Τί προβλέπουν τα άστρα από 21-27.8.2017;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινάει με την ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται την Δευτέρα 21 Αυγούστου στον Λέοντα, ένα ιδιαίτερα φιλικό ζώδιο για εσένα, με την θετική συνδρομή του Άρη με τον Δία και τον Κρόνο. Αυτή η ηλιακή έκλειψη επηρεάζει κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο και σου δίνει ώθηση για νέες αρχές στα αισθηματικά σου αλλά και δημιουργικές

ανησυχίες που έχεις, που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην ζωή σου. Έχεις έντονη δραστηριοποίηση στα θέματα σχέσεων και συνεργασιών και αν εργαστείς με μεθοδικότητα και υπομονή θα απολαύσεις τους καρπούς των προσπαθειών σου. Εσύ που έχεις ταίρι αποφασίζεις να ξεκινήσεις μία νέα πορεία με τον σύντροφό σου, ενώ εσύ που δεν έχεις, νέα γνωριμία μπαίνει δυναμικά στην ζωή σου και θα παίξει καθοριστικό ρόλο.

Την Τετάρτη 23 Αυγούστου ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο και στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε θέματα καθημερινότητας και εργασίας που θα σε απασχολήσουν για τον επόμενο μήνα.

Η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα το Σάββατο 26 Αυγούστου και η απόλαυση για τις χαρές της ζωής και της διασκέδασης δεν σταματούν. Η παιχνιδιάρικη διάθεσή σου σε κάνει να ξεχωρίζεις και αφοσιώνεσαι στη σχέση σου αφού θέλεις να διασκεδάσεις και να νιώσεις έντονα συναισθήματα με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει σε διακοπές ή διασκέδαση αφού γοητεύεις τους πάντες.

ΤΑΥΡΟΣ

η εβδομάδα ξεκινάει με την ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται την Δευτέρα 21 Αυγούστου στον Λέοντα, μία αστρολογική συγκυρία που σε επηρεάζει άμεσα. Η θετική συμβολή του Άρη με τον Δία και τον Κρόνο δίνει ένα αισιόδοξο μήνυμα, αλλά η ένταση παραμένει. Αυτή η ηλιακή έκλειψη επηρεάζει κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο και έρχεται να σου τονίσει ότι πρέπει να μπουν νέα θεμέλια και να ξεκινήσεις από το μηδέν σε οικογενειακά θέματα που σε απασχολούν. Ιδιαίτερα ευνοϊκή συγκυρία για να εκμεταλλευτείς ακίνητη περιουσία ή να βρεις χώρο για νέο εργασιακό ξεκίνημα. Στην σχέση σου, μεταφέρεται η ένταση που νιώθεις και μπορεί νεύρα να υπάρξουν μεταξύ σας όμως να θυμάσαι ότι αντιμετωπίζοντας ψύχραιμα τα πράγματα το ταίρι σου θα είναι δίπλα σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει από το οικείο φιλικό περιβάλλον που να δώσει το στίγμα της νέας εποχής στην ζωή σου.

Την Τετάρτη 23 Αυγούστου ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο και ήρθε ο καιρός να χαρείς, να διασκεδάσεις και να ασχοληθείς με τα αισθηματικά σου. Ώρα για διακοπές ή για δημιουργικές αναζητήσεις.

Η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα το Σάββατο 26 Αυγούστου που σε κάνει περισσότερο συναισθηματικό, τρυφερό αλλά και κάποιες φορές κυκλοθυμικό. Αντιμετωπίζεις τρυφερά την οικογένειά σου και ήρθε η ώρα να έρθεις πιο κοντά μαζί τους. Παράλληλα ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή σχηματίζουν σύνοδο στην Παρθένο και εσύ του 1ου δεκαημέρου πρέπει να δείξεις προσοχή γιατί δείχνεις ένα έλλειμμα αντικειμενικότητας στα συναισθηματικά σου. Επιστροφή ατόμων από το παρελθόν είναι πιθανές, γι’ αυτό να είσαι προετοιμασμένος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα ξεκινάει με την ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται την Δευτέρα 21 Αυγούστου στον Λέοντα και η επιρροή της είναι έντονη σε ότι αφορά την επικοινωνία σου και σε θέματα με αδέρφια, στενούς φίλους και συγγενείς. Καταλυτική επίδραση θα έχει αφού μπαίνεις σε μία περίοδο στην ζωή σου και δίπλα σου θέλεις ανθρώπους που έχουν θετική σκέψη και ενέργεια.

Φροντίζεις να κάνεις εκκινήσεις σε όλα τα επίπεδα και οι κοντινοί σου άνθρωποι βλέπουν την προσωπική σου εξέλιξη αφού επικοινωνείς άμεσα και ξεκάθαρα μαζί τους, με δομημένη σκέψη και αισιόδοξη στάση για το μέλλον. Πολύ ευνοϊκή εποχή για εμπορικές συναλλαγές και ασχολίες που αφορούν την επικοινωνία. Είναι εξαιρετική συγκυρία για ένα κοντινό ταξίδι με παρέα που θα ευχαριστηθείς εσύ και το ταίρι σου και θα ανανεώσετε την σχέση σας. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μέσα από το κοντινό σου περιβάλλον είναι πιθανό να προκύψει νέα γνωριμία που να ανεβάσει την διάθεσή σου και να σηματοδοτήσει την έναρξη μιας νέα εποχής για εσένα.

Την Τετάρτη 23 Αυγούστου ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο και στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε οικογενειακά ζητήματα που θα σε απασχολήσουν για τον επόμενο μήνα. Η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα το Σάββατο 26 Αυγούστου και η γοητεία σου ανεβαίνει στα ύψη αφού εντυπωσιάζεις τόσο με τις απόψεις σου, όσο και με την αύρα που εκπέμπεις. Λειτουργείς ανανεωτικά για την σχέση σου αφού κάνεις πράγματα με το ταίρι σου που εξιτάρουν την σκέψη του, ενώ εσύ που δεν έχεις ταίρι κατακτάς όποιον επιθυμείς αφού ο τρόπος που επικοινωνείς φέρνει νέες κατακτήσεις. Παράλληλα, η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στην Παρθένο έρχεται να σου τονίσει οικογενειακές εκκρεμότητες του παρελθόντος που απαιτούν λύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινάει με την ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται την Δευτέρα 21 Αυγούστου στον Λέοντα και η επιρροή της είναι έντονη σε θέματα οικονομικά αλλά και συναισθηματικής ασφάλειας. Είναι πια ώριμη η στιγμή για νέες εκκινήσεις στα οικονομικά σου αφού είσαι σε αναζήτηση νέων εισοδηματικών πόρων. Η θετική συμβολή του Άρη με τον Δία και τον Κρόνο δίνουν πολύ καλές προοπτικές αφού η εργατικότητα και η σοβαρότητά σου θα ανταμειφθεί και τα αποτελέσματα θα είναι ευνοϊκά, αρκεί να προσπαθήσεις. Ξέρεις τι θέλεις και τι ζητάς και διεκδικήσεις από το ταίρι σου την μέγιστη δυνατή συναισθηματική ασφάλεια με εξαιρετικές πιθανότητες να την έχεις αφού η σταθερότητα που αποπνέεις δεν γίνεται να αφήσει το σύντροφό σου αδιάφορο. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα στις οικονομικές συζητήσεις, που θα σε κάνει να αισθανθείς σιγουριά, κάτι που πολύ επιθυμείς.

Την Τετάρτη 23 Αυγούστου ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο και η επικοινωνιακή σου διάθεση είναι έντονη αφού θέλεις να μιλάς και να συναναστρέφεσαι με στενούς φίλους και συγγενείς και αυτή θα είναι η διάθεσή σου για τον επόμενο μήνα.

Η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα το Σάββατο 26 Αυγούστου και ήρθε η ώρα των απολαύσεων αφού θέλεις να περάσεις βασιλικές στιγμές. Τα οικονομικά σου ευνοούνται, προσοχή μόνο σε τάσεις κτητικότητας που μπορεί να βγάλεις και να κουράσεις το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μέσα από οικονομικές συναλλαγές μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία αφού η εσωτερική και εξωτερική ομορφιά σου δεν αφήνουν κανένα ασυγκίνητο.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα ξεκινάει με την ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται την Δευτέρα 21 Αυγούστου στο ζώδιό σου και σε επηρεάζει καταλυτικά σε θέματα σχέσεων, προσωπικών αλλά και συνεργασιών.

Η θετική συμβολή του Άρη με τον Δία και τον Κρόνο δίνουν μοναδικές ευκαιρίες για νέες αρχές σε όλα τα επίπεδα των σχέσεων σου, που θα σε κάνουν να περάσεις σε άλλη φάση στην ζωή σου. Αυτή η ηλιακή έκλειψη επηρεάζει κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο και σου τονίζει ότι ήρθε η ώρα να προχωρήσεις με νέους ανθρώπους στην ζωή σου ή να περάσεις σε μία νέα περίοδο ήδη υπάρχουσες σχέσεις. Προσοχή σε τάσεις εγωισμού, υποκειμενισμού και αλαζονείας που μπορεί να γίνουν τροχοπέδη. Είναι η κατάλληλη στιγμή να αποφασίσεις πως θέλεις να πορευτεί η σχέση σου και πως βλέπεις τον εαυτό σου μέσα σε αυτήν. Όλα ευνοούν σε ένα νέα ξεκίνημα που μπορεί να δώσει πολλά σε εσένα και το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να προκύψει που θα σηματοδοτήσει μία νέα περίοδο στην ζωή σου και θα παίξει σημαντικότατο ρόλο.

Την Τετάρτη 23 Αυγούστου ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο και στρέφεις το ενδιαφέρον σου πως μπορεί πρακτικά να αυξήσεις το εισόδημά σου και τακτοποιείς οικονομικές υποχρεώσεις. Αυτό το θέμα θα σε απασχολήσει για τον επόμενο μήνα.

Η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα το Σάββατο 26 Αυγούστου και η έντονη γοητεία που αποπνέεις βγαίνει στους γύρω σου. Εξαιρετική περίοδος για να ερωτευτείς εσύ που δεν έχεις ταίρι, ενώ εσύ που έχεις ταίρι αποζητάς την αποδοχή του συντρόφου σου, κάνεις το καλύτερο δυνατό για να τον ικανοποιήσεις αλλά θέλεις και εσύ το ταίρι σου να ικανοποιήσει τις ανάγκες σου. Μπορείς να ανανεώσεις την σχέση σου με την αισθησιακή σου διάθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινάει με την ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται την Δευτέρα 21 Αυγούστου στον Λέοντα, σε ένα ιδιαίτερο περιβάλλον για εσένα, σου δίνει το έναυσμα να ξεκινήσεις μία νέα περίοδο στην ζωή σου, αφήνοντας πίσω πληγές του παρελθόντος που σε ταλάνιζαν και ποτέ δεν ξεπέρασες.

Προσοχή στον εργασιακό χώρο αφού είναι πιθανόν να αποκαλυφθεί παρασκήνιο εις βάρος σου, που θα χαλάσει την διάθεσή σου και θα έχεις τάσεις μοναχικότητας. Αισθηματικά, μην κλείνεσαι και δεν εκφράζεσαι στον σύντροφό σου γιατί εντάσεις μπορεί να δημιουργηθούν χωρίς πραγματικό λόγο. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μην αφήνεσαι στον φανταστικό σου κόσμο και βγάλε το έντονο συναίσθημά σου. Άτομα από το παρελθόν κάνουν αισθητή την παρουσίας του και ήρθε η ώρα να αποφασίσεις πως θα κινηθείς.

Την Τετάρτη 23 Αυγούστου ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου και η προσωπικότητά σου ακτινοβολεί. Τραβάς τα βλέμματα όπου πας. Η επιβλητικότητα, η δύναμη και η αποφασιστικότητα σου είναι εμφανέστατα.

Η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα το Σάββατο 26 Αυγούστου και εσύ που έχεις ταίρι θέλεις να περνάς στιγμές για δύο με το ταίρι σου, εσύ που δεν έχεις, πρόσεχε γιατί νέα γνωριμία μπορεί να μην είναι αυτό νομίζεις και να εκτεθείς. Παράλληλα, η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου έρχεται να σου τονίσει ότι έχεις εκκρεμότητες με άτομα του παρελθόντος, που κάλο θα ήταν να βρεις λύσεις για να προχωρήσεις παρακάτω. Μίλα με το ταίρι σου και λύσε θέματα που σας ταλανίζουν και βάλε οριστικό τέλος σε παρεξηγήσεις που υπήρχαν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, πάλι το παρελθόν σου έρχεται μπροστά στα μάτια σου και ήρθε η ώρα να το αντιμετωπίσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινάει με την ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται την Δευτέρα 21 Αυγούστου στον Λέοντα και κάνει έντονη την επιρροή της στα θέματα συλλογικών δράσεων, στόχων και φιλικών σχέσεων. Η θετική συμβολή του Άρη με τον Δία και τον Κρόνο βοηθούν να ενεργοποιηθείς σε ομαδικές δράσεις και να διευρύνεις τους ορίζοντες σου και με εργατικότητα και υπομονή να πετύχεις τους στόχους που έχεις ήδη θέσει ή νέους στόχους που θέτεις για να περάσεις σε μία καινούργια περίοδο στην ζωή σου.

Δίπλα στα σχέδιά σου θα βρεθούν φίλοι αφού εντυπωσιάζεις με τις έντονα πρωτοποριακές ιδέες σου. Προσοχή χρειάζεται γιατί τυχόν εγωκεντρικές τάσεις θα φέρουν συγκρούσεις. Δώσε στο ταίρι σου την δυνατότητα να σταθεί δίπλα σου σε νέες προκλήσεις και θα έχεις ένα στήριγμα που θα σε βοηθήσεις στα επόμενα βήματα και θα οδηγήσει την σχέση σας σε επόμενο σημαντικότατο στάδιο. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσω του φιλικού περιβάλλοντός σου ή να αναπτυχθούν συναισθήματα με ήδη υπάρχον φίλο σου. Ότι και να συμβεί, θα είναι μία σχέση που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην ζωή σου.

Την Τετάρτη 23 Αυγούστου ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο και νιώθεις ξαφνικά εσωστρέφεια. Τάσεις μοναχικότητας και περίεργη διάθεση από καταστάσεις που σε πλήγωσαν δεν σε αφήνουν να εκδηλώσεις την προσωπικότητά σου.

Η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα το Σάββατο 26 Αυγούστου και εντείνει τα ερωτικά θέματα μέσω των φιλιών σου, γι’ αυτό να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά γιατί φίλος που ποτέ δεν φανταζόσουν μπορεί να εκδηλώσει τα συναισθήματά του. Εσύ που έχεις ταίρι, θέσε κοινούς στόχους με τον σύντροφό σου και θα λειτουργήσετε εξαιρετικά για να γίνουν πραγματικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινάει με την ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται την Δευτέρα 21 Αυγούστου στον Λέοντα και σε επηρεάζουν άμεσα αφού θα είναι εμφανής η έντονη επιρροή της στα επαγγελματικά σου θέματα. Η θετική συμβολή του Άρη με τον Δία και τον Κρόνο σε βοηθούν όμως η ένταση παραμένει και πρέπει να είσαι προσεκτικός.

Αυτή η ηλιακή έκλειψη επηρεάζει κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο καθοριστικά να κάνεις νέες αρχές στα επαγγελματικά σου ή να περάσεις σε μία καινούργια περίοδο, που θα βοηθήσει πολύ στην εξέλιξή σου. Προσοχή αφού υποκειμενισμός και εγωκεντρικές τάσεις θα δημιουργήσουν προβλήματα. Συναισθηματικά, η ένταση των επαγγελματικών μπορεί να περάσει στην σχέση σου και να δημιουργηθούν τριβές. Μην εκτονώνεσαι στο ταίρι σου και θα δεις ότι θα είναι δίπλα σου αυτή την περίοδο. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει μέσα στον επαγγελματικό χώρο που θα πρωταγωνιστήσεις από εδώ και πέρα στην ζωή σου.

Την Τετάρτη 23 Αυγούστου ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο και το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε θέματα του φιλικού σου περιβάλλοντος, στόχους που έχεις θέσει και θα σε απασχολήσουν για τον επόμενο μήνα.

Η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα το Σάββατο 26 Αυγούστου και ήρθε η ώρα που γοητεύεις τους πάντες στον επαγγελματικό σου χώρο και καταφέρνεις ότι έχεις στον νου σου. Πρόσεχε μόνο γιατί μπορεί το ταίρι σου να διαμαρτυρηθεί γιατί θα είσαι απασχολημένος συνεχώς με υποχρεώσεις που θα αφορούν τα επαγγελματικά σου. Προσπάθησε να κρατήσεις ισορροπία. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα σε βοηθήσει να ανελιχθείς ή θα σου σώσει κύρος στον ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα ξεκινάει με την ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται την Δευτέρα 21 Αυγούστου στον Λέοντα και η επιρροή της είναι έντονη για εσένα σε επιμορφωτικά αλλά και νομικά θέματα.

Είναι επίσης εξαιρετική περίοδος να αποφασίσεις ή να πραγματοποιήσεις ταξίδια που θα ικανοποιήσουν το αίσθημα της περιπέτειας που έχεις. Αυτή η ηλιακή έκλειψη επηρεάζει κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο και η θετική συμβολή του Άρη με τον Δία και τον Κρόνο βοηθούν στο να σχεδιάσεις αλλά και με μεθοδικότητα να καταφέρεις να πραγματοποιήσεις νέα ξεκινήματα που θα σηματοδοτήσουν μία νέα πορεία στην ζωή σου αφού η ρεαλιστική σου σκέψη και πάντα αισιόδοξη στάση σου θα είναι καθοριστικές. Είναι η κατάλληλη εποχή να ξεφύγεις με το ταίρι σου και να πραγματοποιήσεις μαζί του ένα ταξίδι που θα σας ανανεώσει και θα σας προσφέρει διαφορετικές εμπειρίες και γνώσεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από ταξίδια αλλά και παρέες από το παρελθόν, που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ζωή σου.

Την Τετάρτη 23 Αυγούστου ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο και το ενδιαφέρον σου στρέφεται στα επαγγελματικά σου και θα σε απασχολήσουν για τον επόμενο μήνα.

Η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα το Σάββατο 26 Αυγούστου και απολαμβάνεις την ζωή σου ηρεμία και με μία φιλοσοφική διάθεση που κερδίζει τους πάντες. Η κοινή φιλοσοφική άποψη που έχεις με το ταίρι σου θα είναι αυτό που θα σας φέρει πιο κοντά. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πολύ πιθανή νέα γνωριμία σε κάποιο ταξίδι, πιθανότατά στο εξωτερικό, γι’ αυτό… έσω έτοιμος. Παράλληλα, η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στην Παρθένο σου δίνει την δυνατότητα να λύσεις ήδη προβλήματα στον επαγγελματικό σου χώρο αφού είσαι αποτελεσματικός. Πρόσωπα του παρελθόντος έρχονται να σου θυμίσουν ότι έχεις αφήσει άλυτα θέματα που πρέπει να οριστικοποιήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα ξεκινάει με την ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται την Δευτέρα 21 Αυγούστου στον Λέοντα και σε επηρεάζει έντονα τόσο σε ψυχολογικό επίπεδο, όσο και σε οικονομικό επίπεδο και η ένταση που νιώθεις είναι εμφανέστατη. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή αφού εντείνονται φόβοι και ανασφάλειες, που νιώθεις ότι δεν μπορείς να ελέγξεις και η συγκρουσιακή σου διάθεση είναι σε πρώτο πλάνο.

Μπορεί να προκύψουν οικονομικές εκκρεμότητές που αφορούν σε τρίτους ή από επιχειρήσεις που μπορεί να συνεργάζεσαι, ή από οικογενειακές επιχειρήσεις που θα αγχώσουν πολύ. Προσπάθησε να αντιμετωπίζεις με λογική και σύνεση διαφορές ή προστριβές και να προχωρήσεις με νέα δεδομένα για μία περίοδο στην ζωή σου διαφορετική, μακριά από άγχη σε οικονομικά ζητήματα. Συναισθηματικά, θα είναι προτιμότερο να στρέψεις όλη σου την ένταση σε καυτές στιγμές με τον σύντροφό σου, κάτι που θα βοηθήσει να ξεκινήσετε μία νέα περίοδο στην σχέση σας, γνωρίζοντας ο ένας τα βαθύτερα συναισθήματα του άλλου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανόν να προκύψει που θα σε κάνει να χάσεις την γη κάτω από τα πόδια σου και θα σπουδαίο ρόλο στην ζωή σου.

Την Τετάρτη 23 Αυγούστου ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο και στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε φιλοσοφικά, επιμορφωτικά και νομικά ζητήματα που θα σε απασχολήσουν για τον επόμενο μήνα.

Η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα το Σάββατο 26 Αυγούστου και είναι πιθανό να βγάλεις ζήλεια και καχυποψία στο ταίρι σου, θυμήσου όμως ότι μόνο προβλήματα μπορεί να προκληθούν. Προτίμησε να ζήσεις έντονες στιγμές μαζί του. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, τακτοποιώντας τα οικονομικά σου μπορεί να προκύψει νέα πολύ συναρπαστική γνωριμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινάει με την ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται την Δευτέρα 21 Αυγούστου στον Λέοντα και σε επηρεάζει άμεσα σε σχέσεις και συνεργασίες και σηματοδοτεί νέες εκκινήσεις στον τομέα αυτό. Η θετική συμβολή του Άρη με τον Δία και τον Κρόνο δίνουν την δραστηριότητα, την λογική αλλά και την εύνοια να καταφέρεις να ικανοποιήσεις αλλά και να ικανοποιηθείς από το περιβάλλον σου.

Εξαιρετικά ευνοϊκή εποχή για έναρξη συνεργασιών. Αυτή η ηλιακή έκλειψη επηρεάζει κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο και σου τονίζει ότι αν λειτουργήσεις ισορροπημένα, δώσεις ότι ζητά ο σύντροφος σου και εκφράσεις αυτά που σε καλύπτουν θα είναι καταλυτική στιγμή για την σχέση σας και θα σε οδηγήσει σε μία νέα εποχή μαζί με τον σύντροφό σου. Προσοχή σε εντάσεις που μπορεί να δημιουργηθούν από προσωπικές ανασφάλειες γιατί δεν θα βοηθήσουν στην μετέπειτα πορεία. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μέσω των συνεργασιών σου μπορεί να προκύψει που θα δώσει στην προσωπική σου ζωή άλλη τροπή. Πρόσεχε μόνο, γιατί ο φόβος της μοναξιάς μπορεί να σε οδηγήσει σε σχέση εξάρτησης, που δεν θα σε βοηθήσει στην πορεία της ζωής σου.

Την Τετάρτη 23 Αυγούστου ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο και θέματα οικονομικά σε απασχολούν. Ένα εκνευρισμός θα σε διακατέχει αφού δεν είναι εύκολο να ελέγξεις την ένταση και το άγχος που νιώθεις.

Η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα το Σάββατο 26 Αυγούστου και σε καλεί να φέρεις ισορροπία στην σχέση σου, «χρησιμοποιώντας» την γοητεία σου, την διπλωματικότητά σου και την καλλιτεχνική σου φύση. Θέλεις να ικανοποιήσεις το ταίρι σου και να νιώσει ότι εσύ είσαι το κατάλληλο πρόσωπο για αυτό. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, όπου και να βρεθείς γοητεύεις και νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει και θα σε βγάλει από την μοναξιά σου.

ΙΧΘΥΣ

Η εβδομάδα ξεκινάει με την ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται την Δευτέρα 21 Αυγούστου στον Λέοντα και η επιρροή της είναι έντονη στα εργασιακά σου θέματα αλλά και στην καθημερινότητά σου. Είναι η κατάλληλη στιγμή για εσένα να προχωρήσεις σε ένα νέο ξεκίνημα εργασιακά ή να κάνεις μία νέα αρχή με διαφορετικές προοπτικές στην ήδη υπάρχουσα εργασία σου, κάτι που μπορεί αρχικά να σου δημιουργήσει φόβους, όμως να ξέρεις ότι θα είναι ευεργετικό για την πορεία σου από εδώ και πέρα.

Αισθηματικά, να είσαι προσεκτικός γιατί μπορεί να αμελήσεις το ταίρι σου ασχολούμενος συνεχώς με τρέχοντα θέματα και αυτό μπορεί να φέρει τριβές, κάτι που δεν θα βοηθήσει στην παρούσα περίοδο. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μέσα από τις νέες καθημερινές ασχολίες σου μπορεί να προκύψει σημαντική νέα γνωριμία.

Την Τετάρτη 23 Αυγούστου ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο και ρίχνεις όλη σου την προσοχή στα θέματα σχέσεων και συνεργασιών, που θα σε απασχολήσουν το επόμενο μήνα. Η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα το Σάββατο 26 Αυγούστου και βάζεις στην καθημερινότητά σου την διασκέδαση και την χαρά που θα ανανεώσει την σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μέσα από τον εργασιακό σου χώρο μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που ανεβάσει την διάθεσή σου στα ύψη.

Παράλληλα, η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στην Παρθένο σου τονίζει ότι έχεις θέματα ανοιχτά σε σχέσεις και συνεργασίες και άτομα από το παρελθόν επιστρέφουν. Εσύ καλείσαι να αποφασίσεις πως θα προχωρήσεις και αν θα δώσεις αυτά που σου ζητούνται, δίνοντας οριστικές λύσεις για να προχωρήσεις αφήνοντας πίσω σου καταστάσεις του παρελθόντος.

The post Τί προβλέπουν τα άστρα από 21-27.8.2017; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρα, επηρεάζει, νέα, καιρος, επιρροή, εκκρεμότητες, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, εκλειψη ηλιου, καθαρα δευτερα, έκλειψη σελήνης, τελος ακινητης περιουσιας, τελος ακινητων, τελος του κοσμου, αποτελεσματα, μιλα, φιλοσοφικη, το θεμα, αφροδιτη, εργασια, ζηλεια, θεμα, ομορφα μυστικα, ομορφια, οριζοντες, περιοδος, ωθηση, ωρα, αγχος, αυρα, βγαινει, γινεται, γνωριμια, γοητεια, δευτερα, δυναμη, δυνατοτητα, δειτε, δωσει, ευκολο, εκλειψη, εκνευρισμος, εκκρεμότητες, εκφρασεις, εβδομαδα, ενεργεια, εξελιξη, επικοινωνια, επιρροή, επηρεάζει, εποχη, ερχεται, ερχονται, ευνοια, εναυσμα, ζωη, ζητα, ζωδιο, ζωης, ιδεες, ηλιος, υπηρχαν, υπομονη, ηρεμια, ζητουνται, θετικη σκεψη, θυμασαι, θυμησου, ισορροπια, καχυποψια, λογο, μακρια, ματια, μηδεν, μοναξια, μπορεις, μυστικα, νευρα, ξεκινημα, παντα, ο ηλιος, οικογενεια, περιβαλλον, πιθανοτητες, προβληματα, ρολο, σαββατο, στιγμα, σχεδια, ταξιδια, φυση, φοβος, χατζηβασιλειου, χαρα, ομορφα, ασφαλεια, βηματα, δωσε, δωσεις, φιλοι, γνωσεις, ιδιαιτερο, ιδιαιτερα, μπροστα, νιωθεις, πληγες, ποδια, ταξιδι, θεματα
Τυχαία Θέματα