Οι θησαυροί της ομορφιάς παράγονται στην ευλογημένη γη της Κρήτης!

Το νησί της Κρήτης είναι ένας ξεχωριστός τόπος, απομονωμένος από τις υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές, γεγονός που αποτυπώνεται έντονα στη γενετική του διαφορετικότητα.

Η πανίδα και η χλωρίδα της Κρήτης κρύβει πολλά μυστικά για την εξέλιξη της φυσικής φροντίδας του δέρματος.

Η μακροβιότητα και η αυθεντικότητα των κατοίκων της, η ενέργεια που εκπέμπει ο τόπος, η φυσική ομορφιά του, ο ήλιος, η θάλασσα, εμπνέουν ολοένα και περισσότερες εταιρίες να παράγουν νέα προϊόντα με όσο το δυνατό περισσότερα φυσικά δραστικά συστατικά που φυτρώνουν και αναπτύσσονται στον ευλογημένο αυτό τόπο, όπως το δέντρο της ελιάς και τα παράγωγά του, το δίκταμο κ.α.!

Αναζητήσαμε στο λατρεμένο μας Organicbrands.gr όλες εκείνες τις εταιρίες που έχουν σαν πρώτη ύλη τους θησαυρούς της κρητικής γης και παράγουν προϊόντα ομορφιάς που φροντίζουν και προστατεύουν την επιδερμίδα μας με τον πιο αγνό τρόπο!

Bioaroma

Η BioAroma είναι μια ελληνική εταιρεία που εξειδικεύεται στο χώρο των βοτάνων, με δικές της βιολογικές καλλιέργειες, αποστακτήριο για την παραγωγή και απόσταξη αιθέριων ελαίων, καθώς και με επισκέψιμο μουσείο και κήπο με βότανα στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης.
Η εταιρία παρασκευάζει 100% φυτικά χειροποίητα καλλυντικά με πρώτες ύλες από τον φυσικό πλούτο της Κρήτης όπως μελισσοκέρι, ελαιόλαδο, δίκταμο, αλάδανο.
Δείτε όλα τα προϊόντα της Bioaroma ΕΔΩ!

Bioselect



Τα φυσικά-βιολογικά προϊόντα BIOselect στοχεύουν στην απολύτως αγνή και φυσική περιποίηση προσώπου και σώματος. Όλα τα συστατικά αγροτικής προέλευσης όπως φυτικά εκχυλίσματα, λάδια, αιθέρια έλαια, προέρχονται από 100% πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες.
Εδώ και αιώνες, η κρητική παράδοση έχει εμπλουτίσει τη σύγχρονη κοσμητολογία με υψηλής βιολογικής ποιότητας προϊόντα, όπως το κρητικό παρθένο ελαιόλαδο, τα αρωματικά βότανα και το μέλι. Με την πλούσια ελληνική κληρονομιά και με τα μοναδικά οφέλη των προϊόντων που μόνο η Κρητική γη διαθέτει, δημιουργήθηκαν τα προϊόντα BIOselect, μια ελληνική επιχείρηση, πρωτοπόρων στον τομέα της βιο-καλλυντικής φροντίδας.
Δείτε όλα τα προϊόντα της BIOselect ΕΔΩ!

ELΩTIA



ΕLΩΤΙΑ, ένα όνομα συνυφασμένο με τη μυστηριακή μας ιστορία. Την ιστορία του τόπου μας, την Κρήτη. Την αρχαία Κρήτη και την «Ελλωτία», το λατρευτικό όνομα της Ευρώπης. Την πανέμορφη κόρη του βασιλιά Αγήνορα, που σαγήνευσε το θεό Δία, ο οποίος θαμπωμένος από την ομορφιά της, μεταμορφώθηκε σε λευκό ταύρο, την απήγαγε και την εγκατέστησε στην Κρήτη.
Σύμφωνα με το μύθο, για χάρη της δόθηκε στην ήπειρο που εγκαταστάθηκε το όνομά της. Προς τιμήν της διοργάνωναν τα ετήσια «Ελλώτια», μία γιορτή αφιερωμένη στη χαρά που προερχόταν από την ανάσταση της φύσης, πλέκοντας επάνω στο άγαλμά της στεφάνια.
Στεφάνια με κρίνα που συμβολίζουν την αναγέννηση, αποτέλεσαν τη σχεδιαστική μας έμπνευση. Πρωταγωνιστής τότε και τώρα η ελιά. Η Κρητική οργανική ελιά, επιστημονικά γνωστή ως Olea Europaea, η ελιά της Ευρώπης. Συνυπάρχει με τα φυσικά δραστικά συστατικά που βρίσκονται απλόχερα στη φύση και τα αναδεικνύει. Μία σύνθεση μοναδική, με ιδιότητες ευεργετικές αλλά και καλλωπιστικές. Εμπλουτισμένη με αρωματικά και διακριτικά αιθέρια έλαια.
Δείτε όλα τα προϊόντα της ELΩΤΙΑ ΕΔΩ!

Olive Secret



Η ελληνική εταιρεία Olive Secret, ή αλλιώς το Μυστικό της Ελιάς, δημιουργήθηκε το ’90! Είναι εμπνευσμένη από την ελιά, ένα αρχαίο σύμβολο της ελληνικής και κρητικής διατροφής.
Ερευνά και αναπτύσσει καινοτόμες φόρμουλες ομορφιάς και ελιξίρια αντιγήρανσης από έλαιο ελιάς, που συνδυάζουν τα δραστικά βιολογικά συστατικά με τα πολύτιμα εκχυλίσματα από τα άγρια ​​φυτά της Κρητικής φύσης.
Η οργανική σειρά Olive Secret είναι οργανικά πιστοποιημένη από τον οργανισμό ICEA!
Δείτε όλα τα προϊόντα της Olive Secret ΕΔΩ!

Olive Plus



Τα καλλυντικά ελαιολάδου Olive Plus, είναι μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης προσώπου – σώματος – μαλλιών, που σκοπό έχει να γίνει ο καθημερινός σας συνεργάτης ομορφιάς και φροντίδας του εαυτού σας.
Τα προϊόντα Olive plus, είναι βασισμένα στην εξαιρετική ποιότητα του φημισμένου βιολογικού ελαιολάδου Physis of Crete και επιπλέον είναι εμπλουτισμένα με φυσικά, δραστικά συστατικά από το φαρμακείο της φύσης.
Βιολογική αλόη, λάδι argan, εκχυλίσματα φύλλων ελιάς, χαμομηλιού, μελιού και πολλές βιταμίνες ενισχύουν αποτελεσματικά τα προϊόντα μας ώστε να καλύπτουν κάθε ανάγκη για καθημερινή περιποίηση και φροντίδα της επιδερμίδας σας.
Δείτε όλα τα προϊόντα της Olive Plus ΕΔΩ!

Οι άνθρωποι του OrganiBrands.gr επιλέγουν πολύ προσεκτικά τις συνεργαζόμενες εταιρίες τους! Βρείτε τις πιο αξιόλογες ελληνικές εταιρίες με ένα κλικ!

The post Οι θησαυροί της ομορφιάς παράγονται στην ευλογημένη γη της Κρήτης! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα