρόσωπα που κινείσαι και συναναστρέφεσαι.

Αισθηματικά

Διεκδικείς σιγουριά από το ταίρι σου, κάτι που θα παίξει σημαντικό ρόλο σε πιθανές αποφάσεις για την σχέση σου. Προσπάθησε βέβαια να μην είσαι επιρρεπής στην αδιαλλαξία και στο πείσμα καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένες αποφάσεις που τελικά θα προκαλέσουν απογοήτευση. Ο αδέσμευτος είσαι αρκετά εσωστρεφής και δεν είναι εύκολο να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή όταν νιώθεις ότι έχεις εκκρεμότητες σε καθημερινό επίπεδο που αποσπούν την προσοχή σου. Αυτό που θα πρέπει να εντοπίσεις είναι ότι οι φόβοι που δεν επιτρέπουν να αφεθείς σε ένα νέο πρόσωπο και αυτούς καλείσαι να διαχειριστείς.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η δημιουργικότητα και τα ταλέντα σου μπορούν να αποδώσουν σημαντικά κέρδη, αρκεί να αξιοποιήσεις με κατάλληλο τρόπο τις ευκαιρίες που έρχονται μπροστά σου. Η καθημερινότητα φαίνεται να ανατρέπεται από διάφορα γεγονότα και καταστάσεις, κάτι που δεν σου αρέσει και σου δημιουργεί έντονη νευρικότητα. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να αποφύγεις εκρηκτικές συμπεριφορές που θα επηρεάσουν σημαντικά τις σχέσεις με τους συναδέλφους σου. Από το τέλος της εβδομάδας συζητήσεις για οικονομικές συμφωνίες έρχονται στο προσκήνιο και σε απασχολούν έντονα καθώς δρομολογείς νέα σχέδια.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Κριό σου δίνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο την εβδομάδα αυτή καθώς βρίσκεσαι μπροστά σε σημαντικές προκλήσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις. Από τη μία πλευρά η έμφυτη ανάγκη για αρμόνια, από την άλλη πλευρά η διάθεση για διεκδίκηση και επίτευξη προσωπικών στόχων μπορεί να δημιουργήσουν συγκρουόμενα συναισθήματα που καλείσαι να ισορροπήσεις για να μην επηρεάσουν την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Από το τέλος της εβδομάδας, η κατανόηση θα παίξει καθοριστικό ρόλο για να βρεθεί η χρυσή τομή με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα.

Αισθηματικά

Απότομες αντιδράσεις και συγκρουσιακές συμπεριφορές μπορεί να ταλαιπωρήσουν την προσωπική σου ζωή καθώς φαίνεται να ξεσπάς στο ταίρι σου την ένταση που σε διακατέχει. Αυτό θα οδηγήσει πιθανά σε ρήξεις αν δεν καταφέρεις να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό και να σκεφτείς λογικά πως θα αποφύγεις τις δονήσεις στη σχέση σου. Ο αδέσμευτος επιδιώκεις να έρθεις σε επαφή με νέο πρόσωπο που νιώθεις ότι αντιλαμβάνεται αυτά που θέλεις από ένα σύντροφο. Καλά θα κάνεις να είσαι σίγουρος για τις επιλογές σου καθώς δεν αποκλείεται το πρόσωπο αυτό να αφήσει το στίγμα του και με δυσάρεστο τρόπο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργασίες βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς είναι βέβαιο ότι δεν θα διστάσεις να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι σου αξίζουν και κυρίως ισότιμη μεταχείριση. Δεν αποκλείεται να εκδηλώσεις έντονα εγωκεντρικές συμπεριφορές που θα ξενίσουν τους γύρω σου. Προσπάθησε διαισθητικά να καταλάβεις ποιος είναι ο κατάλληλος δρόμος για να κινηθείς και άφησε τα παιχνίδια ελέγχου στην άκρη καθώς είναι αυτά που θα οδηγήσουν σε απογοήτευση. Η σύνοδος του Δία και του Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου δίνει ευκαιρίες που καλείσαι να αξιοποιήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο, αρκεί να αλλάξεις ριζικά όλα αυτά που σε εγκλωβίζουν σε παρελθοντικές αντιλήψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού σε καλεί να κάνεις στροφή σε θέματα του παρελθόντος που είναι άλυτα και παίζουν σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία σου. Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις κεφάλαια που λειτουργούν επιβαρυντικά στην προσωπική σου πορεία, αρκεί να αφήσεις στην άκρη τις απότομες και εριστικές αντιδράσεις που δεν σε βοηθούν να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθείς για να πάρεις το επιθυμητό αποτέλεσμα για εσένα. Η ένταση στην οικογένεια κυριαρχεί και δημιουργεί προβλήματα στην επικοινωνία φέρνοντας στην επιφάνεια απωθημένα που δεν θα διστάσεις να εκτοξεύσεις στα οικεία πρόσωπα.

