Τί προβλέπουν τα άστρα από 21-27.11.2016;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα ερωτικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Ήρθε η ώρα να πάρετε στα σοβαρά την προσωπική σας ανάπτυξη. Η σύνοδος του Ερμή και του οργανωτικού και δομημένου Κρόνου στον φιλοσοφικό και επεκτατικό ένατο οίκο σας, σας βοηθά να εντοπίσετε τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αναπτύξετε τον εαυτό σας προκειμένου να έχετε μεγαλύτερη ικανοποίηση και ευτυχία στη ζωή σας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την εγγραφή σε μια σειρά μαθημάτων, να ταξιδέψετε είτε για να εξερευνήσετε

έναν άγνωστο τόπο, είτε για να διαπραγματευτείτε ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα. Βγείτε έξω, κάντε νέες γνωριμίες με σοβαρά και ώριμα άτομα και πάρτε υπολογισμένα ρίσκα.

Είστε τολμηροί και έχετε αυτοπεποίθηση, είναι κάτι που όλοι το ξέρουν, και τώρα αυτό είναι εμφανές ακόμη περισσότερο, καθώς η Αφροδίτη βρίσκεται σε σύνοδο με τον ισχυρό Πλούτωνα στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, αποκαλύπτοντας τις κρυφές δυνάμεις σας. Προβάλετε τις ηγετικές σας ικανότητες στην εργασία σας, έτσι παίρνετε τα ηνία, αν ένα πρόγραμμα ή έργο βγαίνει εκτός της προκαθορισμένης πορείας. Ωστόσο, αυτό δε σας δίνει το δικαίωμα να είστε αμείλικτοι, οπότε ξεχάστε το ρητό ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Η ενέργεια του Πλούτωνα είναι κάπως σκοτεινή, κατευθυνθείτε στις μεγάλες φιλοδοξίες σας με προσοχή. Βεβαιωθείτε ότι οι στόχοι σας είναι πραγματικά εναρμονισμένοι με τις αξίες σας και μην ξεχνάτε: Θα πιάσετε περισσότερες μύγες με το μέλι, παρά με το ξύδι. Αν έχετε την αίσθηση ότι το άνοιγμα ενός θέματος θα οδηγήσει σε μάχη, αφήστε αυτήν τη συζήτηση για μια άλλη μέρα. Ο συμβιβασμός θα είναι ένα άπιαστο όνειρο στο πλαίσιο της παρούσας κοσμικής σύγκρουσης.

ΤΑΥΡΟΣ

Διαβάστε την ψυχή των άλλων γύρω σας, αποσαφηνίστε τα κρυμμένα κίνητρα των λόγων τους, είναι το αίτημα του Ερμή σε σύνοδο με τον Κρόνο στο σκοτεινό και απόκρυφο όγδοο οίκο σας. Αυτό που οι άνθρωποι δεν λένε, έχει περισσότερη σημασία από τις λέξεις που βγαίνουν από το στόμα τους. Παρά το γεγονός ότι θέλετε να δείτε το καλύτερο στους άλλους, θα πρέπει επίσης να δώσετε σημασία στις πράξεις τους και όχι μόνο στα λόγια τους. Η ασυνέπεια και οι φρούδες υποσχέσεις είναι κόκκινες σημαίες, έτσι μη βουτήξετε πολύ στα βαθιά με όποιον σας τάζει λαγούς με πετραχήλια. Παρατηρήστε σε βάθος τα πάντα πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση.

