Τί προβλέπουν τα άστρα από 16-22/10/2017;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα αυτή αρχίζει με τον Ερμή να περνάει στον Σκορπιό την Τρίτη 17 Οκτωβρίου και να πραγματοποιεί σύνοδο με τον Δία που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο από την προηγούμενη εβδομάδα. Έντονες συζητήσεις είναι πολύ πιθανό προκύψουν για να δώσεις λύσεις σε οικονομικά θέματα που σε ταλανίζουν, αφού έχεις την ικανότητα να αναγνωρίσεις την καλύτερη δυνατή εξέλιξη για εσένα. Προσοχή σε τάσεις ανυπομονησίας που μπορεί να σε κάνουν

να χάσεις το μέτρο. Είναι μία εξαιρετική συγκυρία για να εμβαθύνεις σε ψυχολογικά και εσωτερικά θέματα που μπορεί να σε εξιτάρουν.

Την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σε ακριβείας αντίθεση με τον Ουρανό στο ζώδιό σου, επηρεάζοντας άμεσα εσένα που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο. Ξαφνικές εντάσεις και επαναστατικές συμπεριφορές που μπορεί να βγάλεις σε σχέσεις και συνεργασίες είναι πιθανό να ανατρέψουν τις ισορροπίες και να δημιουργηθούν συγκρούσεις. Συναισθηματικά, η έντονη νευρικότητα που δείχνεις αλλά και τάσεις ανεξαρτησίας μπορεί να δημιουργήσουν τριβές με το ταίρι σου, γι’ αυτό καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να μετριάσεις τις αντιδράσεις σου και να αναλογιστείς τι θέλει και ο σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα ξαφνική γνωριμία είναι πολύ πιθανό να προκύψει, που θα ανεβάσει τους παλμούς της καρδιάς σου αλλά και την ένταση στα ύψη.

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου περνάει ο Άρης στον Ζυγό και είναι έντονη η τάση σου να προσπαθείς να ισορροπείς σχέσεις και να υπάρχει αρμονία με τους γύρω σου. Είναι πιθανό να βγάλεις έντονη αναποφασιστικότητα και ανασφάλεια και αυτό να σε κάνει να συμβιβαστείς με δράσεις και συμπεριφορές που δεν σε ικανοποιούν. Συναισθηματικά, προσπάθησε να κάνεις πράγματα που να καλύπτουν και εσένα, διαφορετικά με το να προσπαθείς να έχεις ευχαριστημένο το ταίρι σου συνεχώς, μπορεί να χάσεις τα θέλω σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει, βγάζεις όμως έντονη ανασφάλεια και μπορεί να συμβιβαστείς με κάτι που τελικά δεν σου ταιριάζει απόλυτα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα αυτή αρχίζει με τον Ερμή να περνάει στον Σκορπιό την Τρίτη 17 Οκτωβρίου και να πραγματοποιεί σύνοδο με τον Δία που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο από την προηγούμενη εβδομάδα. Αυτή η αστρολογική συγκυρία επηρεάζει άμεσα τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου. Είναι έντονη η τάση σου για να εξερευνήσεις τα βαθύτερα συναισθήματα και θέλω των ανθρώπων του περιβάλλοντός σου. Αυτό όμως είναι πιθανό να σε κάνει ανυπόμονο και αδιάκριτο και να φέρεις σε δύσκολη θέση άτομα που δεν είναι ακόμα έτοιμα να σου ανοιχτούν. Προσπάθησε να είσαι διακριτικός.

Την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σε ακριβείας αντίθεση με τον Ουρανό στον Κριό και είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μεγάλη ένταση και συγκρούσεις στον εργασιακό σου χώρο. Εντάσεις και ξαφνικά εμπόδια που μπορεί να προκύψουν θα σε κάνουν να επαναστατήσεις και είναι πιθανό να δημιουργηθούν προστριβές που θα σε βγάλουν από τα νερά σου. Παρασκήνιο μπορεί επίσης να αποκαλυφθεί που θα σε αιφνιδιάσει. Συναισθηματικά, καλό θα ήταν να μην μεταφέρεις την ένταση της καθημερινότητας στο ταίρι σου γιατί θα το μόνο που μπορεί να καταφέρεις είναι να δημιουργήσεις επιπλέον εντάσεις. Τάσεις υποκειμενισμού καλό θα ήταν να μπουν στην άκρη. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει από το πουθενά μέσα από τον εργασιακό σου χώρο που να σε κάνει να καρδιοχτυπήσεις έντονα.

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου περνάει ο Άρης στον Ζυγό και στρέφεις όλη σου την ενέργεια στο πως να καλύψεις τις καθημερινές υποχρεώσεις σου αλλά και την έντονη εργασιακή σου δραστηριότητα. Η πρακτικότητα και η ακούραστη διάθεσή σου σε κάνει να ξεχωρίζεις και να αποτελείς ένα σημαντικό σύμμαχο για τους συναδέλφους σου. Συναισθηματικά, είναι πιθανό οι πολλές υποχρεώσεις σου να μην αφήνουν χρόνο για το ταίρι σου, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις, γι΄αυτό προσπάθησε να κρατήσεις ισορροπίες. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει μέσα από τον εργασιακό σου χώρο, πρόσεχε όμως την τάση που έχεις να ψάχνεις την λεπτομέρεια γιατί μπορεί να χάσεις την ουσία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα αυτή αρχίζει με τον Ερμή να περνάει στον Σκορπιό την Τρίτη 17 Οκτωβρίου και να πραγματοποιεί σύνοδο με τον Δία που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο από την προηγούμενη εβδομάδα. Είναι έντονη η τάση για να συζητήσεις και να εμβαθύνεις στα εργασιακά σου θέματα και είναι πολύ πιθανό να δώσεις λύσεις σε καθημερινά προβλήματα που σε ταλαιπωρούσαν. Καλό θα ήταν να προσέξεις την έντονη ανυπομονησία που μπορεί να βγάλεις, γιατί μπορεί να βρεις λύσεις αλλά να μην έχεις υπομονή να τις εφαρμόσεις.

Την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σε ακριβείας αντίθεση με τον Ουρανό στον Κριό και ενεργοποιεί έντονα τον τομέα της δημιουργίας αλλά και των συναισθηματικών σου. Είναι πολύ πιθανό, θέλοντας να ξεχωρίσεις στις δημιουργικές σου δραστηριότητες να συμπεριφερθείς έντονα και να προκαλέσεις εντάσεις με άτομα που βρίσκονται κοντά σου. Προσπάθησε να ελέγξεις την έντονη επαναστατικότητα που σε διακρίνει και να στρέψεις αυτή σου την ενέργεια στο να δημιουργήσεις κάτι πρωτότυπο που θα σε κάνει να λάμψεις. Συναισθηματικά, έντονες αντιδράσεις μπορεί να προκληθούν από την απότομη συμπεριφορά σου που είναι πιθανό να φέρουν έντονες συγκρούσεις με το ταίρι σου, γι’ αυτό προσοχή. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει μέσα από διασκέδαση με φιλικά πρόσωπα που να σε κάνει να χάσεις το μυαλό σου.

