Τι προβλέπουν τα άστρα από 15-22.1.2017;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από τα e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

εβδομάδα προβλέπεται έντονη σε επαγγελματικό επίπεδο φίλε Κριέ, καθώς η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 17.01, επηρεάζει κυρίως τον γεννημένο στο τρίτο δεκαήμερο, μπορεί να δώσει ανατρεπτικά γεγονότα και μεγάλη ένταση. Η όψη 150ο του Άρη από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στο ζώδιό

σου που επηρεάζει την Πανσέληνο μπορεί να εκτοξεύσει την νευρικότητα αλλά και την επαναστατικότητά σου και όλο αυτό να έχει αντίκτυπο στον επαγγελματικό χώρο, καθώς δεν θα διστάσεις να αντιδράσεις σε καταστάσεις που θεωρείς ότι σε αδικούν ή δεν σου ταιριάζουν. Είναι πιθανό να υπάρξουν νέα ξεκινήματα που θα πρέπει να γίνουν με σύνεση και λογική, βάζοντας δράση και πρωτοτυπία, μακριά από εκρήξεις και ελεγκτικές συμπεριφορές.

Συναισθηματικά, η έντονη αντιδραστική συμπεριφορά σου δεν είναι απίθανο να επηρεάσει και την σχέση σου και να δημιουργηθεί συγκρουσιακό κλίμα, μην μπορώντας να διαχειριστείς την τόση ενέργεια. Βάλε πάθος και αιφνιδίασε θετικά το ταίρι σου και να είσαι βέβαιος ότι δεν θα χάσεις. Εσύ που είσαι μόνος, δεν αποκλείονται νέες γνωριμίες που θα σε ξαφνιάσουν, θα ανατρέψουν τα μέχρι τώρα δεδομένα της προσωπικής σου ζωής, πρόσεχε όμως γιατί μπορεί να σε κυριεύσει το πάθος και η εμμονή και να χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου.

Η Αφροδίτη στις 18.01 και ο Ήλιος στις 20.01 περνούν στον Υδροχόο και σιγά σιγά ξεφεύγεις από την πολύ δουλειά και απολαμβάνεις τις φιλικές σου σχέσεις και συναναστροφές. Οι στόχοι σου έρχονται στο προσκήνιο και μπαίνεις στην διαδικασία να αναθεωρήσεις τους ήδη υπάρχοντες ή να θέσεις νέους. Πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος είναι πιθανό να δείξουν το ερωτικό τους ενδιαφέρον αλλά και την προσωπική τους στήριξη στα σχέδιά σου. Η πρωτότυπη σκέψη, η επαναστατική νοοτροπία αλλά και επιθυμία να δράσεις μέσα από την ομαδικότητα καθορίζουν τον επόμενο μήνα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία νέα πορεία ζωής είναι αυτό που θα σε απασχολήσει αυτήν την εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε, με την Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Αιγόκερω στις 17.01, η οποία έχει έντονα συγκρουσιακά και ανατρεπτικά στοιχεία λόγω της όψης 150ο του Άρη από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Κριό. Είναι πιθανό να μπεις σε μία νέα περίοδο προσωπικής αναζήτησης μέσα από την εκπαίδευση και την φιλοσοφία γενικότερα, με σκοπό το να δρομολογήσεις διαφορετικά την ζωή σου από εδώ και πέρα, με γνώμονα αυτά που σε ευχαριστούν και σε αναβιβάζουν σαν προσωπικότητα. Ανατροπές και εντάσεις επηρεάζουν άμεσα τις συνεργασίες σου και είναι βέβαιο ότι δεν θα διστάσεις να επαναστατήσεις αφήνοντας πίσω σου παρελθόντα μοντέλα συμπεριφορών που σε πλήγωσαν.

Συναισθηματικά, μπαίνεις στην διαδικασία να απολαύσεις την σχέση σου, βάζοντας στην άκρη προβληματικές καταστάσεις αλλά θα είναι καλό να προσέχεις ανταγωνιστικές συμπεριφορές και κόντρες που μπορεί να δημιουργηθούν, από τυχόν προσωπικές σου εκρήξεις. Δώσε την ευκαιρία να λειτουργήσεις μέσα από τον αισθησιασμό και την διαφορετικότητα και όχι μέσα από νευρικότητα και εξουσιαστικές συμπεριφορές. Εσύ που είσαι μόνος, δεν αποκλείονται νέες γνωριμίες που θα έρθουν ξαφνικά για να σε ωθήσουν σε ένα νέο τρόπο σκέψης, είναι αλήθεια όμως ότι μπορεί να νιώσεις ότι αλλάζουν και τις γενικότερες συνθήκες σχέσεων που έχεις μέχρι τώρα και αυτό πιθανά να σε σοκάρει.

Η Αφροδίτη στις 18.01 και ο Ήλιος στις 20.01 περνούν στον Υδροχόο και στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε επαγγελματικό επίπεδο, προσπαθώντας να ανταποκριθείς σε πολύ δουλειά και παραπανίσιες υποχρεώσεις, που όμως είναι το όχημα για να επιτύχεις την προσωπική σου ανέλιξη. Πρόσωπα που πιθανά να γνωρίσεις μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον εκδηλώνουν τα συναισθήματά τους, αλλά μπορεί επίσης να γίνουν αρωγοί στις προσωπικές σου επιδιώξεις. Δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό και προσπαθείς να γοητεύσεις τους πάντες, θεωρώντας ότι μπορείς τώρα να επιτύχεις τα καλύτερα που σου αξίζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έντονα συναισθήματα, φορτισμένη διάθεση και καχυποψία χαρακτηρίζουν και αυτήν την εβδομάδα φίλε Δίδυμε, καθώς η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 17.01 έρχεται να ταρακουνήσει για τα καλά την ψυχολογία σου και να σε βάλει σε μία νέα διαδικασία για να αφήσεις πίσω σου καταστάσεις που σε ρίχνουν ψυχολογικά, δίνοντας το έναυσμα για μία νέα αρχή σε επίπεδο σχέσεων αλλά και οικονομικών συμφωνιών. Προσοχή γιατί η όψη 150ο του Άρη από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Κριό μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα σε εργασιακό επίπεδο και να ανατρέψει οικονομικές συμφωνίες που περίμενες να έχεις. Τράπεζες, δημόσιο, επενδύσεις και κληρονομιές είναι πολύ πιθανό να σε απασχολήσουν και καλό θα είναι να διαχειριστείς τις όποιες καταστάσεις με δυναμικότητα και ευρηματικότητα, όχι με ρήξεις και εμμονές.

Συναισθηματικά, δεν είναι απίθανο να υπάρξουν συγκρούσεις με τον σύντροφό σου, καθώς έχεις την τάση να επαναστατείς και να ξεσπάς, αποβάλλοντας έτσι τα έντονα φορτισμένα συναισθήματα. Μπες στην διαδικασία να εκφράσεις ξεκάθαρα αυτά που νιώθεις και να μετατρέψεις την ζήλεια και την κτητικότητα σε ερωτικό πάθος, ανανεώνοντας έτσι την σχέση σου προς το καλύτερο. Εσύ που είσαι μόνος, είναι πολύ πιθανές οι νέες ξαφνικές γνωριμίες που θα σου κόψουν την ανάσα, κάτι που μπορεί να σε τρομάξει και να αντιδράσεις έντονα, δίνοντας λάθος εντυπώσεις.

Η Αφροδίτη στις 18.01 και ο Ήλιος στις 20.01 περνούν στον Υδροχόο και αλλάζει η διάθεσή σου, βρίσκεις πάλι την αισιοδοξία και το κέφι για να προχωρήσεις. Ταξίδια που μπορεί να ήθελες να πραγματοποιήσεις έρχονται στο προσκήνιο και είναι εξαιρετική ευκαιρία να απολαύσεις στιγμές περιπέτειας που έχεις τόσο ανάγκη, ξεφεύγοντας από την καθημερινότητα. Πρόσωπα από παρέες που συναναστρέφεσαι ή από το εξωτερικό εκδηλώνουν τα συναισθήματά τους για εσένα, κάτι που λειτουργεί εξαιρετικά για την ψυχολογία σου. Πρόσεχε μόνο την τάση σου να μην δίνεις σημασία σε τρέχουσες υποχρεώσεις, καθώς η χαλαρότητα σε συνεπαίρνει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σχέσεις και συνεργασίες είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και αυτήν την εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε, με την Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω που πραγματοποιείται στις 17.01, επηρεάζοντας κυρίως τον γεννημένο το τρίτο δεκαήμερο, και δίνει το σύνθημα για μία νέα αρχή στο συγκεκριμένο τομέα της ζωής σου. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή γιατί η όψη 150ο του Άρη από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Κριό είναι πιθανό να φέρει συγκρούσεις και αντεγκλήσεις, που οι διαστάσεις τους να είναι απρόβλεπτες. Η εσωτερική συγκρουσιακή σου διάθεση μπορεί να εκδηλωθεί και στις συνεργασίες σου, γι’ αυτό θα είναι προτιμότερο να λειτουργήσεις με δυναμισμό αλλά και ευρηματικότητα για να αποφύγεις πιθανές ρήξεις και προβλήματα. Προσπάθησε να βάλεις τα προσωπικά σου όρια, χωρίς να είσαι υποχωρητικός σε όλα αλλά σεβόμενος πάντα και τις επιθυμίες των άλλων.

Συναισθηματικά, από την μία φοβάσαι την μοναξιά και είσαι διατεθειμένος να κάνεις τα πάντα για να μην ρισκάρεις την σχέση σου, από την άλλη όμως η νευρικότητα και η αντιδραστικότητά σου μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις και προβλήματα που θα ταρακουνήσουν για τα καλά την προσωπική σου ζωή. Κάνε ένα νέο ξεκίνημα με τον άνθρωπό σου, προσπαθώντας να τον ικανοποιήσεις αλλά μην αφήνεις στην άκρη τα θέλω σου. Ο διάλογος και η ειλικρινή διάθεση από την πλευρά σου θα λειτουργήσουν ευεργετικά. Εσύ που είσαι μόνος, ανατρεπτικές γνωριμίες έρχονται στην ζωή σου, για να σε οδηγήσουν σε μία νέα φιλοσοφία στις σχέσεις σου.

Η Αφροδίτη στις 18.01 και ο Ήλιος στις 20.01 περνούν στον Υδροχόο και μπαίνεις σε μία περίοδο εσωστρέφειας αλλά και καχυποψίας που καλό θα είναι να μην αφήσεις να σε καταβάλλει γιατί θα εκτονωθείς έντονα, ιδιαίτερα στην προσωπική σου ζωή. Ζήλεια, κτητικότητα και αμφιβολία μπορεί να βασανίζουν την σκέψη σου και να μην λειτουργείς αντικειμενικά, ως προς τον άνθρωπό σου. Οικονομικές συναλλαγές με τρίτους ευνοούνται και είναι χρυσή ευκαιρία για συμφωνίες που μπορούν να σου αποδώσουν τα μέγιστα.

ΛΕΩΝ

Ένα νέο ξεκίνημα σε εργασιακό επίπεδο προβλέπεται αυτήν την εβδομάδα φίλε Λέοντα, καθώς η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 17.01 έρχεται να τονίσει τις νέες βάσεις που πρέπει να μπουν στην δουλειά σου ή τις νέες υποχρεώσεις που μπορεί να επωμιστείς. Η όψη 150ο του Άρη από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Κριό είναι πιθανό να φέρει ανατροπές που θα σε βάλουν σε ένα νέο τρόπο σκέψεις και αντιμετώπισης των πραγμάτων στην εργασία. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός γιατί έχεις την τάση να επαναστατείς και να συγκρούεσαι σε περίπτωση που δεν γίνεσαι αντιληπτός ή δεν είσαι ικανοποιημένος και αυτό μπορεί να φέρει προβλήματα που δεν μπορεί να προβλεφθεί η πορεία που θα έχουν. Η ενεργητικότητά σου αλλά και η πρωτοποριακή σου σκέψη θα λειτουργήσουν καταλυτικά σε όποια ζητήματα παρουσιαστούν.

Συναισθηματικά, ο εργασιακός κυκεώνας που βιώνεις τον τελευταίο καιρό δεν σου αφήνει περιθώρια για να δώσεις τον απαραίτητο χρόνο στην προσωπική σου ζωή, με κίνδυνο να υπάρξουν γκρίνιες και προστριβές με το ταίρι σου. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να ισορροπήσεις την κατάσταση και να αφιερώσεις χρόνο για τον σύντροφό σου, κάτι που θα λειτουργήσει ευεργετικά και σε εσένα. Ξαφνικά ταξίδια στην ύπαιθρο μπορεί να πραγματοποιηθούν και να δώσουν την νότα ανανέωσης που χρειάζεται η προσωπική σου ζωή. Εσύ που είσαι μόνος, ετοιμάσου για αιφνίδιες νέες γνωριμίες μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που θα ανεβάσουν την ένταση στα ύψη.