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, σας σπρώχνει να συνδεθείτε με άτομα έμπειρα και ώριμα και τα οποία μπορούν να προσφέρουν στην εργασία σας. Εάν κάποια από τα μεγαλεπήβολα οράματά σας έχουν μπλοκάρει, πάρτε μια ανάσα και προβληματιστείτε. Δε χρειάζεται να ξεκινήσετε μια νέα πορεία στη σταδιοδρομία σας, απλά βρείτε τρόπους για να σας ικανοποιεί περισσότερο η τρέχουσα θέση σας. Ίσως ακόμα αμφιταλαντεύεστε όσον αφορά την ανάληψη ρίσκων στο χρήμα και την αγάπη, μια αρνητική φωνή στο κεφάλι σας επισημαίνει ένα εμπόδιο. Πιστέψτε στη διαίσθησή σας και τον εαυτό σας και μην κάνετε το αντίθετο από ό,τι σας λένε. Να ξέρετε επίσης ότι θα εκνευρίζεστε εύκολα τώρα, πράγμα το οποίο μπορεί να σας οδηγήσει σε άσκοπες συγκρούσεις με κάποιους ανθρώπους, οι οποίοι είναι θεωρητικά αθώοι, αλλά εσείς τους θεωρείτε ανέντιμους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια σχέση ή συνεργασία θα μπορούσε να γίνει πιο σοβαρή, αλλά μην αφήσετε τη δέσμευση και την απώλεια της ελευθερίας σας να σας τρομάξουν. Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων και των συνεργασιών, σας καλεί να σκεφτείτε ώριμα και σοβαρά: Εσείς και το πρόσωπο αυτό θα γίνετε ένα τρομερό ερωτικό ή επαγγελματικό δίδυμο, έτσι συζητήστε μαζί για τον καταμερισμό των ευθυνών και τις σκέψεις σας για το μέλλον. Στην ερωτική σας ζωή θα ανησυχείτε υπερβολικά για το τι σας επιφυλάσσει το αύριο. Συζητήσεις για το μέλλον έχουν μια βαριά, μελαγχολική χροιά. Εάν είναι δυνατόν, αποφύγετε για αυτήν την εβδομάδα σημαντικές συζητήσεις, από την επομένη η χαρά και η αισιοδοξία σας θα επανέλθουν.

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και στον κακεντρεχή όγδοο οίκο σας, σας ζητά να δείτε σε βάθος στην ψυχή των άλλων, είναι αγνές οι προθέσεις τους ή ιδιοτελείς; Τώρα έχετε την ικανότητα να δείτε την αρνητική πλευρά των άλλων, τον έλεγχο, την εξουσία και τη χειραγώγηση που ασκούν για να πάρουν αυτό που θέλουν. Θα είναι σίγουρα άσχημα αυτά που θα δείτε να συμβαίνουν πίσω από τα παρασκήνια. Εάν η διαίσθησή σας, σας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου σε μια νέα γνωριμία σας, μην την παραγράψετε, διερευνήστε τα πάντα σε βάθος. Αλλά και μην επιτίθεστε αν δεν έχετε τα ψυχρά, σκληρά γεγονότα μπροστά σας. Κάποιοι άνθρωποι θα προσπαθήσουν να σας ελέγξουν και να σας χειραγωγήσουν, αλλά αν έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και θέσετε τα όριά σας, θα τους αποτρέψετε γρήγορα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κανείς δεν είναι τέλειος, γι’ αυτό κρατηθείτε μακριά από οποιαδήποτε αρνητική κριτική, ιδιαίτερα στην εργασία σας, είναι το αίτημα του Ερμή σε σύνοδο με τον Κρόνο στον έκτο οίκο σας, της εργασίας και των καθηκόντων. Η τελειομανία σας μπορεί να φουντώσει τώρα, κάνοντάς σας ανικανοποίητους και απογοητευμένους από τον ρυθμό της προόδου ενός έργου σας. Είστε πιο κοντά στη γραμμή του τερματισμού με αυτόν το στόχο από ό,τι έχετε συνειδητοποιήσει, έτσι μην αποθαρρύνεστε βλέποντας ατέλειες εκεί που δεν υπάρχουν. Εάν χρειάζεστε κάποια υποστήριξη, αναθέστε καθήκοντα ή μιλήστε με ένα σοφό, έμπειρο πρόσωπο, που μπορεί να σας βοηθήσει στην εξέλιξη του έργου σας.

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, εντείνει τα συναισθήματά σας και σας κάνει να νιώθετε σαν να περπατάτε σε τεντωμένο σχοινί. Είστε έτοιμοι για πόλεμο, δε θέλετε να αφήσετε κανέναν να έχει εξουσία πάνω σας, συνειδητοποιείτε ότι προσπαθώντας να καλύψετε τις ανάγκες του καθενός, έχετε οδηγηθεί στην απογοήτευση και την ψυχική εξάντληση. Αυτή η κοσμική σύγκρουση θα μπορούσε επίσης να ενισχύσει τον εκνευρισμό σας, ακόμη και την κακεντρέχειά σας, με ένα οικείο προς εσάς πρόσωπο ή συνεργάτη σας ή στενό σας φίλο. Αν κάποιος σας έχει βλάψει πρόσφατα, μην σκέφτεστε την εκδίκηση, αποβάλετε από την ψυχή σας τον αρνητισμό και έχετε θετικές σκέψεις, αυτό θα φέρει την κάθαρση. Πατήστε τα φρένα και μην σκέφτεστε να ανταποδώσετε το κακό, αν το κάνετε, θα ξεκινήσει ένα δύσκολο παιχνίδι και μια μεγάλη βεντέτα.