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου περνάει ο Άρης στον Ζυγό και σε κάνει να δραστηριοποιηθείς ακόμα πιο έντονα στον τομέα της δημιουργικότητας και να βγάλεις τον καλύτερό σου εαυτό. Προσοχή μόνο σε έντονα εγωιστικές τάσεις που μπορεί να δημιουργήσουν τριβές. Συναισθηματικά, είναι εξαιρετική εποχή για να κάνεις πράγματα που θα ικανοποιήσουν εσένα και το ταίρι σου και θα ανανεώσουν την σχέση σας. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να προκύψει σε καλλιτεχνικούς χώρους που μπορεί να παραβρεθείς και να σε αιφνιδιάσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή αρχίζει με τον Ερμή να περνάει στον Σκορπιό την Τρίτη 17 Οκτωβρίου και να πραγματοποιεί σύνοδο με τον Δία που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο από την προηγούμενη εβδομάδα. Είναι έντονη η περιέργειά σου για να διεισδύσεις σε νέους δημιουργικούς κόσμους που θα σε κάνουν να περάσεις σε άλλο επίπεδο. Προσοχή σε τυχόν υπερβολές που μπορεί να ειπωθούν στο ταίρι σου ή σε τυχόν νέα γνωριμία γιατί είναι η υπαρκτή η τάση να χάσεις το μέτρο. Μην αφήνεις την περιέργεια και την ανυπομονησία σου να σε κατακλύζει.

Την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σε ακριβείας αντίθεση με τον Ουρανό στον Κριό, επηρεάζοντας άμεσα εσένα που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο. Είναι πολύ πιθανό να προκύψουν εμπόδια και δυσκολίες που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις και να δημιουργήσουν ένταση στην οικογένειά σου. Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να κρατήσεις το μέτρο και να μην αντιδράς σπασμωδικά γιατί αυτό θα φέρεις έντονες συγκρούσεις με τα οικεία σου πρόσωπα. Συναισθηματικά, καλό θα ήταν να προσπαθήσεις με σύνεση να αντιμετωπίσεις όποια κατάσταση προκύψει γιατί διαφορετικά οι τριβές με το ταίρι σου δεν θα μπορέσουν να αποφευχθούν και αυτό θα χειροτερέψει την κατάσταση. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει σε κοινωνικό γεγονός που μπορεί να παρευρεθείς και να ταράξει ξαφνικά τα λιμνάζοντα νερά της ζωής σου.

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου περνάει ο Άρης στον Ζυγό και το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε οικογενειακές υποχρεώσεις που θα σε αναγκάσουν να δραστηριοποιηθείς έντονα. Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να μην μπεις σε ανταγωνιστικές ή συγκρουσιακές συμπεριφορές γιατί είναι πιθανό να δυναμιτίσουν την οικογενειακή σου εστία. Συναισθηματικά, είναι πιθανό να βγάλεις εντάσεις στο ταίρι σου, κάτι που θα δημιουργήσεις προστριβές και οι καυγάδες δεν θα αργήσουν να έρθουν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει μέσα από το φιλικό οικογενειακό περιβάλλον, πρόσεχε μόνο την συμπεριφορά σου γιατί η έντονη κυκλοθυμία σου μπορεί να σου κοστίσει.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα αυτή αρχίζει με τον Ερμή να περνάει στον Σκορπιό την Τρίτη 17 Οκτωβρίου και να πραγματοποιεί σύνοδο με τον Δία που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο από την προηγούμενη εβδομάδα. Οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν στην οικογένεια και είναι εξαιρετικά πιθανό να βρεθούν λύσεις σε θέματα που μπορεί να σε απασχολούν. Προσοχή μόνο γιατί η έντονη ανυπομονησία σου μπορεί να σε κάνει να πεις πράγματα υπερβολικά και να χάσεις το μέτρο. Πάντως η αντίληψή σου θα λειτουργήσει θετικά ως προς το να προωθήσεις θέματα οικογενειακά που είχες σε εκκρεμότητα.

