Τι προβλέπουν τα άστρα από 14-20.10.2019

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Στις 14.10 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Ζυγό επηρεάζοντας κυρίως τον γεννημένο στα τέλη του δευτέρου πρόστυχα αρχές του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και δεν αποκλείεται να υπάρξουν έντονες συγκρούσεις

και αντιπαραθέσεις με το ταίρι ή τους συνεργάτες σου καθώς εκδηλώνονται εκατέρωθεν ανάγκη επιβολής και κυριαρχίας που μπορεί να οδηγήσουν στο να διαμορφωθεί εκρηκτικό κλίμα. Είναι σημαντικό να αντιληφθείς ότι οδηγώντας την κατάσταση στα άκρα το μόνο που θα καταφέρεις είναι να κλείσεις κύκλους σχέσεων με έντονο τρόπο που θα αφήσει στίγμα και πληγές. Είναι προτιμότερο να μπεις στη θετική πλευρά των πραγμάτων και να προσπαθήσεις να ξεφύγεις από εμμονές και ανασφάλειες που σε οδηγούν στο να γίνεις κυριαρχικός ή οδηγούν τους άλλους στο να προσπαθήσουν να σου επιβάλλουν το δικό τους ρυθμό.

Στις 16.10 το τρίγωνο του Ερμή στον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες εντείνει την ενσυναίσθηση και την ανάγκη να εκφράσεις βαθύτερα συναισθήματα στο ταίρι και τους συνεργάτες σου. Καθοριστικό ρόλο μπορεί να παίξει και σε οικονομικές συζητήσεις καθώς το ένστικτό σου κυριαρχεί και μπορεί να σε καθοδηγήσει μοναδικά. Φρόντισε μόνο να μην αφεθείς απόλυτα στο συναίσθημα γιατί αυτό θολώνει την κρίση σου και τελικά μπορεί να οδηγήσει λανθασμένες οικονομικές επιλογές που θα σου κοστίσουν.

Στις 19.10 ο Ερμής στον Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει την ανάγκη για ειλικρίνεια σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και πιθανό είναι να υπάρξουν συζητήσεις οι σχεδιασμοί που μπορεί να αποφέρουν σημαντικά κέρδη σε οικονομικά ζητήματα. Στις 20.10 το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω εναρμονίζει πάθος και αισθησιασμό με λογική και ρεαλισμό δημιουργώντας ιδανικό κλίμα στην προσωπική σου ζωή καθώς δίνει γερά θεμέλια στη σχέση σου για να προχωρήσει. Η διαχείριση των οικονομικών σου γίνεται λελογισμένα και μπορεί να υπάρξουν σημαντικά βήματα σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς φαίνεται να αξιολογείται θετικά για σένα η προσπάθεια και υπευθυνότητα σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Στις 14.10 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού εντείνοντας τις ευαισθησίες και πιθανά να οδηγηθείς σε συναισθηματικά ξεσπάσματα καθώς έρχονται στο προσκήνιο καταστάσεις του παρελθόντος που λειτουργούν εξαιρετικά θετικά στην ψυχολογία σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις και συγκρούσεις σε εργασιακό επίπεδο με συναδέλφους που θα σου κοστίσουν καθώς πιθανά να έρθουν στην επιφάνεια τάσεις επιβολής και χειρισμού που μπορεί να δυναμιτίσουν το κλίμα. Σημαντικό είναι να εμπιστευτείς το ένστικτό σου, να αφήσεις ότι σε πληγώνει και σε έχει στιγματίσει στην άκρη και να κλείσεις κεφάλαια παρελθόντων καταστάσεων που μπορεί ακόμα να λειτουργούν επιβαρυντικά στη διάθεσή σου και στην αυτοπεποίθησή σου. Προσοχή στη δουλειά και στις σχέσεις εντός της γιατί οι αντιπαραθέσεις μπορεί να είναι έντονες.