ΛΕΩΝ

Φιλτράρετε τον αυθορμητισμό και τον ενθουσιασμό σας! Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον κατασταλτικό Κρόνο στον ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας, ίσως χρειαστεί να πατήσετε τα φρένα σε μια νέα ερωτική γνωριμία, στη σχέση σας ή στην ανάπτυξη ενός δημιουργικού έργου σας. Ενώ δεν υπάρχει καμία ανάγκη να καταστείλετε τα συναισθήματά σας, δε θα ήταν κακή ιδέα να μετριάσετε τον ενθουσιασμό σας και τη χαρά σας και να δείτε τις καταστάσεις με σύνεση, ωριμότητα και λογική. Ίσως αυτό που εσείς θεωρείτε παθιασμένο ή παιχνιδιάρικο, να είναι δραματικό ή ακραίο για κάποιον που είναι λιγότερο δημιουργικός και ανοιχτόμυαλος.

Αν δείτε κάτι αρνητικό πρέπει να το πείτε; Όχι τόσο γρήγορα, καθώς η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον έκτο οίκο σας, της ανάλυσης και της εργασίας, εντείνει τη σκληρότητα και την αλαζονεία σας. Προσέξτε επίσης ποιους θα εξυπηρετήσετε, μπορεί εσείς να έχετε όλη την καλή πρόθεση να βοηθήσετε, αλλά τελικά να καταλήξετε να εμπλακείτε σε δύσκολες και περίεργες καταστάσεις. Τώρα έχετε την ικανότητα να διεισδύσετε βαθιά στα προβλήματα των ανθρώπων, αλλά σκεφτείτε δύο φορές πριν το κάνετε. Κάντε διάλογο με τον εαυτό σας κι αν αυτή η φωνή στο κεφάλι σας, σας λέει να πατήσετε τα φρένα, ακούστε την. Αν νιώθετε να σας καταλαμβάνουν υπερβολικό άγχος και ανησυχίες για την εργασία σας και τους μακροπρόθεσμους στόχους σας, αλλάξτε το σενάριο και επικεντρωθείτε στη δημιουργία αυτού που θέλετε στο τώρα, έχετε δύναμη θέλησης να αλλάξετε τη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρόλο που βασίζεστε στους στενούς φίλους σας και την οικογένειά σας και απευθύνεστε σε αυτούς για υποστήριξη, δε χρειάζεται να μοιράζεστε κάθε οικεία λεπτομέρεια της ζωής σας μαζί τους. Η σύνοδος του Ερμή με τον συνετό Κρόνο στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σας ζητά να προσέχετε τι λέτε στους αγαπημένους σας, ιδιαίτερα πάνω στον ενθουσιασμό σας. Αν νομίζετε ότι ο κοινωνικός κύκλος σας θα σας κατακρίνει για κάτι που κάνατε ή δεν κάνατε, κρατήστε το για τον εαυτό σας, δεν υπάρχει ανάγκη να πείτε κάτι και αργότερα να μετανιώσετε. Έχετε το δικαίωμα στην ιδιωτική σας ζωή και αυτή είναι μια καλή εβδομάδα να είστε λίγο συγκρατημένοι.

Μαγνητίζετε μόνο με το βλέμμα σας, χάρη στην παθιασμένη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Σκεφτείτε όμως δύο φορές πριν ρίξετε τα δίχτυα σας, αλλά και τον τρόπο που προβάλετε τον εαυτό σας. Μακριά από την έπαρση και την αλαζονεία, και προσπαθήστε να εκφράσετε τον εαυτό σας αυθεντικά. Ίσως οι θαυμαστές σας σάς θεωρήσουν απρόσιτους και κρυψίνοες ή αντίθετα, το ενδιαφέρον κάποιου θολώνει την κρίση σας, είστε καχύποπτοι και επιφυλακτικοί, νιώθετε ανασφάλεια για τις προθέσεις αυτού του ατόμου. Αν κάποιος/α σας φαίνεται λίγο αμφιλεγόμενος, πιθανώς και να είναι. Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε κάτω από αυτήν την έντονη κοσμική επιρροή, είναι να ερωτευτείτε και να πονάτε. Από τη θετική πλευρά, βρίσκετε τον καλύτερο τρόπο για να προβάλετε ένα δημιουργικό έργο σας, για να εδραιώσετε την ηγεσία και την εξουσία σας σε ένα ευρύ κοινό μέσω των social media. Φήμη και δόξα σας περιμένουν, ο κόσμος σας αλλάζει.