Η Αφροδίτη στις 18.01 και ο Ήλιος στις 20.01 περνούν στον Υδροχόο και η προσοχή σου στρέφεται στις προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες, αφήνοντας πίσω σου μία περίοδο πολύ σκληρής δουλειάς. Ήρθε η ώρα να αφοσιωθείς στο ταίρι σου αλλά και να μπεις στην διαδικασία να κάνεις νέες συνεργασίες που θα είναι άκρως αποδοτικές για εσένα. Στην προσωπική σου ζωή, δείχνεις να θέλεις να ικανοποιήσεις τον σύντροφο με κάθε τρόπο, πρόσεξε όμως να μην αφήνεις τον εαυτό σου ανικανοποίητο γιατί αργά ή γρήγορα θα ξεσπάσεις. Νέες γνωριμίες μέσα από το περιβάλλον των συνεργασιών σου έρχονται να βάλουν την θετική πινελιά τους στην ζωή σου και να ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αισθηματική σου ζωή είναι στο επίκεντρο της προσοχής και αυτή την εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε, καθώς η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 17.01 σου δίνει το σύνθημα για μία νέα αρχή στον συγκεκριμένο τομέα, που θα χρειαστεί να την κάνεις με ιδιαίτερη προσοχή, καθώς η όψη 150ο του Άρη από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Κριό μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και επαναστατικές συμπεριφορές που θα εκδηλώσεις στον σύντροφό σου, προκαλώντας συγκρούσεις που μπορεί να είναι ανεξέλεγκτες. Οι δημιουργικές σου δραστηριότητες μπορεί να προωθηθούν με αποτελεσματικό τρόπο, αρκεί να αφήσεις την ευρηματικότητα και τον δυναμισμό σου να δουλέψουν, με σκοπό την καλύτερη προβολή τους.

Συναισθηματικά, η εκρηκτική διάθεση και το πάθος σου να επιβληθείς είναι πιθανό να χαλάσει την καλή ατμόσφαιρα στην σχέση σου και να προκύψουν συγκρούσεις χωρίς ουσιαστικό λόγο. Δώσε το κάτι διαφορετικό, προσπάθησε να αφήσεις το πάθος να σε κατακλύσει και θα δεις ότι η επίδραση στον άνθρωπό σου θα είναι μοναδική. Είναι κομβική στιγμή για να δώσεις μία νέα ώθηση στην σχέση σου. Εσύ που είσαι μόνος, δεν αποκλείονται νέες γνωριμίες που θα εισβάλουν αιφνιδιαστικά στην ζωή σου, προσπάθησε μόνο να περιορίσεις την καχυποψία και την προσωπική σου ανασφάλεια για να μπορέσεις να διαχειριστείς τα έντονα συναισθήματα που θα νιώσεις.

Η Αφροδίτη στις 18.01 και ο Ήλιος στις 20.01 περνούν στον Υδροχόο και μπαίνεις σε μία περίοδο όπου οι εργασιακές υποχρεώσεις και η καθημερινότητα θα σε απασχολήσουν έντονα. Προσοχή γιατί ο εκνευρισμός και το άγχος που μπορεί να εμφανιστεί θα σε κάνει έντονα επικριτικό, τόσο με τον εαυτό σου, όσο και με τους συνάδελφους σου. Ζητήματα φυσικής κατάστασης και διατροφής σε απασχολούν και ήρθε η στιγμή για να ασχοληθείς με τον εαυτό σου. Γνωριμίες από το εργασιακό περιβάλλον ή μέσα από τις καθημερινές σου ασχολίες δεν αποκλείονται, γι’ αυτό μην αφήσεις την προσωπική σου ζωή σε δεύτερη μοίρα.

ΖΥΓΟΣ

Η οικογένεια και θέματα που είναι πιθανό να έχουν προκύψει σε αυτή θα σε απασχολήσουν και αυτή την εβδομάδα φίλε Ζυγέ, καθώς η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 17.01, επηρεάσει κυρίως τον γεννημένο στο τρίτο δεκαήμερο, σε ωθεί στο να αφήσεις πίσω σου καταστάσεις που μπορεί να σε ταλαιπώρησαν και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά το οικείο περιβάλλον. Αυτό θα πρέπει να γίνει με προσεκτικά βήματα, αφού η όψη 150ο του Άρη από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Κριό δημιουργεί συγκρουσιακές συνθήκες και δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν εντάσεις αν δεν καταφέρεις να διαχειριστείς τα τεταμένα νεύρα σου. Προσπάθησε να βρεις ξεχωριστούς τρόπους για να δώσεις λύσεις και να αφήσεις τις εκρήξεις κατά μέρος.