Την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σε ακριβείας αντίθεση με τον Ουρανό στον Κριό, μία αστρολογική συγκυρία που μπορεί να φέρει ξαφνικές επικοινωνίες ή ακόμα και ταξίδια που μπορεί να πραγματοποιήσεις με στενούς φίλους και συγγενείς. Προσοχή σε εντάσεις που μπορεί να προκύψουν από την έντονα αντιδραστική συμπεριφορά σου, κάτι που θα δημιουργήσει προστριβές με τα στενά σου πρόσωπα. Συναισθηματικά, είναι προτιμότερο να εκπλήξεις το ταίρι σου με μία σύντομη απόδραση που θα σας ανανεώσει, παρά να έρθεις σε συγκρούσεις αφού η συμπεριφορά σου μπορεί να γίνει και εριστική. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να προκύψει ξαφνικά μέσα από τις παρέες σου ή σε ένα ταξίδι που μπορεί να είσαι και να σε κάνει να χάσεις την ηρεμία σου και να καρδιοχτυπήσεις έντονα.

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου περνάει ο Άρης στον Ζυγό και η επικοινωνία με την δράση συνδυάζονται. Θέλεις να δεις και να επικοινωνήσεις με το στενό σου περιβάλλον, θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα μαζί και είναι πιθανό να αφιερώνεις πολύ χρόνο στο να εξελίξεις τυχόν νέα ενδιαφέροντα που προκύπτουν. Συναισθηματικά, έξοδοι με παρέες και κοντινές εκδρομές θα είναι ότι καλύτερο για να εκτονώσεις την ενέργειά σου και να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει μέσα από τις φιλικές συναναστροφές σου που να σε κάνει να θέλεις να ισορροπήσεις και να ικανοποιήσεις τον άλλο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή αρχίζει με τον Ερμή να περνάει στον Σκορπιό την Τρίτη 17 Οκτωβρίου και να πραγματοποιεί σύνοδο με τον Δία που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο από την προηγούμενη εβδομάδα. Είναι εξαιρετική συγκυρία για να λύσεις και να προχωρήσεις σε θέματα εμπορικά που μπορεί να σε απασχολούσαν. Η επικοινωνία με τους δικούς σου ανθρώπους είναι απαραίτητη και σου δημιουργείται έντονη ανυπομονησία, αφού θέλεις να μάθεις όσο το δυνατόν περισσότερα από το στενό σου περιβάλλον. Προσοχή σε τυχόν υπερβολές γιατί μπορεί να ειπωθούν πράγματα που θα ενοχλήσουν, αν δεν υπάρξει μέτρο.

Την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σε ακριβείας αντίθεση με τον Ουρανό στον Κριό. Είναι πιθανό να προκύψουν οικονομικές εκκρεμότητες ή εμπόδια σε οικονομικά θέματα που θέλεις να λύσεις και αυτό να σου δημιουργήσει έντονη νευρικότητα, κυκλοθυμία και αντιδραστικότητα. Καλό θα ήταν να παρασυρθείς από την συγκρουσιακή συμπεριφορά σου και να προσπαθήσεις να αντιμετωπίσεις την όποια κατάσταση με ψυχραιμία. Συναισθηματικά, προσπάθησε να είσαι ήρεμος με το ταίρι σου γιατί είναι πιθανό λόγω των ξαφνικών προβλημάτων που μπορεί να αντιμετωπίσεις, να ξεσπάσεις σε αυτό με ανάλογα αποτελέσματα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα ξαφνική γνωριμία μπορεί να προκύψει που να σου βγάλει έντονο αισθησιασμό.

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου περνάει ο Άρης στον Ζυγό, μία αστρολογική συγκυρία που σε επηρεάζει έντονα στα οικονομικά σου. Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να κρατήσεις ένα μέτρο γιατί ή θα είσαι σπάταλος ή το ακριβώς αντίθετο. Είναι πολύ πιθανό να προκύψουν έκτακτα έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού, γι’ αυτό προσοχή. Συναισθηματικά, η έντονη τάση που βγάζεις για να απολαύσεις την ζωή επηρεάζει και την σχέση σου, γι’ αυτό προσπάθησε να κάνεις πράγματα που ευχαριστούν εσένα και το ταίρι σου για να περάσετε υπέροχες στιγμές μαζί. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει μέσω οικονομικών συναλλαγών ή διακανονισμών που κάνεις και να σου βγάλει την έντονη γοητεία σου.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα αυτή αρχίζει με τον Ερμή να περνάει στον Σκορπιό την Τρίτη 17 Οκτωβρίου και να πραγματοποιεί σύνοδο με τον Δία που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο από την προηγούμενη εβδομάδα. Είναι εξαιρετική συγκυρία για να λύσεις με τον πλέον ευνοϊκό τρόπο οικονομικά θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν και να δρομολογήσεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Προσοχή σε τάσεις υπερβολής και ανυπομονησίας που μπορεί να σε κάνουν να χάσεις τον στόχο σου.

Την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε ακριβείας αντίθεση με τον Ουρανό στον Κριό, επηρεάζοντας άμεσα εσένα που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο. Ξαφνικές εντάσεις ή δυσκολίες που προκύπτουν στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου μπορεί να σου βγάλουν έντονες εγωιστικές τάσεις αλλά και νευρικότητα και απολυτότητα. Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να μετριάσεις τυχόν αντιδράσεις σου γιατί μπορεί να υπάρξουν ανατροπές. Είναι πολύ πιθανές ακόμα νέες ξαφνικές συνεργασίες που θα σε οδηγήσουν σε μία νέα περίοδο της ζωής σου. Συναισθηματικά, προσπάθησε να μπεις και στην θέση του συντρόφου σου γιατί βγάζοντας εγωισμό και υποκειμενισμό δεν βοηθάει στο να κατανοήσεις τι αυτός θέλει και αυτό μπορεί να φέρει συγκρουσιακές καταστάσεις και ξαφνικά ξεσπάσματα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα ξαφνική γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει μέσα από τις συνεργασίες σου που θα σε αναστατώσει και θα ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου περνάει ο Άρης στο ζώδιό σου και κάνεις έντονη την παρουσία σου παντού διεκδικώντας αυτά που θέλεις αλλά και το να ξεχωρίσεις με δυναμικό τρόπο. Προσοχή σε εγωισμό και απότομες συμπεριφορές που μπορεί να ενοχλήσουν. Συναισθηματικά, προσπάθησε να μην κάνεις πράγματα που ικανοποιούν μόνο εσένα και μπες στην διαδικασία να σκεφτείς τι θέλει και το ταίρι σου για να βρεις ισορροπίες. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει και θα σε κάνει να δραστηριοποιηθείς έντονα για να εντυπωσιάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εβδομάδα αυτή αρχίζει με τον Ερμή να περνάει στο ζώδιό σου την Τρίτη 17 Οκτωβρίου και να πραγματοποιεί σύνοδο με τον Δία που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο από την προηγούμενη εβδομάδα. Είναι έντονη η ανάγκη σου να εκφράσεις αυτά που πραγματικά σκέφτεσαι και θέλεις. Επικοινωνείς έντονα την προσωπικότητά σου σε σημείο που μπορεί να ξεφύγεις και να χάσεις το μέτρο, γι’ αυτό καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να μην περιαυτολογείς γιατί θα κουράσεις. Δώσε χρόνο στους γύρω σου για να καταλάβουν αυτά που ζητάς γιατί με το να είσαι ανυπόμονος δεν κερδίζεις.

Την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σε ακριβείας αντίθεση με τον Ουρανό στον Κριό. Είναι έντονη η τάση σου για απομόνωση και δεν έχεις διάθεση να ασχοληθείς με την καθημερινότητα. Ανατροπές όμως και έντονο παρασκήνιο που μπορεί να υπάρξει στην εργασία σου σε κάνουν να λειτουργείς σπασμωδικά. Καλό θα ήταν λοιπόν να προσπαθήσεις να δεις ρεαλιστικά αυτά που συμβαίνουν και να μην αντιδράς απλά για να αντιδράς. Η ένταση και η νευρικότητα δεν θα σε βοηθήσουν. Συναισθηματικά, η νευρικότητα, η κυκλοθυμία και οι ξαφνικές σου αντιδράσεις είναι πιθανό να φέρουν συγκρούσεις με το ταίρι σου, γι’ αυτό καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να ελέγξεις την συμπεριφορά σου και να συζητήσεις μαζί του εκφράζοντας αυτά που νιώθεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα ξαφνική γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από τις καθημερινές σου υποχρεώσεις, προσοχή όμως γιατί η μοναχικότητα και η νευρικότητα που βγάζεις δεν βοηθού.

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου περνάει ο Άρης στον Ζυγό και η εσωτερική σου ένταση αυξάνεται. Έχεις την τάση να «σκαλίζεις» το παρελθόν, κάτι που σε πληγώνει, κάτι που σε κάνει να απομονώνεσαι πιο έντονα και να νιώθεις ότι δεν έχεις την δύναμη να αντιδράσεις. Συναισθηματικά, είναι πιθανό να έχεις περίεργα ξεσπάσματα που θα δημιουργήσουν προστριβές με το ταίρι σου. Καλό θα ήταν να εκφράσεις αυτά που νιώθεις για να μπορέσεις να βγάλεις την ένταση από μέσα σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει είναι πιθανό να βγάζει καταστάσεις του παρελθόντος στην επιφάνεια που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς. Δώσε χρόνο για να δεις ποιες είναι οι πραγματικές προθέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα αυτή αρχίζει με τον Ερμή να περνάει στον Σκορπιό την Τρίτη 17 Οκτωβρίου και να πραγματοποιεί σύνοδο με τον Δία που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο από την προηγούμενη εβδομάδα. Είναι έντονη η τάση σου για να αναμοχλεύσεις και να συζητήσεις καταστάσεις του παρελθόντος που σου βγάζουν πόνο και ανασφάλεια. Θέλεις να βγάλεις αυτά που κρύβεις βαθιά μέσα σου. Προσοχή σε τυχόν υπερβολές ή μία έντονη υπερευαισθησία που μπορεί να σε κάνει να χάσεις την υπομονή σου αν νιώσεις ότι ο άλλος δεν σε καταλαβαίνει ή να χάσεις το μέτρο.

Την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σε ακριβείας αντίθεση με τον Ουρανό στον Κριό. Στόχοι και συλλογικές προσπάθειες στις οποίες συμμετέχεις είναι πιθανό να βρουν ξαφνικά εμπόδια και αυτό σου βγάζει έντονη νευρικότητα και επαναστατικότητα. Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να μετριάσεις τις αντιδράσεις σου και να στρέψεις την ενέργειά σου στο να επιτύχεις αυτά που θέλεις παρόλο τα προβλήματα, διαφορετικά είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν έντονες συγκρούσεις. Συναισθηματικά, προσπάθησε να δραστηριοποιηθείς μαζί με το ταίρι σου σε αυτά που θέλεις να επιτύχεις, γιατί διαφορετικά η ένταση που νιώθεις θα βγει σε αυτό και θα δημιουργήσεις επιπλέον προβλήματα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα ξαφνική γνωριμία μέσα από φίλους ή συλλογικές δραστηριότητες είναι πιθανό να προκύψει που θα ανατρέψει τα προσωπικά σου δεδομένα.

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου περνάει ο Άρης στον Ζυγό και ρίχνεις όλη σου την ενέργεια με το να δραστηριοποιείσαι στο να επιτύχεις στόχους και οράματα που θα σε προάγουν σαν προσωπικότητα μέσα στο κοινωνικό σύνολο. Συναισθηματικά, δίνοντας όλη σου την ενέργεια σε άλλες δραστηριότητες είναι πιθανό να κάνεις το ταίρι σου να νιώσει ότι αποστασιοποιείσαι, γι’ αυτό πρόσεχε. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μέσα από φίλους υπάρχει πιθανότητα για νέα γνωριμία με κοινούς στόχους και σκεπτικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα αυτή αρχίζει με τον Ερμή να περνάει στον Σκορπιό την Τρίτη 17 Οκτωβρίου και να πραγματοποιεί σύνοδο με τον Δία που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο από την προηγούμενη εβδομάδα. Είναι εξαιρετικά πιθανό να βρεις λύσεις για θέματα που θα προκύψουν σε ομαδικές δραστηριότητες που συμμετέχεις αφού είναι έντονη η ικανότητά σου να αναληφθείς τι πρέπει να γίνει για να ξεπεραστεί το όποιο εμπόδιο. Καλό θα ήταν όμως να μετριάσεις την ανυπομονησία σου γιατί μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα χωρίς ουσιαστικό λόγο.

Την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σε ακριβείας αντίθεση με τον Ουρανό στον Κριό, επηρεάζοντας άμεσα εσένα που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο. Είναι εξαιρετικά πιθανό να προκύψουν ξαφνικές ανατροπές ή προβλήματα στον επαγγελματικό σου τομέα που να σε κάνουν να αντιδράσεις έντονα και να βγάλεις νευρικότητα, εγωισμό και αντιδραστικότητα. Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να μετριάσεις τις αντιδράσεις σου για να μην έρθεις σε ξαφνικές ρήξεις. Συναισθηματικά, προβλήματα που μπορεί να προκύψουν καλό θα ήταν να αντιμετωπισθούν με σύνεση, διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθούν έντονες αντιδράσεις από την απότομη συμπεριφορά σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον είναι πιθανό να προκύψει που να σε κάνει να καρδιοχτυπήσεις και να ανατρέψει την μέχρι τώρα ζωή σου.

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου περνάει ο Άρης στον Ζυγό και η εργατικότητά σου, η υπευθυνότητά σου και η ακούραστη αντοχή σου είναι αξιοσημείωτες κάνοντας τους πάντες στον επαγγελματικό σου χώρο να αναγνωρίσουν τόσο τις ικανότητές σου, όσο και την επιμονή σου για αναγνώριση και διάκριση. Συναισθηματικά, είναι πιθανό οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις να κατακλύσουν το πρόγραμμά σου και το ταίρι σου να νιώσει ότι αδιαφορείς. Προσπάθησε να κρατήσεις ισορροπίες. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικό σου τομέα είναι πολύ πιθανή, προσπάθησε μόνο να μην βγάλεις αποστασιοποίηση και εγωισμό γιατί δεν θα βοηθήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα αυτή αρχίζει με τον Ερμή να περνάει στον Σκορπιό την Τρίτη 17 Οκτωβρίου και να πραγματοποιεί σύνοδο με τον Δία που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο από την προηγούμενη εβδομάδα. Είναι πολύ πιθανό να μπεις σε συζητήσεις για να λύσεις θέματα που μπορεί να σε ταλανίζουν στον επαγγελματικό τομέα. Η αντιληπτική σου ικανότητα είναι στα ύψη και είναι αυτή που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις. Προσοχή όμως σε υπερβολές ή τυχόν ανυπομονησία που μπορεί να έχεις γιατί θα είναι εμπόδιο.

Την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σε ακριβείας αντίθεση με τον Ουρανό στον Κριό, επηρεάζοντας κατά κύριο λόγο θέματα επιμορφωτικά, νομικά αλλά και ταξιδιών που μπορεί να σου προκύψουν ξαφνικά. Καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός σε ότι προκύψει γιατί οι έντονες αντιδράσεις σου μπορεί να δημιουργήσουν τριβές με τα πρόσωπα που σχετίζεσαι. Συναισθηματικά, είναι πιθανό οι ανατροπές που μπορεί να προκύψουν να σου δημιουργήσουν τέτοια ένταση που να είναι αποδέκτης και το ταίρι σου, γι΄αυτό προσπάθησε να μετριάσεις τις αντιδράσεις σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα ξαφνική γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει μέσα από παρέες του παρελθόντος που επανεμφανίζονται και η ένταση των συναισθημάτων να είναι πολύ μεγάλη.