Αισθηματικά

Οι σπασμωδική συμπεριφορές επηρεάζουν αρνητικά τη σχέση σου και δεν αφήνουν περιθώρια ώστε να δεις ξεκάθαρα ότι ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου μπορεί να έχει στηρίξει. Αν δεν καταφέρεις να χαλιναγωγήσεις τα νεύρα σου δεν αποκλείεται να έρθεις αντιμέτωπος με αρνητικές συνέπειες που θα επηρεάσουν σημαντικά. Ο αδέσμευτος μπορείς να δώσεις την ευκαιρία στον εαυτό σου να κλείσει κεφάλαια του παρελθόντος που πιθανά σε ταλαιπωρούν. Άλλωστε τα πρόσωπα αυτά που έχεις αφήσεις πίσω σου μπορεί να μην καλύπτουν τις πραγματικές σου ανάγκες, γι’ αυτό δεν είναι δίπλα σου πια. Αφιέρωσε χρόνο στην επικοινωνία με νέα πρόσωπα που ανεβάζουν το κέφι και την ψυχολογία σου και δημιουργούν νέες ιδιαίτερα θετικές συνθήκες στην προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σημαντικές ευκαιρίες μπορεί να υπάρξουν σε ότι αφορά το εμπόριο καθώς φαίνεται να έρχονται μπροστά σου πρόσωπα που μπορούν να σου προσφέρουν τα μέγιστα. Είναι καθοριστικό να αφήσεις τη διαίσθησή σου ελεύθερη να σε καθοδηγήσει καθώς μπορεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για νέες συμφωνίες που θα αποδώσουν σημαντικά οφέλη και σε οικονομικό επίπεδο. Προσοχή σε συγκρούσεις στις ήδη υπάρχουσες συνεργασίες καθώς δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε ψυχρότητα και αποστασιοποίηση από συνεταίρους και επαγγελματικούς “φίλους”.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού σε καλεί να διαχειριστείς ζητήματα που προκύπτουν στις φιλικές σχέσεις καθώς φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να κλείσεις κύκλους με πρόσωπα που δεν αντιλαμβάνονται πως θέλεις να πορευτείς από δω και στο εξής. Η ένταση με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος θα οδηγήσει σε σφοδρές αντιπαραθέσεις και συναισθηματικά ξεσπάσματα που καλύτερα να αποφύγεις ώστε να διαφυλάξεις σχέσεις που έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου.

Αισθηματικά

Η νευρικότητα που σε διακατέχει μπορεί να παίξει αρνητικό ρόλο στις όποιες εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο καθώς φαίνεται να αντιδράς σπασμωδικά σε καταστάσεις που δεν σου αρέσουν. Προσοχή γιατί το ταίρι σου θα έχει ανάλογες συμπεριφορές αν δεν καταφέρεις να ισορροπήσεις και να δείξεις ωριμότητα στις κινήσεις σου. Ο αδέσμευτος σου έχεις τη δυνατότητα να έρθεις σε επικοινωνία με πρόσωπα μέσα από το φιλικό περίγυρο που μπορεί να δείξουν άμεσα το ενδιαφέρον τους για εσένα. Είναι σημαντικό βέβαια να προσπαθήσεις να συγκρατήσεις την ανησυχία και τον εκνευρισμό που σε διακατέχουν καθώς αυτά μπορεί να παίξουν αρνητικό ρόλο στις όποιες εξελίξεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ήρθε η ώρα να αλλάξεις άρδην τον τρόπο που διαχειρίζεται τα οικονομικά σου και να κάνεις κινήσεις για νέους φόρους εισοδήματος που μπορεί να έχουν ιδιαίτερα θετική εξέλιξη. Να θυμάσαι βέβαια ότι είναι επιτακτική ανάγκη να επανεξετάσεις τις προτεραιότητές σου και να αφήσεις πίσω σου συμπεριφορές και νοοτροπίες που δεν ταιριάζουν σε νέο τρόπο σκέψης που μπορεί να αποδώσει σημαντικά οφέλη. Ανατροπές σε ότι αφορά το εμπόριο μπορεί να υπάρξουν που πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία, διαφορετικά οι συγκρούσεις θα είναι μετωπικές και με αρνητικές προεκτάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού στρέφει την προσοχή σου σε ότι αφορά την δημόσια εικόνα και την κοινωνική καταξίωση, σπουδαία ζητήματα για εσένα. Οι ανασφάλειες που εγείρονται λόγω εκνευρισμού μπορεί να οδηγήσουν σε αντιδράσεις που θα ενοχλήσουν καθώς δεν φαίνεται να λειτουργείς κάτω από ώριμη σκέψη αλλά από μία παρορμητική διάθεση που σε ωθεί σε μετωπικές συγκρούσεις. Προσπάθησε να ρίξεις τους τόνους, διαφορετικά οι συνέπειες θα είναι σημαντικές και δεν θα είναι εύκολα διαχειρίσιμες όταν περάσει χρόνος και τις συνειδητοποιήσεις.