Στις 16.10 το τρίγωνο του Ερμή στον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί ιδανικές συνθήκες σε ότι αφορά τις συζητήσεις σε προσωπικό επίπεδο καθώς φαίνεται να έχεις την κατανόηση που χρειάζεται αλλά και να λαμβάνεις την ανάλογη κατανόηση από το σύντροφό σου. Αυτό είναι ιδανικό για να ξεκαθαρίσετε ζητήματα και να διαμορφώσετε ονειρεμένο κλίμα στη σχέση σας. Καλό είναι να εμπιστευτείς το ένστικτό σου σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου καθώς η ευαισθησία μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη που αργότερα να μετανιώσεις.

Στις 19.10 ο Ερμής στον Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει τη διεισδυτικότητα και την ανάγκη για ειλικρινείς και ξεκάθαρες κουβέντες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο που θα βοηθήσουν στο να αλλάξεις θεώρηση σε ότι αφορά τη σχέση σου και την πορεία τους από δω και στο εξής. Πιθανό είναι οι συζητήσεις με συνεργάτες να αφορούν και οικονομικά θέματα η θετική διάθεση και προσπάθεια θα αποδώσουν πολλά. Στις 20.10 το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σταθεροποιεί την προσωπική σου ζωή και δίνει το σωστό μείγμα ρεαλισμού και συναισθηματισμού που χρειάζεται για να υπάρξει ιδανική πορεία μελλοντικά. Εκμεταλλεύσου τις συνθήκες και για οικονομικές συζητήσεις με τους συνεργάτες σου που μπορεί να αποδώσουν σημαντικά και να δημιουργήσουν ιδανικό πλαίσιο και δομή για περαιτέρω εξέλιξη σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Στις 14.10 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού σε ωθεί στο να κλείσεις κύκλους καταστάσεων που αφορούν φιλικές και ερωτικές σχέσεις ομαδικές και δημιουργικές δράσεις που ασχολείσαι στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Σημαντικό είναι να αντιληφθείς ότι δεν πρέπει να προσπαθήσεις να επιβάλεις τα δικά σου «θέλω» λόγω πιθανών ανασφαλειών που μπορεί να σε προβληματίζουν καθώς και δεν χρειάζεται να αποδεχθείς χειριστικές διάθεσης των άλλων. Αυτές οι συνθήκες θα οδηγήσουν σημαντικές σχέσεις της ζωής σου στα άκρα και δεν αποκλείεται να απομακρυνθείς από πρόσωπα θεωρώντας ότι πια η κατάσταση που ζεις μαζί τους είναι οριακή και γεμάτη εμμονές. Φρόντισε να αφήσεις τις υπερβολές στην άκρη και να επικεντρωθείς σε πιθανές ευκαιρίες προσωπικού και επαγγελματικού επιπέδου που μπορεί να σου δοθούν.

Στις 16.10 το τρίγωνο του Ερμή στον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σου δίνει την ευκαιρία να δείξεις κατανόηση και να αφήσεις τη διαίσθηση σου να σε καθοδηγήσει σε ότι αφορά την καθημερινότητα και ζητήματα που σε απασχολούν σε αυτήν. Εργασιακές αγγαρείες μπορούν να λυθούν αρκεί να αφεθείς στο ένστικτό σου και να το ακούσεις καθώς είναι αυτό που θα σου δώσει την ώθηση για θετικότερες εξελίξεις στην επαγγελματική σου πορεία.

Στις 19.10 ο Ερμής στον Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου δίνει τη δυνατότητα για συζητήσεις σε ειλικρινή βάση με πρόσωπα του εργασιακού περιβάλλοντος που μπορεί να οδηγήσουν σε σημαντικές συνεργασίες και οικονομικές εξελίξεις για εσένα να είναι άκρως θετικές. Στις 20.10 το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σταθεροποιεί καταστάσεις στην καθημερινότητα και σου δίνει τη δυνατότητα να λύσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τη σχέση σου και να δημιουργούσαν αντιπαραθέσεις και γκρίνια στην προσωπική σου ζωή. Η εργασιακή σου πορεία μπορεί να είναι ιδανική και να αποδώσει αργά και σταθερά οικονομικά οφέλη που θα σε καλύψουν σε όλα τα επίπεδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Στις 14.10 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού και στρέφει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τα επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει αυτή την περίοδο. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά τις συνεργασίες τους στην επαγγελματική στέγη καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα λειτουργήσουν πιεστικά πάνω σου και θα προσπαθήσουν να επιβληθούν. Ανάλογη συμπεριφορά μπορεί να έχεις και εσύ, αυτό όμως να θυμάσαι ότι θα οδηγήσει την κατάσταση σε συγκρούσεις και ένταση που καλό είναι να αποφύγεις για να μην οδηγηθείς στο να απομακρυνθείς και να κλείσουν οριστικά κύκλοι σχέσεων και καταστάσεων που μπορεί να σε πληγώσουν. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές προτάσεις σε εργασιακό επίπεδο αυτή την περίοδο, καλό είναι να τις εκμεταλλευτείς γιατί θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από ανασφάλειες και εμμονές που σε οδηγούν στο να γίνεις χειριστικός ή να δέχεσαι ανάλογες συμπεριφορές.

Στις 16.10 το τρίγωνο του Ερμή στον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για να προωθήσεις δημιουργικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν και να δείξεις τα ταλέντα σου σε πρόσωπα που θεωρείς ότι μπορεί να σε βοηθήσουν. Η κατανόηση και η ενσυναίσθηση σε προσωπικό επίπεδο δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για εσένα και το ταίρι σου στο να επικοινωνήσετε τα συναισθήματά σας με ευκολία. Βέβαια καλό είναι να μην δίνεις υποσχέσεις που δεν είναι εύκολο να κρατήσεις γιατί είναι κάτι που θα το χρεωθείς.

Στις 19.10 ο Ερμής στον Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί ιδανικό κλίμα για ειλικρινείς συζητήσεις σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις τα έντονα συναισθήματά σου στο ταίρι σου και να δημιουργήσεις τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις στη σχέση σου. Στις 20.10 το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω εναρμονίζει το συναίσθημα και την ανάγκη για αισθησιασμό και πάθος και μπορεί να δημιουργήσει τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για εσένα και το σύντροφό σου ώστε να θέσετε γερές βάσεις για την προσωπική σας ζωή που θα δώσουν σταθερότητα και ασφάλεια μακροχρόνια.

ΛΕΩΝ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Στις 14.10 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού και σε οδηγεί στο να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τις σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον αλλά και θέματα σπουδών ή νομικής φύσεως που μπορεί να σε ενδιαφέρουν έντονα τον τελευταίο καιρό. Είναι γεγονός ότι οι συνθήκες δεν είναι οι καλύτερες δυνατές και μπορεί να υπάρχει ιδιαίτερη γκρίνια καχυποψία και ανάγκη να επιβάλλει στα δικά σου θέλω σε πρόσωπα του ευρύτερου αλλά και του στενού του περιβάλλοντος κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε άκρως συγκρουσιακές συνθήκες και τελικά σε οριστικές ρήξεις και απομακρύνσεις. Η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη και αυτό μπορεί να σε βοηθήσει να ξεφύγεις από ανασφάλειες και επικριτικό ότι τα που θα δυναμιτίσουν τη σχέση σου και να δεις την θετική πλευρά των πραγμάτων αποφεύγοντας έτσι τις εκρηκτικές καταστάσεις που μόνο προβλήματα και οριστικές αποστασιοποιήσεις από πρόσωπα θα προκαλέσουν.

Στις 16.10 το τρίγωνο του Ερμή στον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για να συζητήσει ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν σε οικογενειακό επίπεδο παράλληλα όμως σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις κατανόηση και διάθεση για συνεννόηση στα οικεία πρόσωπα, κάτι που θα ευνοήσει σημαντικά την ατμόσφαιρα στις σημαντικές σχέσεις στη ζωή σου. Καθοριστικό ρόλο παίζει η ενσυναίσθηση καθώς επιδιώκεις να αντιληφθείς σε βαθύτερο επίπεδο τι θέλουν γύρω σου από σένα.

Στις 19.10 ο Ερμής στον Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για να λύσεις ζητήματα καθημερινότητας που μπορεί να απασχολούν τις οικογενειακές σχέσεις καθώς έχει τη διάθεση να είσαι ειλικρινής και ξεκάθαρος στον τρόπο που σκέφτεσαι. Το ένστικτό σου μπορεί να σε καθοδηγήσει μοναδικά στο να δώσεις κυρίαρχες λύσεις γρήγορα και έξυπνα αποφεύγοντας τις εντάσεις. Στις 20.10 το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δημιουργεί ιδανικό κλίμα σε προσωπικό επίπεδο καθώς εντείνει το συναίσθημα και δίνει την ωριμότητα που χρειάζεται για να θέσει γερές βάσεις στην προσωπική σου ζωή βάσεις που θα δώσουν την ευκαιρία στη σχέση σου να έχει διάρκεια και σταθερότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Στις 14.10 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τράπεζες, ασφαλιστικούς οργανισμούς και δημόσιο που μπορεί να σε ενδιαφέρουν και πιθανό είναι να προκληθούν εντάσεις με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι γι’ αυτό καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος. Φρόντισε να μην είσαι ανεκτικός σε διάθεσης χειρίστηκες και επιβλητικές που μπορεί να υπάρξουν από άλλους αλλά και εσύ να περιορίσει στάσεις ελέγχου που είναι ικανές να δυναμιτίσουν το κλίμα σε συναλλαγές που μπορεί να θέλεις να ολοκληρώσεις. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι νιώθεις αυτοπεποίθηση και ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ότι προκύψει έχοντας παράλληλα τη στήριξη της οικογένειάς σου. Εκμεταλλεύσου αυτή τη συνθήκη και μην επιτρέπεις σε ανασφάλειες και κατώτερα ένστικτα να σε οδηγήσουν σε συγκρούσεις. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξεις και σε προσωπικό επίπεδο καθώς ζήλια και καχυποψία μπορεί να εκτοξεύσουν την ένταση στα ύψη.

Στις 16.10 το τρίγωνο του Ερμή στον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σου δίνει την ευκαιρία να δρομολογήσεις σημαντικές συμφωνίες σε ότι αφορά εμπόριο ή επικοινωνία καθώς έχεις τη διαίσθηση στο που πρέπει να κατευθυνθεί στις. Παράλληλα έχεις και την κατανόηση που χρειάζεσαι για να αντιληφθείς τι θέλουν οι άλλοι από εσένα και τι μπορείς να προσφέρεις σε αυτούς. Η καλή διάθεση είναι εμφανής και σε ότι αφορά τη διασκέδαση καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να δείξει μία πιο ρομαντική πτυχή του εαυτού σου.

Στις 19.10 ο Ερμής στον Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για ειλικρινείς συζητήσεις με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος που θα δημιουργήσουν εξαιρετικό κλίμα σε αυτό τον τομέα της ζωής σου. Εκμεταλλεύσου αυτή τη συνθήκη και για ξεκάθαρη επικοινωνία σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή. Στις 20.10 το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω εντείνει το συναισθηματισμό παράλληλα όμως δεν αφήνει περιθώρια για να ξεφύγεις από το ρεαλιστικό πεδίο και αυτό λειτουργεί εξαιρετικά ευνοϊκά σε ότι αφορά τη σχέση. Στη διασκέδαση δεν χάνεται το μέτρο και αυτό σε βοηθά να απολαύσεις κάθε στιγμή.

ΖΥΓΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Στις 14.10 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Κριό και στρέφεις το ενδιαφέρον σου ξεκάθαρα σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και πώς νιώθεις εσύ και εκφράζεσαι μέσα σε αυτές. Πιθανό είναι να υπάρξουν σημαντικές αντιδικίες και συγκρούσεις με τους συνεργάτες ή το ταίρι σου καθώς μπαίνεις σε ένα παιχνίδι χειρισμού και εξουσιαστικής διάθεσης που μόνο αντιπαράθεση σε δημιουργήσει. Η ανάγκη να επιβάλεις τους δικούς σου όρους ή η ανάγκη των άλλων επιβάλλουν τα θέλω τους μόνο συγκρουσιακές συνθήκες θα δημιουργήσεις τις σημαντικές σχέσεις στη ζωή σου για αυτό καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους να αποφύγεις να τραβήξεις το σκοινί γιατί το πιθανότερο είναι αν το κάνεις να οδηγηθείς στην απομάκρυνση από πρόσωπα που έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο για εσένα. Η επικοινωνία και η αισιοδοξία στη σκέψη θα δώσει τη διέξοδο που χρειάζεται αυτή την περίοδο καθώς μπορεί να βοηθήσει στο να βρεθούν λύσεις και να υπάρξει ισορροπία αποφεύγοντας τις κόντρες που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν.

Στις 16.10 το τρίγωνο του Ερμή στον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σε βοηθάει διαισθητικά να ανακινήσεις συζητήσεις σε εργασιακό επίπεδο που μπορεί να αποδώσουν σημαντικά σε ότι αφορά τα οικονομικά σου καθώς ο απώτερος στόχος είναι να νιώσεις ασφάλεια μέσω της ύλης. Σε συναισθηματικό επίπεδο οι ειλικρινείς συζητήσεις και ο ρομαντισμός μπορεί να απογειώσει την ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή μην χάσεις την ευκαιρία.

Στις 19.10 ο Ερμής στον Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε βοηθά να προωθήσεις οικονομικά ζητήματα καθώς το ένστικτό σου λειτουργεί μοναδικά και μπορεί να σε καθοδηγήσει στις καλύτερες δυνατές λύσεις για εσένα. Κυρίαρχο ρόλο θα παίξει το πάθος σε προσωπικό επίπεδο καθώς οι εξομολογήσεις των βαθύτερων συναισθημάτων σου θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην πορεία της σχέσης σου. Στις 20.10 το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω εναρμονίζει το πάθος και τη λογική τον αισθησιασμό και την ωριμότητα και αυτό μόνο θετικά μπορεί να οδηγήσει σε ότι αφορά τη σχέση σου καθώς μπορείς να απολαύσεις σταθερότητα και έντονο ερωτισμό που θα σου δώσει την ασφάλεια αποζητάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Στις 14.10 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού που φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα εργασιακά και καθημερινότητας που πιθανά σε απασχολούν έντονα. Γεγονός είναι ότι ο συναισθηματισμός είναι στα ύψη και τα ξεσπάσματα μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα σε ότι αφορά το εργασιακό περιβάλλον, φρόντισε όμως παράλληλα να μην προσπαθείς να επιβληθείς υποκινώντας καταστάσεις καθώς αυτό μπορεί να σου κοστίσει. Πιθανό είναι επίσης να υπάρξει έντονο παρασκήνιο που να σε επηρεάσει σημαντικά καθώς θα αποκαλυφθεί η αργά ή γρήγορα ότι πρόσωπα λειτουργούν εις βάρος σου κάτι που θα σε πληγώσει. Καλά θα κάνεις να πατήσεις γερά στα πόδια σου, να βρεις την αυτοπεποίθησή σου και να κάνεις τα βήματα και τις κινήσεις που απαιτούνται για να ξεπεράσεις τις όποιες συμπεριφορές ενοχλούν αλλά και να μην υποπέσεις εσύ σε ανάλογες κινήσεις που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα.

Στις 16.10 το τρίγωνο του Ερμή στο ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να επικοινωνήσεις τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου ή σε πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει. Σημαντικό είναι ότι δείχνεις να έχεις την κατανόηση που χρειάζεται και στις απαιτήσεις των άλλων και αυτό θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Εκμεταλλεύσου τη συγκυρία για να προωθήσεις δημιουργικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν.

Στις 19.10 ο Ερμής στο ζώδιό σου σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε βοηθά να έχεις την κατάλληλη διαίσθηση που χρειάζεται για να προωθήσει ζητήματα που αφορούν τις συνεργασίες σου ή να κάνεις επιλογές για νέες κινήσεις που θέλεις να πραγματοποιήσει σε επαγγελματικό επίπεδο. Η ειλικρινής σου διάθεση παίζει σημαντικό ρόλο και σε προσωπικό επίπεδο καθώς απογειώνεται το πάθος. Στις 20.10 το εξάγωνο της Αφροδίτης στο ζώδιό σου με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για σταθερά βήματα στην προσωπική σου ζωή καθώς εναρμονίζει ευαισθησία και λογική και αυτό μπορεί να δώσει τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για σταθερότητα και μακροχρόνια πορεία στη σχέση σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Στις 14.10 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού πού που στρέφει το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά τον έρωτα και τις φιλικές σου σχέσεις πιθανές δημιουργικές και ομαδικές προσπάθειες τις οποίες συμμετέχεις στόχους και φιλοδοξίες που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Καθοριστικό θα είναι το πώς θα συμπεριφερθείς στο ταίρι ή σε πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει ή ανάλογα πως θα είναι η συμπεριφορά των άλλων απέναντί σου καθώς δεν αποκλείεται λόγω ανασφαλειών και ελλείμματος αυτοπεποίθησης να προσπαθήσεις να επιβληθείς και να κατευθύνεις την πορεία των πραγμάτων κατά το δοκούν. Αυτό μόνο σε συγκρούσεις θα οδηγήσει και είναι κάτι που θα πρέπει να θυμάσαι για να μπορέσεις να ξεφύγεις διαφορετικά οι συνέπειες θα είναι δυσάρεστες. Η αισιοδοξία που σε διακρίνει, σε γεμίζει χαρά και θετικότητα για το μέλλον και αυτό θα είναι το αντίδοτο σε οποία ανασφάλεια και καχυποψία μπορεί να χαλάσει την ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή.

Στις 16.10 το τρίγωνο του Ερμή στον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σου δίνει την ευκαιρία να κλείσει ζητήματα που σε απασχολούν από το παρελθόν κυρίως σε ότι αφορά την οικογένεια ή πρόσωπα που θεωρείς πολύ δικά σου. Η ευαισθησία είναι στα ύψη, παράλληλα όμως και η ενσυναίσθηση είναι έντονη και μπορεί να δείξεις την κατανόηση που χρειάζεται ώστε να συγχωρήσεις πρόσωπα που πιθανά σε έχουν πληγώσει. Ιδιαίτερη προσοχή δείξει στην καθημερινότητα γιατί το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης μπορεί να οδηγήσει σε λάθη.

Στις 19.10 ο Ερμής στον Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω φέρνει καταστάσεις του παρελθόντος και πάλι στο προσκήνιο και μπορεί να έχεις την ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα που πιθανά αφορούν τα οικονομικά σου καθώς η διαίσθησή σου είναι έντονη και μπορεί να σε καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στις 20.10 το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω συνδυάζει μοναδικά τη λογική και το συναίσθημα που χρειάζεσαι στην προσωπική σου ζωή, παράλληλα σου δίνει την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί τις παλιότερες καταστάσεις που μπορεί να σε ευνοήσουν σε οικονομικό επίπεδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Στις 14.10 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού που σε προσανατολίζει σε ότι αφορά οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα που πιθανά σε απασχολούν αυτήν την εποχή. Σημαντικό είναι να αντιληφθείς ότι με το να προσπαθήσεις να κυριαρχήσεις επί των προσώπων του οικογενειακού σου περιβάλλοντος και να κατευθύνεις κατά το δοκούν καταστάσεις που μπορεί να απασχολούν την οικογένεια δεν θα βοηθήσει στο να διατηρηθεί η ψυχραιμία και η καλή διάθεση που χρειάζεται. Αντίθετα το κλίμα θα γίνεται εκρηκτικό και αυτό μόνο προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει και δεν αποκλείεται αν δεν κρατηθούν χαμηλά οι τόνοι να υπάρξουν έντονες αντιπαραθέσεις που θα οδηγήσουν στην απομάκρυνση από σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου. Εμπιστεύσου την καλή σου τύχη και μην αφήνεις πληγές του παρελθόντος να σε επηρεάζουν. Η διαίσθησή σου μπορεί να σου δείξει ποια πρόσωπα θέλουν να σε εκμεταλλευθούν και ποια όχι για αυτό μην οδηγείς σε ρήξεις σημαντικές σχέσεις για εσένα.

Στις 16.10 το τρίγωνο του Ερμή στον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σου δίνει την ευκαιρία να προωθήσει στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις καθώς υπάρχουν ιδέες και η φαντασία που χρειάζεται για να κάνει τα κατάλληλα βήματα. Φιλικά πρόσωπα μπορεί να πρωταγωνιστήσουν στις συζητήσεις για τα όνειρά σου και να σταθούν αρωγοί σε κάθε σου προσπάθεια. Η ενσυναίσθηση και η κατανόηση είναι στα ύψη και δίνουν άλλη διάσταση στις φιλικές σου σχέσεις.

Στις 19.10 ο Ερμής στον Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για ξεκάθαρες συζητήσεις με φιλικά πρόσωπα που μπορεί να σε προβλημάτιζαν τον τελευταίο καιρό καθώς θέματα πιθανόν να είχαν προκύψει. Σου δίνεται η δυνατότητα να κλείσεις καταστάσεις που μπορεί να σε προβλημάτισαν και να θέσεις νέα βάση σε σχέσεις που είναι σημαντικές για εσένα. Στις 20.10 το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Κρόνο στο ζώδιό σου εναρμονίζει την ανεξαρτησία με την ανάγκη για να έχεις το σύντροφό σου στη ζωή σου καθώς σε βοηθά να διατηρήσεις την ισορροπία που χρειάζεται ώστε να μην επικεντρωθείς μόνο στις επαναστατικές σου διαθέσεις και προκληθούν εντάσεις σε προσωπικό επίπεδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Στις 14.10 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού πιθανόν να φέρει στο προσκήνιο ζητήματα με το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον σου που θα πρέπει να διαχειριστείς. Είναι γεγονός ότι οι ανασφάλειες που υπάρχουν που εκδηλώνονται από καταστάσεις του παρελθόντος που πιθανά σε έχουν πληγώσει μπορεί να σε οδηγήσουν στο να γίνει άκρως χειριστικός και να προσπαθήσεις να επιβάλεις την πορεία που εσύ θεωρείς ότι σε ευνοεί, σε ότι αφορά τις σχέσεις κυρίως με τα κοντινά σου πρόσωπα. Παράλληλα, δεν αποκλείεται αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητοί φίλοι να προσπαθήσουν να επιβάλουν τους δικούς τους όρους ανεβάζοντας την ένταση στα ύψη. Προσοχή γιατί δεν θα είναι δύσκολο να έρθεις σε συγκρούσεις και σημαντικό είναι να τις αποφύγεις γιατί οι συνέπειες θα είναι εξαιρετικά δυσάρεστες. Το να δεις ανοιχτό μυαλά την όποια κατάσταση προκύψει θα σε βοηθήσει στο να ξεφύγεις από αντιπαραθέσεις και να βρεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Ήρθε η ώρα να μετρήσεις πόσο πραγματικά αξίζουν κάποιοι άνθρωποι να είναι στη ζωή σου.

Στις 16.10 το τρίγωνο του Ερμή στον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σου δίνει την ευκαιρία να προχωρήσεις σε σημαντικά βήματα και συμφωνίες σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή ιδιαίτερα αν εμπλέκεσαι με καλλιτεχνικά ζητήματα οι δημιουργικές δράσεις. Η φαντασία, η ενσυναίσθηση, το ένστικτο σε καθοδηγούν μοναδικά και σου δίνουν την ευκαιρία να κάνεις τα καλύτερα δυνατά βήματα που θα αποδώσουν σημαντικά στην καριέρα.

Στις 19.10 ο Ερμής στον Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει τη διαίσθηση και τη διάθεση να υπάρξουν βαθύτερες και ειλικρινείς συζητήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο που θα οδηγήσουν πιθανά σε νέα πλάνα και σχεδιασμούς. Λογική και οξυδέρκεια εναρμονίζονται μοναδικά και μπορείς και πάλι να εντυπωσιάσεις με τις ιδέες και το σκεπτικό σου. Στις 20.10 το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε βοηθά να ισορροπήσεις σε ότι αφορά στις πιθανές ανασφάλειες και φόβους που έχεις και δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις που μπορεί να εκκρεμούν από το παρελθόν για την επισημοποίηση της σχέσης σου ή την εμφάνισή της στο ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον.

ΙΧΘΥΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Στις 14.10 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού και επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Πιθανό είναι να υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να σου δημιουργούν ανασφάλεια και τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι πιθανά να θεωρείς ότι θέλουν να επωφεληθούν εις βάρος σου κάτι που σε οδηγεί στο να συγκρουστείς μετωπικά και με έντονο τρόπο. Προσπάθησε βέβαια και εσύ να περιορίσεις την ανάγκη να εξουσιάσεις και να κατευθύνεις τα πράγματα όπως εσύ θεωρείς ότι αρμόζει γιατί το πιθανότερο είναι οι αντιδράσεις να είναι σφοδρές και να επικράτηση εκρηκτική διάθεση στην ατμόσφαιρα. Σημαντικές μπορεί να είναι οι ευκαιρίες που πιθανόν να προκύψουν από την καριέρα σου που θα σε βοηθήσουν στο να προχωρήσεις με δυναμισμό και να κλείσεις οικονομικά ζητήματα για αυτό εκμεταλλεύσου τις συγκεκριμένες συγκυρίες και μην εγκλωβίζεσαι σε μονές και φόβους που θα δημιουργήσουν προβλήματα με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι.

Στις 16.10 το τρίγωνο του Ερμή στον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφα σε όποια παρέα κι αν βρεθείς ιδιαίτερα με πρόσωπα που έχετε κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα και σε βοηθούν να διαβιβάσεις το μυαλό και την φιλοσοφία σου. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις σε σχέση με ότι αφορά σπουδές και σεμινάρια που μπορεί να σε ενδιαφέρουν καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να κατευθυνθείς εκεί που πραγματικά ανακουφίζεται η ψυχολογία σου.

Στις 19.10 ο Ερμής στον Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει το ένστικτο και δημιουργεί τις καλύτερες συνθήκες και για να υπάρξουν συζητήσεις με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος που θα σε βοηθήσουν στο να κινηθείς σε σημαντικό επίπεδο προς την επίτευξη των στόχων σου. Στις 20.10 το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω βοηθά στο να συνδυαστούν μοναδικά η χαρά, η θετικότητα και ο ρεαλισμός, κάτι που θα σε βοηθήσει στο να δεις με άλλο μάτι την προσωπική σου ζωή και να θέσεις γερές βάσεις με το ταίρι σου.

The post Τι προβλέπουν τα άστρα από 14-20.10.2019 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρα, ζωδια σημερα, ιχθύες, ειλικρίνεια, βασεις, τραπεζες, νέα, εκκρεμότητες, κινηση στους δρομους, σταση εργασιας, μετρο, τραπεζα της ανατολης, Καλή Χρονιά, οξυδερκεια, δυνατα, δουλεια, ζηλια, καριερα, ομορφα μυστικα, ονειρα, πλαισιο, τυχη, ψυχολογια, ωθηση, ωρα, αισιοδοξια, ασχολεισαι, ατμοσφαιρα, αυτοπεποιθηση, γεγονος, γινει, γινεται, γνωριμια, δεχεσαι, δυνατοτητα, δημοσιο, δειτε, δομη, δωσει, ευκαιρια, ευκολο, ειλικρίνεια, ειλικρινης, υπαρχει, εκκρεμότητες, εκρηκτικο, εκφρασεις, εβδομαδα, εμμονες, ενδιαφεροντα, ενστικτο, εμφάνιση, εξελιξη, επικοινωνια, εποχη, ερμης, ερχονται, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδεες, θυμασαι, ισορροπια, καχυποψια, κλιμα, λαθη, ρεαλισμος, ματι, μπορεις, μυαλο, μυστικα, ξαδερφια, οικογενεια, ωριμοτητα, παθος, πεδιο, περιβαλλον, προβληματα, ρομαντισμος, ρολο, σεμιναρια, σκεφτεσαι, στα ακρα, στιγμα, φαντασια, χατζηβασιλειου, χαρα, ψυχραιμια, ομορφα, ασφαλεια, βηματα, δωσεις, ειλικρινεις, εξυπνα, φιλοι, για σενα, ιδανικο, ιδιαιτερα, ιχθύες, μυαλα, νιωθεις, παιχνιδι, πληγες, ποδια, σωστο, θεματα, θεσεις, θετικα
Τυχαία Θέματα