ΖΥΓΟΣ

Μείνετε μακριά από τις φήμες και τα κουτσομπολιά, είναι το αίτημα του Ερμή σε σύνοδο με τον Κρόνο στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Μην εκφέρετε τη γνώμη σας αν δε σας ζητηθεί καθώς θα μπορούσε να δημιουργηθεί πρόβλημα ως αποτέλεσμα της συμμετοχής σας σε μια συζήτηση, απλά ακούστε. Αν οι άνθρωποι γύρω σας φαίνονται να μην έχουν τη διάθεση για συζήτηση ή είναι παγωμένοι και δεν μπορείτε να τους πλησιάσετε, τρέξτε προς την αντίθετη κατεύθυνση. Να είστε επίσης προσεκτικοί σχετικά με το τι γράφετε στα social media ή τα μηνύματα που στέλνετε, επειδή κάποιες πληροφορίες θα μπορούσαν να ταξιδέψουν σε λάθος χέρια. Βεβαιωθείτε ότι απευθύνεστε στους σωστούς ανθρώπους πριν ξεκινήσετε μια συζήτηση.

Η Αφροδίτη βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, και επικρατεί χάος στον οικογενειακό κύκλο σας. Όσο φιλικοί και υπερπροστατευτικοί είστε, τόσο περισσότερο έλεγχο και εξουσία θα εισπράξετε. Η κτητικότητα και η εξουσία των άλλων προκαλούν την οργή και το θυμό σας, ειδικά αν αισθάνεστε ότι ένα «αουτσάιντερ» προσπαθεί να διεισδύσει υπόγεια, ίσως και ύπουλα, στη ζωή σας. Δε χρειάζεται να βγάλετε το σπαθί σας, απλά απομακρυνθείτε κρατώντας απόσταση. Αυτή η αποκαλυπτική ενέργεια θα μπορούσε να ξεσκεπάσει ένα μυστικό για κάποιο κοντινό σας πρόσωπο, ίσως ένα μέλος της οικογένειάς σας, ακόμη και για τον αγαπημένο σας. Αυτό είναι ένα θέμα που θα θελήσετε να το αντιμετωπίσετε άμεσα, όμως προτού ενεργήσετε, θα πρέπει να είστε σε μια νηφάλια συναισθηματική κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κρατήστε τις πιστωτικές σας κάρτες στο σπίτι σας. Η παρόρμησή σας να ξοδέψετε περισσότερα από όσα αντέχει ο προϋπολογισμός σας, κλονίζει την ισορροπία της οικονομικής σας κατάστασης καθώς ο Ερμής βρίσκεται σε σύνοδο με τον Κρόνο στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών. Ενώ νιώθετε ενθουσιασμό για να ψωνίσετε το αντικείμενο που έχετε βάλει εδώ και καιρό στο μάτι, μη στερείστε τα σκληρά κερδισμένα μετρητά σας αν δεν έχετε κοιτάξει προηγουμένως τον προϋπολογισμό σας στο σύνολό του. Μπορεί να υπάρχουν αργότερα πιο πιεστικά έξοδα, που δε θα μπορέσετε να καλύψετε. Στη δουλειά σας, φροντίστε να δείξετε πόσο εξελιγμένοι επαγγελματίες είστε. Η οικοδόμηση της αξιοπιστίας είναι ένα σημαντικό θέμα τώρα, για να καταφέρετε να εδραιωθείτε και να αποκτήσετε πιστούς συμμάχους.

Κάθε λέξη σας μετράει τώρα, έχετε τη δύναμη να ξεσηκώσετε τους άλλους με τις ηγετικές επικοινωνιακές σας ικανότητες, χάρη στη σύνοδο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας τον Πλούτωνα στον επικοινωνιακό και διανοητικό τρίτο οίκο σας. Το σύμπαν ενισχύει την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και σας βοηθά να μιλήσετε εκδηλώνοντας ό,τι έχετε κρυμμένο στο βαθύτερο κομμάτι της ψυχής σας. Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας, σας καθοδηγεί για να εκφράσετε τον εαυτό σας. Θα μπορούσατε να ασκήσετε μεγάλη επιρροή στις μάζες και να επηρεάσετε τους ανθρώπους, ακόμα και αφήνοντας κάποιο σχόλιο στα social media ή απλά εκφράζοντας τη γνώμη σας. Συμβουλή: Μην πείτε τίποτα αν οι σκέψεις σας δεν είναι σαφείς. Μιλώντας με θυμό ή προσπαθώντας να έχετε τον τελευταίο λόγο θα μπορούσατε να ξεκινήσετε έναν πόλεμο, που δε θα σας βγάλει πουθενά. Όπως είπε ο Κομφούκιος, «Η σιωπή είναι ένας αληθινός φίλος, που ποτέ δε σε προδίδει».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ήρθε η ώρα να δείξετε σε όλον τον κόσμο τη σοφότερη, τη συναισθηματικά ώριμη πλευρά σας. Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Κρόνο στον Τοξότη, η θέση σας είναι με άτομα πιο διανοούμενα και έμπειρα, φαίνεστε πιο σοβαροί και εξελιγμένοι, ασκείτε έντονη επιρροή στους άλλους, καθώς διηγείστε τις ιστορίες και τις εμπειρίες σας. Έχετε τις συμβουλές των άλλων όποτε τις ζητήσετε, ίσως ακόμα αποκτήσετε φήμη μέσα από τη σκληρή δουλειά σας. Αν θέλετε οι άλλοι να σας λάβουν σοβαρά υπόψη τους, δείξτε πόσο αξιόπιστοι είστε. Ίσως αυτό σας πάρει χρόνο, αλλά μπορείτε να ξεκινήσετε από τώρα. Να είστε στην ώρα σας σε όλα τα ραντεβού και να κρατάτε το λόγο σας, ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής δε συγχωρούνται!

Τα χρήματα θα μπορούσαν να δημιουργήσουν διαμάχες για την εξουσία, ακόμη και ανταγωνιστικές καταστάσεις, καθώς η Αφροδίτη βρίσκεται σε σύνοδο με το σκιώδη Πλούτωνα στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών. Ίσως κάποιος… συνωμοτήσει για να καρπωθεί κάποια οικονομικά οφέλη από εσάς ή ανακαλύπτετε άτομα που έχουν ιδιοτελή και ανήθικα κίνητρα. Να είστε επιφυλακτικοί με τις οικονομικές προσφορές που σας παρουσιάζονται, ίσως κάτι κρύβουν, που τώρα δεν είναι προφανές ή φαίνονται πολύ καλές για να είναι αληθινές. Τουλάχιστον, σιγουρευτείτε ότι υπάρχει πολιτική επιστροφής και διαβάστε τα ψιλά γράμματα, για να μην πετάξετε άσκοπα τα χρήματά σας. Βάλτε ακόμα και δικηγόρο, εάν χρειαστεί, για να διασφαλίσετε ότι όλα είναι νόμιμα. Μην μοιράζεστε τα μυστικά της εταιρείας σας με τους συναδέλφους σας τόσο ελεύθερα. Ενώ εσείς απλώς προσπαθείτε να είστε χρήσιμοι, κάποια μυστικά θα μπορούσαν να φτάσουν στα αυτιά ενός ανταγωνιστή και να κερδίσει το… βασίλειό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέλει δύναμη και θάρρος για να αφήσετε το παρελθόν, αλλά τα αστέρια σάς χαρίζουν την υποστήριξή τους αν το κάνετε. Η σύνοδος του Ερμή και του κυβερνήτη σας του Κρόνου στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, φέρνει κάποια δύσκολα και σκληρά συναισθήματα στην επιφάνεια. Ενώ μπορεί να προσπαθήσετε να τα καταστείλετε, απελευθερώνοντας αυτά τα οδυνηρά συναισθήματα θα είναι λυτρωτικό για την ψυχή σας. Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε τους κατάλληλους ανθρώπους κοντά σας, οι οποίοι έχουν τη διάθεση να σας ακούσουν και να σας στηρίξουν. Λάβετε υπόψη σας τα καρμικά μαθήματα και τη σοφία που αποκομίσατε από το παρελθόν, και προχωρήστε μπροστά.