Προσωπικά, δεν θα είναι δύσκολο για εσένα να εκτονώσεις την ένταση στον σύντροφό σου, όμως θα πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά την συμπεριφορά σου, γιατί δημιουργώντας προστριβές δεν θα μπορέσεις να περάσεις σε επόμενο στάδιο την σχέση σου. Η νευρικότητα αλλά και η καχυποψία δεν θα ωφελήσουν, γι’ αυτό καλό θα είναι να στρέψεις την ενέργεια σε στιγμές πάθους και να αιφνιδιάσεις θετικά τον άνθρωπό σου. Εσύ που είσαι μόνος, να είσαι προετοιμασμένος για ανατρεπτικές νέες γνωριμίες που θα βγάλουν τις προσωπικές σου ανασφάλειες στην επιφάνεια και θα σε αναγκάσουν να στραφείς μέσα σου για να βρεις ισορροπίες.

Η Αφροδίτη στις 18.01 και ο Ήλιος στις 20.01 περνούν στον Υδροχόο, δίνοντας το έναυσμα για μία περίοδο γεμάτη έρωτα και δημιουργικότητα, φλερτ και διασκέδαση. Είναι εξαιρετική στιγμή για να βγάλεις την καλλιτεχνική φύση σου και τα ταλέντα σου στην επιφάνεια και να βρεις προσωπική αγαλλίαση μέσα από το θέατρο και τον κινηματογράφο. Η προσωπική σου ζωή παίρνει τα πάνω της και βγάζεις στην σχέση σου όλο το συναισθηματισμό σου, κάνοντας το ταίρι σου να νιώθει μοναδικό. Νέες γνωριμίες είναι δεδομένες, καθώς μαγνητίζεις με την προσωπικότητα, τον ερωτισμός και την αισιοδοξία σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επικοινωνία είναι σε πρώτο πλάνο αγαπημένε Σκορπιέ για εσένα και αυτή την εβδομάδα, καθώς η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 17.01 σε καλεί να δεις με διαφορετικό μάτι τις σχέσεις σου με το στενό σου περιβάλλον αλλά και τον τρόπο που επικοινωνείς γενικότερα με τους γύρω σου. Η όψη 150ο του Άρη από το ζώδιό σου με τον Ουρανό στον Κριό μπορεί να βγάλει έντονη νευρικότητα και ξαφνικές ρήξεις σε εργασιακό επίπεδο και αυτό να επηρεάσει την επικοινωνία με τους κοντινούς σου ανθρώπους, πιθανά να εκτονώσεις τον εκνευρισμό σου σε αυτούς. Είναι προτιμότερο να εκφράσεις αυτά που σε απασχολούν, να προσπαθήσεις να αντιμετωπίσεις τις όποιες καταστάσεις με δυναμικότητα αλλά και πρωτοτυπία, κάτι που θα βοηθήσει να κρατήσεις ισορροπίες σε όλα τα επίπεδα.

Προσωπικά, ένα σύντομο ξαφνικό ταξίδι θα είναι ότι καλύτερο για εσένα και τον άνθρωπό σου, έτσι ώστε να αποφύγεις τις συγκρούσεις που μπορεί να προκληθούν λόγω των έντονων αντιδράσεων που μπορεί να έχεις. Μην μπαίνεις σε διαδικασία ανταγωνισμών γιατί δεν θα ωφελήσουν, αντιθέτως θα ανοίξεις ζητήματα που μπορεί να μην υπάρχει λόγος. Εσύ που είσαι μόνος, γνωριμίες ξαφνικές μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις είναι πολύ πιθανό να προκύψουν, που θα σου δημιουργήσουν ένταση, θεριεύοντας μέσα σου συναισθήματα που θα σε κάνουν να χάσεις την γη κάτω από τα πόδια σου.

Η Αφροδίτη στις 18.01 και ο Ήλιος στις 20.01 περνούν στον Υδροχόο και μπαίνεις σε μία περίοδο περισσότερο εσωστρεφή και μοναχική, καθώς θέλεις να απολαύσεις την οικογενειακή θαλπωρή και την ζεστασιά του προσωπικού σου χώρου. Αυτό βγαίνει και στην σχέση σου, αφού προτιμάς να περνάς στιγμές για δύο όσο γίνεται περισσότερο με τον άνθρωπό σου, δίνοντάς του τρυφερότητα και όλη σου την προσοχή. Νέες γνωριμίες μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον είναι πιθανές. Η εσωτερική διεργασία και αποτίμηση των τελευταίων σου συμπεριφορών είναι βέβαιη, αλλά δείχνεις και μία έντονη τάση κυκλοθυμίας που θα επηρεάσει τους γύρω σου αν δεν μπορέσεις να την περιορίσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η υλική και συναισθηματική σου ασφάλεια είναι το κεντρικό ζήτημα και αυτής της εβδομάδας, καθώς η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 17.01 σε καλεί να βάλεις τα θεμέλια για μία νέα αρχή σε επίπεδο οικονομικών αλλά και συναισθηματικών χειρισμών. Η ένταση μπορεί να είναι μεγάλη, αφού η όψη 150ο του Άρη από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Κριό μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια παρελθούσες καταστάσεις που θα σου δημιουργήσουν ένταση και προσωπική ανασφάλεια. Προσοχή σε οικονομικές συναλλαγές ή έξοδα που μπορεί να προκύψουν ξαφνικά και να σε αγχώσουν. Προσπάθησε να εκδηλώσεις αυτά που νιώθεις στους γύρω σου ειλικρινά, χωρίς φόβο γι’ αυτό που είσαι και αυτά που νιώθεις, βρες την προσωπική σου αξία για να μπορέσεις να διαχειριστείς την όλη κατάσταση.

Συναισθηματικά, οι προσωπικοί σου φόβοι και ανασφάλειες σε ωθούν στο να βγάλεις κτητικότητα και ξεροκεφαλιά, που σε συνδυασμό με την νευρικότητα που δεν σου είναι εύκολο να ελέγξεις μπορεί να φέρουν ανατροπές στην σχέση σου, λόγω των προσωπικών σου εκρήξεων. Προσπάθησε να δεις τα πράγματα αντικειμενικά και να εντοπίσεις ότι αυτό που σε ενοχλεί περισσότερο είναι κάτι αποκλειστικά δικό σου, για να μην το μεταφέρεις στον σύντροφο. Εσύ που είσαι μόνος, ξαφνικές γνωριμίες ή και επιστροφές από το παρελθόν έρχονται να ταράξουν για τα καλά την κατάσταση και να σε βάλουν σε διαδικασία αποφάσεων για μία νέα αρχή σε αυτό το κομμάτι της ζωής σου.

Η Αφροδίτη στις 18.01 και ο Ήλιος στις 20.01 περνούν στον Υδροχόο και πια νιώθεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις και να βρίσκεσαι κοντά στου στενό σου περιβάλλον. Η κοινωνικότητά σου αναβαίνει κατακόρυφα, οι προσκλήσεις για εξόδους είναι καθημερινές και είναι εξαιρετική περίοδος για να προωθήσεις εμπορικές συμφωνίες ή ότι έχει να κάνει με το αντικείμενο της επικοινωνίας, καθώς γοητεύεις με τον τρόπο που εκφράζεσαι. Ταξίδια κοντινά έρχονται να δώσουν ανανεωτική πνοή στην προσωπική σου ζωή και νέες γνωριμίες έρχονται να σε βάλουν στην διαδικασία να φλερτάρεις, κάτι που απολαμβάνεις αφού επιβεβαιώνεσαι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι μία εβδομάδα που θα ασχοληθείς με τις ψυχικές και συναισθηματικές σου ανάγκες αγαπημένε Αιγόκερε, καθώς η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 17.01 έρχεται να σε βάλει στην διαδικασία να αφήσεις πίσω σου καταστάσεις, σχέσεις και συνεργασίες που μπορεί να μην σε κάλυπταν ή να περάσεις σε μία νέα περίοδο στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σου. Η όψη 150ο του Άρη από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Κριό μπορεί να φέρει αιφνίδια γεγονότα και συγκρούσεις που θα σε επηρεάσει σε όλο το φάσμα το σχέσεών σου, γι’ αυτό καλό θα είναι να προσπαθήσεις να διαχειριστείς με ηρεμία και σύνεση την όποια κατάσταση προκύψει. Νέες συνεργασίες είναι πιθανό να δημιουργηθούν, καλά θα κάνεις όμως να προσπαθήσεις να είσαι διαλλακτικός και να μην γίνεις απόλυτος, δημιουργώντας προβλήματα.

Προσωπικά, τα θέλω και οι ανάγκες σου είναι σε πρώτο πλάνο και αυτό φροντίζεις να το εκδηλώσεις και στην σχέση σου, διεκδικώντας με άκρως δυναμικό τρόπο να ικανοποιηθείς. Προσπάθησε όμως να μην γίνεσαι απόλυτος σε αυτά που ζητάς και να μπεις και στην θέση του συντρόφου σου, κάτι που θα βοηθήσει να κρατήσεις ισορροπίες και να είστε και οι δύο ευχαριστημένοι. Εσύ που είσαι μόνος, νέες γνωριμίες που θα σε ξαφνιάσουν δεν αποκλείεται, πρόσεξε όμως την κυκλοθυμία και την ένταση που μπορεί να εκδηλώσεις γιατί θα δημιουργηθούν προβλήματα.

