Τί προβλέπουν τα άστρα από 26.9 έως 2.10.2016;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα ερωτικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Χορέψτε το λάγνο χορό της αγάπης. Η Νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, αναφλέγει την επιθυμία σας για συντροφικότητα και ασφάλεια. Μπορεί να συναντήσετε κάποιον/α που νιώθετε ότι πραγματικά ταιριάζετε παρά το γεγονός ότι έχετε αντιθέσεις, και ο οποίος εξισορροπεί τα αδύναμα σημεία σας. Αν είστε ήδη σε σχέση, κάνετε στροφή προς μια νέα

σελίδα. Σταματήστε να αναμοχλεύετε το αρνητικό παρελθόν ή να στρέφεστε εναντίον του συντρόφου σας, και δώστε έμφαση στα πράγματα που εκτιμάτε ο ένας στον άλλον. Τώρα θα είναι πολύ πιο εύκολο να συζητήσετε θέματα που έχετε βάλει στο περιθώριο καθώς έχετε μια διπλωματική και συμβιβαστική νοοτροπία. Ίσως πάλι κάνετε συνομιλίες ή διαπραγματεύσεις για μια νέα επιχειρηματική συνεργασία.

Αυτή είναι η αρχή ενός κύκλου έξι μηνών, έτσι θέστε τις βάσεις από σήμερα. Εκνευρισμός, πίεση και άγχος σάς κάνουν να τρέχετε να προλάβετε τις υποχρεώσεις σας, το μυαλό σας είναι στο έργο σας και τα μεγάλα οράματά σας, χάρη στον Άρη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Ίσως συγκρουστείτε με τους ανωτέρους σας δημιουργώντας δράμα ή δημιουργηθεί αναστάτωση στην εργασία σας, πράγμα το οποίο σας αποσπά από τους στόχους σας. Ενώ μπορεί να έχετε την καλή διάθεση να σβήσετε τη φωτιά, θα είναι δύσκολο να επιβληθείτε στον εαυτό σας. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να απέχετε από τις συγκρούσεις και να σκεφτείτε ότι αύριο ξημερώνει μια άλλη μέρα. Εάν εργάζεστε από το σπίτι, μη δουλεύετε με τις ώρες, βγείτε έξω για έναν καφέ ή πηγαίνετε σε ένα ήσυχο σημείο, γιατί θα σας αποσπάται η προσοχή.

ΤΑΥΡΟΣ

Κατανείμετε σωστά το χρόνο σας! Η Νέα Σελήνη στον καθημερινό έκτο οίκο σας, σας ζητά να βάλετε πρόγραμμα στη ζωή σας και να απομακρύνετε τις κακές σας συνήθειες. Το φεγγάρι σας εμπνέει να ασχοληθείτε με τη φροντίδα του σώματός σας και της ψυχής σας. Αυτή η Νέα Σελήνη θα μπορούσε να σας ωθήσει στην οργάνωση του σπιτιού και του γραφείου σας, να βρείτε καλύτερους παρόχους υπηρεσιών (όπως babysitters ή οικονόμους) ή να κάνετε κάποια αναγκαία εκκαθάριση των άχρηστων αντικειμένων. Επειδή ο έκτος οίκος κυβερνά την υγεία, το φεγγάρι σας παροτρύνει να αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες, αν έχετε κάνει διατροφικές ατασθαλίες. Καιρός για μια νέα εμφάνιση, με περισσότερη ζωτικότητα και ευεξία. Γίνεστε έξαλλοι εξαιτίας της ανήθικης συμπεριφοράς ή της ανειλικρίνειας κάποιου, ίσως ακόμη δημιουργηθούν συγκρουσιακές καταστάσεις, καθώς ο Άρης κινείται στον επεκτατικό και ειλικρινή ένατο οίκο σας.

Αλλά πριν κάνετε διάλεξη, ελέγξτε ενδελεχώς τις προθέσεις αυτού του προσώπου. Το να καταδικάσετε σε δημόσια διαπόμπευση κάποιον είναι εύκολο στις μέρες μας, καθώς υπάρχουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (και η ασφάλεια που σας επιτρέπει να κρυφτείτε). Αλλά προτού κόψετε οποιεσδήποτε γέφυρες ή να προσπαθείτε να αλλάξετε τον χαρακτήρα κάποιου, να θυμάστε ότι είναι καλύτερο να δώσετε εσείς το καλό παράδειγμα με την ανωτερότητά σας, από το να διαμαρτύρεστε. Μπορείτε όμως; Τα καλά νέα τώρα: ένα πνευματικό μονοπάτι ανοίγεται στη ζωή σας, ο κόκκινος πλανήτης σάς πάει σε ένα εσωτερικό ταξίδι ανακάλυψης του εαυτού σας, μέσα από απομακρυσμένες γωνιές του πλανήτη. Ίσως να θελήσετε να επισκεφθείτε ένα μέρος που πάντα θέλατε να το γνωρίσετε ή παθιαστείτε με μια νέα γνώση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ρομαντισμό και αισθησιασμό σάς φέρνει η Νέα Σελήνη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και ανάβει τις φλόγες του πάθους και της αγάπης. Μια αγάπη που υποβόσκει, θα μπορούσε να αναζωπυρωθεί ή μπορεί να βγείτε και πάλι έξω στο ερωτικό παιχνίδι και να αναζητήσετε μια νέα αγάπη. Αυτό το φεγγάρι σηματοδοτεί την αρχή ενός κύκλου έξι μηνών, έτσι κάντε οτιδήποτε σας δημιουργεί χαρά και διασκέδαση, κάτι για να ανάψει το φως της αγάπης. Οι σαγηνευτικές δυνάμεις σας δεν αφήνουν αμέτοχους τους θαυμαστές σας, είστε περισσότερο ελκυστικοί σεξουαλικά. Ο πέμπτος οίκος κυβερνά τη γονιμότητα και τη δημιουργικότητα, έτσι αυτή η Νέα Σελήνη θα μπορούσε να σημάνει μια εγκυμοσύνη ή τη «γέννηση» ενός δημιουργικού πνευματικού έργου. Κάνετε σωστό προϋπολογισμό; Ή μήπως έχετε ξοδέψει όλες τις αποταμιεύσεις σας;

Ο Άρης στον όγδοο οίκο σας, του πλούτου και των κοινών οικονομικών, θα μπορούσε να σας κάνει να συνειδητοποιήσετε το χάσμα που υπάρχει μεταξύ των χρημάτων που έχετε και των ευσεβών πόθων σας. Σίγουρα, μερικές φορές πρέπει να ξοδέψουμε από το κομπόδεμά μας όταν παρουσιάζονται απρόβλεπτα έξοδα, αλλά ο Άρης εφιστά την προσοχή σας να είστε προσεκτικοί σχετικά με οποιεσδήποτε οικονομικές δεσμεύσεις αναλαμβάνετε, θα μπορούσατε να δημιουργήσετε χρέη. Οι επόμενες εβδομάδες δεν είναι κατάλληλες για ριψοκίνδυνες επενδύσεις, άσχετα αν μπείτε στον πειρασμό. Καθίστε κάτω και κάντε έναν αναλυτικό προϋπολογισμό για ό,τι ξοδεύετε σε μηνιαία βάση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ειρήνη, γαλήνη και αρμονία με τα προσφιλή σας πρόσωπα σάς φέρνει η Νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, και σας βοηθά να κάνετε μια νέα αρχή με τα κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν είχαν χαλαρώσει οι οικογενειακοί δεσμοί ή είχατε αντιμετωπίσει συγκρούσεις, αποκαθίσταται η αρμονία και πάλι, καθώς τώρα τους πλησιάζετε με συμπόνια, ευγένεια και διπλωματία. Αν σκεφτόσασταν εδώ και καιρό κάποιες αναγκαίες αλλαγές στο σπίτι σας, τώρα έχετε τα κίνητρα να τις ξεκινήσετε. Από μια απλή ανακαίνιση μέχρι τη μετεγκατάσταση, αυτή η Νέα Σελήνη ανοίγει ένα παράθυρο έξι μηνών για να νιώσετε σαν στο σπίτι σας, όπου κι αν είστε. Μπορεί ακόμα να βρείτε το ακίνητο των ονείρων σας, ενώ συζητάτε σε μια κοινωνική εκδήλωση.

Μην κάνετε επίδειξη δύναμης στον αγαπημένο και στους συνεργάτες σας! Δημιουργούνται ρωγμές στα θεμέλια μιας από τις στενότερες σχέσεις σας, καθώς ο εκρηκτικός Άρης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, σας κάνει να αμφισβητείτε τα πάντα. Θέλετε να πείτε άμεσα αυτό που έχετε στο μυαλό σας, χωρίς υπεκφυγές, αλλά μήπως έχετε ξεχάσει τη διακριτικότητα και τη διπλωματία; Μιλώντας παρορμητικά και χωρίς προσεκτική εξέταση, θα κόψετε τις γέφυρες. Έχετε βέβαια το δικαίωμα να πείτε τα παράπονά σας για να θεραπεύσετε την ψυχή σας και τη σχέση σας, αλλά κάτω από την τεταμένη επιρροή του κόκκινου πλανήτη, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Επίσης, φροντίστε να μην αναλάβετε πολλές υποχρεώσεις ή εργασίες που απαιτούν νοητική συγκέντρωση. Αν νιώθετε πίεση και άγχος, ενταχθείτε στα πλήθη και διασκεδάστε.

ΛΕΩΝ

Αναζητάτε ανθρώπους που πραγματικά σας δημιουργούν μια χαρούμενη και αισιόδοξη διάθεση, καθώς η Νέα Σελήνη στον κοινωνικό τρίτο οίκο σας αναφλέγει την επιθυμία σας να βρείτε άτομα, με τα οποία εναρμονίζονται οι ιδέες και οι απόψεις σας. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, υπάρχουν και άλλοι σαν εσάς εκεί έξω, γενναιόδωροι και αξιολάτρευτοι. Αν ακόμα δεν τους έχετε ανακαλύψει, επεκτείνετε το κοινωνικό σας δίκτυο, μιλήστε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έχετε ένα ειδικό χάρισμα στην πειθώ και τη διπλωματία τώρα! Αυτή η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί επίσης την ανάγκη σας να εκφέρετε δημόσια τις ιδέες σας ή να ασχοληθείτε με τα τοπικά δρώμενα της πόλης σας. Θα αισθανθείτε υπερήφανοι όταν ανήκετε κάπου, μέσα σε έξι μήνες με την αντίστοιχη Πανσέληνο. Καθήκοντα και υποχρεώσεις φαίνεται να μη σας αφήνουν να ηρεμήσετε, έχετε μια λίστα με ένα εκατομμύριο πράγματα να κάνετε, αλλά η ενέργειά σας και η δύναμή σας είναι ελάχιστες, καθώς ο Άρης κινείται στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας και της εργασίας.

Χρειάζεστε ένα διάλειμμα για να ηρεμήσετε ή τουλάχιστον, ζητήστε υποστήριξη. Υπάρχει κάποιος στον οποίο μπορείτε να αναθέσετε καθήκοντα ή κάτι που θα μπορούσε να αναβληθεί για αύριο; Οι πιθανότητες είναι ότι δε χρειάζεται να τα κάνετε όλα σε μια μέρα, στο τέλος θα καταλάβετε ότι αγχωνόσασταν για το τίποτα. Δε χρειάζεται να τρέχετε για όλους και για όλα, ανταμείψτε τον εαυτό σας με ένα μασάζ ή πάτε νωρίς για ύπνο. Επίσης, ο Άρης σας υπενθυμίζει: Μήπως δίνετε πολλά και τρέχετε να βοηθήσετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο; Αξίζει πραγματικά τη βοήθειά σας; Ναι, είστε καλοπροαίρετοι και γενναιόδωροι, αλλά χρειάζεστε κι εσείς την ηρεμία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μήπως τα χρήματα φεύγουν τόσο γρήγορα όπως τα παίρνετε; Η Νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, επαναφέρει την ισορροπία στον προϋπολογισμό σας, νιώθετε περισσότερη σταθερότητα και ασφάλεια. Μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε μια (στοχαστική) αγορά πολυτελείας ή ίσως αρχίσετε να ψάχνετε για μια νέα θέση εργασίας (ή έχετε μια προσφορά) ή να σας γίνει πρόταση για μια επικερδή συνεργασία. Ή μπορεί να συναντήσετε τον κατάλληλο οικονομικό σύμβουλο για την επιχείρησή σας. Ορίστε συγκεκριμένους οικονομικούς στόχους, οι οποίοι θα καρποφορήσουν σε έξι μήνες από τώρα, με την αντίστοιχη Πανσέληνο. Αυτή η Νέα Σελήνη αναδεικνύει επίσης τις καθημερινές σας συνήθειες και τις αξίες σας.

Μήπως ήρθε η ώρα να εμποτίσετε με περισσότερη ευχαρίστηση και δημιουργικότητα τη ρουτίνα σας; Είστε με άτομα, τα οποία εναρμονίζονται με τις αξίες σας; Αυτός/ή ο οποίος/α φαίνονταν ότι θα σας χάριζε την τέλεια ερωτική σχέση θα μπορούσε να χάσει τη λάμψη του καθώς ο Άρης κινείται στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Τώρα βλέπετε ψυχρά τα πράγματα, ναι μεν θέλετε να ζήσετε το σεξουαλικό πάθος, αλλά μπορείτε να διαχωρίσετε την αγάπη από την περιπέτεια της μιας βραδιάς. Με το σεξουαλικό πάθος σας στο απόγειό του, μπορείτε να δώσετε μια καλή παράσταση από την πλευρά σας, αλλά τίποτα περισσότερο. Συμβουλή: Προσέξτε τις επιλογές σας, μια παθιασμένη ερωτική νύχτα θα μπορούσε να κάνει ζημιά στην κοινωνική ή την επαγγελματική σας ζωή. Αν είστε σε σχέση, προσπαθήστε να μην αφήσετε το «εγώ» σας και την ανταγωνιστικότητά σας να κλονίσουν τη σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ

Ευτυχισμένο το… Νέο Έτος σας! Η ετήσια Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, ανανεώνει τη ζωή σας, για τους επόμενους έξι μήνες δε θα είναι όπως την ξέρατε. Απεγκλωβιστείτε από τις βαριές υποχρεώσεις, τις τοξικές σχέσεις και δραστηριότητες που δεν αντανακλούν πλέον τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Στη συνέχεια, επενδύστε στη δική σας προσωπική ανάπτυξη. Μπορεί να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας, να αποφασίσετε για δέσμευση με τον αγαπημένο σας, να συνεργαστείτε με ένα άξιο και εργατικό άτομο, να εγγραφείτε σε ένα σεμινάριο ή να ξεκινήσετε μια ανεξάρτητη επιχείρηση. Σε έξι μήνες από τώρα, με την αντίστοιχη Πανσέληνο, θα ευοδωθούν οι προσπάθειές σας. Ίσως ακόμα αποφασίσετε να αλλάξετε την εικόνα σας, ενδεχομένως να γίνετε πιο όμορφοι και εντυπωσιακοί. Υποβόσκοντα προβλήματα στο σπίτι και με την οικογένειά σας δημιουργεί ο Άρης στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, γίνεστε επιθετικοί και αδιάλλακτοι.

Μια τεταμένη κατάσταση που ήδη σιγόβραζε κάτω από την επιφάνεια με ένα μέλος της οικογένειάς σας, ένα συγκάτοικο ή ένα συγγενή θα μπορούσε να εκτονωθεί με σκληρό και αυταρχικό τρόπο. Αλλά δεν έχει σημασία πόσο δίκιο έχετε, πάρτε μερικές βαθιές ανάσες πριν ξεκινήσετε μάχη. Γιατί να ανοίξετε βεντέτα, όταν λίγη διπλωματία και συμπόνια από μέρους σας θα μπορούσε να εξομαλύνει τα πράγματα σε χρόνο μηδέν; Αντιμετωπίστε τους ανθρώπους σαν ίσος προς ίσο μέχρι αποδείξεως του εναντίου, αντί να τους ανταγωνίζεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Απελευθερωθείτε από τα παλιά για να βρείτε την ειρήνη μέσα σας. Η Νέα Σελήνη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, σας ζητά να αφήσετε κάτι ή κάποιον που δε σας εξυπηρετεί πλέον στην πνευματική σας ανάπτυξη. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια «τοξική σχέση», μια επιβλαβής συνήθεια, ακόμη και μια πεποίθηση ή κάτι που σας περιορίζει ψυχικά και συναισθηματικά. Σίγουρα αυτό είναι μια δύσκολη διαδικασία, αλλά πρέπει να γίνει για το καλό σας. Ευτυχώς, αυτή είναι μια Νέα Σελήνη, πράγμα που σημαίνει ότι είναι μόνο η αρχή ενός κύκλου έξι μηνών, ο οποίος θα κορυφωθεί σε έξι μήνες από τώρα, με την αντίστοιχη Πανσέληνο.

Μέχρι τότε μπορείτε να θρηνήσετε την απώλεια ενός αγαπημένου σας προσώπου, να συγχωρήσετε κάποιον και να απελευθερώσετε πλήρως τα αρνητικά συναισθήματα που συνοδεύουν αυτήν την κατάσταση. Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας και τα συναισθήματά σας, αλλά σταθεροί στην απόφασή σας να απομακρυνθείτε από ένα νοσηρό μοτίβο. Μην πιστεύετε ό,τι ακούτε, είναι η συμβουλή του Άρη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Είστε τώρα γρήγοροι στις απαντήσεις σας, δε σκέφτεστε προτού μιλήσετε, έτσι μπορεί να κάνετε λάθη και να παρεξηγηθείτε. Γίνεστε παρορμητικοί και παράτολμοι στα λόγια σας, αμφισβητείτε τις ιδέες και τις απόψεις των γύρω σας. Θα μπορούσατε να παρασυρθείτε σε μια σύγκρουση που πραγματικά δεν έχει τίποτα να κάνει με εσάς ή να συμμετέχετε σε μια εκνευριστική συνομιλία στα μέσα ενημέρωσης. Υπό αυτήν τη δυναμική επιρροή, μάλλον δε θα είστε οι πρώτοι που θα υποχωρήσετε! Συγκρατηθείτε!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βγείτε έξω και διασκεδάστε. Η Νέα Σελήνη στον ενδέκατο οίκο σας, της κοινωνικής δικτύωσης, ανάβει τον προβολέα πάνω σας, βοηθώντας σας να εμπνευστείτε από νέες φιλίες και συνεργασίες. Ενώ λατρεύετε τους φίλους σας και νιώθετε χαρούμενοι βρισκόμενοι με το υπάρχον κοινωνικό δίκτυό σας, τώρα αναζητάτε να γνωρίσετε νέους ανθρώπους που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας. Ψάχνετε για την ομάδα που μιλάει στα ιδανικά και στις αξίες σας στο διαδίκτυο, καθώς ο ενδέκατος οίκος κυβερνά επίσης την τεχνολογία. Στην πραγματικότητα, αυτή η Νέα Σελήνη είναι ιδανική για να κάνετε νέες συνεργασίες που επεκτείνουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας. Μάθετε από ένα εκπαιδευτικό βίντεο, χρησιμοποιήστε μια νέα εφαρμογή, ξεκινήστε τη δημιουργία μιας online επιχείρησης, κάντε έρευνα αγοράς σε ό,τι αφορά την τεχνολογία που θα κάνει τη ζωή σας ευκολότερη. Πριν βάλετε υπογραφή σε μια νέα οικονομική συμφωνία, βεβαιωθείτε ότι έχετε κοιτάξει ενδελεχώς τους όρους, είναι η συμβουλή του Άρη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων.

Σίγουρα μια προσφορά μπορεί να ακούγεται πολύ δελεαστική, αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε κοιτάξει όλες τις λεπτομέρειες. Αν έχετε την αίσθηση ότι η άλλη πλευρά προσπαθεί να καρπωθεί πράγματα υπέρ της, να είστε σταθεροί και απαιτητικοί με τους όρους της συμφωνίας. Να είστε επίσης προσεκτικοί σχετικά με τα έξοδά σας τις επόμενες εβδομάδες, μπορεί να ξοδεύετε περισσότερα από όσα παίρνετε. Ίσως να χρεώσετε υπερβολικά τις πιστωτικές κάρτες σας, κάνοντας μια ακριβή αγορά που αργότερα θα μετανιώσετε. Μπορεί να σας αρέσει η μεγάλη ζωή, αλλά ο κόκκινος πλανήτης απαιτεί συγκράτηση για να υπάρχει υπόλοιπο στον τραπεζικό λογαριασμό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε το αφεντικό και κανείς δεν αμφισβητεί την ηγεσία σας! Η Νέα Σελήνη ηλεκτρίζει το δέκατο οίκο σας, της καριέρας και της ηγεσίας, και αναφλέγει τη φιλόδοξη πλευρά σας. Είτε έχετε το μυαλό σας σε μια νέα ηγετική θέση στην εργασία σας ή σε κάποιο άλλο μεγάλο στόχο ζωής, το φεγγάρι είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Κατά τη διάρκεια των επόμενων έξι μηνών κάνετε συγκεκριμένα και υπολογισμένα βήματα, που σας οδηγούν προς μια θετική κατεύθυνση. Αυτή η Νέα Σελήνη θα μπορούσε επίσης να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη σχέση σας με ένα σημαντικό άνθρωπο στη ζωή σας. Εμβαθύνετε μια σημαντική σχέση σας λίγο – λίγο με ερωτήσεις, για να μάθετε τι είναι αυτό που μπορεί να σας φέρει πιο κοντά. Γιατί γίνεστε τόσο επιθετικοί; Με τον Άρη στο ζώδιό σας γίνεστε ανταγωνιστικοί και αδιάκριτοι, ίσως ακόμα αισθάνεστε ευάλωτοι στις γνώμες των άλλων. Εκνευρίζεστε και θυμώνετε εύκολα, ειδικά εάν βλέπετε ότι κάποιος σας κάνει μια άδικη επίθεση. Αλλά πώς μπορείτε να συγκρατηθείτε;

Ο κόκκινος πλανήτης σάς δίνει την ευκαιρία να κάνετε μια εσωτερική διεργασία, να αναρωτηθείτε γιατί αυτό το συγκεκριμένο θέμα ή ο άνθρωπος σας εκνευρίζουν και πατάνε τα κουμπιά σας; Μπορείτε ακόμα να συνομιλήσετε με ειλικρίνεια με το άτομο που σας προκαλεί, δεν μπορείτε να περιμένετε από τους ανθρώπους να διαβάσουν το μυαλό σας. Ο Άρης είναι επίσης ο πλανήτης της δύναμης και της δράσης, οπότε χρησιμοποιήστε αυτήν την κοσμική ενέργεια για να διώξετε τους βαθιά ριζωμένους φόβους σας, αλλά και να σχεδιάσετε την κοινωνική άνοδό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε έτοιμοι για μια μεγάλη περιπέτεια και εξερεύνηση. Η Νέα Σελήνη στον επεκτατικό και κοσμικό ένατο οίκο σας, σας ωθεί να φύγετε μακριά, να πάτε σε μια μακρινή πόλη ή ακόμα και χώρα, νέες εμπειρίες σας περιμένουν. Αν είχατε ήδη κάνει σχέδια για να φύγετε, τώρα απολαμβάνετε το ταξίδι των ονείρων σας. Ίσως ακόμα εγγραφείτε σε ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο ή υποβάλετε αίτηση για μια δουλειά, που είναι μακριά από την πόλη σας ή περιλαμβάνει τα ταξίδια ή το νόμο. Επεκτείνετε την ακτίνα αναζήτησής σας, είτε πρόκειται για την αγάπη ή την εργασία σας. Με αυτήν τη Νέα Σελήνη στον αισθησιακό Ζυγό, θα μπορούσατε να βρείτε την αγάπη σε μεγάλη απόσταση ή να νιώσετε να κτυπά η καρδιά σας για κάποιον/α από ένα εντελώς διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο από το δικό σας. Ο φλογερός Άρης στον ασαφή δωδέκατο οίκο σας, σας πάει πίσω στο παρελθόν, σε ένα ταξίδι ενοχών για τα λάθη σας. Ίσως έρθετε σε κόντρα με τον εαυτό σας, γίνεστε ακόμα και παράλογα νευρωτικοί, βγάζοντας λανθασμένα συμπεράσματα για μια κατάσταση που την αντιλαμβάνεστε ως αναξιόπιστη και βλαβερή για σας.

Οι ισχυρισμοί σας μάλλον δε βασίζονται στην πραγματικότητα, σας είναι δύσκολο να διακρίνετε την αλήθεια από το ψέμα, συγκεχυμένες καταστάσεις γυρίζουν σαν ταινία στο κεφάλι σας. Προσπαθήστε να μην κατηγορήσετε κανέναν αν δεν είστε σίγουροι για όλα τα πραγματικά γεγονότα. Φανταστείτε να ξυπνήσετε αύριο και να πρέπει να τα πάρετε όλα πίσω! Δύσκολα τα πράγματα… έτσι δεν αξίζει να επικρίνετε χωρίς βάσιμους λόγους τους άλλους.

ΙΧΘΥΣ

Μπορείτε να συγκρατήσετε τα πάθη σας; Η Νέα Σελήνη στο σαγηνευτικό όγδοο οίκο σας φέρνει στο προσκήνιο τα πάθη που εδώ και καιρό κοιμούνται μέσα σας. Κάντε χώρο στο πολυάσχολο πρόγραμμά σας για να χαλαρώσετε και να είστε δεκτικοί σε μια νέα γνωριμία, που θα ξεσηκώσει τον ερωτισμό και τον αισθησιασμό σας. Η σεξουαλική χημεία θα μπορούσε να αναζωπυρωθεί με τον υπάρχοντα σύντροφό σας ή γνωρίζοντας κάποιον/α αναπάντεχα. Ο όγδοος οίκος κυβερνά επίσης τους κοινούς οικονομικούς πόρους και τα περιουσιακά στοιχεία, έτσι αυτή η Νέα Σελήνη φέρνει στο προσκήνιο θέματα ακινήτων, μια νομική σύμβαση ή ένα κοινό επιχειρηματικό εγχείρημα. Φυτέψτε τους σπόρους της αγάπης και του πλούτου από σήμερα και δείτε τους να καρποφορούν μέσα στους επόμενους έξι μήνες.