Αποστασιοποιηθείτε από τη χειραγώγηση, την εξουσία και τον έλεγχο σε όλες τις σχέσεις σας, αλλιώς θα δημιουργήσετε συγκρούσεις. Η δυναμική αναμέτρηση μεταξύ της Αφροδίτης και του Πλούτωνα στο ζώδιό σας, σας κάνει να ανταγωνίζεστε τους άλλους για την επιτυχία και τον έλεγχο και αναδεικνύει δυστυχώς τα αρνητικά χαρακτηριστικά σας. Δεν μπορείτε να ελέγξετε τα συναισθήματά σας, ούτε και να σκεφτείτε τα καλύτερα για τους ανθρώπους, αφού τώρα βλέπετε τη σκοτεινή τους πλευρά. Γίνεστε αλαζονικοί και εγωπαθείς, νομίζετε ότι ο δικός σας τρόπος είναι ο σωστός, επιμένοντας ότι ξέρετε τι είναι καλύτερο για την ερωτική σας ζωή, τη δουλειά και τα χρήματά σας. Δυστυχώς, η ισχυρή πίεση που θα ασκήσετε στους ανθρώπους για να ακολουθήσουν το πρόγραμμά σας και να υποκλιθούν στην εξουσία σας, δε θα κρατήσει τους συμμάχους ή την αγάπη σας κοντά σας. Χαμηλώστε τους τόνους ή κάντε λίγο προς τα πίσω, λειτουργώντας λίγο πιο ανεξάρτητα για λίγες μέρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ενώ έχετε αφθονία γνωριμιών, φλερτ και διασκέδαση, τώρα λαχταράτε να βρίσκεστε μόνο με άτομα τα οποία είναι σημαντικά για σας, πρόσωπα που μπορείτε να κάνετε σοβαρές, φιλοσοφικές συζητήσεις, καθώς ο Ερμής βρίσκεται σε σύνοδο με τον Κρόνο στο φιλικό ενδέκατο οίκο σας. Με απλά λόγια, θα πρέπει να έχετε πιο αληθινούς φίλους. Κι εδώ είναι το ερώτημα: Εσείς από την πλευρά σας έχετε τη δυνατότητα να είστε αληθινός φίλος; Επειδή σας αρέσει να κάνετε το δικό σας και δε δέχεστε κανέναν περιορισμό, ίσως χρειαστεί να θυσιάσετε λίγο από το ανεξάρτητο πνεύμα σας για να απολαύσετε τον πλούτο της αληθινής συντροφικότητας και της φιλίας. Το αποτέλεσμα αξίζει τον κόπο, έτσι κάντε κάτι για να γαλουχήσετε μια σημαντική σχέση σας.

Έχετε φίλους σε υψηλές και χαμηλές θέσεις, αλλά με τη σύνοδο της Αφροδίτης και του Πλούτωνα στον ασαφή και θολό δωδέκατο οίκο σας, είστε επιρρεπείς στο να εμπιστευθείτε τους λάθος ανθρώπους, πράγμα το οποίο θα μπορούσε να σας δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα. Όχι μόνο θα μπορούσατε να νιώσετε ενοχές, αλλά μπορεί επίσης να εμπλακείτε σε καταστάσεις, που αμαυρώνουν τη φήμη σας. Αν θέλετε να μοιραστείτε μυστικά ή να παραδώσετε σε άλλους κάποια σημαντικά σας καθήκοντα, απευθυνθείτε μόνο σε ανθρώπους που έχουν αποδείξει την αξιοπιστία τους. Μοιραστείτε ένα φλιτζάνι καφέ και μια συζήτηση με τους άλλους, ωστόσο μη δίνετε σε όλον τον κόσμο άδεια πρόσβασης στη ζωή σας. Επίσης, σκεφτείτε ότι είναι αναγκαίο να ελαφρύνετε την ψυχή σας από μια παλιά μνησικακία ή μια νοσηρά εξαρτημένη σχέση. Συγχωρήστε δείχνοντας με πρακτικό τρόπο την αποδοχή της συγνώμης του άλλου, στον ανθρωπιστικό σας κόσμο δε χωρούν κακίες.