Η Αφροδίτη στις 18.01 και ο Ήλιος στις 20.01 περνούν στον Υδροχόο και το ενδιαφέρον σου στρέφεται σιγά σιγά στην οικονομική σου κατάσταση, καθώς πιθανοί λογαριασμοί και υποχρεώσεις οικονομικές έρχονται στο προσκήνιο, κάτι που μπορεί να σε κάνει νιώσεις ανασφάλεια και έλλειμμα αυτοεκτίμησης. Η έντονη περίοδο κοινωνικότητας περνάει στο παρελθόν και θέλεις πια να απολαμβάνεις στιγμές ήρεμες με τον σύντροφό σου, εκδηλώνοντας το πάθος και τον ερωτισμό που νιώθεις. Νέες γνωριμίες έρχονται για να σε κάνουν να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να πιστέψεις στον εαυτό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ήρθε η στιγμή για εσένα που θα πρέπει να κλείσεις καταστάσεις που σε πλήγωσαν στο παρελθόν και να περάσεις σε ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα φίλε Υδροχόε, καθώς η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 17.01 έρχεται να ρίξει φως σε πληγές που ακόμα είναι ανοιχτές αλλά ήρθε η ώρα να τις αφήσεις πίσω σου. Αυτό πιθανά να μην γίνει με εύκολο τρόπο, αφού η όψη 150ο του Άρη από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Κριό μπορεί να φέρει ανατρεπτικά γεγονότα που θα σε οδηγήσουν στο να ξεσπάσεις με πολύ απότομο τρόπο. Χρειάζεται προσοχή γιατί η εσωστρέφεια και η μοναχικότητα που νιώθεις δεν σε αφήνουν να δεις ξεκάθαρα το πως να διαχειριστείς τις όποιες καταστάσεις και τελικά οι εντάσεις αυτές να αποβούν εις βάρος σου. Μην εκπλαγείς αν αποκαλυφθεί παρασκήνιο στον εργασιακό χώρο και προσπάθησε να μην συγκρουστείς γιατί οι συνέπειες θα είναι απρόβλεπτες.

Συναισθηματικά, είναι η καλύτερη περίοδος για εσένα και το ταίρι σου για να λύσετε θέματα που μπορεί να σε πλήγωσαν και να σε προβληματίζουν ακόμα και να τα αφήσεις οριστικά πίσω σου, δίνοντας την ευκαιρία στην σχέση σου για ένα νέο ξεκίνημα. Εσύ που είσαι μόνος, ξαφνικές επιστροφές από το παρελθόν ή γνωριμίες που ακόμα δεν θέλεις να γνωστοποιήσεις στο άμεσο περιβάλλον σου είναι πολύ πιθανές, προσπάθησε όμως να περιορίσεις την καχυποψία και τις ελεγκτικές τάσεις.

Η Αφροδίτη στις 18.01 και ο Ήλιος στις 20.01 περνούν στο ζώδιό σου και έρχεσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, καθώς η ενεργητικότητά σου, η αισιοδοξία και ο δυναμισμός σου είναι πόλος έλξης για τους γύρω σου. Γοητεύεις και κερδίζεις τους πάντες. Στην προσωπική σου ζωή διεκδικείς δυναμικά αυτά που έχεις ανάγκη, πρόσεχε μόνο γιατί ο εγωκεντρισμός και η απολυτότητα καραδοκούν και δεν θα λειτουργήσουν θετικά. Νέες γνωριμίες είναι δεδομένες καθώς κερδίζεις τα βλέμματα με την στάση σου και την προσωπικότητά σου.

ΙΧΘΥΣ

Οι φιλικές σου συναναστροφές αλλά και οι στόχοι που έχεις για το μέλλον είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος αγαπημένε Ιχθύ, με την Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 17.01 να σου δίνει την ώθηση για νέα ξεκινήματα τόσο στα σχέδια που έχεις θέσει, όσο και με το φιλικό σου περιβάλλον, καθώς δεν αποκλείονται οι νέες γνωριμίες που μπορεί να υπάρξουν. Η όλη διαχείριση από πλευράς σου θέλει ιδιαίτερη προσοχή γιατί είναι πιθανά ανατρεπτικά γεγονότα και νευρικότητα, κάτι που μπορεί να δυναμιτίσει τις φιλικές σου σχέσεις αλλά και να αλλάξει τους σχεδιασμούς σου για τα όνειρα που έχεις. Πίστεψε στον εαυτό σου, μην αφήνεις κάτι ή κάποιον να σε κάνει να αμφιβάλλεις για εσένα και θα δεις ότι θα προχωρήσεις σε μία νέα περίοδο της ζωή σου πιο ουσιαστική.

Συναισθηματικά, μπορείς να κινηθείς από κοινού με τον σύντροφό σου προσπαθώντας μαζί για τους στόχους σου ή μπορείτε να σχεδιάζετε μαζί καινούργια πράγματα που θα σας φέρουν κοντά και θα σε βάλουν στην διαδικασία να λειτουργήσεις ομαδικά μαζί του. Η ερωτική σου διάθεση μπορεί να ανεβάσει την σχέση σου στα ύψη, πρόσεξε μόνο τις μεταπτώσεις στην διάθεσή σου λόγω προσωπικών ανασφαλειών και ελλείμματος αυτοπεποίθησης που πιθανά να δημιουργήσουν εντάσεις και προστριβές. Εσύ που είσαι μόνος, νέες γνωριμίες μπορεί να σε ξαφνιάσουν και να σε κάνουν να χάσεις την γη κάτω από τα πόδια σου, πρόσεχε μόνο τις έντονες αντιδραστικές συμπεριφορές που μπορεί να έχεις.

Η Αφροδίτη στις 18.01 και ο Ήλιος στις 20.01 περνούν στον Υδροχόο και μπαίνεις σε μία διαδικασία μοναχικότητας και εσωστρέφειας σκεπτόμενος καταστάσεις από το παρελθόν που σε έχουν στιγματίσει, κάνοντας έναν απολογισμό για όλα αυτά που έχεις ζήσει και μπορεί να νιώσεις ψυχική κούραση και απογοήτευση. Αφέσου στο σύντροφό σου, δείξε όλη την αγάπη και την τρυφερότητά σου και θα δεις ότι αυτό θα βοηθήσει στο να ισορροπήσεις και εσύ. Πρόσωπα του παρελθόντος είναι πιθανό να χτυπήσουν την πόρτα σου και να ζητήσουν μία νέα ευκαιρία στην ζωή σου.

The post Τι προβλέπουν τα άστρα από 15-22.1.2017; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρα, νέα, επηρεάζει, δραση, γνώμονα, τραπεζες, συγκεκριμένο, βασεις, φλερτ, θεατρο, βρες, φως, σταση εργασιας, αξια, Καλή Χρονιά, επιθυμιες, αφροδιτη, δουλεια, εργασια, ζηλεια, ομορφα μυστικα, ονειρα, οψη, περιοδος, σεληνη, φλερτ, φως, χρυση ευκαιρια, ψυχολογια, ωθηση, ωρα, αγαπη, αγχος, αισιοδοξια, ατμοσφαιρα, αυτοπεποιθηση, βγαινει, βρες, βρισκεις, γεγονοτα, γινει, γινεται, γινεσαι, γνώμονα, δειξε, δημοσιο, δειτε, δωσει, δυναμικο, ευκαιρια, ευκολο, ειλικρινα, υπαρχει, εκνευρισμος, εκπαιδευση, εκφρασεις, ελξης, εβδομαδα, εμμονη, εμμονες, ενεργεια, εξοδα, επικοινωνια, επενδυσεις, επηρεάζει, επιθυμια, ερχεται, ερχονται, ερχεσαι, εναυσμα, ζωη, ζωδιο, ζωης, ηλιος, ηρεμια, ηρθε η στιγμη, θαλπωρη, καχυποψια, κλιμα, λαθος, λογο, μακρια, ματι, μοιρα, μοναξια, μοντελα, μπορεις, μπορειτε, μυστικα, νευρα, νοοτροπια, ξεκινημα, παντα, ο ηλιος, οικογενεια, ορια, ουσιαστικο, οχημα, παθος, περιβαλλον, πνοη, προβληματα, πορτα, συγκεκριμένο, σκεψεις, σχεδια, ταξιδια, ταση, φιλε, φυση, φοβασαι, χατζηβασιλειου, χρυση, ψυχολογικα, ομορφα, αφιερωσεις, ασφαλεια, βηματα, δωσε, δωσεις, ιδιαιτερα, κομματι, νιωθεις, πληγες, ποδια, ταξιδι, θεματα, θεσεις, θετικα
Τυχαία Θέματα