Συλλογή αρωμάτων από ελληνικές προσεγμένες παραγωγές

Το νέο Perfume Bar της Avgerinos Cosmetics είναι το απόλυτο trend του καλοκαιριού! Μια νέα συλλογή 11 gender free αρωμάτων, πλημμυρισμένη από αρωματικές νότες που γεννούν συναισθήματα και πάθη και ταξιδεύουν τις αισθήσεις, δημιουργήθηκε για εκείνη και εκείνον που έχει μάθει να κερδίζει τις εντυπώσεις σε κάθε εμφάνιση.

H AVGERINOS COSMETICS είναι μια οικογενειακή επιχείρηση

που ξεκίνησε το 1964 από την αγάπη ενός φαρμακοποιού στις ευεργετικές ιδιότητες της φύσης και τα οφέλη της αρωματοθεραπείας! Ανακαλύψτε μια συλλογή από ελληνικές προσεγμένες παραγωγές που περιποιούνται μοναδικά την επιδερμίδα με λαχταριστές μυρωδιές, επιλέξτε αυτό που θα κάνετε δικό σας με βάση τον τύπο αρώματος που σας ταιριάζει sensuals, florals, orientals, fruity florals, fresh florals και…spray the feeling!

FLORALS
Άνθη λουλουδιών, όπως γιασεμί, γαρδένια και ροδοπέταλα, είναι οι πρωταγωνιστές αυτής της κατηγορίας. Αρώματα που παραπέμπουν σε μια ανθισμένη ανθοδέσμη!

SENSUALS
Γοητευτική, ελκυστική, σαγηνευτική είναι μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά των αρωμάτων αυτής της κατηγορίας. Προκαλούν μια ακαταμάχητη έλξη, μαγεύουν και δημιουργούν δυνατά συναισθήματα σε εσάς και τους γύρω σας.

FRUITY FLORALS
Πρόκειται για την κατηγορία αρωμάτων που προκαλεί συναισθήματα ευτυχίας και θα σας οδηγήσει σε έναν φρενήρη χορό! Νότες πούδρας, γλυκά και όξινα φρούτα αναμεμειγμένα με μεθυστικά λουλούδια θα σας χαρίσουν αισθησιακά, μοναδικά και χαρούμενα συναισθήματα.

FRESH FLORALS
Ελαφρώς περιπετειώδη, γεμάτα χαρά και ζεστή διάθεση, τα αρώματα αυτής της κατηγορίας αποπνέουν χάρη και φρεσκάδα. Είναι άκρως απολαυστικά με την οικεία μυρωδιά φρέσκων λουλουδιών που συχνά αναμειγνύονται με πουδρένιες βάσεις για να δημιουργήσουν ένα συναρπαστικό άρωμα.

ORIENTALS
Ανατολίτικα και εξωτικά, τα αρώματα αυτής της κατηγορίας, χαρακτηρίζονται από πικάντικες και έντονες νότες καπνού, δέρματος και ξύλου oud και αποπνέουν μυστήριο και τόλμη για να κάνετε μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

Extra Τip: Μοιραστείτε το ίδιο άρωμα με το άλλο σας μισό.
Ακολουθήστε:
Facebook Page: Avgerinos Cosmetics Instagram Page: @AvgerinosCosmetics www.avgcosmetics.gr
Καταστήματα AVGERINOS COSMETICS:
Χαλάνδρι, Ανδρέα Παπανδρέου 14
Κηφισιά, Κασσαβέτη 1
Νέα Ιωνία, Γυμνασίου 24

The post Συλλογή αρωμάτων από ελληνικές προσεγμένες παραγωγές appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα