Τι προβλέπουν τα ζώδια από 30.3-5.4.2020

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, με τον Άρη να περνάει στον Υδροχόο στις 30.03 αρχίζει μία περίοδος για εσένα όπου επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον. Είναι σημαντικό να θέσεις κοινούς στόχους μαζί τους και να λειτουργήσετε ομαδικά. Καλά θα κάνεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στη συμπεριφορά σου καθώς δεν αποκλείεται

να θέλεις να επιβάλεις την άποψη σου δημιουργώντας προβλήματα στις μεταξύ σας σχέσεις. Η επικοινωνιακή σου διάθεση είναι αυτή που γεμίζει χαρά στο περιβάλλον που κινείσαι.

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους ανεβάζοντας κατακόρυφα την διάθεσή σου, κάτι που γίνεται άμεσα αντιληπτό στην προσωπική σου ζωή. Μπορείς να εκφράσεις με ευκολία ότι νιώθεις στο ταίρι σου και να προσπαθήσεις να ανεβάσεις την διάθεση του. Αυτό θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα και θα λειτουργήσει ανανεωτικά στη σχέση. Τα συναισθήματα είναι σταθερά και δημιουργούνται εξαιρετικές βάσεις που θεμελιώνουν ένα σημαντικό θεσμό για εσένα. Ο αδέσμευτος μπορείς να επιδιώξεις να έρθεις σε επαφή με νέα πρόσωπα που ανεβάζουν κατακόρυφα την ψυχολογία σου και σε γεμίζουν χαρά και αισιοδοξία. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς την επικοινωνία για να δείξεις τις πραγματικές του προθέσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η αποφασιστικότητα που δείχνεις σε επαγγελματικό επίπεδο είναι χαρακτηριστική και είναι αυτή που σου δίνει την διάθεση να πραγματοποιήσεις σημαντικά βήματα προς την εξέλιξή σου. Μπορείς να πρωταγωνιστήσεις στην ομάδα πού εμπλέκεσαι και να δώσεις το σύνθημα για νέες φιλοδοξίες και κοινή πορεία. Προσοχή σε ότι αφορά την συμπεριφορά σου καθώς είναι αυτή που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Εκμεταλλεύσου την συγκεκριμένη συγκυρία για να δεις το δυναμισμό και να αναγνωρίσεις τα προσόντα σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, με τον Άρη να περνάει στον Υδροχόο στις 30.03 αντιλαμβάνεσαι ότι αρχίζει μία περίοδο έντονου άγχους και συναισθηματικής σύγκρουσης. Είναι καθοριστικό να μπορέσεις να διαχειριστείς τα νεύρα σου γιατί θα παίξουν αρνητικό ρόλο στην έξωθεν καλή μαρτυρία. Στρέψεις την προσοχή σου σε ότι αφορά τις συναισθηματικές και υλικές σου ανάγκες καθώς δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους ανασφάλειες που θέλεις να καλύψεις. Η επαφή με τα δικά σου πρόσωπα θα ανακουφίσει φοβίες και θα σε γεμίσει διάθεση για να απολαύσεις κάθε στιγμή μαζί τους.

Αισθηματικά

Με το πέρασμα της Αφροδίτης στους Διδύμους στις 03.04 έχεις την ευκαιρία να στραφείς προς το ταίρι σου και να δείξεις το έντονο πάθος που σε διακατέχει. Μην επιτρέψεις στο πείσμα και την αδιαλλαξία να κυριαρχήσουν γιατί είναι αυτό που θα οδηγήσει σε εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Καλά θα κάνεις να επιδιώξεις να βιώσεις έντονα ρομαντικές στιγμές που μπορούν να σου δώσουν πολλά. Ο αδέσμευτος μπορείς να επικεντρωθείς στις προσωπικές σου ανάγκες και στο τι θέλεις πραγματικά να κυριαρχήσει σε προσωπικό επίπεδο. Θέλεις να ανακαλύψεις τι είναι αυτό που σε καλύπτει και ψάχνεις εναγωνίως σε ένα σύντροφο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι υποχρεώσεις φαίνεται να αυξάνονται και το άγχος που δημιουργείται στο επαγγελματικό περιβάλλον είναι αυτό που μπορεί να οδηγήσει στο να εκτονώσεις με ένταση τα συναισθήματά σου. Μπορείς να δραστηριοποιηθείς δείχνοντας τι πραγματικά μπορείς να προσφέρεις, κάτι που θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα. Είναι σημαντικό να καταλάβεις ότι οι αντιπαραθέσεις με τους ανωτέρους ή τον εργοδότη σου θα δημιουργήσουν προβλήματα και καλό είναι να τις αποφύγεις.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σου στις 03.04 και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να νιώσεις μοναδικός και άκρως γοητευτικός. Αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο και στις συναναστροφές σου καθώς η αυτοπεποίθηση που σε διακατέχει εκδηλώνεται άμεσα στην επικοινωνία. Προσοχή γιατί μπορεί να γίνεις εξαιρετικά υποκειμενικός δημιουργώντας προβλήματα. Η δημιουργικότητα και η αισιοδοξία παίζουν σημαντικό ρόλο καθώς δίνουν ανάσες φρεσκάδας φτιάχνοντας την διάθεσή σου.

Αισθηματικά

Θέλεις το ταίρι σου να σου δώσει την απαραίτητη προσοχή καθώς ήρθε η ώρα να επικεντρωθείς στις ανάγκες σου και στο πώς θα τις καλύψεις. Είναι σημαντικό βέβαια να δώσεις χώρο και στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει να δείξει τι νιώθει και τι ζητά από σένα. Να θυμάσαι ότι ο εγωισμός και οι προκαταλήψεις θα δημιουργήσουν εντάσεις που καλό είναι να αποφύγεις. Ο αδέσμευτος νιώθεις ότι μπορείς να πρωταγωνιστήσεις και να κερδίσεις το ενδιαφέρον πιθανής νέας γνωριμίας που έρχεται σε επαφή μαζί. Φρόντισε βέβαια να δείξεις και εσύ την ανάλογη προσοχή για να έχει αισιόδοξη συνέχεια.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι επαφές με το εξωτερικό είναι αυτές που πιθανά θα σε απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα καθώς ήρθε η στιγμή να ανοίξεις νέους δρόμους μπροστά σου με δυναμικό τρόπο. Οι συνεργασίες σου μπορεί να είναι αποδοτικές και σε οικονομικό επίπεδο, αρκεί να μην εγκλωβιστείς στον εγωκεντρισμό που θα δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία. Οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις θα βοηθήσουν στο να ξεπεραστούν οι όποιες αναστολές και πιθανές κόντρες που μπορεί να είχαν ταλανίσει την επαγγελματική σου ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, με τον Άρη να περνάει στον Υδροχόο στις 30.03 βλέπεις τις ανασφάλειες να εντείνονται και να έρχονται στην επιφάνεια φοβίες που καλείσαι να αντιμετωπίσεις με δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στον τρόπο που συμπεριφέρεσαι καθώς δεν θα διστάσεις να εκτονωθείς στο περιβάλλον σου ξεσπώντας τη νευρικότητα που νιώθεις. Προσπάθησε διαισθητικά να καταλάβεις πως πρέπει να κινηθείς γιατί είναι αυτό που θα σου δώσει λύσεις σε πιθανά ερωτήματα που μπορεί να έχεις.

Αισθηματικά

Με την Αφροδίτη να περνάει στους Διδύμους στις 03.04 έχεις την ευκαιρία να δείξεις τα έντονα συναισθήματα που νιώθεις το ταίρι σου εκτοξεύοντας το πάθος και τον ρομαντισμό στα ύψη. Φρόντισε να μην εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις γιατί αυτό δεν θα σου επιτρέψει να δεις αντικειμενικά την θέση που βρίσκεσαι σε προσωπικό επίπεδο. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να ασχοληθείς με πρόσωπα που επιστρέφουν από το παρελθόν και διεκδικούν και πάλι να μπουν στη ζωή σου. Καλά θα κάνεις να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις καθώς ο έντονος συναισθηματισμός σε οδηγεί σε ψευδαισθήσεις και αυταπάτες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ήρθε η ώρα να δραστηριοποιηθείς και να πάρεις πρωτοβουλίες σε επιχειρηματικό επίπεδο καθώς το ένστικτό σου μπορεί να σε καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι συνεργασίες που θα πραγματοποιήσεις είναι αυτές που μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οφέλη και σε ότι αφορά τα οικονομικά. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι η διάθεση να επιβάλεις το δικό σου τρόπο σκέψης που θα προκαλέσει εντάσεις. Απέφυγε την αδιαλλαξία καθώς θα οδηγήσει σε συγκρούσεις που μόνο εμπόδια θα δημιουργήσουν στις συνεργασίες σου.

ΛΕΩΝ
Λέοντα, με τον Άρη να περνάει στον Υδροχόο αντιλαμβάνεσαι ότι ανεβαίνει η ένταση κατακόρυφα και αυτό επηρεάζει το περιβάλλον που κινείσαι. Δεν αποκλείεται να δεις δικά σου πρόσωπα να αντιδρούν ανταγωνιστικά απέναντί σου, κάτι που θα σε ξενίσει και θα σε απογοητεύσει. Παράλληλα, σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με φίλους που θα σου ανεβάσουν το κέφι και θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αισθηματικά

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις την αισθηματική σου ζωή καθώς φαίνεται να παίρνεις αποστάσεις από το ταίρι σου θέλοντας να διεκδικήσεις τον προσωπικό σου χώρο. Από την άλλη πλευρά, δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου δημιουργεί προβλήματα και ανεβάζει κατακόρυφα την ένταση στη σχέση. Δείξε ψύχραιμη σκέψη για να μπορέσεις να διαχειριστείς την όποια κατάσταση. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθεις αντιμέτωπος με πρόσωπο από το φιλικό περίγυρό που εκδηλώνει άμεσα τα συναισθήματά του για εσένα και σε αιφνιδιάζει με απόλυτο τρόπο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η νευρικότητα και οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές κυριαρχούν στην επαγγελματική σου ζωή και ήρθε η ώρα να μετρήσεις ρεαλιστικά και λογικά τι σου προσφέρουν οι συνεργάτες σου και πώς σου συμπεριφέρονται. Καλά θα κάνεις βέβαια να μην μπαίνεις σε διαδικασία συγκρούσεων που δεν σου προσφέρουν τίποτα, παρά μόνο δυσκολίες και εμπόδια στις εξελίξεις που θέλεις να δρομολογήσεις. Εκμεταλλεύσου την συγκεκριμένη περίοδο για να πάρεις πρωτοβουλίες που θα οδηγήσουν σε δράση και όχι σε συγκρούσεις και προβλήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, η καθημερινότητα είναι αυτό που σε απασχολεί κατά κύριο λόγο καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν αρκετές υποχρεώσεις και αγγαρείες στις οποίες πρέπει να ανταποκριθείς. Η συγκεκριμένη συγκυρία είναι ιδανική για να ασχοληθείς με την γυμναστική και την άσκηση που θα σε βοηθήσουν να εκτονώσεις τη νευρικότητα και το άγχος. Είναι επιτακτική ανάγκη να νιώσεις ότι σε αποδέχεται ο ευρύτερος κοινωνικός περίγυρος, αυτό όμως δεν πρέπει να γίνει αυτοσκοπός καθώς θα οδηγήσει σε λάθη.

Αισθηματικά

Η ευκολία με την οποία εκλογικεύεις τα συναισθήματα δημιουργεί προβλήματα και οδηγεί στο να πάρεις αποστάσεις από το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Είναι σημαντικό να καταλάβεις ότι το να έρθεις πιο κοντά και να δείξεις κατανόηση στα συναισθήματά του είναι αυτό που θα βοηθήσει για να μην επικρατήσει η ψυχρότητα μεταξύ σας. Ο αδέσμευτος είναι σημαντικό να είσαι προσεκτικός σε πιθανές νέες γνωριμίες που μπορεί να έρθεις σε επαφή, καθώς η σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν αφήνει περιθώρια για ξεκάθαρη σκέψη και αντικειμενική θεώρηση των πραγμάτων.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συζητήσεις πρωταγωνιστούν στις συνεργασίες σου και δεν αποκλείεται να είσαι κοντά σε συμφωνίες που θεωρείς ότι έχουν πολλά να σου προσφέρουν. Ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός στις αποφάσεις που θα πάρεις καθώς σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα στους Ιχθύες σε οδηγεί στο να εξιδανικεύεις τα πρόσωπα με τα οποία συνεργάζεσαι ή θέλεις να συνεργαστείς. Τα λάθη που μπορεί να προκύψουν θα είναι σημαντικά και τελικά θα σε οδηγήσουν στο να απογοητευτείς, γι’ αυτό προσπάθησε να προστατεύσεις τον εαυτό σου.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους στις 03.04 δίνοντάς σου ώθηση να ασχοληθείς με την μόρφωση και τα πνευματικά ενδιαφέροντα που σου κεντρίζουν την προσοχή. Άλλωστε αυτά καλύπτουν μία εσώτερη ψυχολογική ανάγκη που έχεις και δίψα για γνώση ανοίγοντας νέους φιλοσοφικούς ορίζοντες μπροστά σου. Η επικοινωνία με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον δημιουργεί εξαιρετικά θετικές συνθήκες στην καθημερινότητα και σε βοηθά να ξεφύγεις από τις όποιες δυσκολίες.

Αισθηματικά

Με τον Άρη να περνάει στον Υδροχόο στις 30.03 είναι βέβαιο ότι θα επιδιώξεις να πάρεις δυναμικές πρωτοβουλίες σε ό τι αφορά την προσωπική ζωή και την σχέση σου. Αυτό θα δημιουργήσει ένα κύμα χαράς και ζωντάνιας που θα διαπεράσει εσένα και τον σύντροφό σου και θα δώσει άλλη διάσταση στα αισθηματικά σου. Ο αδέσμευτος νιώθεις ότι τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει στο να βρεις το κατάλληλο ταίρι για εσένα καθώς η αισιοδοξία και η θετική σκέψη κυριαρχούν και σε γεμίζουν πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ανάγκη να δώσεις λύσεις σε ζητήματα της δουλειάς σου μπορεί να οδηγήσει σε συζητήσεις με πρόσωπα από το συναδελφικό περίγυρο που θα θεωρήσεις ότι είναι άκρως εποικοδομητικές. Καλά θα κάνεις βέβαια να μην δείξεις αμέριστη εμπιστοσύνη και να μην ακολουθήσεις πιστά τις απόψεις που ακούς, ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας, καθώς δεν αποκλείεται να σε καθοδηγήσουν λανθασμένα δημιουργώντας την ψευδαίσθηση ότι κινείσαι προς τη σωστή κατεύθυνση. Προσοχή σε προτάσεις που μπορεί να υπάρξουν καθώς υπόσχονται πολλά, όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, ο Άρης περνάει στον Υδροχόο στις 30.03 και μπορεί να προκαλεί εντάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον γι’ αυτό καλείσαι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να δείξεις την ωριμότητα που απαιτείται. Τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη δεν θα περάσουν απαρατήρητα και μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά τις σχέσεις με τα οικεία πρόσωπα. Οι ανασφάλειες πιθανά να σου δημιουργούν εκνευρισμό επηρεάζοντας αρνητικά την ψυχολογία σου και την συμπεριφορά σου απέναντι στους γύρω σου εν γένει.

Αισθηματικά

Το πάθος απογειώνεται στην αισθηματική σου ζωή και σου δίνεται η ευκαιρία να νιώσεις ότι μπορείς να συγχωνευτείς με απόλυτο τρόπο με το ταίρι σου. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι η καχυποψία δεν μπορεί να βοηθήσει στο να επικρατήσει ηρεμία στη σχέση σου. Είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να κρατήσεις τη λογική και να μην παρασυρθείς από ανασφάλειες που οδηγούν σε προστριβές. Ο αδέσμευτος επικεντρώνεσαι σε βαθύτερες ανάγκες και σκέψεις που μπορεί να προκαλούν ένταση και να μην σου επιτρέπουν να δεις τι μπορεί να σου προσφέρει πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι οικονομικές συναλλαγές που επιδιώκεις να πραγματοποιήσεις αυτή την εβδομάδα μπορεί να εξελιχθούν εξαιρετικά καθώς το ένστικτό σου σε οδηγεί στην καλύτερη δυνατή λύση για εσένα. Βέβαια θα πρέπει να αφήσεις στην άκρη την καχύποπτη στάση που κρατάς καθώς είναι αυτή που θα δημιουργήσει προβλήματα στις οποίες εξελίξεις. Μπορείς να δείξεις το επιχειρηματικό δαιμόνιο με τις επιλογές σου καθώς φαίνεται να αντιλαμβάνεσαι με μεγάλη ευκολία την κατεύθυνση που πρέπει να πάρεις για να αποβεί θετικά σε οικονομικό και ψυχολογικό επίπεδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, με την Αφροδίτη να περνάει στους Διδύμους στρέφεις την προσοχή στην εμφάνισή σου και πιθανόν να ασχοληθείς με το να νιώσεις καλύτερα αλλάζοντας ότι δεν σου αρέσει πάνω σου. Η επικοινωνία παίζει καθοριστικό ρόλο, ιδιαίτερα με το κοντινό περιβάλλον, καθώς δεν θα διστάσεις να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που νιώθεις ότι μπορείς να εμπιστευτείς ζητήματα που σε απασχολούν. Φρόντισε να είσαι προσεκτικός σε συζητήσεις σε οικογενειακό επίπεδο καθώς ο συναισθηματισμός μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα.

Αισθηματικά

Επικεντρώνεσαι αποκλειστικά και μόνο στην προσωπική σου ζωή και θέλεις να ικανοποιήσεις το ταίρι σου με απόλυτο τρόπο. Η συντροφικότητα είναι σημαντική για εσένα και σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου τα πραγματικά σου συναισθήματα. Ο αδέσμευτος επιδιώκεις να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που κεντρίζουν την προσοχή καθώς θέλεις να φλερτάρεις και να περάσεις στιγμές χαράς και ξενοιασιάς μαζί τους. Είναι σημαντικό να μην κάνεις εκπτώσεις στις ανάγκες σου γιατί μπορεί να εγκλωβιστείς σε γνωριμίες που τελικά δεν σου ταιριάζουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Κινείσαι δυναμικά στο εμπόριο και σε ότι έχει σχέση με την επικοινωνία καθώς οι συγκεκριμένοι τομείς αυτή την περίοδο φαίνεται να σε ευνοούν σημαντικά. Σου δίνεται η ευκαιρία να ανταποκριθείς σε προτάσεις για συνεργασίες που έχουν πολλά να σου δώσουν καθώς εντυπωσιάζεις με την δράση και την αποφασιστικότητα που δείχνεις. Η άμεση αντίληψη των πραγμάτων σε βοηθά να ξεφύγεις από πιθανές κακοτοπιές και παγίδες που μπορεί να πέσεις. Προσοχή γιατί ο συναισθηματισμός δεν αφήνει περιθώρια να δεις αντικειμενικά πολλές φορές πώς πρέπει να κινηθείς γι’ αυτό μπορείς να συνδυάσεις με μοναδικό τρόπο λογική και διαίσθηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, η επιθυμία να νιώσεις σταθερότητα και ασφάλεια με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου μπορεί να σε οδηγήσουν στο να γίνεις απόλυτα κτητικός, σκεπτόμενος μόνο τα δικά σου θέλω. Το πείσμα και η αδιαλλαξία δεν θα σε βοηθήσουν να δείξεις τι πραγματικά νιώθεις, οδηγώντας έτσι σε προβλήματα που καλό είναι να αποφύγεις. Αφιέρωσε χρόνο για να περιποιηθείς το σώμα και την υγεία σου καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να αποβάλλεις το άγχος και πιθανές εμμονές που χαλάνε τη διάθεση σου.

Αισθηματικά

Η εγκράτεια που δείχνεις στην συναισθηματική σου ζωή μπορεί να επηρεάσει σημαντικά καθώς φαίνεται να κυριαρχούν οι φοβίες και τα απωθημένα. Είναι καθοριστικό να μπορέσεις να αντιληφθείς ότι το να αφεθείς θα είναι το ιδανικό για την σχέση σου καθώς αυτό θα βοηθήσει το ταίρι σου να χαλαρώσει και να απολαύσει τις στιγμές μαζί σου. Ο αδέσμευτος πιθανά να μην έχεις την διάθεση για να ασχοληθείς με νέο πρόσωπο που μπορεί να σε ενδιαφέρει αφού φαίνεται να επικεντρώνεσαι σε ότι βοηθά να νιώθεις ασφάλεια και αυτοπεποίθηση μακριά από τις σχέσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η διάθεση να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι σου αξίζουν σε οικονομικό επίπεδο μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές. Η συμπεριφορά σου είναι αυτή που θα παίξει σημαντικό ρόλο για το αν θα επιτύχεις τον στόχο ή θα οδηγηθείς σε αντιπαραθέσεις λόγω της αδιαλλαξίας σου. Είναι σημαντικό να καταφέρεις να ξεπεράσεις πιθανές ανασφάλειές, καθώς έτσι θα απελευθερωθείς και θα δεις με ρεαλιστικούς όρους τις κινήσεις που πρέπει να κάνεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, ο Άρης περνάει στο ζώδιό σου στις αρχές της εβδομάδας ανεβάζοντας κατακόρυφα την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό σου. Παράλληλα, γίνεται πιο εύκολο να δείξεις επιθετικότητα και να γίνεις εριστικός με αποτέλεσμα πολλές φορές να αντιπαρατεθείς με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα. Η αισιοδοξία και η ανάγκη να δεις την θετική πλευρά της ζωής θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τη νευρικότητα και να ασχοληθείς επί της ουσίας με δημιουργικές καταστάσεις που σε γεμίζουν χαρά.

Αισθηματικά

Η προσωπική σου ζωή απογειώνεται καθώς τα έντονα συναισθήματα που σε κατακλύζουν δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μία μοναδική πορεία με το ταίρι σου. Δεν θα επιτρέψεις στον εαυτό σου να αμφιβάλλει για τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Παράλληλα, έχεις όλη την διάθεση να δείξεις το πόσο σημαντικό είναι το ταίρι σου για εσένα και ότι έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Ο αδέσμευτος νιώθεις πιο γοητευτικός από ποτέ και δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που σου κεντρίζουν την προσοχή ανεβάζοντας κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι γεγονός ότι θα πάρει σημαντικές πρωτοβουλίες στο επίπεδο των συνεργασιών και της επαγγελματικής σου ζωής, καθώς θεωρείς πιθανά ότι κάποιες από αυτές μπορεί να αποδώσουν σημαντικά οφέλη για εσένα. Είναι επιτακτική ανάγκη να ισορροπήσεις τον δυναμισμό με τον παρορμητισμό καθώς δεν αποκλείεται να ξεφύγεις σε ότι αφορά την συμπεριφορά σου και να προσπαθήσεις να επιβάλεις τα δικά σου θέλω σε συνεργάτες δημιουργώντας προβλήματα. Απέφυγε τις συγκρούσεις και άφησε τον εγωκεντρισμό στην άκρη που θα σε οδηγήσει σε λάθος συμπεριφορές και αποφάσεις.

ΙΧΘΥΣ 
Ιχθύες, η ανάγκη να έρθεις κοντά στην οικογένεια και να περάσεις χρόνο μαζί της κυριαρχεί αυτή την εβδομάδα και οδηγεί στο να διαμορφώσεις το ιδανικό περιβάλλον για εσένα και τα κοντινά σου πρόσωπα. Να θυμάσαι ότι η παρορμητική σκέψη μπορεί να οδηγήσει σε αποφάσεις που τελικά δεν θα είναι οι κατάλληλες, καθώς φαίνεται να παρασύρεσαι από το συναίσθημα και να μην μπορείς να δεις αντικειμενικά πώς πρέπει να χειριστείς διάφορες υποθέσεις που έρχονται στο προσκήνιο.

Αισθηματικά

Οι τρυφερές στιγμές που επιδιώκεις να περάσεις με το ταίρι σου είναι αυτές που θα γεμίσουν ρομαντισμό και συναισθήματα τη σχέση δημιουργώντας μία ασφαλή βάση για εσένα και το ταίρι σου. Άλλωστε αυτό είναι το σημαντικότερο για εσένα αυτή την περίοδο και αυτό επιδιώκεις να πετύχεις στα αισθηματικά σου. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με νέα πρόσωπα που εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για εσένα, καλά θα κάνεις βέβαια να μην αφήνεσαι στις αυταπάτες και στις ψευδαισθήσεις που σε οδηγούν σε λάθος συμπεράσματα. Το ένστικτό σου αντιλαμβάνεται άμεσα ποιος άνθρωπος σου ταιριάζει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η παρορμητική σκέψη και έκφραση είναι αυτά που πρέπει να χαλιναγωγήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς δεν αποκλείεται να σε ωθήσει σε λανθασμένες αποφάσεις που θα δημιουργήσουν προβλήματα στις συνεργασίες σου. Οφείλεις να δεις με ρεαλισμό και αντικειμενικότητα την καριέρα σου, δείχνοντας έτσι ωριμότητα στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις συνεργασίες σου. Οι ψευδαισθήσεις που δημιουργούνται από τις προσωπικές σου φιλοδοξίες δεν αφήνουν περιθώριο πολλές φορές για αντικειμενική κρίση, κάτι που θα οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα που θα σου κοστίσουν.

The post Τι προβλέπουν τα ζώδια από 30.3-5.4.2020 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
ζωδια σημερα, βασεις, νέα, επηρεάζει, δραση, ιχθύες, αρης, λύση, εκπτωσεις, κινηση στους δρομους, Καλή Χρονιά, αφροδιτη, γνωση, εγωισμος, καριερα, ομορφα μυστικα, οριζοντες, περιοδος, υγεια, ψυχολογια, ωθηση, ωρα, αγχος, αισιοδοξια, ανθρωπος, απωθημενα, αυτοπεποιθηση, γεγονος, γινει, γινεται, γοητευτικος, δειξε, δειτε, διψα, δωσει, δυναμικο, ευκαιρια, ευκολο, εκφρασεις, εκφραση, εβδομαδα, εμμονες, ενδιαφεροντα, ενστικτο, εμφάνιση, εξελιξη, επικοινωνια, επηρεάζει, επιθυμια, εριστικος, ερχεται, ερχονται, ζωη, ζητα, ζωδιο, ζωης, ζωνη, ηρεμια, ηρθε η στιγμη, θετικη σκεψη, θυμασαι, καχυποψια, κυμα, λαθη, λαθος, λύση, λογο, μαζι σου, μακρια, μπορεις, μυστικα, νευρα, ομαδα, οικογενεια, ωριμοτητα, παθος, περιβαλλον, πεισμα, προβληματα, ρολο, συνεχεια, σκεψεις, σωμα, τι ειναι, φοβιες, χατζηβασιλειου, χαρα, ψευδαισθησεις, ομορφα, ασφαλεια, βηματα, δωσεις, ιδανικο, ιδιαιτερα, ιχθύες, μπροστα, νιωθεις, θεσεις, θετικα
Τυχαία Θέματα
30 3-5 4 2020,