Ο Άρης στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, σας ωθεί να γίνετε ο μεσολαβητής μιας έντασης μεταξύ των φίλων σας ή σε μια ομάδα. Ο κόκκινος πλανήτης δημιουργεί δράμα σε μια ομάδα, έντονα και αντιμαχόμενα επιχειρήματα θα μπορούσαν να ξεσπάσουν μεταξύ των μελών, πιθανότατα λόγω του εγωισμού και κάποιου είδους ανταγωνιστική αντιπαλότητα. Γιατί όμως να πάρετε θέση σε ένα επιχείρημα, που μάλλον δε σας αφορά; Προσπαθήστε να μην εμπλακείτε πολύ βαθιά, ακόμη κι αν συμπεριφερθείτε διπλωματικά. Έχετε πολύ καλύτερα πράγματα να κάνετε με το χρόνο σας. Συμβουλή: Το ζώδιό σας είναι καλόβολο και κάνετε φίλους από όλα τα κοινωνικά στρώματα, αλλά τώρα θα πρέπει να είστε αυστηροί, τόσο με τις επιλογές νέων φίλων όσο και με την αποδοχή των κοινωνικών προκλήσεων.

The post Τί προβλέπουν τα άστρα από 26.9 έως 2.10.2016; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρα, το φως, νέα, βασεις, δραμα, βγείτε, πηγαίνετε, καιρος, εμφάνιση, αρης, φως, ευγένεια, επιρροή, προσφορες, σημαίνει, online, συγκεκριμένο, ειλικρίνεια, σταση εργασιας, ομαδα διας, τελος ακινητης περιουσιας, τελος ακινητων, Καλή Χρονιά, κοινωνικη συμφωνια, φωτια, τελος του κοσμου, βγείτε, επιθυμιες, βιντεο, αιτηση, γνωση, γωνιες, δουλεια, εγκυμοσυνη, εργασια, ηγεσια, θεμα, κοντρα, ομορφα μυστικα, πιεση, προγραμμα, σεληνη, υγεια, φως, χημεια, ψεμα, ωρα, αγαπη, αγορα, αγχος, αξιζει, ανθρωπος, αρμονια, απωλεια, ατομο, πηγαίνετε, εβδομαδες, βοηθεια, βρειτε, γεγονοτα, γεγονος, γινει, γνωριμια, γονιμοτητα, δευτερο, δυναμη, δειτε, δικη, δρωμενα, διαδικτυο, δικτυο, εγχειρημα, ευκαιρια, ευκολο, ευκολα, ειλικρίνεια, υπαρχει, ειρηνη, εκκαθαριση, εκνευρισμος, εβδομαδα, ενεργεια, ενδιαφεροντα, εμφάνιση, εξι, εξοδα, επενδυσεις, επιρροή, επιθυμια, ερευνα, ερθετε, ετος, ευεξια, τεχνολογια, ζημια, ζωη, ζησετε, ζητα, ζωδιο, ζωης, ιδεες, υπνο, ηρεμια, θετικη κατευθυνση, εικονα, οικο, ισορροπια, ησυχο, κεφαλαιο, κοκκινου, λαθη, λαμψη, λεπτομερειες, λογια, μακρια, μασαζ, μηνες, μπορειτε, μυαλο, μυστικα, νυχτα, νομικη, νοοτροπια, ομαδα, παντα, ογδοο, οικος, οικογενεια, οραματα, παθος, πιθανοτητες, υπογραφη, προβληματα, ψυχη, ρωγμες, σιγουρα, συγκεκριμένο, συγκεκριμενα, συνεχεια, συγκεντρωση, σπιτι, σχεδια, ταξιδια, τι ειναι, το φως, φεγγαρι, χασμα, χατζηβασιλειου, χαρα, ομορφα, ωρες, αφεντικο, ασφαλεια, βηματα, δικαιωμα, δικιο, εφαρμογη, εμφαση, ερωτησεις, ευγένεια, γινετε, γνωσεις, χωρα, ιδιαιτερα, καρδια, παιχνιδι, σημαίνει, σωστο, ταξιδι, online, θεματα, βεντετα
Τυχαία Θέματα