ΙΧΘΥΣ

Στρέφετε την προσοχή σας σε έναν μεγαλεπήβολο στόχο σας, καθώς ο Ερμής βρίσκεται σε σύνοδο με τον Κρόνο στο δέκατο οίκο σας, της φιλοδοξίας. Θα μπορούσατε να κάνετε τεράστια πρόοδο προς αυτόν τον στόχο τώρα, γι’ αυτό μη διασκορπίζετε την ενέργειά σας σε πάρα πολλές κατευθύνσεις, προσπαθώντας να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Το να εστιάζετε σε ένα πράγμα τη φορά, είναι ο καλύτερος τρόπος για να πετύχετε. Αυτή η κοσμική συμμαχία θα μπορούσε επίσης να σας φέρει σοβαρές συνομιλίες με ένα σημαντικό άνθρωπο στη ζωή σας. Εντρυφήστε σε σημαντικά θέματα, αλλά μην παίρνετε τόσο βαριά τις συζητήσεις και δημιουργήσετε βαριά ατμόσφαιρα. Δώστε έμφαση στη φωτεινή πλευρά των όσων ακούσετε και μην κάνετε κατηφείς, ακόμα και καταστροφικές σκέψεις.

Συναντάτε αρνητικά άτομα, ίσως κάποιος σας κατηγορήσει τους φίλους σας, καθώς η Αφροδίτη βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και των ομάδων. Η ομαδική εργασία έχει τα προνόμιά της, αλλά κάποιο άτομο θέλει αποκλειστικά την ηγεσία και την εξουσία, έτσι θα είναι αδύνατον να επιτευχθεί συναίνεση. Πριν απομακρύνετε αυτό το άτομο από την ομάδα σας, μάθετε ποια είναι τα πραγματικά κίνητρά του. Το να κρίνετε ένα βιβλίο από το εξώφυλλό του, είναι απερίσκεπτη συμπεριφορά τώρα. Οι διεισδυτικές δυνάμεις του Πλούτωνα θα σας αποκαλύψουν τι μπορούν να σας προσφέρουν οι άλλοι άνθρωποι γύρω σας, ίσως κάποιοι να σας εκπλήξουν. Προσπαθήστε να αποστασιοποιηθείτε λίγο από τους φίλους σας ή τις ομάδες που ανήκετε, περισσότερο για τον εαυτό σας.

The post Τί προβλέπουν τα άστρα από 21-27.11.2016; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρα, βγείτε, ηνία, νέα, επιρροή, media, προυπολογισμος, προσφορες, φλερτ, φλιτζάνι, κινηση στους δρομους, σταση εργασιας, Καλή Χρονιά, βγαινουν, βγείτε, ηνία, αδεια, αφροδιτη, γνωμη, δουλεια, εργασια, ηγεσια, θαρρος, θεμα, ξυδι, ομορφα μυστικα, ονειρο, πιεση, πλαισιο, προγραμμα, σημαιες, φημες, φλερτ, ωρα, αγαπη, αγχος, αισιοδοξια, αξιζει, απλα, απωλεια, αστερια, ατμοσφαιρα, ατομο, αυτια, αυτοπεποιθηση, αφθονια, βγαινει, βιβλιο, βλεμμα, βρειτε, βρισκεται, γεγονοτα, γεγονος, γινει, γνωριμια, δευτερο, δυναμη, δυνατοτητα, δυστυχως, δειτε, διχτυα, δοξα, διδυμο, εγγραφη, εγχειρημα, ευκολα, ευτυχια, ειπε, υπαρχει, εβδομαδα, ενεργεια, εξελιξη, εξοδα, επιρροή, επιτυχια, ερμης, ζωη, ζητα, ζωδιο, ζωης, ιδεα, η φωνη, θολο, οικο, ισορροπια, κινηση, κυκλος, κομφουκιος, κουτσομπολια, λαθος, λογια, λογο, μακρια, ματια, ματι, μελι, μυγες, μηνυματα, μυστικο, μπορειτε, μυστικα, νηφαλια, ξερετε, ομαδα, παντα, ογδοο, οικογενεια, ορια, οραματα, ωριμοτητα, προβληματα, ψυχη, ραντεβου, σεναριο, σιγουρα, συζητηση, σειρα, σιωπη, σκεψεις, σοφια, σπιτι, στομα, συμπαν, τι ειναι, φαινονται, φλιτζάνι, φημη, φωνη, φορα, χαος, χατζηβασιλειου, χρημα, χαρα, ομορφα, αγνωστο, δικαιωμα, εκδικηση, εμφαση, γινετε, ιδιαιτερα, χροια, κομματι, λεξεις, media, μπροστα, ομαδες, οργη, παιχνιδι, πληροφοριες, ρητο, σωστος, τοξοτη, θεματα, θεσεις, βεντετα, χερια
Τυχαία Θέματα