Αισθηματικά

Συναισθηματικά, θέλεις να δώσεις το απόλυτο στο ταίρι σου γι’ αυτό δεν αποκλείεται να υπάρξουν υπερβολικές στιγμές που θα δημιουργήσουν αμηχανία. Παράλληλα επιδιώκεις να ελέγξεις τις κινήσεις του και αυτό μπορεί να ενοχλήσει. Προσπάθησε να δώσεις χώρο και να είσαι διαλλακτικός στη συμπεριφορά σου. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθουν ανασφάλειες στην επιφάνεια που δεν σου επιτρέπουν να αφεθείς και να νιώσεις σταθερότητα με νέο πρόσωπο που δείχνει το ενδιαφέρον του. Εμπιστεύσου την κρίση σου και άφησε την θετικότητα και την αισιοδοξία να κυριαρχήσουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η σύνοδος του Δία και τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σημαντικές ευκαιρίες σε όλα τα επίπεδα και κυρίως σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου. Οι ευκαιρίες αυτές πρέπει να αξιοποιηθούν με άκρως θετικό τρόπο για να μπορέσουν να αποδώσουν σπουδαία ψυχολογικά και οικονομικά κέρδη. Βρίσκεις την αυτοπεποίθησή σου και κινείσαι στην κατεύθυνση που θεωρείς ότι θα σε ικανοποιήσει. Καλά θα κάνεις παράλληλα να αποτινάξεις από πάνω σου συμπεριφορές και νοοτροπίες που δεν σου επιτρέπουν να δεις ξεκάθαρα τι είναι αυτό που τελικά σου κάνει και μπορείς να υπηρετήσεις με απόλυτο τρόπο.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού δεν αποκλείεται να επηρεάσει σημαντικά τις σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό του περιβάλλον καθώς φαίνεται ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να κλείσεις κύκλους που μπορεί να σε έχουν προβληματίσει το τελευταίο διάστημα. Είναι σημαντικό να δείξεις εγκράτεια σε ότι αφορά τα νεύρα σου καθώς είναι αυτά που θα οδηγήσουν σε σπασμωδικές αντιδράσεις και θα ενοχλήσουν το περιβάλλον που κινείσαι. Η νευρικότητα παράλληλα δεν σε αφήνει να σκεφτείς ξεκάθαρα και αντικειμενικά τον απαιτούμενο τρόπο διαχείρισης για ότι πιθανά καλής ανάλυσης.

Αισθηματικά

Είναι σημαντικό να μπορέσεις να χαλιναγωγήσεις τον εκνευρισμό και τον εγωισμό καθώς είναι αυτά που θα παίξουν αρνητικό ρόλο στη σχέση σου και θα οδηγήσουν σε μετωπικές συγκρούσεις με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Φρόντισε να εκτονώσεις τα νεύρα μέσω της δράσης διαφορετικά μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα στη σχέση σου που δεν θα είναι εύκολο να λύσεις αργότερα. Ο αδέσμευτος είναι πιθανόν να έρθεις σε επικοινωνία με πρόσωπο μέσα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που δείχνει το ενδιαφέρον του για εσένα. Η ένταση που μεταφέρεις θα έχει αρνητικές προεκτάσεις γι’ αυτό φρόντισε να την ελέγξεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ο παρορμητισμός μπορεί να ξεφύγει από τα φυσιολογικά πλαίσια και να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στην πορεία των συνεργασιών σου. Είναι απαραίτητο να συγκρατήσεις την ένταση που έχεις μέσα σου διαφορετικά θα οδηγήσει στο να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα που έχουν παίξει κυρίαρχο ρόλο στο επαγγελματικό πεδίο. Οικονομικά σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις παρελθούσες καταστάσεις που μπορεί να μην επέτρεπαν να πάρεις ανάσες που θα σε βοηθήσουν να πατήσεις γερά στα πόδια σου.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύες, η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ανασφάλειες και φόβους που καλείσαι να αντιμετωπίσεις με δυναμικό τρόπο και να μην επηρεάσουν τις σχέσεις με τους γύρω σου. Άλλωστε σου δίνεται η ευκαιρία να λειτουργήσεις επικοινωνιακά και διαισθητικά και να ακολουθήσεις ένα δρόμο που θα οδηγήσει στο να ικανοποιήσεις τον εαυτό σου και να αποβάλεις απωθημένα πόσο κοστίζουν πολύ στη ζωή σου.

Αισθηματικά

Ο αισθησιασμός και το πάθος κυριαρχούν σε προσωπικό επίπεδο, παράλληλα όμως νιώθεις την ανάγκη να χειριστείς το ταίρι σου δημιουργώντας αρνητικές συνθήκες και πιθανά προβλήματα. Φρόντισε να καταλαγιάσεις μέσα σου καταστάσεις του παρελθόντος που έρχονται συνδυαστικά στο προσκήνιο και μπορεί να επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Δεν είναι αυτές που θα σε οδηγήσουν στο σωστό μονοπάτι στην παρούσα φάση τη ζωή σου. Ο αδέσμευτος νιώθεις έντονα την ανάγκη να έρθεις σε επαφή με νέα γνωριμία που προκαλεί αναστάτωση και πρωτόγνωρα συναισθήματα σε σένα. Η επικοινωνία και η αισιοδοξία θα σε βοηθήσουν να πεις ξεκάθαρα αν αυτό το πρόσωπο είναι το ιδανικό για να είναι δίπλα σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να δεις ποιοι οι στόχοι και ποιες φιλοδοξίες σου μπορεί να γίνουν πραγματικότητα. Επιδιώκοντας να πετύχεις αυτούς που θεωρείς ότι μπορείς να φτάσεις θα έχεις δίπλα σου και πρόσωπα από το φιλικό περίγυρό που πιθανά έχουν το κύρος για να σε βοηθήσουν. Παράλληλα αυτή την εβδομάδα σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις οικονομικού χαρακτήρα που μπορεί να σου δημιουργούν άγχος. Διαισθητικά μπορείς να κινηθείς για να πετύχεις το καλύτερο δυνατό για εσένα, αρκεί να μην π

The post Τι προβλέπουν τα ζώδια από 6-12.4.2020 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
ζωδια σημερα, τραπεζες, νέα, επηρεάζει, εκκρεμότητες, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , αξια, τελος του κοσμου, αποτελεσματα, δουλεια, ομορφα μυστικα, παιχνιδια, περιοδος, ψυχολογια, ωρα, αγαπη, αγχος, αμηχανια, αισιοδοξια, ανθρωπος, αρμονια, απωθημενα, αρδην, αυτοπεποιθηση, βρισκεις, γεγονοτα, γεγονος, γινονται, γνωριμια, διαστημα, δυναμη, δυνατοτητα, δημοσιο, δειτε, δειχνει, δωσει, δρομος, δυναμικο, ευκαιρια, ευκολο, ευκολα, εκβαση, εκνευρισμος, εκκρεμότητες, εβδομαδα, ενστικτο, εξελιξη, επικοινωνια, επηρεάζει, επιθυμια, ερχονται, ζωη, ζωδιο, ζωης, ηρθε η στιγμη, θετικο, θετικη σκεψη, θυμασαι, θυελλα, εικονα, ηρεμα, μακρια, μπορεις, μυαλο, μυστικα, νευρα, ξεφωτο, παντα, οικογενεια, ωριμοτητα, παθος, πεδιο, περιβαλλον, πεισμα, προβληματα, ρολο, σιγουρος, στιγμα, σχεδια, τι ειναι, τομη, χατζηβασιλειου, χρυση, χρυση τομη, χρονος, ψυχολογικα, ψυχραιμια, ομορφα, ασφαλεια, δωσε, δωσεις, ιδανικο, ιδιαιτερα, κομματι, μπροστα, νιωθεις, πληγες, ποδια, σωστο, θεματα, θετικα, υλικα
Τυχαία Θέματα