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου περνάει ο Άρης στον Ζυγό και η αισιοδοξία και η χαρά σε κατακλύζουν. Νιώθεις μεγάλη χαρά με το να ασχολείσαι με φιλοσοφικά και επιμορφωτικά θέματα και στρέφεις έντονα το ενδιαφέρον σου σε αυτά. Ταξίδια έρχονται στο προσκήνιο και η τάση σου για περιπέτεια είναι στα ύψη. Συναισθηματικά, αισιοδοξείς και αυτό βγαίνει και στην σχέση σου και κάνοντας πράγματα με το ταίρι σου μαζί, οδηγούν την σχέση σας σε άλλο επίπεδο. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μέσα από φιλοσοφικούς ή επιμορφωτικούς χώρους είναι πιθανό να υπάρξει νέα γνωριμία που να σε κάνει να χαμογελάς συνέχεια.

ΙΧΘΥΣ

Η εβδομάδα αυτή αρχίζει με τον Ερμή να περνάει στον Σκορπιό την Τρίτη 17 Οκτωβρίου και να πραγματοποιεί σύνοδο με τον Δία που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο από την προηγούμενη εβδομάδα. Βγάζεις τον καλύτερό σου εαυτό και πρωταγωνιστείς σε συζητήσεις που αφορούν φιλοσοφικά θέματα αφού είναι εμφανές ότι σου είναι εύκολο να αντιληφθείς ότι καινούργιο και ανώτερα πνευματικό μπορεί να σου παρουσιαστεί. Προσοχή σε υπερβολές που μπορεί να ειπωθούν κουράζοντας τους συνομιλητές σου.

Την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σε ακριβείας αντίθεση με τον Ουρανό στον Κριό και ο εκνευρισμός σου δεν κρύβεται. Είναι πιθανό οικονομικά θέματα με τρίτους να προκύψουν που θα σε κάνουν να χάσεις την διάθεσή σου και να βγάλεις έντονη νευρικότητα. Προσπάθησε να χειριστείς όποια νέα κατάσταση προκύψει με ψυχραιμία γιατί η ένταση και η αντιδραστικότητα δεν θα βοηθήσουν. Συναισθηματικά, έντονη ζήλια και κτητικότητα μπορεί να βγάλεις στο ταίρι σου από το πουθενά και αυτό να φέρεις προστριβές και εντάσεις. Προσπάθησε να ελέγξεις τον εαυτό σου και βγάλε το έντονο πάθος σου διαφορετικά. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα ξαφνική γνωριμία είναι πολύ πιθανό να προκύψει που θα σε κάνει να χάσεις την γη κάτω από τα πόδια σου.

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου περνάει ο Άρης στον Ζυγό και η ένταση που νιώθεις γίνεται πιο έντονη. Είναι εξαιρετική συγκυρία για να λύσεις οικονομικά θέματα που μπορεί να έχεις, καλό είναι όμως να προσέχεις και πιθανά έξοδα που μπορεί να προκύψουν. Συναισθηματικά, βγάζεις έντονο εκνευρισμό και ζήλια που καλό θα ήταν να μην τον εκφράσεις γιατί θα υπάρξουν συγκρούσεις. Στρέψε την τόση σου ενέργεια σε έντονες νύχτες πάθους, κάτι που θα ευνοήσει χαρακτηριστικά την σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να προκύψει σε χώρους ψυχολογίας ή εσωτερισμού που κινείσαι και να ταρακουνήσει τον εσωτερικό σου κόσμο.

The post Τί προβλέπουν τα άστρα από 16-22/10/2017; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα