Τα ζώδια του Αυγούστου: τι σας επιφυλάσσει ο Αύγουστος;

Διαβάστε τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις και μηνιαίο ωροσκόπιο του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε τι επιφυλάσσει ο μήνας για εσάς.

ΚΡΙΟΣ

Επικεντρωθείτε στην ερωτική σας ζωή σας και τις συνεργασίες σας, η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, είναι ο πιστός σύμμαχός σας για μια νέα αγάπη ή μια πολλά υποσχόμενη επιχειρηματική συνεργασία. Ετοιμαστείτε για δράση,

προχωράτε προς τα εμπρός, αφού τώρα στόχος σας είναι να γίνετε «ένα» με τους άλλους. Αφήστε για αργότερα τις … διακοπές σας και ρίξτε την προσοχή σας σε αυτή τη νέα δουλειά ή έργο καθώς ο Άρης γυρίζει σε ορθόδρομη πορεία στον Αιγόκερω και στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Ένα έργο προβάλλει το όνομά σας, αλλά είναι πιθανό να απαιτήσει πολύ χρόνο, ενέργεια και οικονομικούς πόρους. Σίγουρα όμως αξίζει τον κόπο να αγωνιστείτε, ειδικά εάν πρόκειται να έχετε πλούσιες οικονομικές απολαβές ή ένα μπόνους αποδοτικότητας.

Εάν ελπίζατε να ξεκινήσετε μια νέα σχέση ή να αναλάβετε δράση προκειμένου να βελτιώσετε τη σχέση σας, έχετε την αρωγή της Ηλιακής έκλειψης στον πέμπτο οίκο σας, του έρωτα, των παιδιών και της δημιουργικότητας. Ίσως προσπαθήσετε να συλλάβετε ή φέρνετε στο κόσμο ένα παιδί. Ίσως κάποιος/α σας ψιθυρίσει στο αυτί ότι θέλει να μοιραστεί μαζί σας τη ζωή του. Τα καλλιτεχνικά έργα ενισχύονται από αυτή την έκλειψη, έτσι είναι ώρα να προβάλετε δημόσια τη δημιουργικότητά σας. Όλοι οι σπόροι που φυτεύονται τώρα θα ανθίσουν τους επόμενους έξι μήνες, οπότε βασιστείτε σε αυτή τη σεληνιακή φλογερή ενέργεια, που κινείται προς εσάς και μόνο προς εσάς, και βρείτε έναν υπέροχο τρόπο για να την εκμεταλλευτείτε.

Ξέρετε πολύ καλά ότι όταν κλείνει μια πόρτα ανοίγει μια άλλη, αλλά αυτό δεν πρόκειται να το συνειδητοποιήσετε ποτέ αν βάζετε αντίσταση στην πόρτα με το χέρι σας. Η πανσέληνος φωτίζει το δωδέκατο οίκο σας, του τέλους, πράγμα το οποίο μπορεί να επαναφέρει τη συναισθηματική σας ισορροπία από μια απώλεια ή ένα τέλος. Θα σας βοηθήσει να βρείτε το χαμένο συναισθηματικό θάρρος σας προκειμένου να πείτε αντίο σε μια αρνητική συμπεριφορά ή μια σχέση που δεν σας εξυπηρετεί πλέον. Ενώ από τη φύση σας είστε δυναμικοί και ανεξάρτητοι, αξίζει να μείνετε για λίγο μόνοι με τον εαυτό σας, η μοναξιά θα σας κάνει τώρα τόσο καλό … θα ανακαλύψετε μια κρυφή πτυχή της προσωπικότητάς σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάντε ένα check-up στην υγεία σας! Με την Αφροδίτη στον έκτο οίκο σας, της ευεξίας και της εργασίας, εστιάζεστε στο σώμα σας και στο εργασιακό περιβάλλον σας, ίσως ακόμα βάλετε την άσκηση στη ζωή σας ή προγραμματίζετε συναντήσεις με γιατρούς, βάζετε σε τάξη τη ζωή σας. Είστε ιδιαίτερα καλοί στη συστηματοποίηση τώρα, έτοιμοι να χειριστείτε τη λίστα των εργασιών σας με ταχύτητα και αποδοτικότητα. Αν νιώθετε να είστε σε μια θέση εργασίας η οποία δεν έχει εξελικτική προοπτική, ο Άρης σε ορθόδρομη πορεία στον γνωστικό ένατο οίκο σας, σας ζητά να αποκτήσετε περισσότερες δεξιότητες. Έχετε περισσότερες ικανότητες από ό, τι νομίζετε, απλώς πρέπει να τις συμπληρώσετε προκειμένου να πουλήσετε τον εαυτό σας λίγο ακριβότερα. Σκεφτείτε λοιπόν να εγγραφείτε σε ένα επαγγελματικό σεμινάριο.

Η Ηλιακή έκλειψη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σας προσφέρει μια θαυμάσια έμπνευση στο μέτωπο του σπιτιού και της οικογένειας. Ίσως ήρθε η ώρα να μετακομίσετε ή να ανακαινίσετε την κατοικία σας. Ή ίσως νιώθετε ότι πρέπει να συγκατοικήσετε με κάποια άτομα ή ότι είναι καιρός να ανανεώσετε την ενέργειά σας, απομακρυνόμενοι από κάποια άτομα και δημιουργώντας το δικό σας ιερό χώρο. Ίσως ακόμα νιώσετε την ανάγκη να γίνετε γονείς και έτσι διαμορφώνετε ένα δωμάτιο και κάνετε σχέδια για ένα μωρό. Θα μπορούσατε επίσης να αισθάνεστε ιδιαίτερα συναισθηματικά τώρα, οπότε αν υπάρχει κάποιος που σας κάνει να αισθάνεστε άνετα και οικεία, αυτός είναι ο τέλειος μήνας για να του πείτε πόσα πολλά σημαίνει για εσάς.

Η πανσέληνος φωτίζει τον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας και σας βάζει σε βαθύ προβληματισμό όσον αφορά τον κοινωνικό σας περίγυρο. Εσείς που λειτουργείτε πρακτικά και με τη λογική, τώρα βρίσκεστε στο χάος σκεπτόμενοι ποιοι είναι οι φίλοι σας και ποιοι οι εχθροί σας. Είναι πιθανό να βρεθείτε στο περιθώριο βγάζοντας λανθασμένα συμπεράσματα για κάποιους ή κάνοντας περίεργες παρατηρήσεις για όσους βρίσκονται γύρω σας. Αλλά κάτω από αυτή την πανσέληνο μπορεί να εμπνευστείτε να γίνετε ενεργό μέλος μιας ομάδας ή ακόμα και ο ηγέτης μιας οργάνωσης που παρακινεί τους άλλους σε έναν πνευματικό ή ανθρωπιστικό στόχο. Επιλέξτε τα άτομα αυτά με σύνεση και βεβαιωθείτε ότι όλοι στην ομάδα συμβάλλουν ισότιμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλώς ήλθατε στον φαντασμαγορικό κόσμο της αγάπης! Με τη γοητευτική Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, δεν αφήνετε αδιάφορους τους θαυμαστές σας, έχετε μια γοητεία και λάμψη σε ό, τι κάνετε. Βρίσκετε κάποιον/α και μαζί γίνεστε ένα δυναμικό ερωτικό δίδυμο ή καταφέρνετε να συμβιβάσετε τις προσωπικές σας ανάγκες με αυτές του αγαπημένου σας. Εάν είχατε εμπόδια στην έναρξη ενός προγράμματος αποταμίευσης, η ορθόδρομη πορεία του Άρη στον όγδοο οίκο σας, του πλούτου, σας δίνει τα κίνητρα για να ξεκινήσετε αυτή τη μεγάλη αλλαγή, υιοθετώντας ένα εντελώς νέο πρόγραμμα διαχείρισης των οικονομικών σας. Δεν είναι ποτέ αργά για να βάλετε πρόγραμμα στις δαπάνες σας και να μπείτε σε καλές συνήθειες.

Η Ηλιακή έκλειψη στον νοητικό τρίτο οίκο σας, σας εμπνέει να γυρίσετε μια νέα σελίδα στην επικοινωνία σας και τις ιδέες σας. Ίσως να αποφασίσετε να είστε πιο άμεσοι και λιγότερο αναποφάσιστοι στη δουλειά σας ή στο σπίτι σας. Η κοινωνική και επαγγελματική σας ζωή επεκτείνεται, αποδέχεστε ποικίλες κοινωνικές προσκλήσεις, ειδικά αυτές που περιλαμβάνουν εκδηλώσεις στην τοπική σας κοινότητα. Αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για να συναντήσετε νέους ανθρώπους και να μοιραστείτε τις ιδέες σας. Ή ίσως αρχίσετε να γράφετε τις ιδέες σας, να προβάλετε διάφορες ιστορίες στο διαδίκτυο, έτσι ώστε να επωφεληθούν οι άλλοι από τις εμπειρίες σας. Μέσα στους προσεχείς έξι μήνες θα λάβετε μεγάλη ικανοποίηση από την υποδοχή και τους επαίνους που θα έχετε.

Με κίνητρο την πανσέληνο στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, επικεντρώνεστε στην πορεία της σταδιοδρομίας σας, το φεγγάρι σας βοηθά να συντονίσετε τις ενέργειές σας προς την επιτυχία αλλά και να απομακρυνθείτε από ανέντιμα άτομα στην εργασία σας. Ακόμα κι αν δεν είστε έτοιμοι να αναλάβετε αυτήν την κορυφαία θέση, μπορείτε να αρχίσετε να σχεδιάζετε την άνοδό σας. Εάν δεν έχετε κάνει καμία πραγματικά πρόοδο, είναι καιρός να κάνετε κάτι από μόνοι σας. Μήπως αυτή η νέα εργασία φαντάζει πολύ καλή για να είναι αληθινή; Εξετάστε ενδελεχώς τα πάντα πριν κάνετε το μεγάλο βήμα, ιδίως αν πρόκειται να αφήσετε την υπάρχουσα εργασία σας για μια άλλη. Bonus: Γίνετε εθελοντές σε έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό, θα αποκομίσετε μεγάλα βραβεία (τόσο καρμικά όσο και οικονομικά) αρκετά σύντομα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ήσυχες βραδιές ατενίζοντας τη θάλασσα σας φέρνουν γαλήνη και ηρεμία καθώς η Αφροδίτη στον οικείο τέταρτο οίκο σας επαναφορτίζει τις μπαταρίες σας, τώρα δεν θέλετε τίποτ’ άλλο παρά ξεκούραση και ανάπαυλα. Απολαμβάνετε ήρεμες στιγμές με τους αγαπημένους σας, φέρνοντας στο μυαλό σας παλιές, νοσταλγικές αναμνήσεις, περνάτε ευχάριστες στιγμές κάτω από το αμυδρό φως των κεριών. Προσκολλάστε με μεγάλη ευκολία σε αυτόν/ήν που αγαπάτε, νιώθετε πόνο όταν σκέφτεστε να αποχωριστείτε το αντικείμενο του πόθου σας αλλά ο Άρης σε ορθόδρομη πορεία στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, απαιτεί ανεξαρτησία και ευελιξία. Είναι ώρα να κάνετε τη μεγάλη κίνηση στη σχέση σας; Δεδομένου ότι ο Άρης επιταχύνει τους ρυθμούς, θα πρέπει να πάρετε μια γρήγορη απόφαση σχετικά με το μέλλον σας.

Μια νέα ευκαιρία για να κερδίσετε χρήματα θα μπορούσε να παρουσιαστεί καθώς η Ηλιακή έκλειψη φωτίζει το δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Είστε πιο λογικοί και προσγειωμένοι, θέλετε να είστε σίγουροι για την οικονομική ασφάλειά σας. Νιώθετε ότι αξίζετε μια προώθηση στην εργασία σας με περισσότερα χρήματα; Ή ψάχνετε μια νέα κερδοφόρα εργασία; Βαδίζετε προς ένα νέο κεφάλαιο στην οικονομική σας ζωή, οι σπόροι που φυτεύετε σήμερα θα ανθίσουν στους επόμενους έξι μήνες. Στείλτε βιογραφικά, κάντε νέες επαφές και προβάλετε τα προσόντα σας. Ποτέ δεν ξέρετε … ακόμα και αν δεν υπάρχει θέση αυτή τη στιγμή στην εταιρεία των ονείρων σας, θα μπορούσαν να διατηρήσουν το βιογραφικό σας στο αρχείο, επικοινωνώντας μαζί σας στο επόμενο εξάμηνο.

Νιώθετε ότι τα μεγάλα οράματά σας είναι ανέφικτο να υλοποιηθούν; Η πανσέληνος στον αισιόδοξο και επεκτατικό ένατο οίκο σας, διευρύνει το μυαλό σας και σας βοηθά να πάρετε επιτέλους αυτές τις σημαντικές αποφάσεις. Θα πρέπει μόνο να σταθμίσετε τις επιλογές σας, να κάνετε σχέδια βασιζόμενοι στη λογική και το ένστικτό σας, να πάρετε υπολογισμένα ρίσκα. Το φεγγάρι σας βοηθά επίσης να κάνετε νέες γνωριμίες με άτομα από διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο από το δικό σας, αλλά θα πρέπει κι εσείς να κάνετε την έρευνά σας, είναι αυτά τα άτομα αληθινά ή ψεύτικα; Ίσως ακόμα σερφάρετε στο διαδίκτυο για ταξίδια και βρείτε σε προσφορά αυτό το ταξίδι των ονείρων σας στο Παρίσι ή στις Μαλδίβες.

ΛΕΩΝ

Τολμήστε να εκφέρετε τις ιδέες σας και δεν θα χάσετε! Με την Αφροδίτη στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας και των ιδεών, βρίσκεστε σε μια συνεχή επικοινωνία, δεν σταματάτε να ενημερώνεστε συνεχώς με ποικίλες ειδήσεις, κάνετε νέες κοινωνικές διασυνδέσεις. Είτε μιλάτε σε φίλους ή συναδέλφους, προβάλλοντας ένα έργο ή ξεκινώντας ένα blog, έχετε σίγουρα έναν μοναδικό τρόπο να παίζετε με τις λέξεις τώρα. Είστε έτοιμοι για τη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης καθώς ο Άρης επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στον έκτο οίκο σας, της υγείας. Ίσως ξεκινήσετε γυμναστήριο ή καταργείτε τη ζάχαρη και την ανθυγιεινή διατροφή. Ο Άρης σάς δίνει ζωτικότητα και δύναμη ζωής, οπότε αν είχατε ένα υποτονικό καλοκαίρι, μπορείτε να καλωσορίσετε το φθινόπωρο πιο ανανεωμένοι και αναζωογονημένοι.

Ένα νέο ξεκίνημα πραγματικά αλλάζει τη ζωή σας, κάτι για το οποίο είχατε προσπαθήσει καιρό φτάνει κοντά στο τέλος του, χάρη στην Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας. Είστε έτοιμοι για μια πλήρη αλλαγή; Λοιπόν, θα την έχετε. Ίσως θέλετε να κάνετε ένα ντεμπούτο με μια νέα εμφάνιση ή αποφασίσετε να πείτε επιτέλους το «ναι» σε αυτόν/ήν που καιρό τώρα προσπαθεί να σας κατακτήσει. Ή ίσως έχετε απλά μια πιο τολμηρή στάση απέναντι στον κόσμο και τη ζωή. Οι σπόροι που φυτεύετε σήμερα θα ανθίσουν τους επόμενους έξι μήνες, οπότε σκεφτείτε με σύνεση τις ιδέες σας (και τις προθέσεις σας). Αλλά μην γίνεστε νευρωτικοί αν έχετε μια σκέψη που δεν είναι και τόσο ευχάριστη. Εμπιστευθείτε το σύμπαν, εργάζεται για να σας φέρει εκπληκτικά πράγματα και δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε για τίποτα.

Η οξυδέρκειά σας και η μεγάλη δύναμη της ψυχής σας μαζί με την αρωγή της πανσελήνου στον μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας σάς βοηθούν να κάνετε εκκαθάριση από παλιά συναισθηματικά μπλοκαρίσματα που έχουν δημιουργήσει ασάφεια και χάος στην ψυχή σας. Ο όγδοος οίκος διέπει επίσης την αόρατη, μυστικιστική σφαίρα, έτσι μπορεί να έχετε κάποιες αναλαμπές διαίσθησης που σας βοηθούν να αποσαφηνίσετε τη φερεγγυότητα κάποιων προσώπων. Θα μάθετε πολλά κρυμμένα μυστικά για κάποιον που ίσως σας συγκλονίσουν συναισθηματικά. Το φεγγάρι σας βοηθά επίσης να αναπτύξετε τις τηλεπαθητικές και οραματιστικές σας ικανότητες ή ακόμα και τα θεραπευτικά σας χαρίσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πόσο σταθερά είναι τα οικονομικά σας; Με την Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, είστε έτοιμοι να αλλάξετε καταναλωτικές συνήθειες και την καθημερινή σας ρουτίνα, αναδιοργανώνετε τον προϋπολογισμό σας. Σκέφτεστε πρακτικά και προσγειωμένα, νιώθετε ευτυχισμένοι ζώντας τη ζωή απλά και ταπεινά. Αγωνιστείτε για να βάλετε τη σχέση σας σε μια σταθερή δομή, συζητήστε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας, είναι η παρότρυνση του Άρη ο οποίος επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στην ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Είστε μόνοι; Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για να ανάψει το πάθος σας από ένα μικρό … ερωτικό ανταγωνισμό, και ο κόκκινος πλανήτης θα σας δώσει την ευκαιρία. Σηκώστε τον πήχη λίγο ψηλότερα και διασκεδάστε, θα φτάσετε εκεί που θέλετε!

Έρχεστε αντιμέτωποι με κάποια σοβαρά συναισθηματικά ζητήματα του παρελθόντος τα οποία θα πρέπει να ξεριζώσετε από την ψυχή σας, για την ευτυχία σας. Η Ηλιακή έκλειψη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας ξεκινά για εσάς έναν κύκλο θεραπείας έξι μηνών. Προχωρήστε αργά, ώστε να μπορέσετε να κάνετε ειρήνη με το παρελθόν και να πιέσετε τον εαυτό σας απλά να συγχωρέσει. Υπάρχει υποσυνείδητα κάτι βαθιά καταχωνιασμένο που πρέπει να εκκαθαριστεί, οπότε αν νιώσετε πόνο και θλίψη, κάντε διαλογισμό, πηγαίνετε κοντά στη θάλασσα ή ακούστε χαλαρωτική μουσική. Ο δρόμος μπορεί να είναι ανηφορικός και θα χρειαστείτε λίγη ψυχαγωγία. Κάποιοι έμπιστοι φίλοι σας μπορούν να σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε την αγάπη για τον εαυτό σας.

Αν η σχέση σας με ένα σημαντικό άνθρωπο στη ζωή σας βρίσκεται στην ομίχλη και το χάος, αφιερώστε λίγο χρόνο στη σχέση αυτή, είναι η προτροπή της πανσελήνου στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων. Είτε πρόκειται για μια επιχειρηματική συνεργασία είτε για μια ερωτική σχέση, αν δεν μπορείτε να εξομαλύνετε τις διαφορές σας ή να επαναφέρετε την αγάπη, απευθυνθείτε σε ένα τρίτο μέρος που μπορεί να δει τα πράγματα αντικειμενικά και να μεσολαβήσει. Μερικές φορές κάποιοι άνθρωποι δυσκολεύονται να εκφράσουν τα συναισθήματά τους και ένας ουδέτερος άνθρωπος θα μπορούσε να διευκολύνει την κατάσταση. Αφήστε αυτό το πρόσωπο να εκφραστεί, χωρίς να το διακόπτετε. Αφήστε τον να μιλήσει και θα καταλάβετε τι σας ενώνει και τι σας χωρίζει. Ίσως και να επιλύσετε ό, τι αρνητικό προηγήθηκε.

ΖΥΓΟΣ

Είστε έτοιμοι για μια νέα ερωτική ζωή; Ο κυβερνήτης σας, η ρομαντική και καλλωπιστική Αφροδίτη, βρίσκεται στο ζώδιό σας επαναφέροντας τη λάμψη σας, τη ζωντάνια και τον αισθησιασμό σας. Έχετε πολλές ερωτικές επιλογές και γνωρίζετε ότι αξίζετε την καλύτερη, περιποιείστε τον εαυτό σας ανανεώνοντας το στυλ και την εμφάνισή σας. Ειδοποιήστε τους φίλους και την οικογένειά σας ότι θα είστε απασχολημένοι με τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις! Ο Άρης επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στον τέταρτο οίκο σας, της οικογένειας, κι εσείς παραμελείτε την οικογένειά σας για τις μεγάλες φιλοδοξίες σας. Εξηγήστε τους ότι όταν θα κερδίσετε τη μεγάλη σας αποπληρωμή, μπορείτε να κάνετε μια πλούσια γιορτή και διακοπές για να γιορτάσετε τα θετικά αποτελέσματα της σκληρής δουλειάς σας.

Η Ηλιακή έκλειψη φωτίζει τον ενδέκατο οίκο σας, της κοινωνικής δικτύωσης και της φιλίας, και γυρίζει σελίδα στις φιλίες σας και τις ομάδες όπου ανήκετε. Νέες φιλίες εισέρχονται στη ζωή σας, άλλες φεύγουν κι άλλες γίνονται πιο δυνατές. Είναι η στιγμή για να καθορίσετε τις προθέσεις σας στην κοινωνική σας ζωή, να σκεφτείτε το πώς προβάλλεστε στον έξω κόσμο, αν είστε αυθεντικοί και ειλικρινείς. Μήπως κάποιοι φίλοι σας βγάζουν προς τα έξω τον πιο περίεργο εαυτό σας ή ακόμα και τα κατώτερα ένστικτά σας; Τώρα συνειδητοποιείτε γιατί έχετε διατηρήσει αυτές τις φιλίες, ότι προσποιόσασταν απλά για να διατηρήσετε το κοινωνικό status σας. Αναζητήστε νέες ψυχές που αποδέχονται την αξία σας και τα προσωπικά σας όρια και σας ενθαρρύνουν στην εξέλιξη.

Το να ονειρεύεστε μια καλύτερη υγεία δεν είναι το ίδιο με το να κάνετε κάτι για να την βελτιώσετε. Τα καλά νέα είναι ότι η πανσέληνος φωτίζει τον έκτο οίκο σας, της υγείας, έτσι τώρα ασχολείστε πρακτικά με την ευεξία σας και την καλή φυσική σας κατάσταση. Ήρθε η ώρα να κάνετε πράξη ό, τι σκεφτόσασταν τόσο καιρό με το να ξεκινήσετε γυμναστήριο ή να απομακρυνθείτε από έναν εθισμό. Μη φτάσετε όμως και στα άκρα. Λαμβάνοντας υπόψη την καλαισθητική τάση του ζωδίου σας, ​​είναι απαραίτητο να μη βιαστείτε για τα επιθυμητά αποτελέσματα αλλά να αρχίσετε σιγά-σιγά με τα εύκολα, ώστε να έχετε τα κίνητρα να συνεχίσετε. Επενδύστε στη σωματική υγεία σας και θα δείτε να λάμπετε εσωτερικά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επιτρέψτε στον εαυτό σας να ονειρευτεί … κάτι που φαίνεται τώρα αδύνατο να επιτευχθεί, θα μπορούσε να γίνει απτή πραγματικότητα σε λίγο. Με την Αφροδίτη στον ονειρικό και νωχελικό δωδέκατο οίκο σας, κάνετε ένα διάλειμμα από την κοινωνική ζωή, δεν θέλετε να βρίσκεστε με τον έξω κόσμο, επιδιώκετε την ηρεμία και τη μοναξιά σας. Η ενασχόληση με δημιουργικά έργα χαλαρώνει το μυαλό σας και σας βοηθά να επεξεργαστείτε συγκεχυμένα συναισθήματα. Οι συνομιλίες που θα έχετε τώρα θα σας ανοίξουν τα μάτια και θα αλλάξουν το μυαλό σας όσον αφορά την προσέγγισή σας στη ζωή χάρη στον Άρη ο οποίος επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στον νοητικό τρίτο οίκο σας. Ένας τρόπος για να αξιοποιήσετε θετικά την ενέργεια του κόκκινου πλανήτη είναι να προωθήσετε μια ιδέα σας ή να κάνετε μια παρουσίαση.

Η Ηλιακή έκλειψη λάμπει στο δέκατο οίκο σας, των επαγγελματικών στόχων και κινήσεων, ξεκινώντας ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα σας. Κάποιος θα μπορούσε να σας πλησιάσει για μια περιζήτητη θέση εργασίας η οποία οδηγεί σε μια ηγετική θέση, επωμιζόμενοι όμως περισσότερες ευθύνες. Από αυτό το μήνα βάζετε τον πήχη ψηλά … θέλετε να ανέβετε, να φτάσετε εκείνο το αστέρι που είναι το πιο φωτεινό στον ουρανό. Ακόμα κι αν δεν γνωρίζετε την ακριβή πορεία, μπορείτε να κάνετε συγκεκριμένα βήματα προς αυτή την κατεύθυνση, αγωνιζόμενοι για μια επαγγελματική προώθηση ή αύξηση ή ένα νέο γραφείο (ή και τα τρία μαζί!). Αυτή η έκλειψη έχει μία χρονική περίοδο εκκίνησης έξι μηνών, επομένως δώστε σημασία στο τι συμβαίνει κατά το επόμενο εξάμηνο.

Ο ρομαντισμός και η ευαισθησία σας ζωή φτάνουν στα ύψη καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον παθιασμένο πέμπτο οίκο σας. Εάν εσείς και η αγάπη σας είχατε καιρό να μιλήσετε και είχατε απομακρυνθεί πρόσφατα, το φεγγάρι σας φέρνει το ουράνιο τόξο. Είστε μόνοι; Προβάλετε τον εαυτό σας με αυτοπεποίθηση και σιγουριά, φλερτάρετε με έναν ανανεωμένο ενθουσιασμό και μπαίνετε στο ερωτικό παιχνίδι. Έχετε κολλήσει σε μια άχαρη ρουτίνα; Κάντε κάτι ​​απρόβλεπτο, κάτι που δεν είχατε κάνει στο παρελθόν, ίσως με το να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας που συνήθως ξέρετε να τα κρύβετε καλά μέσα σας. Αν νιώθατε την οικειότητα αλλά δημιουργούσατε δράμα, τώρα η αγάπη θα γιατρέψει τη σχέση σας. Αφήστε τον αγαπημένο σας να ολοκληρώσει τη σκέψη του προτού σπεύσετε να αντιδράσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η τεχνολογία θα σας φανεί χρήσιμη στα μελλοντικά εγχειρήματά σας. Με την Αφροδίτη στον ενδέκατο οίκο σας, της τεχνολογίας, αναβαθμίζετε το κοινωνικό προφίλ σας στα social media, χρησιμοποιείτε ένα λογισμικό που σας εξοικονομεί χρόνο και χρήμα, ξεκινάτε μια νέα ιστοσελίδα ή απλά διασκεδάζετε με νέους φίλους και συνεργάτες. Αν τα οικονομικά σας είχαν διακυμάνσεις, ο Άρης επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και βάζει τα πάντα σε τάξη. Ξεκινάτε ένα νέο κερδοφόρο έργο, είστε ανοιχτοί στη σύναψη νέων οικονομικών συμφωνιών, προσελκύετε κάποιους νέους πελάτες ή συζητάτε την έναρξη μιας νέας κερδοσκοπικής επιχείρησης. Το μυαλό σας είναι στο χρήμα και τη βελτίωση της κοινωνικής θέσης σας.

Ανανεώστε το διαβατήριό σας και φύγετε μακριά! Η Ηλιακή έκλειψη στέλνει το φως της στο διεθνή και φιλοσοφικό ένατο οίκο σας, και σχεδιάζετε ένα μακρινό ταξίδι, βλέπετε επεκτατικά και με αισιοδοξία τη ζωή. Πάρτε ρίσκα και δεν θα χάσετε! Ανεξάρτητα από το αν αποδεχτείτε μια νέα εργασία, στο εξωτερικό για ένα χρόνο, ή ξεκινήσετε μια νέα σχέση ή επιχείρηση, ό, τι ξεκινά τώρα θα μπορούσε να εξελιχθεί σε κάτι πιο μόνιμο μέσα στους προσεχείς έξι μήνες. Ίσως ακόμα αποφασίσετε να ζήσετε με περισσότερη ελευθερία, υιοθετείτε μια νέα φιλοσοφία ζωής και πνευματικές πεποιθήσεις. Είναι η στιγμή σας να μάθετε μια νέα γνώση, κάτι που διεγείρει το μυαλό σας και προκαλεί τη σκέψη σας.

Είτε στις προσωπικές σας υποθέσεις, είτε στο σπίτι σας, θα αποκομίσετε αυτό που σπέρνετε τώρα, οπότε βάλτε λίγο φροντίδα και αγάπη σε ό, τι κάνετε. Πετάξτε κάποια αντικείμενα από το σπίτι σας τα οποία φέρνουν στο μυαλό σας δυσάρεστες αναμνήσεις, αφήστε για λίγο στην άκρη την καριέρα σας, τα χρήματα ή ακόμα και τη σχέση σας, προκειμένου να συνδεθείτε πιο βαθιά με την οικογένειά σας και τα οικεία προς εσάς πρόσωπα. Η πανσέληνος φωτίζει τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, οπότε αν αναζητάτε ένα νέο ξεκίνημα με τους αγαπημένους σας ή θέλετε να συνδεθείτε σε ένα βαθύτερο επίπεδο, πάρτε τους τηλέφωνο, εκδηλώστε την αγάπη σας και την ευαισθησία σας. Μην περιμένετε να σας κάνουν παράπονα, αυτό δεν θα μπορούσε ποτέ να συμβεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η τύχη σας συνοδεύει στην καριέρα σας, οδεύετε στην επιτυχία χάρη στην Αφροδίτη στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Ανεβαίνετε σε νέα επαγγελματικά ύψη, σας δίνονται ευκαιρίες ανάπτυξης και προόδου. Το κλειδί της επιτυχίας σας είναι να στηριχτείτε σε δοκιμασμένους και αληθινούς συνεργάτες. Εάν έχετε σκεφτεί να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση ή από καιρό αναζητάτε αυτή τη μεγάλη προώθηση και αύξηση, αυτός είναι ο μήνας σας. Εκτός αυτού, έχετε σύμμαχό σας τον Άρη ο οποίος επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στον Αιγόκερω, και σας υπόσχεται φήμη και επαγγελματική επιτυχία. Θα έχετε τα κίνητρα να θέσετε τις μεγάλες ιδέες σας σε μια σταθερή δομή ή να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια, ίσως ακόμα βρείτε έναν έμπειρο επαγγελματία για να σας καθοδηγήσει στο μονοπάτι της δόξας και των μεγαλείων.

Η Ηλιακή έκλειψη λάμπει στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων, και είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε νέες συνεργασίες σε μια νέα οικονομική βάση. Είναι καιρός να κάνετε σχέδια για το μέλλον σας, ειδικά όταν πρόκειται για οικονομικά θέματα. Κάποιοι μπορεί να θέλουν να επενδύσουν σε σας. μπορεί εσείς να αποφασίσετε να επενδύσετε σε άλλους. Ίσως ακόμα βρείτε τρόπους να κερδίσετε χρήματα χωρίς καμία προσπάθεια. Συμβουλή: Αν κάποιος σας ζητήσει να κάνετε συνένωση των οικονομικών πόρων σας ή προσπαθεί να σας πλησιάσει ερωτικά, αυτό είναι ένα καλό σημάδι καθότι οι άνθρωποι σκέφτονται ιδιαίτερα για σας και σας εμπιστεύονται.

Τι κρύβετε μέσα στο μυαλό και την ψυχή σας; Η πανσέληνος φωτίζει τον επικοινωνιακό και νοητικό τρίτο οίκο σας και ίσως να υπάρχει κάτι που θα πεθάνετε αν δεν το πείτε, αλλά κάθε φορά που ξεκινάτε να μιλάτε, σταματάτε καθώς κατά βάθος μέσα σας ανησυχείτε ότι η ειλικρίνειά σας θα καταστρέψει αυτή τη σχέση. Αλλά το κόστος της εγκράτειας είναι πολύ μεγαλύτερο! Το φεγγάρι σας χαρίζει έναν έξυπνο και συμπονετικό τρόπο σκέψης και επικοινωνίας και σας δίνει την ικανότητα να εμπνεύσετε εμπιστοσύνη και να μιλήσετε ειρηνικά. Μη διστάσετε λοιπόν να ξεκινήσετε το διάλογο και μη νιώθετε συναισθηματικά επιβαρυμμένοι όταν θέλετε να μεταδώσετε το μήνυμά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προετοιμαστείτε για ένα καυτό καλοκαίρι! Με την Αφροδίτη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας νέες ερωτικές επιλογές θα μπορούσαν να εμφανιστούν από μακριά. Ίσως ακόμα σχεδιάσετε να ταξιδέψετε στα πέρατα της γης, να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή μια μελέτη που αλλάζει τη φιλοσοφία σας για τη ζωή. Ο ενεργητικός πλανήτης Άρης βρίσκεται στον Αιγόκερω και επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στο δωδέκατο οίκο σας, της ξεκούρασης και της θεραπείας. Ετοιμαστείτε να αποστασιοποιηθείτε για λίγο από τις επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις σας και να απομακρυνθείτε από άτομα που απορροφούν την ενέργειά σας. Ο Άρης μπορεί να διαταράξει τον ύπνο σας με αγχωτικά όνειρα, καθώς το υποσυνείδητό σας θα είναι ιδιαίτερα ενεργό τώρα.

Χρησιμοποιήστε την ενέργεια της Ηλιακής έκλειψης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, για να κάνετε νέες ερωτικές και επαγγελματικές γνωριμίες, καθώς η δύναμη αυτής της έκλειψης είναι πολύ ισχυρή για νέες εκκινήσεις. Ο θεός Έρωτας σας κλείνει το μάτι και σας ενθαρρύνει να υιοθετήσετε μια νέα και πιο βελτιωμένη στάση απέναντι στην αγάπη. Αν είστε μόνοι, μέσα στους προσεχείς έξι μήνες θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιον/α με μακροπρόθεσμες προοπτικές, κάποιον που αισθάνεστε ότι σας συμπληρώνει. Είστε σε σχέση; Να είστε ανοικτοί στο να εξερευνήσετε τις αντιθέσεις σας, μήπως κάποιες από αυτές σας συμπληρώνουν; Οι διαφορές είναι που δημιουργούν καυτή ερωτική χημεία.

Μην αποποιείστε των ευθυνών σας! Η πανσέληνος φωτίζει το δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και η οικονομική σας διαχείριση σάς φέρνει πονοκέφαλο. Παρόλο που θα προτιμούσατε να ζήσετε ένα καλοκαίρι γεμάτο δράση και να ξοδεύετε για την καλοπέρασή σας, τώρα το φεγγάρι σας ζητά να αποσαφηνίσετε το πως διαχειρίζεστε τα χρήματά σας, να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας και τις επιταγές σας και να βεβαιωθείτε ότι η ασφάλεια του αυτοκινήτου σας είναι εντάξει. Αυτά τα πράγματα πρέπει γίνουν. Και τι ανακούφιση θα αισθανθείτε μόλις τελειώσετε … Λάβετε υπόψη σας ότι δεν χρειάζεται να κάνετε περικοπές στα πάντα, απλά κάνοντας λίγη οικονομία είναι κάτι περισσότερο από σημαντικό. Το φεγγάρι μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να βελτιώσετε το οικονομικό IQ σας.

ΙΧΘΥΣ

Νιώθετε έντονη την ανάγκη για εγγύτητα και οικειότητα και θα τις έχετε χάρη στην Αφροδίτη στον όγδοο οίκο σας, του πάθους και των κοινών οικονομικών. Σκέφτεστε: Πώς χειρίζεστε τους οικονομικούς πόρους σας, τον χρόνο και την προσοχή σας; Ίσως κάνετε μια νέα οικονομική συμφωνία ή διευθετείτε ζητήματα που αφορούν φόρους, πιστωτικές κάρτες, ακίνητα και δάνεια. Ο Άρης επανέρχεται σε ορθόδρομη πορεία στον ενδέκατο οίκο σας, της ομαδικής δραστηριότητας, και τώρα μπορείτε να κάνετε επιπλέον βήματα για να εμπνεύσετε την ομάδα σας και να την προτρέψετε στη δράση. Ίσως προκληθεί ένας μικρός φιλικός ανταγωνισμός στην ομάδα σας, και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την επίσπευση της ολοκλήρωσης ενός έργου ή στόχου με μια κερδοφόρα ανταμοιβή.

Η Ηλιακή έκλειψη φωτίζει τον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας και της υγείας, και σας βοηθά να ξεκινήσετε ένα εντυπωσιακό νέο κεφάλαιο στην καθημερινότητά σας. Προσέξτε τις λεπτομέρειες της ζωής σας, θέστε σαφείς προτεραιότητες και σχέδια δράσης. Μόλις αισθανθείτε ότι η ακαταστασία (μεταφορικά και κυριολεκτικά) είναι υπό έλεγχο, θα νιώσετε πιο ανανεωμένοι και ζωντανοί. Θα πρέπει να έχετε θετικές προθέσεις για τον εαυτό σας και τους άλλους, να ασχοληθείτε με οτιδήποτε σχετίζεται με την οργάνωση, το σύστημα στην εργασία σας και την υγεία σας. Είστε έτοιμοι για έναν ολοκαίνουργιο τρόπο ζωής όσον αφορά τη διατροφή σας, την άσκηση και την φροντίδα του εαυτού σας, βάζετε σε τάξη την πολυάσχολη ζωή σας.

Μην κρύβεστε πια! Η πανσέληνος φωτίζει το ζώδιό σας και σας βοηθά να ξεπεράσετε τη μετριοφροσύνη σας και τη θυματοποίηση ή το φόβο του να εκφράσετε τον αληθινό εαυτό σας. Είστε αυτό που είστε και πρέπει να αισθάνεστε περήφανοι γι’ αυτό. Αν σκεφτόσασταν συλλογικά και τώρα θέλετε να ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα ή διστάζατε να πλησιάσετε το πρόσωπο που λατρεύετε, αυτή η σεληνιακή ενέργεια θα μπορούσε να σας προσφέρει τη δύναμη που χρειάζεστε. Μια συμβουλή: Οι συνεργάτες, οι επενδυτές και ο έρωτας δεν θα σας σταματήσουν στο δρόμο ή θα χτυπήσουν την πόρτα σας. Έτσι, θα πρέπει κι εσείς να πάρετε την πρωτοβουλία να προωθήσετε και να προβάλετε τον εαυτό σας.

The post Τα ζώδια του Αυγούστου: τι σας επιφυλάσσει ο Αύγουστος; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
ζωδια σημερα, το φως, ωροσκοπιο, νέα, δραση, αρης, προβάλλει, καιρος, σημαίνει, bonus, φως, εταιρεία, προσφορες, ειδήσεις, blog, καλοκαιρι, εμφάνιση, πήχη, θλίψη, πηγαίνετε, στυλ, status, δραμα, media, κινηση στους δρομους, βιογραφικο, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, εκλειψη ηλιου, έκλειψη σελήνης, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, αξια, τελος ακινητων, Καλή Χρονιά, κοινωνικη συμφωνια, αλλαγη ωρας 2012, τελος του κοσμου, γιορτη σημερα, αποτελεσματα, οξυδερκεια, διαβατηριο, θλίψη, ακινητα, αφροδιτη, βημα, γνωση, δανεια, διατροφη, δουλεια, εργασια, ζαχαρη, ηγετης, θαλασσα, θαρρος, καθημερινη, καριερα, μουσικη, μωρο, οικονομια, ομορφα μυστικα, ονειρα, προγραμμα, σφαιρα, τηλεφωνο, τυχη, υγεια, φυσικη, φως, χημεια, ωρα, blog, αγαπη, αστρολογικες προβλεψεις, αυξηση, αισιοδοξια, αξιζει, ανθρωπος, αναμνησεις, απλα, απωλεια, αρωγη, αυτι, αυτοπεποιθηση, πηγαίνετε, βιογραφικα, βρειτε, βρισκεται, γινει, γινονται, γοητεια, γονεις, δευτερο, δυναμη, δειτε, δικη, δομη, δωσει, δρομος, διαδικτυο, διδυμο, δυναμικο, εγχειρημα, ευκαιρια, ευκολα, ευτυχια, ειλικρίνεια, υπαρχει, ειρηνη, εκκαθαριση, εκλειψη, ελευθερια, εμπνευση, ενεργεια, εργα, ενστικτο, εμφάνιση, εξελιξη, εξι, επικοινωνια, επιτυχια, ερευνα, εταιρεία, ευεξια, εχθροι, τεχνολογια, εξυπνο, ζωη, ζησετε, ζητα, ζωδιο, ζωης, ιδεα, ιδεες, ιδιο, υπνο, ηρεμια, θεος, οικο, ισορροπια, κεφαλαιο, κινηση, κοκκινου, λαμψη, λεπτομερειες, μακρια, μαλδιβες, ματια, ματι, μηνες, μικρο, μοναξια, μπαταριες, μπορειτε, μυαλο, μυστικα, ξεκινημα, ξεκουραση, προβάλλει, ξερετε, ομαδα, παντα, ογδοο, ουρανιο τοξο, ουρανιο, οικος, οικογενεια, ομιχλη, ονομα, ορια, οραματα, παιδι, παθος, παρουσιαση, παρισι, περιβαλλον, πορτα, ψυχη, ρομαντισμος, σιγουρα, συγκεκριμενα, συντομα, σωμα, σπιτι, στα ακρα, στυλ, συμπαν, σχεδια, ταξιδια, ταση, τοξο, το φως, τρια, φεγγαρι, φυση, φτανει, φθινοπωρο, φημη, φορα, χερι, χαος, χατζηβασιλειου, χρημα, ομορφα, αδυνατο, ασφαλεια, βηματα, bonus, δωματιο, ειλικρινεις, φιλοι, γινετε, γιορτη, ιδιαιτερα, λεξεις, media, μελετη, ομαδες, παιχνιδι, πήχη, σημαίνει, status, ταξιδι, θεματα, θετικα, υγειας, υπεροχο, υπεροχη, ψυχες
Τυχαία Θέματα